Dodaj do ulubionych

10 najlepszych bydgoskich ogólniaków

28.03.12, 10:40
Zdjęcie z "szóstki" najlepsze. Ciekawe z czego to zajęcia? :)
Obserwuj wątek
    • owca_kierowca_bombowca 10 najlepszych bydgoskich ogólniaków 28.03.12, 20:39
      W V LO uczy się jeszcze francuskiego i łaciny.
      • intervention Re: 10 najlepszych bydgoskich ogólniaków 29.03.12, 15:51
        owca_kierowca_bombowca napisała:

> W V LO uczy się jeszcze francuskiego i łaciny.

Za moich czasów był też język grecki, ale nie wiem jak to teraz wygląda.
    • marakeszbdg gdzie 8 LO? 29.03.12, 13:39
      Co się stało z ósemką?
      Jeszcze kilka lat temu byłaby w połowie stawki a teraz?
      Klasy sportowe aż tak obniżyły jej poziom?
    • emeryt21 10 najlepszych bydgoskich ogólniaków 29.03.12, 14:56
      Gratuluje kolezankom i kolegom z VI Liceum zwyciestwa ......maturzysta z 1954 roku....
      Wtedy to bylo Liceum TPD co wcale nie umniejszalo poziomu szkoly,ktory trzyma sie do dzisiaj.
      Oby tak dalej.....Ja uczylem sie rosyjskiego i laciny a dodatkowo angielskiego i to byla zawsze klasa "A".w klasach "B" i "C" byl niemiecki (zamiast laciny)....
      Juz wowczas poziom nauki byl dosc wysoki,bo prawie wszyscy dostawalismy sie na studia bez problemow.Niestety nie zawsze tam gdzie chcielismy,bo decydowalo pochodzenie.Ja bylem klasowo nieodpowiedni i dlatego studiowalem nie to co chcialbym.To jednak nie przeszkodzilo mi w ukonczeniu drugiego fakultetu,ktory mnie interesowal a potem trzeciego,ktory dawal odpowiednie dochody,ktore mnie wowczas interesowaly....jak widzicie kierowalem sie "zainteresowaniami".Takie jest zycie......
    • klepsydra11 10 najlepszych bydgoskich ogólniaków 28.05.12, 17:32
      mojej nie ma i dobrze... miejsce na szarym końcu to wstyd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka