Dodaj do ulubionych

Superprodukcja - Ale gówno

IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 22:00
Właśnie obejrzałem ten film na divixie i niestety nie zmieniłem zdania o
polskich filmach komercyjnycyh, są do dupy i beznadziejne.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Superprodukcja - Ale gówno IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.03, 22:35
      nie wszystkie, niektore sa do smiechu, ale ostatnio sam dziadostowo-typeu
      polish kicz projekt, superprodukcja...brrrrrnie wiem jak tam CIALO-musze
      obejzec
      • Gość: Studzin Re: Superprodukcja - Ale gówno IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 23:54
        Polish kich projekt o tym to już nie wspomnę obejrzenie tego filmu zajeło mi 15
        minut. Jednego jestem pewien i tego nie zmienie na polskie komercyjne filmy do
        kina nie pójde nigdy
        • Gość: fantomasz Re: Superprodukcja - Ale gówno IP: *.dyn.optonline.net 20.09.03, 22:08
          Superprodukcja to najgorszy polski film ostatnich lat
          • Gość: Pta Re: Superprodukcja - Ale gówno IP: *.zacheta.net 05.12.03, 02:25
            Macie racje ,lepiej już nigdy nie chodżcie do kina,tylko zostańcie w domu i
            włączcie kanał Romantica czy jak to się nazywa.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Karol Re: Superprodukcja - Ale gówno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 09:30
              Nie rozumiem, skąd to oburzenie?!! Przecież można iść do kina na bardziej lub mnie ambitny film. Zakładam, że na mniej ambitny naprawde SZKODA PIENIĘDZY!!
              Płacić za oglądanie "Gulszas a jak myślisz", to chyba jeszcze większa porażka niż telenowele!
              • Gość: Pta-szydło Re: Superprodukcja - Ale gówno IP: *.zacheta.net 06.12.03, 20:39
                Ludzie zanim pójdziecie do kina, popatrzcie na co idziecie ,a nie póżniej
                pieprzycie. Superprodukcja to dobry film i koniec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka