Dodaj do ulubionych

W Toruniu smierdzi

28.08.04, 12:27
Wedlug doniesien Gminej Agencji Prasowej,GAP w dworcowej toalecie panuje
niesamowity smrud,Pytam sie gdzie jest marszalek Achramowicz czy juz nie czas
posprzatac brudow na dworcu glownym w Toruniu.Pan marszalek zajmuje sie
innymi rzeczami jak likwidacja szpitala dziecinnego w Bydgoszczy widocznie
nie ma czasu posprzatac swojego brudnego podworka.
Obserwuj wątek
    • koszalek_opalek Re: W Toruniu smierdzi 28.08.04, 12:52
      Śmierdzi nie tylko na dworcu. Przy wjeździe do Torunia z drogi nr 10 wali
      gorzej niż kiedyś przy celulozie w Przechowie. Oni tam się chyba nie myją:)
      Może wyślemy biedaczkom paczki z mydełkiem Fa:)
    • grom3 Re: W Toruniu smierdzi 28.08.04, 13:05
      Marszalku Achramowicz zrob czyn spoleczny ze swoimi kolesiami i wysprztaj Torum
      grod Kopernika i Rydzyka.
      • Gość: ula Re: W Toruniu smierdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 13:10
        Odwazny jesteś ,podobasz mi sie.
        Pamietasz jak w Zielonej Górze urządnik podał internaute do sądu? Złapali go od
        razu i gosciu beknął.
        Domyslam sie ze Ty, schowasz sie mamie pod suknie.
        • grom3 Re: W Toruniu smierdzi 28.08.04, 13:19
          Ula pisze prawde a za prawde nie zamykaja ,chetnie z Kanady przyjade na
          sprawe.Pisze fakty przejezdzalem przez Torun ze swoim kolega prezesem banku
          Kanadyjskiego,odwiedzilismy toalete na dworcu glownym,nie dosc ze smierdzialo
          to za ten smrod jeszcze musielismy placic.
          • Gość: ula Re: W Toruniu smierdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 20:15
            "odwiedzilismy toalete na dworcu glownym,"
            czy to nawyki z Berlina ,stacja ZOO ?A piszesz zes z kanady?
            A u "was" nie uczą kultury?
            Pisałam o odpowiedzialnosci bo piszesz takie bzdety ,ze w tej twojej kandzie
            dawno juz bys siedział z ciotami w pierdlu.Więc prosze,uwazajmy co piszemy.
            • grom3 Re: W Toruniu smierdzi 29.08.04, 04:36
              Szanowna Ula pamietaj o jednej rzeczy trzeba pisac prawde,wiem ze ta prawda dla
              wielu wygodna nie jest.Po to jest to forum ze mozemy wymieniac informacje w
              kulturalny sposob.Co dotyczy sie Kanady i pierdla jak piszesz na ogol siedza
              ludzie ktorych nie bylo stac na dobrego adwokata.Moge ciebie zapewnic takie
              przewalki jakie tutaj odchodza to te w Polsce sa niczym,ja w rozmowach z tz
              gora w Kanadzie mowie im ze komunisci w Polsce w porownaniu z wami byli
              brylantowi.Mosisz pamietac ze na kazde stwierdzenie czy oskarzenie mosisz miec
              dowody,co dotyczy mnie zawsze je mam nawet gdybym mosial je kupic.Z
              doswiadczenia wiem ze mozesz ludzi kupic czy to w Polsce czy w Kanadzie lub
              innym kraju.Tak ze sie nie obawiam chciaz juz mialem grozby ze bede sprzatniety
              ba nawet pisano o mnie ze trzeba jego spalic na stosie.O bezpieczenstwo swoje
              jak i swojej rodziny sam dbam nie mam zaufania do policji jest skorumpowana i
              przekupna co do stosu tak gdybysmy zyli w inkwizycji bym plonal tak bardzo
              nienawidza mnie ksieza.Gdy trzeba zrobic jakas akcje w Poloni krzykne i
              przychodzi kilkaset osob jak bylo ostatnio nawet pomimo 25 stopniowego
              mrozu,ewentualnie jak robie spotkanie z polonia zawsze sala jest pelna.Nie raz
              mi jest ciezko byc osoba popularna i znana,pochodze z Bydgoszczy mam w krwi
              niemiecki porzadek nienawidze zlodzieji pijakow i chamstwa.Pana Boga mam za
              soba a to jest najwazniejsze Pozdrawiam
    • Gość: maciej Re: W Toruniu smierdzi IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 28.08.04, 20:28
      Dzisiaj byle w toalecie Geant w Bydgoszczy. Szkoda mowic syf i malaria!!!Daj
      sobie spokoj gromiku nie pien sie!!!
      • grom3 Re: W Toruniu smierdzi 29.08.04, 04:48
        Maciej o ile mi wiadomo Geant jest prywatna spolka nie ida dla nich pieniadze
        spoleczne mozesz poprostu zmienic sklep.Ale o ile mi wiadomo na koleje ida
        dotacje spoleczne czyli pieniadze podatnika, dworzec jest nasza wlasnoscia
        gdzie sa gospodarze miasta to oni odpowiadaja za higiene i bezpieczenstwo
        obiektow spolecznych.Wieze gdybys sie do nich zwrocil i powiedzial co oni maja
        w toalecie na drugi dzien by wylizali aby ciebie klijenta zadowolic.Bylem tez w
        Geant w Bydgoszczy zauwazylem ze was klijentow roluja chcialem kupic owoce
        poludniowe myslalem ze 2 zlote za kilogram okazalo sie ze od sztuki,poprosilem
        ich aby ceny byly wyraznie napisane ku mojemu zadowoleniu na drugi dzien
        zmienili.Tak dzialaja dobre busnesy
        • Gość: ula Re: W kanadzie smierdzi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 09:44
          Po przeczytaniu Twojego postu ,ciesze sie ze mieszkam w pieknym kraju nad Wisłą.
          Nie jestem popularna, nie mam ochrony ,nie musze skrzykiwac ludzi w 25
          stopniowym mrozie i kupowac swojego bezpieczeństwa.
          Zal mi Ciebie, tak dalego od Ojczyzny i taka słabość..........ba!,bezsilnośc!
          Bóg z Tobą!
          • grom3 Re: W kanadzie smierdzi.... 29.08.04, 13:35
            Tak Ula masz racje nie raz ludzie sobie nie zdaja sprawy co maja,zawsze sie
            utarl mit Ameryka czy Kanada.Kiedy spotykalem sie z ludzmi z rzadu Polskiego
            mialem do nich zal dlaczego nie pokazywali prawdy o USA .Odpowiedz byla jedna
            nikt by nie uciekl,a tak to slali pieniadze i paczki dla rodzin w Polsce.przez
            to pomagali dla budzetu.Ja do biednych nie naleze ale moge ciebie zapewnic
            bardzo duzo Polakow klepie biede,jezdzac po USA zawsze mnie interesowalo jak
            Polacy sobie radza Otorz jak zobaczylem Polska dzielnice w Chicago lub Nowym
            Yorku wolalo to o pomste do nieba obraz nedzy i rozpaczy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka