Dodaj do ulubionych

Zero POselskiej wiarygodność-S5 tylko w marzeniach

15.10.12, 09:23
obiecywał premier Donald Tusk,
www.youtube.com/watch?v=1UYe2rVlDTE
obiecywał poseł Olszewski a uwiarygadniał to obcięciem ręki gdyby droga nie powstała,
obiecywał Lenz - szef partyjnych struktur PO w regionie
www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121003/INNEMIASTA11/121009700
a jak obiecywał:
"W obecnej kadencji rządu najważniejszym zadaniem z zakresu infrastruktury jest dokończenie budowy autostrad i dróg szybkiego ruchu, w tym S5 na trasie Bydgoszcz - Gniezno. Oświadczył wczoraj poseł."

a co nowego w sprawie S5 wydarzyło się wczoraj -
prezentacja ministra Nowaka a na niej nie ma już S5 na odcinku Gniezno-Bydgoszcz
www.transport.gov.pl/2-482be1a920074-1795650-p_1.htm
S5 ZNIKNEŁA ?! a może w realu dla PO jej nigdy nie było?
gdyby nie waga sprawy można by to nazwać KABARETEM tylko tutaj nikt się nie śmieje, bo stawką są miejsca pracy, standard życia mieszkańców regionu
Obserwuj wątek
    • bydofan Re: Zero POselskiej wiarygodność-S5 tylko w marze 15.10.12, 10:18
      Żenada! Ile to dni minęło od czasu kiedy min. Nowak obiecał nam budowę S10 i S5 a teraz już się wycofali. Ich słowa nie mają najmniejszego znaczenia.
    • bartdab Re: Zero POselskiej wiarygodność-S5 tylko w marze 15.10.12, 10:51
      Oczywiscie ze tej drogi nigdy nie bedzie. Za 1-2 lata bedzie decyzja o drodze z Gniezna ale przez Inowroclaw do TORUNIA !!!!! TAK TO SIE SKONCZY !

TRASA POZNAN - TORUN - GDANSK !

LEMINGI zacznijcie myśleć !
    • tech80 głos lokalnych mediów - żaden? wielkie oszustwo 15.10.12, 11:14
      kto rozliczy POsłów z pustych obietnic?
      pewnie nie zrobi tego redaktor A,
      kto odpyta Lenza dlaczego az tak minął sie z prawdą jeszcze kilka dni temu obiecując S5 w Żninie
      kto odpyta posła Olszewskiego, Piotrowską, wybitnego senatora Rulewskiego i innych nie mniej prominentnych Pań i Panów posłów.
      Może tez czas zadać pytanie Prezydentowi Bruskiemu, co teraz gdy bańka mydlana prysła i okazało się ,że król jest nagi?
      Czy cała zabawa z S5 to było jedno wielkie OSZUKIWANIE SPOŁECZEŃSTWA, czy tak wyglądają rządy Platformy Obywatelskiej?
      • naubyd Re: głos lokalnych mediów - żaden? wielkie oszust 15.10.12, 19:03
        > Czy cała zabawa z S5 to było jedno wielkie OSZUKIWANIE SPOŁECZEŃSTWA, czy ta> k wyglądają rządy Platformy Obywatelskiej?
        TAK!!!!!
    • tylko_fakty Bydgoszczanie !!! nic się nie stało 15.10.12, 13:49
      to przecież tylko jedna z wielu niespełnionych obietnic ale bawimy się dalej w rządzenie,
      kiedy ludzie stracą pracę, upadnie kolejny zakład może przyjdzie refleksja:
      NIC SIĘ NIE STAŁO?
    • naubyd Re: Zero POselskiej wiarygodność-S5 tylko w marze 15.10.12, 17:26
      Wiadoma rzecz. Toruńscy politycy jako jedyni w tych komisjach z KujPomu palcem nie ruszą. maja zadanie. W niedalekiej przyszłości poprowadzić eske z Gniezna do Torunia. AMEN!
      • marsianin Re: Zero POselskiej wiarygodność-S5 tylko w marze 15.10.12, 20:03
        odbieram podobnie , mam tylko jedno pytanie ... , co poseł olszewski da sobie tym razem obciąć ........ , może fajfusa , bo mały i nie sztywnieje ......
    • ababyd Re: Zero POselskiej wiarygodność-S5 tylko w marze 15.10.12, 20:44
      Portal kujawski
      www.youtube.com/watch?v=Oh6yLexdEnU&feature=youtu.be
    • model.testowy Ale za to... 15.10.12, 20:47
      Ale za to na odcinku 5, pomiędzy Osielskiem a Bydgoszczą, powstanie pierwszy w Polsce... odcinkowy pomiar prędkości! Nie wiem dlaczego akurat tam... znaczy się domyślam - żeby golić kasę.
      • bydofan Re: Ale za to... 16.10.12, 00:13
        model.testowy napisał:

> Ale za to na odcinku 5, pomiędzy Osielskiem a Bydgoszczą, powstanie pierwszy w
        > Polsce... odcinkowy pomiar prędkości! Nie wiem dlaczego akurat tam... znaczy si
        > ę domyślam - żeby golić kasę.

A ja myślę , że drugim i to ważniejszym powodem było zagonienie ruchu na A1
        • tylko_fakty Re: Ale za to... 16.10.12, 12:10
          bydofan napisał(a):

> A ja myślę , że drugim i to ważniejszym powodem było zagonienie ruchu na A1

Premier deklarował wsparcie dla biznesu no i jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka