Dodaj do ulubionych

Dobry dietetyk Wrocław

20.01.14, 14:30
Postanowiłam w końcu coś ze sobą zrobić. Wyszło na to że muszę schudnąć ok 34 kg :/ Cz ktoś może polecić mi dobrego dietetyka? Miałam już wiele podejść i za każdym razem coś nie wychodziło. Potrzebuję nie tylko diety ale tez ciągłej motywacji... To nie jest 5 kg... Liczę na wasze szczere chęci :)
Obserwuj wątek
    • maggie10.10.80 Re: Dobry dietetyk Wrocław 21.01.14, 12:39
      Witam,
      polecam Panią Magdalenę Palińską z Wrocławia, dietetyk i terapeuta, silnie pracuje nad motywacją. Jej diety są dedykowane pod konkretne osoby. W ogóle powiem szczerze, że ta kobieta zmieniła mój sposób myślenia, postrzegania diety i w ogóle. Jak ktoś chce namiary to podam mailowo, maggiecage@wp.pl A.... i najważniejsze z 98kg schudłam do 63kg. Do tej pory mam kontakt z moim dietetykiem:-) polecam!!!!!!!
      • ssswistaq Re: Dobry dietetyk Wrocław 31.01.19, 08:02
        Ja polecam dr Nowackiego. Ma imponujące doświadczenie. Mnie bardzo pomógł: www.healthinnmed.pl
        Pozdrawiam
    • maggie10.10.80 Re: Dobry dietetyk Wrocław 27.01.14, 08:59
      www.dor-diet.pl
      dor-diet@wp.pl.... POLECAM!!!!!
    • alicjabd Re: Dobry dietetyk Wrocław 06.02.14, 17:26
      Małgosiu
      Zapraszam Cię serdecznie do Gabinetu
      centrumleczeniaotylosci.com.pl
      Myślę ,że jestem wstanie Ci pomóc.
      • malogsia Re: Dobry dietetyk Wrocław 06.02.14, 18:29
        Dzięki dziewczyny za pomoc. Dostałam od koleżanki z pracy nr do P. Mileny Janus. Jestem jak na razie pozytywnie zaskoczona :) Dieta jest smaczna i ogólnie nie jestem głodna, czego się nie spodziewałam na diecie ;) Wykupiłam pakiet na rok, bo wiem że to będzie trochę trwało, ale dobra wiadomość że już schudłam 3 kg :) Podoba mi się jej podejście psychologiczne trochę :) Mam teraz poprzyklejane kartki w całym w domu :P Jak będę pamiętać to napiszę jeszcze Wam jak mi dalej idzie... Małgosia
    • 3dietetyka_szs Re: Dobry dietetyk Wrocław 07.03.14, 12:48
      Zapraszam do naszej poradni www.dietetykaszs.pl lub www.dieta-dla-kazdego.pl

• monika_biziel Re: Dobry dietetyk Wrocław 08.07.14, 21:20
        Wakacje to moment, kiedy możemy spojrzeć z dystansem na swoje życie. Chciałabym Was zaprosić w tym czasie do wspólnego spojrzenia na to jak dbamy o swoje zdrowie i żywienie. Przez cały lipiec będę publikowała na swojej stronie na facebooku (www.facebook.com/DobryDietetykMonikaBiziel?ref_type=bookmark), blogu (biziel.eu) i pintreście (www.pinterest.com/pddmonikabiziel/dobre-zmiany-na-wakacje/) wpisy zachęcające do zmian w stylu życia. Codziennie będzie to jedna mała cegiełka w całym szeregu zmian. Zapraszam do czytania i podejmowania dobrych zmian w te wakacje!
    • kasiula2 Re: Dobry dietetyk Wrocław 09.10.14, 11:30
      Bardzo polecam Pania Agnieszke Biernat.
      Bardzo dokladny wywiad z pacjentem. Duza wiedza o funkcjonowania ciala ludzkiego i ogromne doswiadczenie
      Agnieszka Biernat
      terapeuta-dietetyk
      tel. +48 603 101 950

Gabinet Dietioterapii
      Centrum BIO NATURA
      ul. Gajowicka 145 a /1
      53-135 Wrocław
      www.dieta.eko.org.pl
      • abdulah97 Re: Dobry dietetyk Wrocław 30.07.16, 20:49
        Witam chciałabym podzielić się moimi spostrzeżeniami po wizycie u Pani Agnieszki. Miałam już do czynienia z kilkunastoma osobami zajmującymi się naturoterapią i niestety muszę przyznać, że Pani Biernat bazuje na tym samym schemacie leczenia a mianowicie zarabianiu na Waszej głupocie i niewiedzy. Podczas wizyty około 45min (190zł najdroższa z wizyt na której byłam) starała się bardzo natarczywie zachęcić do pozostawienia dodatkowych kilkuset złoty min. do kupna suplementów, dodatkowych ustawionych badań spad znaku zapytania, niemających z diagnostyką laboratoryjną nic wspólnego, do zakupu jonizatora wody za kilka tys złotych, badań z medycyny wschodniej itp. Ogólnie cała rozmowa kręciła się wokół próby "wciśniecia" czegoś jeszcze pomijając i bardzo pobieżnie przechodząc przez główny problem pacjenta. Wszystko o czym Pani mówiła na wizycie ukierunkowane jest w celu leczenia wymyślonych chorób które nie istnieją i są wmawiane schorowanym ludziom aby byli w stanie zapłacić jeszcze więcej za dodatkowe aspekty leczenia. Proponuje zacząć od kanału na YouTubie Neti Aneti (www.youtube.com/channel/UCnAX2kPJ32Kyvr-BfTnDjkQ) w którym lekarz medycyny obala każde słowo wypowiedziane przez Panią Biernat na temat takich schorzeń jak Candida, zakwaszenie, jonizacja wody itp naturoterapetuczne bzdury wymyslone w imię zarabiania ogromnych sum na pacjentach będących w stanie wydać ostatnie pieniądze w potrzebie: głupich i naiwnych. Pani na pewno was nie skrzywdzi nowa wymyśloną dietą niemniej jednak nie polecam i odradzam jest to po prostu oszustka.
        • wikizub Re: Dobry dietetyk Wrocław 03.08.16, 20:15
          Spróbuj u Pani Palińskiej - naprawdę Ci polecam, tak suplementy lecą od razu w kosmos - ona ma czysta wiedzę medyczną i naprawdę chce pomagać.
    • monika.biziel Re: Dobry dietetyk Wrocław 21.10.14, 19:39
      Witaj Małgosiu. Polecam swoją osobę. Nazywam się Monika Biziel. Prowadzę własną poradnię dietetyczną we Wrocławiu :) Zapraszam do odwiedzenia mojej strony, szczególnie działu opinie: biziel.dobrydietetyk.pl/moja-poradnia/opinie-pacjentow/ Jeżeli się zdecydujesz, zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam.
    • aleksandrame Re: Dobry dietetyk Wrocław 06.12.15, 19:20
      Witam,
      chętnie pomogę. Więcej informacji www.twoja-dietetyczka.pl
    • aleksandrame Re: Dobry dietetyk Wrocław 06.12.15, 19:21
      www.twoja-dietetyczka.pl
    • anast.asja Re: Dobry dietetyk Wrocław 16.12.15, 23:29
      Bardzo polecam Poradnię Dietyczną wsparciem psychologicznym Good Habits w Rynku :) www.goodhabits.pl Niskie ceny, a diety bardzo skuteczne, ogromna praca specjalistów nad motywacją, co daje trwałe efekty.
    • karola598 Re: Dobry dietetyk Wrocław 18.01.16, 20:28
      Centrum EQ ze Zwycięskiej we Wrocławiu. Dieta układana jest indywidualnie w zależności od naszych predyspozycji zdrowotnych. Częścią kuracji są także masaże odchudzające - dość bolesne ale do przeżycia - pięknie poprawiają kondycję ciała. Całą kuracja wymaga sporo samozaparcia ale Panie z Centrum bardzo wspierają i motywują do dalszej walki z kilogramami.
      • raduniasty Re: Dobry dietetyk Wrocław 30.01.16, 16:35
        Wygraj jeden z 3 indywidualnych pakietów walentynkowych (I ? 14dniowa dieta odchudzająca + zestaw ćwiczeń na redukcję; II ? 14dniowa dieta na przytycie + zestaw ćwiczeń na masę; III ? 14dniowa dieta prozdrowotna + zestaw ćwiczeń domowych) dla siebie lub dla swojej połówki.

Zasady:
        1. Polub fanpage www.facebook.com/Dietetyk.Radoslaw.Bernat/, udostępnij ten post (publicznie) i skomentuj który pakiet wybierasz
        2. W piątek wieczorem (13.02.2016r) ogłoszone zostanie trójka zwycięzców wybrana na drodze losowania.
        3. Zwycięzcy zobowiązani są w sobotę (13.02.2016r) do godz. 20-tej uzupełnić formularz www.4slim.pl/dietetyk-online.html , tak ażeby dietetyk na niedzielę przygotował wybrane indywidualne pakiety walentynkowe.
        4. Niespełnienie w całości pkt. 1 i 3 będzie uniemożliwiało wzięcie udziału w konkursie i otrzymanie nagrody.
    • jassmin112 Re: Dobry dietetyk Wrocław 12.03.16, 11:12
      Z własnego doświadczenia mogę polecić dietetyka w tej poradni www.mediconcept.pl/ . Sama wybrałam własnie tego i jestem bardzo zadowolona :) Dopasował dietę do mojego trybu życia :)
    • laurakrol Re: Dobry dietetyk Wrocław 31.03.16, 07:36
      Ja ze swojej strony moge polecic poszukanie dietetyka na portalu www.znajdzlekarza.pl . Ja akorat korzystalam z uslug Pani Garbieli Nowakowskiej. tez ja znalazlam na tym portalu. Polecam wszystkim:)
    • panidieta Re: Dobry dietetyk Wrocław 22.04.16, 10:00
      Chciałabym Ci polecić gabinet dietetyczny www.panidieta.pl/ we Wrocławiu na Wojnowie. Profesjonalna Pani dietetyk :)
    • micha321 Re: Dobry dietetyk Wrocław 29.04.16, 13:42
      Witam,
      w temacie dietetyk Wrocław polecam Panią Paulinę która z wykształcenia i pasji jest dietetykiem.
      Do każdego klienta podchodzi bardzo indywidualnie, potrafi nie tylko mówić Ci co masz robić a czego nie, ale przede wszystkim wysłucha, skrupulatnie przeanalizuje i dopiero wtedy podejmie decyzje co jest generalnie dobre dla Ciebie nie tylko w tej chwili.. 34kg to duzo, wiec uważaj na propozycje zbicia takiej wagi w krótkim czasie (2-3miesiące)
      Wizyta odbywa się w Twoim domu, więc nie zmarnujesz kolejnej godziny na dojazd, czy czekanie w kolejce.. Co więcej - za dojazd nic nie zapłacisz!
      Jeszcze raz serdecznie polecam, bo Pani Paulina to przemiła, konkretna osoba, a po więcej informacji odsyłam na stronę www.domowy-dietetyk.pl

Pozdrawiam
    • pikowa5021 Daniel Milewicz Dobry dietetyk Wrocław 29.06.16, 19:59
      Ja polecam Ci przejechać się z taką nadwagą do Legnicy. Przyjmuje tam Daniel Milewicz - specjalizuje się w dietach dla osób otyłych, z cukrzycą czy chorą tarczycą. siostra schudła dzięki niemu 25 kg. łatwo nie było na początku, ale tak się zawzięł, że się udało. Do dietetyka jeździła raz w miesiącu. Dawał jej dietę, mierzył, ważył, motywował. Chwali go do dziś. :)
      • adriannawu Re: Daniel Milewicz Dobry dietetyk Wrocław 26.09.16, 21:42
        Znam, też byłam pacjentką Daniela! świetny człowiek i mega skuteczny dietetyk. Jest wymagający w stosunku do pacjentów i dzięki temu widać efekty.
      • monika_reiss Re: Daniel Milewicz Dobry dietetyk Wrocław 27.11.16, 19:57
        Chodziłam do Pana Daniela, założony efekt udało się po 7 miesiącach osiągnąć i utrzymać do dziś! Pan Daniel mi uświadomił, że odchudzanie to przede wszystkim zmiana nawykow na cale zycie.
    • wikizub Re: Dobry dietetyk Wrocław 27.07.16, 20:22
      Polecam bardzo, bardzo, bardzo:-) Panią Magdalenę Palińską - super dietetyk. Ja naprawdę próbowałam wszystkiego, a tu się kazało, że problem tkwi nie w jedzeniu, ale w sposobie myslenia. Dostałam wiele praktycznych porad, dieta bardzo fajna, ciekawa, smaczna i co najważniejsze nieskomplikowana. Schudłam 18kg. I ja kanapowiec pokochałam ruch:-) To jest ednak prawda, że tu chodzi o zmianę stylu życia, a nie bycie na diecie. Polecam!!!
    • abananesko520 Re: Dobry dietetyk Wrocław 03.08.16, 17:15
      Cześć,
      Szczerze polecam psychodietetyka Ewę Mikulską. Konkretna babka z pasją i ogromną wiedzą. Dokładnie wypyta, zrobi pomiary, w razie wątpliwości skieruje na dodatkowe badania lub zaproponuje wykonanie testów pokarmowych by sprawdzić czy nie masz na coś uczulenia co nie pozwala Ci schudnąć. Po wizycie dostanie książkę z dokładnym rozpisem posiłków na 30 dni i do tego listę zakupów. Tak że już o nic nie musisz się martwić. Polecam mi bardzo pomogła i nie czułem bym wyrzucił pieniądze w błoto. W dodatku program napisany naprawdę porządnie i z sercem! Życzę Ci powodzenia!
    • agnesmal Re: Dobry dietetyk Wrocław 22.09.16, 15:24
      Centrum Dietetyczne Nutri-Med
    • agnesmal Re: Dobry dietetyk Wrocław 22.09.16, 15:25
      Dietetyk Magdalena Maławska z Nutri-Med
    • madejkamadejowa Re: Dobry dietetyk Wrocław 19.10.16, 20:40
      Myślę, że przy tak dużej liczbie kg do zrzucenia potrzebujesz kogoś, kto specjalizuje się w otyłości, a nei zwykłego dietetyka... W Wrocku nikogo nie kojarzę, ale jakbyś chciała się przejechać, to w Bolesławcu jest taki facet - Daniel Milewicz. On odchudził już sporo osób co chciały zrzucić kilkadziesiąt kg, więc może pomóc. Tu jego numer: 75 612 16 22
    • agawierzba Re: Dobry dietetyk Wrocław 16.12.16, 09:13
      spróbuj tego: piperinemax.pl/- po roku powinnaś mieć to wymarzone 34 kg mniej. :)
    • natka.ry Re: Dobry dietetyk Wrocław 10.02.17, 16:35
      Mi pomogła p. Olga Rymkiewicz dietetyk z Wrocławia, która stosuje psychodietetykę. To świetne podejście, bardzo motywuje i pozwala wytrwać w postanowieniu i przestrzeganiu planu diety. Zgubiłam 21 kg i znów jestem szczęśliwa.
    • iwonka121088 Re: Dobry dietetyk Wrocław 23.02.17, 12:06
      Mam zaproszenia na bezpłatną konsultację z dietetykiem we Wrocławiu, w skład wizyty dodatkowo analiza składu ciała oraz badanie stanu naczyń krwionośnych, wyślę na maila ;) piszcie: rolcia88@buziaczek.pl
    • sabinazaleska44 Re: Dobry dietetyk Wrocław 09.03.17, 02:08
      www.dietetyk-proporcja.pl
      Polecam gorąco. Pani dietetyk Karolina Cudzich bardzo mi pomogła.
      Trzymam kciuki dziewczyny!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka