n.girl 13.10.12, 19:57 Bardzo proszę o podanie mi namiarów na dobrego specjalistę w tej dziedzinie. Idealnie byłoby, gdyby przyjmował na fundusz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kucyk_trojanski Moj typ 14.10.12, 10:11 Najlepszym jest posel RP Eugeniusz Klopotek;jegoglupawy smiech otwiera wszystkie pory na calej powierzchni kazdej skory. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: Dobry dermatolog w Bydgoszczy? 14.10.12, 12:40 wpisz sobie w google fenomed, to gdzieś między Kamienną a Gdańską. Facet jest niezły i nie naciąga, czyli jeżeli jakiś drogi zabieg jest niepotrzebny to się powstrzyma i go nie zrobi dla kasy. Jak mi mówił kolega z pracy - jego pacjent - trudne przypadki bierze do szpitala bez kolejki. n.girl napisała: > Bardzo proszę o podanie mi namiarów na dobrego specjalistę w tej dziedzinie > . Idealnie byłoby, gdyby przyjmował na fundusz. Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry dermatolog w Bydgoszczy? 14.10.12, 18:27 n.girl napisała: > Bardzo proszę o podanie mi namiarów na dobrego specjalistę w tej dziedzinie > . Idealnie byłoby, gdyby przyjmował na fundusz. --------- dr.n.med. F. Drozd - Woj.Przych. Dermatologiczna Bydg. www.wpd.bydgoszcz.pl/sg.php Odpowiedz Link Zgłoś
morbus_neglecticus dr Krzyżyńska-Malinowska 15.10.12, 19:59 dr n.med. Krzyżyńska-Malinowska Ewa, Przychodnia Vitamed (obecnie na ul. Kościuszki 35) Odpowiedz Link Zgłoś