Gość: €uropejka IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.04, 09:30 kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1179207&KAT=239 :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gall Re: Wasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 09:38 Dobrze przystrzyżone wąsy to ozdoba mężczyzny. Podobnie broda. A pewnie największe opory mają faceci, którym uprawa zarostu nie bardzo wychodzi. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Wasy IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.04, 09:50 Gość portalu: Gall napisał(a): > Dobrze przystrzyżone wąsy to ozdoba mężczyzny. Podobnie broda. > A pewnie największe opory mają faceci, którym uprawa zarostu nie bardzo > wychodzi. > > Pozdrawiam > Gall Mi sie wasy nigdy nie podobaly; jak poznalam pana Ojro namowilam na zgolenie wasow :-) pozdrawiam Cie Ojro P.S. Net nadal mi nie dziala, po kilku probach udalo mi sie wejsc na forum :-( Wyslalam tez do kilku osob wiadomosc na gg, nie otrzymuje odpowiedzi, bo najczesciej gg po prostu nie dziala, nie moge odbierac e-maili... Zaraz mnie pewnie tez wywali z neta :-( Dzisiaj przychodzi informatyk, ufff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Wasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 10:04 Są wąsy i wąskiska, to tak jak z ludźmi ;-) Mój informatyk wyszedł na pół godziny i drugi tydzień go nie ma. Widzę, że gdzieś lokalnie się odzywasz. Nie ustwaj w wysiłkach i pisuj często. Pozdrawiam i wracam do roboty (żeby mi się tak dzisiaj chciało, jak mi sięnie chce) Gall Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Wasy 06.08.04, 10:59 Gość portalu: Gall napisał(a): (żeby mi się tak dzisiaj chciało, jak mi sięnie > chce) > Gall ja juz gdzies to widzialam..... tylko gdzie..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognitto Re: Wasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 15:02 Gość portalu: €uropejka napisał(a): (..) czołem kolezanko, miło cię widzieć :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Wasy 06.08.04, 09:51 Zależy... niektórym z wąsami dobrze a innym nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Wasy 06.08.04, 09:55 Dzisiaj przychodzi informatyk, ufff Nareeeeeeszcie!!!! Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Wasy IP: *.eos.ge.com / *.euro.ge.com 06.08.04, 16:02 no wlasnie zastanawiam sie czy zgolic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Wasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 16:43 Uważaj, bo to niebezpieczny objaw. ja kiedyś tak myślałem, myślałem i jednak zgoliłem, ale włosy na głowie. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Wasy IP: *.eos.ge.com / *.euro.ge.com 06.08.04, 16:47 ja bym z przyjemnoscia wlosy zgoli, ale coz, bozia nie dali a wasy sumiaste tak gdzie tu sprawiedliwosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Wasy IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.04, 17:50 Pozdrowienia dla Wszystkich :-) Gość portalu: [B]B napisał: >ja bym z przyjemnoscia wlosy zgoli, ale coz, bozia nie dali a wasy sumiaste tak gdzie tu sprawiedliwosc?< Nie martw sie BB, sztuka przetransplantowania wlosow moze uczynic cuda, a i wasa sie pozbedziesz; Was - nieladny, ale za to masz ladne IP ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Wasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 06:40 Nie martw sie BB, sztuka przetransplantowania > wlosow moze uczynic cuda, a i wasa sie pozbedziesz; > Was - nieladny, ale za to masz ladne IP ;PP > A jak IP polskie to juz nie ladne? ojjjj ojro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Wasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 18:34 Od czasu do czasu polecam, choć moja fryzjerka do dzisiaj mi wypomina, ile z tym roboty było. Uczucie niesamowite, zwłaszcza gdy rośnie na głowie taka szczecinka. Było to spory czas temu i od czasu do czasu zatsanawiam się nad tym pomysłem. Pozdrawiam Gall Od czasu do czasu noszący brodę i wąsy (a moze nie, któż to wie) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Wasy 06.08.04, 17:57 Nie noszę, nie podobają mi się, są nieestetyczne (szczególnie długie). Z tego co mi wiadomo, u większości kobiet punktują na minus (komplet z brodą najbardziej). Odpowiedz Link Zgłoś