Gość: HW IP: *.kolfer.com.pl 02.07.04, 01:22 Zastanawia mnie brak zainteresowania historią naszej szkoły, a przecież jest to w jakimś stopniu i nasza historia (szerzej o tym 24.06.04). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HW Re: Historia I LO IP: *.kolfer.com.pl 15.07.04, 21:58 Czyżby istotnie nikogo nie interesowały dzieje naszej szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John matura' 93 Re: Historia I LO IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.01.05, 21:34 Istotnie, nikogo nie interesuja dzieje naszej szkoly. Z calym szacunkiem, ale dla mnie historia naszej szkoly to lata 1989-1993. Wtedy to sie dzialo!!!!!. Jezeli wtedy nie biegales(as) do "jedynki" to sie nie martw, na pewno w Twoim czasie sie tez cos dzialo. Nie ma co kopac w katakumbach... Naszym haslem bylo "IIIe organizujemy wiele imprez..." Bog jeden i moi koledzy wiedza co sie za tym krylo... Jak ktos z moich kolegow to czyta to niech wyjasni. Wystarczy trzyliterowe slowo. A historie zostaw dla historykow. Liczy sie tu i teraz. Pozdro... i nie martw sie wiecej, lepiej isc do kawiarni i napic sie ... ja wiem? Moze winka? Odpowiedz Link Zgłoś