odsrodkowa 25.01.12, 09:11 Może znacie kogoś godnego zaufania i polecenia? Szukam kogoś na 1-2razy w tygodniu. Najchętniej z okolic Wyżyn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusiadyk Re: Pani do sprzątania 26.01.12, 18:50 pani Basia tel 785224288. Pani koło 60-tki. Elastyczna w umówieniu się i ogólnie do dogadania. Oprócz sprzątania może też np prasować albo coś innego jak się umówicie. Raczej nie jest bardzo szybka ale za to dość dokładna. Odpowiedz Link Zgłoś
akszeinga1977 Re: Pani do sprzątania 29.01.12, 21:03 Ja znam i sama korzystam z usług kobietki lat 35 oprócz tego że posprząta za dodatkowe parę groszy przyrządzi coś smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
anwaryl Re: Pani do sprzątania 01.06.12, 11:43 Witam. Jak mozesz to napisz telefon tej Pani. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kw-o do akszeinga1977 20.10.12, 10:22 kochana, czy podałabyś namiary na tę kobietę :) dziękuję bardzo kw-o@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi1000 Re: Pani do sprzątania 11.06.15, 09:16 Poszukuje takiej Pani do sprzatania mieszkania ok.80m.1xtygodniowo przed poludniem.Najlepiej w piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: Pani do sprzątania 05.02.12, 22:44 Mogę polecić moją mamę. Posprząta, wyprasuje i ugotuje jak będzie trzeba. Może też zaopiekować sięosobą starszą lub po prostu potrzebującą pomocy bo ma już takie doświadcznie. Jakby co to pisz do mnie na albro@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
megi74 Re: Pani do sprzątania 25.06.12, 22:20 Jakie są stawki tak mniej więcej za sprzątanie 1 raz w tygodniu? Noszę się z zamiarem przyjęcia kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
bianna Re: Pani do sprzątania 26.06.12, 15:44 Za mieszkanie 50m2 płaciłam 100zł raz na tydzień. W tym było sprzątanie kuchni, łazienki, mycie podłóg, odkurzani, wycieranie kurzy. Prasowanie/mycie okien płacilam ekstra. To było dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
pachamama Re: Pani do sprzątania 12.07.12, 09:00 Hej!!! Ja płacę 13 zł/ godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
annya11 Re: Pani do sprzątania 27.01.13, 12:12 Gdyby ktoś szukał kogoś uczciwego i rzetelnego, służę pomocą. Stawka jest kwestią do uzgodnienia, ale myślę że bardzo przyzwoita! Odpowiedz Link Zgłoś
anwaryl Re: Pani do sprzątania 29.01.13, 21:23 Witam. Wlasnie szukam takiej osoby. Prosze o kontakt na e0maila wnusia2@wp.pl. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
annya11 Re: Pani do sprzątania-do anwaryl 15.02.13, 18:53 Podany adres e-mail jest niestety nieprawidłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
annya11 Re: Pani do sprzątania-do anwaryl 15.02.13, 18:54 Przepraszam, nie zauważyłam na końcu kropki ;). Odpowiedz Link Zgłoś
1agag Re: Pani do sprzątania 30.09.13, 11:34 Drogie mamy, wznawiam wątek, bo może ktoś po raz kolejny będzie potrzebował pomocy przy sprzątaniu. Sama też jestem mamą :-) na chwilę obecną chciałabym wspomóc nasz rodzinny budżet i podjąć się pomocy przy sprzątaniu mieszkania lub domu w Bydgoszczy/Białych Błotach. Lubię sprzątać, a że jestem samokrytyczna, wiem, że robię to solidnie i najlepiej jak potrafię. W grę wchodziłaby sobota od samego rana :) Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana proszę o kontakt: pomocdomowa-1981@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jjoy28 Re: Pani do sprzątania 20.01.14, 11:09 Szukasz kogoś uczciwego,solidnego i przede wszystkim dokładnego ? Brak Ci czasu na domowe porządki ? Chętnie pomogę . Podejmę się sprzątania mieszkania,domu,biura. W tym także pomocy w pracach domowych - prasowanie,gotowanie,mycie okien itp. Na pewno dogadamy się tez co do ceny. Jestem osobą sumienną,pracowitą,godną zaufania oraz solidną.Z wielkim zaangażowaniem i dokładnością wykonuje powierzone mi zadania.Posiadam doświadczenie w takiej pracy,ponieważ już wielokrotnie podejmowałam się podobnych zleceń.Najchętniej podejmę się zleceń w Fordonie jednak dojazd nie stanowi wielkiego problemu po wcześniejszym ustaleniu. Cena zależna od ilości sprzątania oraz powierzchni - do ustalenia indywidualnego.Wolałabym rozliczenie za całość sprzątania nie na godziny.Ponieważ wiadomo - czasem jest sprzatania więcej , czasem mniej, a nie liczy się szybkość wykonania , a jakość.Środki sprzątające klienta lub własne zależy jak kto sobie życzy. W razie pytań prosze pisać julia_@onet.eu lub dzwonić 607 74 64 86 Odpowiedz Link Zgłoś