Gość: Ja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 19:01 I dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 20:12 Banda kretynów i nieudaczników kierowców tamujących ruch i powodujących korki! Kasa z budżetu z moich podatkowych pieniędzy! Qrwa na zachodzie sa fotoradary i drogi szybkiego ruchu - je...ni złodzieje! Robię 5000 km miesięcznie a teraz bede robil to ze strata mojego prywatnego czasu! na szczescie na zachodzi i w Polsce można kupić folię na tablicę (i mozecie sobie pstrykac fotki bialej plamy w miejscu nr rej) albo nie zmywac z niej meszek no i do woli jezdzic motocyklem! Jak zwykle w tym kraju wszystko zaczyna się od tyłu! Wpierw wybudujcie autostrady i szkolcie ludzi na kierowców a nie na niedzielne zawalidrogi! Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Będzie więcej fotoradarów i więcej dziur? 05.08.04, 20:20 abc, masz rację - znowu wszystko od d*py strony... Wąskie, drogi w stanie rozpadu kompletnego... Ale nie szkodzi. Po co remontować, poszerzać, odmalowywać oznakowanie poziome? To poprawi bezpieczeństwo ale przecież kasy nie przyniesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Będzie więcej fotoradarów i więcej dziur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 22:53 no i ta farba na bialych liniach! zabojcza dla motocykli ale tansza niz na zachodzie! Je...na Polska zlodziejska wiocha ! placic placic placic a gnoje u gory wszystko kradna i gowno z tego wynika w tym zlodziejskim kraju! Etykieta zlodzieja-polaka w niemczech jak najbardziej prawdziwa - szkoda slow! Jeszcze abonament tv jakis listonosz bedzie mi sprawdzal czy po kiego h..ja mam placic- paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Będzie więcej fotoradarów i więcej dziur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:02 A ja mowie : bardzo dobrze ze w koncu sie pojawia. A kto narzeka ?? Ci ktorzy przekraczaja predkosc. Przez takich jak wy ginie na ulicach tylu pieszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:14 śpiesz sie śpiesz tylko pod warunkiem iz przez takich bubkow jak ty nie zginie nigdy zadne dziecko na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:34 ja rowniez mam dziecko i nigdy nie walesa sie po ulicach bez opieki(winni zawsze sa rodzice), a jak stary leb nie potrafi przechodzic na pasach to niech siedzi w domu! a po drugie kto powiedzial ze w takich miejscach jak skrzyzowania,przejscia dla pieszych,szkoly nie zwalniam! Jezdze motocyklem rowniez wiec oczy trzeba miec wkolo glowy na slepych debili wymuszajacych pierwszenstwo na skrzyzowaniach w blaszakach! Najgorzej jak glos zabieraja amatorki-kierowcy albo moze nawet nie kierowcy! Ostatnio zatrzymala mnie policja na pasie startowym kolo koronowa motocyklem i po krotkiej rozmowie przepraszali za to ze tam stoja z radarem bo ludzie sie skarza na halas! A ja im na to ze 200 km/h na krotkim odcinku to gdzie ja mam sie bujnac w miescie (jakby zyczyla sobie przedmowczyni) czy tu w lesie na pasie startowym? Skonczylo sie na symbolicznym mandacie bez pkt karnych za calkiem inne rzekomo wykroczenie i to bez zadnej lapowki! Normalni ludzie co niektorzy policjanci! w tym miejscu zagrozenie jakie sprawilem przy tej predkosci to tylko dla siebie a nie dla kogos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka ma auto Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.amb.bydgoszcz.pl 06.08.04, 09:24 ABC.. jak się rozwalisz na tym swoim wspaniałym motorze to rzeczywiście nikt (oprócz Ciebie) nie ucierpi, ale za Twoje leczenie i rehabilitację kilka osób zapłaci... no chyba, że zapłacisz wtedy z własnej kieszonki...? A najgorszymi kierowcami nie są kobiety tylko dziadki w kapeluszach.. serio, serio... dziś (przy +27C) widziałam jednego w kapeluszu...(i to wcale nie w letniej panamie) hehehe... dzielnie posuwał swoim maluszkiem 40km/godz na Fordońskiej, a kierunkowskaz włączał jakieś 30 sek. po wykonaniu skrętu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.proxy.lucent.com 06.08.04, 12:45 kierunkowskaz to on na pewno wlaczal wczesniej, tylko, ze przerywacz w maluchu ciagnie tak duzo pradu, ze pradnica nie wyrabia i zaczyna zalapywac dopiero za jakis czas. Na stare maluchy trzeba uwazac bo jak maja wlaczone swiatla to prawie na pewno kierunkowskaz juz nie zadziala, a jesli zadziala to go prawie nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maren Re: Będzie więcej fotoradarów IP: 212.122.214.* 09.08.04, 18:23 Ty jesteś lekko popaprany. Musiałes się chyba mocno uderzyc spadając kiedyś ze swojego superszybkiego motocykla. W twoim mniemaniu jak fabryka dała pod "maską" rumaka 230 kmh, to ty musisz koniecznie sprawdzić, czy aby się nie pomylili. Wszystko aby zaszpanować kolegom lub młodocianym blondynkom. często jeżdżę przez pas startowy pod Koronowem i w ubiegłym sezonie dwa razy otarłem się o takich smiałków. A że jeżdżę z dzieckiem, jestem więc szczególnie przewrażliwiony. Gdyby któryś we mnie uderzył i gdybym miał jeszcze trochę siły, aby wyczołgac się z wraku auta, dobiłbym skórw****. Tak mi dopomóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 01:08 BRAWO!!! Glos rozsadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JODA Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.08.04, 07:34 Jezu IVICA bez tej taniej propagandy się nie da ? Czemu zmieniłes nick ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 23:45 jesli nie wiesz skad iv to znaczy ze nie powinienes wiedziec. Normalni forumowiecze wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.klik.bydgoszcz.pl 06.08.04, 00:57 Moze j...ni przedstawiciele handlowi i im podobni mistrzowie kierownicy sie uspokoja.Brawo policja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 01:18 to nie zasluga Policji tylko Strazy Miejskiej i pracownikow Magistratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JODA Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.08.04, 07:37 IVICA zapomniałeś powiedzieć że przede wszystkim to zasługa Pana Prezydenta ! Jak mogłeś! Nie dostaniesz premii. Proszę zaraz pochwałe prezydentowi napisać ! Swoją drogą na razie to "osiągnięcie" to wywalenie MILIONA złotych. Ciekawe jak bedzie z egzekucja mandatów. Życzę szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 07:24 I ja mam to gdzieś, wywalę ok 180 zł i dalej będę jeździł bezpiecznie przekraczając prędkość. Wtajemniczeni wiedzą o jaki patent chodzi. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Skąd wie IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.08.04, 07:57 Skąd fotoradar "wie", że kierowca rozmawia przez telefon komórkowy?? Może jeszcze identyfikuje sieć rozmówcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatNIKT karać zawalidrogi IP: *.amb.bydgoszcz.pl 06.08.04, 09:33 skoro już będą te radary to proponuję karać również za: - zbyt powolną jazdę i utrudnianie jazdy innym kierowcom - włączanie kierunkowskazów po dokonaniu manewru skrętu - jeżdżenie w kapeluszu / berecie - jedzenie frytek, malowanie paznokci, czytanie gazety, dłubanie w nosie podczas jazdy Szerokiej drogi wzyskim znerwicowanym kierowcom! (szczególnie przedstawicielom handlowym, dla których powinien być chyba w mieście specjalny ekspresowy pas ruchu) Odpowiedz Link Zgłoś
lewskiy Re: Będzie więcej fotoradarów 06.08.04, 09:44 A mnie wkurza co innego - Straż Miejska zamiast zająć się patrolowaniem niebezpiecznych okolic np. przy całodobowych sklepach z alkoholem gdzie gromadzi się tzw. element , ochoczo teraz zajmie się robieniem zdjęć niesfornym kierowcom.Pirat drogowy to też zagrożenie ale chyba o wiele większym zagrożeniem są wałęsające się bandy gówniarzy co tylko patrzą kogo lub co "skroić".Po co patrolować ulice ? - przecież o wiele łatwiej i przyjemniej jest postać sobie w cieniu i porobić fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Po co nam strażacy miejscy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 12:40 zaloże się że zaraz ktoś powie, że te banydy tylko kroją a nie zabijają, wlasciwie po co jest ta cala straż miejska, policja powinna się wszystkim zajmować, pan prezyden zarzyczył sobie mieć własną policję, nad którą może sprawować jakotaką władze, a my biedni podatnicy płacimy dwa razy za to samo, czy nie taniej byłoby zatrudnić więcej policjantów i lepiej ich wyposażyć zamiast tracić kase na całą administrację straży miejskiej???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Po co nam strażacy miejscy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 23:48 glupota. SM jest do wykonywania pewnych czynnosci za ktore Polcja sie nie zabierze i odwrotnie. Obie sluzby sie uzupelniaja. A co do przeznaczenia pieniedzy na Polije to zly pomysl. W scentralizowanej Policja pieniazki by sie dzies rozeszly, a bydgoszczanie nic by z nich nie zobaczyli Odpowiedz Link Zgłoś