Gość: Ted® IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:56 jak to leczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jol Re: mam owsiki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 20:58 Lewatywą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jol Re: mam owsiki IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 21:08 Oczywiście. To się wkłada nie od strony jaj tylko od drugiej strony. Życzę sukcesów w kuracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: mam owsiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:13 cos mniej inwazyjnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: mam owsiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:17 no nie zamierzam ich rodzic Odpowiedz Link Zgłoś
tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyciarek Re: mam owsiki 25.08.04, 21:20 Gość portalu: Ted® napisał(a): > jak to leczyc? szeptem, bo się płoszą, a wtedy może przejść w stan chronicznywww.ewa.bicom.pl/zyczenia/dobranoc/dbnw3.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: mam owsiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:23 topsze szeptem, wieszz? boje sie ze zarasilem asie,ona ciagle drapie sie po pupie. Odpowiedz Link Zgłoś
tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyciarek Re: mam owsiki 25.08.04, 21:26 Gość portalu: Ted® napisał(a): > topsze szeptem, > wieszz? boje sie ze zarasilem asie,ona ciagle drapie sie po pupie. Ty zazdrośniku, zawsze musisz skupiać na sobie całą uwagę wszystkich? Nie dałeś mi nawet filmu obejrzeć do końca?! Buźka i dobranoc, nocna zmoro! ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: mam owsiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:27 hej. ale mnie to przeszkadza.łozko trzeszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyciarek Re: mam owsiki 25.08.04, 21:28 Gość portalu: Ted® napisał(a): > topsze szeptem, > wieszz? boje sie ze zarasilem asie,ona ciagle drapie sie po pupie. idź spać nocna zmoro, jutro znów pograndzimy,papatki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V. Pyrantelum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:27 lek dostępny na receptę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: mam owsiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:09 boszzzzzz mam tyle krwi pod paznokciami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: mam owsiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:23 wisi mi to. to wasze negatywne emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: mam owsiki 27.08.04, 14:00 Gość portalu: Ted® napisał(a): > jak to leczyc? Ciężką artylerią. (Codename: Panzers) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: mam owsiki 27.08.04, 16:17 tia (conamore:preservatvs) - ale to trza bylo wczesniej uzyc, jakies cztery dekady temu plus 9 miesiecy don lokatorre, hle, hle (i chodzi mi o twoich wstepnych) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: pozdrawiam czwarty.wymiar! n/t 13.09.04, 18:56 A możesz się zająć się czymś innym? Ewentualnie zajrzyj na jakieś forum sprofilowane bardziej pod Ciebie - może Cosmopolitan na GW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: mam owsiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:55 Gość portalu: Ted® napisał(a): > jak to leczyc? off siki? to chyba Ted musisz do urologa ;))) a poki co zostaja Ci... pampersy uklony, Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glistaludzka Re: mam owsiki IP: *.tx-dallas0.sa.earthlink.net 14.09.04, 04:54 Odpowiedz Link Zgłoś