johnyflaszka 12.02.14, 18:39 www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140212/REGION/140219793 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_ziutek Re: Kuj-Pom w czołówce 12.02.14, 19:32 No koledzy z Torunia czas na jakie premie i medale albo chociaż na wycieczki na Daleki Wschód. Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd a co na to chton? 12.02.14, 20:19 piewc marszałka i człowiek który nienawidzi bydgoskich działaczy za mówienie prawdy o rządzeniu w województwie. O megalomańskich budowlach i iinnych głupotach Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Kuj-Pom w czołówce 12.02.14, 22:56 Z tego wniosek, że lada miesiąc możemy się spodziewać kolejnego wysokiego odznaczenia państwowego dla toruńskiego marszałka. dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2014/02/historia-kanau-bydgoskiego-kilka.html Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Kuj-Pom w czołówce 13.02.14, 20:13 semeon napisał: > Z tego wniosek, że lada miesiąc możemy się spodziewać kolejnego wysokiego odzna > czenia państwowego dla toruńskiego marszałka. ja się będę bardzo cieszył :) Odpowiedz Link Zgłoś
hassleader Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 02:46 bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a): > > Z tego wniosek, że lada miesiąc możemy się spodziewać kolejnego wysokiego > odzna > > czenia państwowego dla toruńskiego marszałka. > > ja się będę bardzo cieszył :) Niewątpliwie. Podobno dostanie Medal Rozwoju Regionu im. Hernano Corteza Odpowiedz Link Zgłoś
pan_ziutek Re: Kuj-Pom w czołówce 13.02.14, 06:42 Właściwie to jesteśmy na końcu bo Zachodniopomorskie to tylko Szczecin a reszta to teren największego poligonu w Europie. Dopóki władze nie pozwolą na rządy największemu miastu w regionie to będziemy ciągle dołować bo mały nie jest w stanie nigdy tego wszystkiego ogarnąć, słaby wybór fachowców trzeba szukać ich po całym kraju stąd tylu spadochroniarzy (bydgoskich się blokuje) a co który się wybije to ucieka. Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Kuj-Pom w czołówce 13.02.14, 22:57 Toruńska ekipa zarządzająca tym regionem z marszałkiem jako przywódcą, dokonała cudu w myśl zasady: "Obróć tabelę, a kujawsko-pomorskie na czele" dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2014/02/historia-kanau-bydgoskiego-kilka.html Odpowiedz Link Zgłoś
tupolej154 Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 06:13 To już ten region co ma same jeziora prześcignęliśmy? To zostały nam jeszcze poligony do prześcignięcia i już będziemy liderem w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 13:36 tupolej154 napisał: > To już ten region co ma same jeziora prześcignęliśmy? To zostały nam jeszcze po > ligony do prześcignięcia i już będziemy liderem w kraju. Spoko, ci z zielonej dziury sie nam nie dadzą, ktos musi byc liderem. Odpowiedz Link Zgłoś
tupolej154 Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 13:41 bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a): > Spoko, ci z zielonej dziury sie nam nie dadzą, ktos musi byc liderem. Wiem gdzie jest zielona wyspa bo premier mi mówił ale gdzie jest zielona dziura to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 16:33 tupolej154 napisał: > bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a): > > > Spoko, ci z zielonej dziury sie nam nie dadzą, ktos musi byc liderem. > > Wiem gdzie jest zielona wyspa bo premier mi mówił ale gdzie jest zielona dziura > to nie wiem. > Wyjasniam; Zielona wyspa to My _ Polska Zielona dziura to Zielona Góra- Falubaz Odpowiedz Link Zgłoś
tupolej154 Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 17:28 bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a): > Zielona dziura to Zielona Góra- Falubaz A to ta mocna drużyna co nasi sąsiedzi się jej boją i poddają się zaraz walkowerem Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Kuj-Pom w czołówce 14.02.14, 19:33 Ujmę to inaczej. Ci z zielonej dziury, chcieli z premedytacją skopać leżących naszych sąsiadów.( Gollob, Holder i ktoś jeszcze ciężko kontuzjowani) Tak się przecież nie robi. Nie dziwię się Karkosikowi,- znając ambicje, chłopaków z T, że właściciel Unibaxu nie zgodził się na dalsze kontuzje zawodników czy ryzyko poważniejszego wypadku. Tak czy inaczej Pomorze trzyma się razem i odnosi się z lekceważeniem do zielonej dziury. Odpowiedz Link Zgłoś