intervention 28.03.12, 10:40 Zdjęcie z "szóstki" najlepsze. Ciekawe z czego to zajęcia? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca_kierowca_bombowca 10 najlepszych bydgoskich ogólniaków 28.03.12, 20:39 W V LO uczy się jeszcze francuskiego i łaciny. Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: 10 najlepszych bydgoskich ogólniaków 29.03.12, 15:51 owca_kierowca_bombowca napisała: > W V LO uczy się jeszcze francuskiego i łaciny. Za moich czasów był też język grecki, ale nie wiem jak to teraz wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
marakeszbdg gdzie 8 LO? 29.03.12, 13:39 Co się stało z ósemką? Jeszcze kilka lat temu byłaby w połowie stawki a teraz? Klasy sportowe aż tak obniżyły jej poziom? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 10 najlepszych bydgoskich ogólniaków 29.03.12, 14:56 Gratuluje kolezankom i kolegom z VI Liceum zwyciestwa ......maturzysta z 1954 roku.... Wtedy to bylo Liceum TPD co wcale nie umniejszalo poziomu szkoly,ktory trzyma sie do dzisiaj. Oby tak dalej.....Ja uczylem sie rosyjskiego i laciny a dodatkowo angielskiego i to byla zawsze klasa "A".w klasach "B" i "C" byl niemiecki (zamiast laciny).... Juz wowczas poziom nauki byl dosc wysoki,bo prawie wszyscy dostawalismy sie na studia bez problemow.Niestety nie zawsze tam gdzie chcielismy,bo decydowalo pochodzenie.Ja bylem klasowo nieodpowiedni i dlatego studiowalem nie to co chcialbym.To jednak nie przeszkodzilo mi w ukonczeniu drugiego fakultetu,ktory mnie interesowal a potem trzeciego,ktory dawal odpowiednie dochody,ktore mnie wowczas interesowaly....jak widzicie kierowalem sie "zainteresowaniami".Takie jest zycie...... Odpowiedz Link Zgłoś
klepsydra11 10 najlepszych bydgoskich ogólniaków 28.05.12, 17:32 mojej nie ma i dobrze... miejsce na szarym końcu to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś