Dodaj do ulubionych

Będzie więcej fotoradarów

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 19:01
I dobrze!
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 20:12
      Banda kretynów i nieudaczników kierowców tamujących ruch i powodujących korki!
      Kasa z budżetu z moich podatkowych pieniędzy! Qrwa na zachodzie sa fotoradary i
      drogi szybkiego ruchu - je...ni złodzieje! Robię 5000 km miesięcznie a teraz
      bede robil to ze strata mojego prywatnego czasu! na szczescie na zachodzi i w
      Polsce można kupić folię na tablicę (i mozecie sobie pstrykac fotki bialej
      plamy w miejscu nr rej) albo nie zmywac z niej meszek no i do woli jezdzic
      motocyklem! Jak zwykle w tym kraju wszystko zaczyna się od tyłu! Wpierw
      wybudujcie autostrady i szkolcie ludzi na kierowców a nie na niedzielne
      zawalidrogi!
      • czwarty.wymiar Będzie więcej fotoradarów i więcej dziur? 05.08.04, 20:20
        abc, masz rację - znowu wszystko od d*py strony...
        Wąskie, drogi w stanie rozpadu kompletnego... Ale nie szkodzi.
        Po co remontować, poszerzać, odmalowywać oznakowanie poziome? To poprawi
        bezpieczeństwo ale przecież kasy nie przyniesie...
        • Gość: abc Re: Będzie więcej fotoradarów i więcej dziur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 22:53
          no i ta farba na bialych liniach! zabojcza dla motocykli ale tansza niz na
          zachodzie! Je...na Polska zlodziejska wiocha ! placic placic placic a gnoje u
          gory wszystko kradna i gowno z tego wynika w tym zlodziejskim kraju! Etykieta
          zlodzieja-polaka w niemczech jak najbardziej prawdziwa - szkoda slow! Jeszcze
          abonament tv jakis listonosz bedzie mi sprawdzal czy po kiego h..ja mam placic-
          paranoja!
          • Gość: iv Re: Będzie więcej fotoradarów i więcej dziur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:02
            A ja mowie : bardzo dobrze ze w koncu sie pojawia. A kto narzeka ?? Ci ktorzy przekraczaja predkosc. Przez takich jak wy ginie na ulicach tylu pieszych.
      • Gość: iv Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:14
        śpiesz sie śpiesz tylko pod warunkiem iz przez takich bubkow jak ty nie zginie nigdy zadne dziecko na drodze.
        • Gość: abc Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:34
          ja rowniez mam dziecko i nigdy nie walesa sie po ulicach bez opieki(winni
          zawsze sa rodzice), a jak stary leb nie potrafi przechodzic na pasach to niech
          siedzi w domu! a po drugie kto powiedzial ze w takich miejscach jak
          skrzyzowania,przejscia dla pieszych,szkoly nie zwalniam! Jezdze motocyklem
          rowniez wiec oczy trzeba miec wkolo glowy na slepych debili wymuszajacych
          pierwszenstwo na skrzyzowaniach w blaszakach! Najgorzej jak glos zabieraja
          amatorki-kierowcy albo moze nawet nie kierowcy! Ostatnio zatrzymala mnie
          policja na pasie startowym kolo koronowa motocyklem i po krotkiej rozmowie
          przepraszali za to ze tam stoja z radarem bo ludzie sie skarza na halas! A ja
          im na to ze 200 km/h na krotkim odcinku to gdzie ja mam sie bujnac w miescie
          (jakby zyczyla sobie przedmowczyni) czy tu w lesie na pasie startowym?
          Skonczylo sie na symbolicznym mandacie bez pkt karnych za calkiem inne rzekomo
          wykroczenie i to bez zadnej lapowki! Normalni ludzie co niektorzy policjanci! w
          tym miejscu zagrozenie jakie sprawilem przy tej predkosci to tylko dla siebie a
          nie dla kogos!
          • Gość: blondynka ma auto Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.amb.bydgoszcz.pl 06.08.04, 09:24
            ABC.. jak się rozwalisz na tym swoim wspaniałym motorze to rzeczywiście nikt
            (oprócz Ciebie) nie ucierpi, ale za Twoje leczenie i rehabilitację kilka osób
            zapłaci... no chyba, że zapłacisz wtedy z własnej kieszonki...?

A najgorszymi kierowcami nie są kobiety tylko dziadki w kapeluszach..
            serio, serio... dziś (przy +27C) widziałam jednego w kapeluszu...(i to wcale
            nie w letniej panamie) hehehe... dzielnie posuwał swoim maluszkiem 40km/godz na
            Fordońskiej, a kierunkowskaz włączał jakieś 30 sek. po wykonaniu skrętu...
            • Gość: piotr Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.proxy.lucent.com 06.08.04, 12:45
              kierunkowskaz to on na pewno wlaczal wczesniej, tylko, ze przerywacz w maluchu
              ciagnie tak duzo pradu, ze pradnica nie wyrabia i zaczyna zalapywac dopiero za
              jakis czas. Na stare maluchy trzeba uwazac bo jak maja wlaczone swiatla to
              prawie na pewno kierunkowskaz juz nie zadziala, a jesli zadziala to go prawie
              nie widac.
          • Gość: Maren Re: Będzie więcej fotoradarów IP: 212.122.214.* 09.08.04, 18:23
            Ty jesteś lekko popaprany. Musiałes się chyba mocno uderzyc spadając kiedyś ze swojego superszybkiego motocykla. W twoim mniemaniu jak fabryka dała pod "maską" rumaka 230 kmh, to ty musisz koniecznie sprawdzić, czy aby się nie pomylili. Wszystko aby zaszpanować kolegom lub młodocianym blondynkom. często jeżdżę przez pas startowy pod Koronowem i w ubiegłym sezonie dwa razy otarłem się o takich smiałków. A że jeżdżę z dzieckiem, jestem więc szczególnie przewrażliwiony. Gdyby któryś we mnie uderzył i gdybym miał jeszcze trochę siły, aby wyczołgac się z wraku auta, dobiłbym skórw****. Tak mi dopomóż...
            • Gość: iv Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 01:08
              BRAWO!!!
              Glos rozsadku
        • Gość: JODA Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.08.04, 07:34
          Jezu IVICA bez tej taniej propagandy się nie da ?
          Czemu zmieniłes nick ?
          • Gość: iv Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 23:45
            jesli nie wiesz skad iv to znaczy ze nie powinienes wiedziec. Normalni forumowiecze wiedza
    • Gość: bydgoszczanin Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.klik.bydgoszcz.pl 06.08.04, 00:57
      Moze j...ni przedstawiciele handlowi i im podobni mistrzowie kierownicy sie
      uspokoja.Brawo policja!
      • Gość: iv Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 01:18
        to nie zasluga Policji tylko Strazy Miejskiej i pracownikow Magistratu
        • Gość: JODA Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.08.04, 07:37
          IVICA zapomniałeś powiedzieć że przede wszystkim to zasługa Pana Prezydenta !
          Jak mogłeś! Nie dostaniesz premii. Proszę zaraz pochwałe prezydentowi napisać !
          Swoją drogą na razie to "osiągnięcie" to wywalenie MILIONA złotych. Ciekawe jak
          bedzie z egzekucja mandatów. Życzę szczęścia.
    • Gość: Gall Re: Będzie więcej fotoradarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 07:24
      I ja mam to gdzieś, wywalę ok 180 zł i dalej będę jeździł bezpiecznie
      przekraczając prędkość. Wtajemniczeni wiedzą o jaki patent chodzi.
      Pozdrawiam
      Gall
    • Gość: Krzych Skąd wie IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.08.04, 07:57
      Skąd fotoradar "wie", że kierowca rozmawia przez telefon komórkowy??
      Może jeszcze identyfikuje sieć rozmówcy :)
    • Gość: podatNIKT karać zawalidrogi IP: *.amb.bydgoszcz.pl 06.08.04, 09:33
      skoro już będą te radary to proponuję karać również za:
      - zbyt powolną jazdę i utrudnianie jazdy innym kierowcom
      - włączanie kierunkowskazów po dokonaniu manewru skrętu
      - jeżdżenie w kapeluszu / berecie
      - jedzenie frytek, malowanie paznokci, czytanie gazety, dłubanie w nosie
      podczas jazdy

Szerokiej drogi wzyskim znerwicowanym kierowcom!
      (szczególnie przedstawicielom handlowym, dla których powinien być chyba w
      mieście specjalny ekspresowy pas ruchu)
    • lewskiy Re: Będzie więcej fotoradarów 06.08.04, 09:44
      A mnie wkurza co innego - Straż Miejska zamiast zająć się patrolowaniem
      niebezpiecznych okolic np. przy całodobowych sklepach z alkoholem gdzie
      gromadzi się tzw. element , ochoczo teraz zajmie się robieniem zdjęć niesfornym
      kierowcom.Pirat drogowy to też zagrożenie ale chyba o wiele większym
      zagrożeniem są wałęsające się bandy gówniarzy co tylko patrzą kogo lub
      co "skroić".Po co patrolować ulice ? - przecież o wiele łatwiej i przyjemniej
      jest postać sobie w cieniu i porobić fotki.
      • Gość: hmm Po co nam strażacy miejscy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 12:40
        zaloże się że zaraz ktoś powie, że te banydy tylko kroją a nie zabijają,
        wlasciwie po co jest ta cala straż miejska, policja powinna się wszystkim
        zajmować, pan prezyden zarzyczył sobie mieć własną policję, nad którą może
        sprawować jakotaką władze, a my biedni podatnicy płacimy dwa razy za to samo,
        czy nie taniej byłoby zatrudnić więcej policjantów i lepiej ich wyposażyć
        zamiast tracić kase na całą administrację straży miejskiej????
        • Gość: iv Re: Po co nam strażacy miejscy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 23:48
          glupota. SM jest do wykonywania pewnych czynnosci za ktore Polcja sie nie zabierze i odwrotnie. Obie sluzby sie uzupelniaja. A co do przeznaczenia pieniedzy na Polije to zly pomysl. W scentralizowanej Policja pieniazki by sie dzies rozeszly, a bydgoszczanie nic by z nich nie zobaczyli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka