Gość: Maciek IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 17.06.04, 16:51 Kto zna Anię Górską z Fordonu? Ludzie dajcie mi jakiś namiar bo nie mam śmiałości do Niej szepnąć. Może ktoś wie gdzie bywa itp. żeby można Ją było przypadkiem spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 17.06.04, 18:41 Dzięki ogólnie za pomoc. Pewnie się boicie,że ktoś naljpiękniejszą laskę w Bydgoszczy i na świecie wyrwie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewskiy Re: Fordon 17.06.04, 19:35 Chłopie bez przesady! Tego kwiatu pół światu. Jak ci się tak bardzo ona podoba to kwiatki w dłoń i mówisz to co cię gryzie.Napewno się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 17.06.04, 19:49 Stary, nie wiesz co mówisz. Po prostu nie widziałeś. \Jeszcze raz proszę. Jeśli ktoś ma jakieś wieści to proszę. Ona nie ma sobie równych. Nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lewskiy Re: Fordon 17.06.04, 19:54 Ale cię do niej wzieło !!! Chyba sam zacznę jej szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 17.06.04, 20:27 Jak znajdziesz to daj znać.Nie wróże sukcesów jak masz użelowane włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: For-ani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 19:54 lewskiy napisał: > Chłopie bez przesady! Tego kwiatu pół światu. Jak ci się tak bardzo ona podoba > to kwiatki w dłoń i mówisz to co cię gryzie.Napewno się ucieszy. nie ma to jak dobra, męska rada:) jeszcze chłopak zacząłby tworzyc watki 'aniu moja' itd... a tak to po sprawie. a naczerwieńsze róże ma taka jedna pani na rynku w Fordonie no i spiesz się Maćku dopóki komunikacja działa jako tako:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: For-ani IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 17.06.04, 20:22 Kij am w oko. Żaden z Was nawet sobie nie wyobrażał takiej kobiety. Pół śiwtu to jest HIVa i łatwych panienek. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: For-ani IP: *.aaanet.ru / *.aaanet.ru 17.06.04, 20:42 Ponawiam prośbę. Jeśli ktoś wie gdzie mogę Ją spotkać proszę o informaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Fordon IP: *.aaanet.ru / *.aaanet.ru 17.06.04, 20:54 Zlituje się ktoś czy mam iść na policję\?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 17.06.04, 21:25 Fakt. czego ja się spodziewałem Ona jest jak mniszka. nikt Jej ie widuje nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 17.06.04, 21:36 Jezu. Powiedz coś! Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Fordon 17.06.04, 21:37 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Jezu. Powiedz coś! Na imie ma Asia i mieszka w Osielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 17.06.04, 21:40 Dobry dowcip ale niezbyt mnie interesie jakaś Aśka z Osielska. Z całym szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEDE Re: Fordon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:41 stary ale jesteś pogięty, dziewczyny takich nie lubią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 17.06.04, 21:44 jak ja się cieszę, że Ty wiesz jakich dziewczyny lubią. Lakierki to podstawa, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEDE Re: Fordon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:48 Czy ma glany czy lakierki, długie włosy czy krótkie, kobiety lubią facetów zdecydowanych i pewnych siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 17.06.04, 21:54 Dobra dzieci. Ide w kime. U was 10 wieczór u mnie 2 w nocy. Nie zapomnij się nażelować DEDE i do boju z Twoją pewnością sibie. Poqodzenia stary. i wyczyść lakierki.A gdybyś spotkał kiedyś taką kobietę to miałbyś o czym opowiadać wnukom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEDE Re: Fordon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:24 Po pierwsze jestem kobietą, po drugie nie noszę lakierek i nigdy nie miałam nawet faceta w lakierkach i nażelowanych włoskach. napisałam Ci tak, żebyś wziął się w garść, bo jeżeli rzeczywiście jest taka piękna, to nim się spostrzeżesz, ktoś okaże nieco więcej odwagi niż Ty i po ptakach... Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Fordon 17.06.04, 21:53 Gość portalu: DEDE napisał(a): > stary ale jesteś pogięty, dziewczyny takich nie lubią Stary, dziewczyny nie musza mnie lubic. To ja JE mam lubic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Fordon 18.06.04, 09:15 genuine44 napisał: > Gość portalu: DEDE napisał(a): > > > stary ale jesteś pogięty, dziewczyny takich nie lubią > > Stary, dziewczyny nie musza mnie lubic. To ja JE mam lubic. :) Mężczyzna nigdy nie jest z kobietą, z która chciałby być, lecz z taka, na która zasłużył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 17.06.04, 21:46 genuine obys sie przeziębił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 18.06.04, 20:48 I co . Nkt nie zna? Ale z was sieroty. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Fordon 18.06.04, 21:15 Gość portalu: Gość napisał(a): > I co . Nkt nie zna? Ale z was sieroty. a znasz Zdzisia Żelazną Rączkę? sam jestes sierota! panny nie umiesz zagadac! łajza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 18.06.04, 21:39 madziara. ja cieie jeszcze pamiętam z Gdańska. czytałem twoje posty. Ale pałuj się. ONA nie jest panna. ONA jest ktoś. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Fordon 18.06.04, 21:42 Gość portalu: Gość napisał(a): > madziara. ja cieie jeszcze pamiętam z Gdańska. czytałem twoje posty. Ale pałuj > się. ONA nie jest panna. ONA jest ktoś. > Pozdrawiam pałuj sie? co to za jezyk? do tej swojej tez tak bedziesz gadał? skoro nie panna to co sie dziwisz ze ciebie nie chce a gdansk spoko miasto, szkoda ze nigdy nie pisalam tam na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 18.06.04, 21:45 ja wiesz sieć jest wszędzie. NAWET w Gdańsku a madzarz=a to rzdki nick. Pałuj się mówię bo już mi serca nie staje. KUUUUURWA ja jestem 3000 kilometrów od bydzi. A to że mnie nie chce to już tylko moja sprawa. Ja po prostu Jej szukam. Czułaś to kiedyś?? prze Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Fordon 18.06.04, 21:48 może madziara to rzadki nick ale tamtem nie mój, sory kto nie ma szczescia w milosci ma szczescie na loteri - kup se los i bedzie cacy dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 18.06.04, 21:50 baw si przed telewizore, ja z gdańska whodziłem na forum bydgoskie- ty wieżo inetigencji:-) pa Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Fordon 18.06.04, 21:53 Gość portalu: to ja napisał(a): > baw si przed telewizore, ja z gdańska whodziłem na forum bydgoskie- ty wieżo > inetigencji:-) pa pałuj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 18.06.04, 21:55 ręde mnie bolą. Za praszam na piwko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Fordon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 10:00 kolejny dadaista... MMM prosze nie zapraszaj tu wiecej swoich kolegow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kox Re: Fordon IP: 1.5.* / *.aaanet.ru 19.06.04, 10:41 Dadaista...widzę, że kolega wykształcony. Cóż za słownicto. Iście ATRowskie. Odpowiedz Link Zgłoś