Dodaj do ulubionych

w sprawie kasowania wpisów

08.07.13, 23:54
dostałem odpowiedź z forum o moderacji. Proponuję jak najczęściej korzytać z tego narzędzia i zawalać im skrzynkę uzasadnionymi skargami. Oczywiście sprawa dotyczy obu forów. Oto treść listu.

> i to nie żaden anonim spod adresu pocztowego ma mu odpisywać tylko lokalny admin ma być przywołany do porządku.

Wątek z tego co widzę nadal wisi na forum. Lokalny admin jak najbardziej może zostać przez nas 'przywołany do porządku', ale tylko wtedy, gdy dostaniemy zasadne zgłoszenie w tej sprawie, wykazujące, że moderator faktycznie przekroczył swoje uprawnienia. Tak więc, jeżeli autor wątku/ktokolwiek ma zastrzeżenia, co do moderacji na danym forum, również musi wysłać do nas maila, na adres forum@agora.pl i poprzeć swoją skargę przykładowymi linkami, tak abyśmy mogli się jakoś do niej odnieść.
Obserwuj wątek
    • semeon Re: w sprawie kasowania wpisów 09.07.13, 00:38
      W zasadzie wszystkie wpisy toruńskich trolli na tym forum nadawałyby się jako materiał do zgłoszenia do moderatora, ale kto będzie się tym bawił?

Przeglądam czasami inne fora dużych miast, a nawet sporadycznie na nich pisuję, głównie w tematach ogólnych, a nie regionalnych i jak czytam tamte fora to jakże im zazdroszczę.

Nasz pasożyt przekracza wszelkie granice, a oni są wolni o tej choroby. Z drugiej strony jak mówi przysłowie: "wróg wzmacnia, a przyjaciel osłabia". Lecz co za dużo to niezdrowo.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/
      • pan_ziutek Re: w sprawie kasowania wpisów 09.07.13, 10:38
        semeon napisał:

> Nasz pasożyt przekracza wszelkie granice,

Wikipedia
      • naubyd Re: w sprawie kasowania wpisów 09.07.13, 13:54
        Wiesz, raczej nie o to mi chodziło. Jeśli piszesz post i on z niewiadomych przyczyn znika, to się wkurzasz. I oto chodzi. Na te o których mówisz jest kubełek. I działa.
        • znmpdn Re: w sprawie kasowania wpisów 09.07.13, 15:25
          dlaczego zatem na waszym forum usuwane są posty merytoryczne? ...i to prawdopodobnie na skutek waszego "klikania".....
          • dziwny22 Re: w sprawie kasowania wpisów 09.07.13, 15:33
            A co ty tutaj robisz toruński megalomanie? Przecież masz swoje forum, a tam możesz pisać co chcesz? Czy widziałeś moje wspisy na twoim forum? Nawet czytanie przytaczanych czasami na naszym forum waszych wypocin, może doprowadzić do niestrawności., a co dopiero czytanie tego rodzaju bzdur na codzień. Idź do siebie i przestań marudzić.
            • znmpdn Re: w sprawie kasowania wpisów 09.07.13, 16:41
              dziwny22 napisał:

> A co ty tutaj robisz toruński megalomanie?

Wiesz, czytając wasze forum, wasze posty, to wydaje mi sie, że jestem niczym dr Judym, który ileś tam lat wcześniej niósł w lud krużganek oświaty :)
              Niby to czasy sie zmieniły, niby to każdy wykształcenie ma, a mimo to, patrząc obiektywnie na rzeczywistość, nasz lud jaki nie oświecony był, taki nie oświecony pozostaje nadal :)
              • arafat11 Re: w sprawie kasowania wpisów 09.07.13, 20:47
                dobry zart...jak czytam ten twój bełkot i widze brak argumentow to zastanawiam się czy masz jakies wyksztalcenie...a do Judyma to trochę ci brakuje...
                • tupolej154 Re: w sprawie kasowania wpisów 10.07.13, 05:54
                  arafat11 napisał:

> dobry zart...jak czytam ten twój bełkot i widze brak argumentow to zastanawiam
                  > się czy masz jakies wyksztalcenie...a do Judyma to trochę ci brakuje...

To mogą być absolwenci uczelni o najwyższych notowaniach w kraju.
          • naubyd Re: w sprawie kasowania wpisów 09.07.13, 16:06
            No co Ty pierniczysz znowu? Czy ja Cię atakuję? Właśnie niektóre Twoje są wywalane i też możesz zastosować podany przez tę panią pomysł. Rób tak a nie prychaj na wszystkich w koło.
            • znmpdn Re: w sprawie kasowania wpisów 09.07.13, 16:43
              Ależ ja nie prycham, naubydzie!
              Ja tylko piszę, a przecież nie moją to jest winą, że wam się to nie podoba....
              • indulgent Re: w sprawie kasowania wpisów 09.07.13, 20:27
                Ty tak piszesz z własnej nieprzymuszonej woli? Może masz traumę z bliżej nieznanej przyczyny, jakieś nieudane pisarskie próby. Napisz coś o sobie, może znajdziesz na bydgoskim forum więcej zrozumienia.
    • naubyd Re: Aktualne nicki usuwaczy 09.07.13, 21:26
      o debil którego wywalili z gazetki srolskiej hahahahahahahahahahahahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka