Gość: Studzin IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 22:00 Właśnie obejrzałem ten film na divixie i niestety nie zmieniłem zdania o polskich filmach komercyjnycyh, są do dupy i beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Superprodukcja - Ale gówno IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.03, 22:35 nie wszystkie, niektore sa do smiechu, ale ostatnio sam dziadostowo-typeu polish kicz projekt, superprodukcja...brrrrrnie wiem jak tam CIALO-musze obejzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studzin Re: Superprodukcja - Ale gówno IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 23:54 Polish kich projekt o tym to już nie wspomnę obejrzenie tego filmu zajeło mi 15 minut. Jednego jestem pewien i tego nie zmienie na polskie komercyjne filmy do kina nie pójde nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomasz Re: Superprodukcja - Ale gówno IP: *.dyn.optonline.net 20.09.03, 22:08 Superprodukcja to najgorszy polski film ostatnich lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pta Re: Superprodukcja - Ale gówno IP: *.zacheta.net 05.12.03, 02:25 Macie racje ,lepiej już nigdy nie chodżcie do kina,tylko zostańcie w domu i włączcie kanał Romantica czy jak to się nazywa.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Superprodukcja - Ale gówno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 09:30 Nie rozumiem, skąd to oburzenie?!! Przecież można iść do kina na bardziej lub mnie ambitny film. Zakładam, że na mniej ambitny naprawde SZKODA PIENIĘDZY!! Płacić za oglądanie "Gulszas a jak myślisz", to chyba jeszcze większa porażka niż telenowele! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pta-szydło Re: Superprodukcja - Ale gówno IP: *.zacheta.net 06.12.03, 20:39 Ludzie zanim pójdziecie do kina, popatrzcie na co idziecie ,a nie póżniej pieprzycie. Superprodukcja to dobry film i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś