drzejms-buond 13.06.06, 09:54 :-D))) ja to mam czuja do Artystek! Bożżżżż to był jej dzień!!! Pęęęęęęęękna była, pięęękna...Mówiłem, że jeszcze nie jedno nam pokaże? ------------- "tylko nie pij wina" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doktor_kidler Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 09:56 Jak ona wybiegała z tego pokoju za Janeczką... Scena miesiąca - takie napiecie, taki dramatyzm! Oskar! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 10:31 Olenska jest aktorsko lepszych od rodziców jak to im sie udało nakręcić ???? Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 10:46 Co się łosie śmiejecie z Oleńki?? zagrała najlepiej ze wszystkich, "aktorów" scena pełna dramatyzmu:-))))))))) Ale tak poważnie,podobała mi się dziewuszka, a sam fakt złojonej na maxa babci i przerażenie dziecka było porażające... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 11:58 wszystko bylo przerazajace: - rzucona sluchawka, - zataczajaca sie babcia, - tupot nozek w rajstopkach - porazajaca brzydota olenki - zblizenie na zoltego misia..... film grozy normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 12:18 i jako znawczyni zagadnienia pozwolę sobie dodać, że wcale jej nie opadały rajstopki... :P Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 12:30 bo byly przyklejone do pampersa, babcia Janeczka potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 12:31 a mi sie olenka wczoraj podobala hasla miala niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka babciu nie pij już wina 13.06.06, 12:54 ładnie, ładnie dziecię gra nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 12:57 ale z tym talerzykiem spadającym na podłogę to przesadzili... to zakrawa na molestowanie..tak dziecko wystraszyć! ;-} a propos a pamiętacie jak Olbrychski znęcał się nad dzieckiem w filmie Brzezina? zatłukłbym Wajdę i rzeczonego aktora za takie sceny! obrzydliwość...znęcać się nad kimś tylko po to zeby scena była DOBRA! błeeeeeee ja to zamiętkijestem na takie rzeczy... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 13:02 drogi Dzejmsie ... nie do rezysera pretensje ino do rodzicow dziecka ze za kase sie zgadzaja za dziecko odpowiada jego prawny opiekun a nie rezyser Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 13:20 a za spadające w przepaść ,na śmierć,wajdowskie kunie, ot tak dla ładnego efektu, to kto odpowiedzilny? ministerstwo rolnictwa? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 13:22 a owce spalone zywcem dla roboty agnieszki holland to pies ???? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 13:31 ludzie - nie mozna porownywac zamordowania zwierzecia z przestraszeniem dziecka to troszke inny kaliber, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 13:42 jak sa dobre to nie opadają tez jestem w tym temacie na bierząco Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 13:49 oczywiście jak sa dobre nie spadają i nie robią się "donaldy" na tyłku, tzn nie wisi kaczy zad:-))też jestem na top z tą tematyką Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 14:01 nie moga opadac bo to by bylo nie ten teges w koncu paskudna olenka to dziecko wiec nie powinna w filmie swieci golym tym czy tamtym spod rajtuzek golym to moze swieci Owad Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 14:08 Nioma, czy ty nie masz przypadkiem,,ten no jak to sie nazywa... jak sie pedałów nie lubi to homofob, a jak dzieci..? pedofob? czy ty nie masz pedofobii?????? Oleńka śliczne dziecko jest... :-P) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 14:14 dzejmsie> dla mnie dziewczynka z szeroka twarza przypominajaca chloporobotnika nie jest ladna ale to kwestia gustu. kiedys tutaj juz sie toczyla dyskusja na ten temat, nadal obstaje przy swoim: mam prawo zeby dziecko mi sie nie podobalo, a Ty masz prawo uwazac ze jest sliczna jak jutrzenka - o gustach sie wszak ie dyskutuje prawda? A dzieciofobii nie mam, po prostu nie uwazam ze jesli dziecko to od razu sliczne, madre i cudowne sa dzieci brzydkie, wredne, niegrzeczne i dzialajace na nerwy tak samo jak dorosli Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 16:05 nioma napisała: > dzejmsie> dla mnie dziewczynka z szeroka twarza przypominajaca chloporobotn > ika > nie jest ladna > ale to kwestia gustu. kiedys tutaj juz sie toczyla dyskusja na ten temat, nadal > > obstaje przy swoim: mam prawo zeby dziecko mi sie nie podobalo, > a Ty masz prawo uwazac ze jest sliczna jak jutrzenka - o gustach sie wszak ie > dyskutuje prawda? > A dzieciofobii nie mam, po prostu nie uwazam ze jesli dziecko to od razu > sliczne, madre i cudowne > sa dzieci brzydkie, wredne, niegrzeczne i dzialajace na nerwy > tak samo jak dorosli > NIE! stanowczo! nie masz prawa! :-D))) fakt , widziałem kiedyś brzydkie dziecko...bywaja takie! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Oleńka RULEZ!!! 13.06.06, 18:28 Pozwole sobie pokazać. Ślicznedziecko to wyglada tak: img129.imageshack.us/my.php? image=alalala0329yr.jpg Oleńka, no cóz - podobnajest do rodziców i nic na to dziecie nie poadzi. Więc nie ma się co jej biednej czepiać. A zagrała profesjonalnie :D Ja też słyszałam : " tylko wina nie pij" pozdrawiam cieplutko Aari - wioleta - mama Kuby, Krzysia i Alusi Odpowiedz Link Zgłoś
queen.of.mean A słyszeliście "Tylko wina nie pij" ? 13.06.06, 14:45 Oleńka do babci oznajmiającej, że musi wyjść do sklepu. Oglądałam Mjm jednym okiem, ale chyba mi się to nie "przywidziało"?.. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: A słyszeliście "Tylko wina nie pij" ? 13.06.06, 14:48 ja tez slyszalam !!!! nie mamy omamów Odpowiedz Link Zgłoś
queen.of.mean Uff! :) A "Oleńka" chyba sama od siebie to rzuciła 13.06.06, 14:56 Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Uff! :) A "Oleńka" chyba sama od siebie to rz 13.06.06, 16:07 no i oto mięu sięu właśnie rozchodzi! SAMA Z SIEBIE! toż to naturalny talent jest! umie improwizować! Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: A słyszeliście "Tylko wina nie pij" ? 13.06.06, 17:23 Albo to było: "tylko wina nie kupuj", moze tak? Ciężko było zrozumieć, ale Oleńka pokazała talent aktorski! Moim zdaniem pobiła na głowę Owada i samą babcię Janinkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A słyszeliście "Tylko wina nie pij" ? 13.06.06, 17:24 na pewno było: NIE PIJ! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A słyszeliście "Tylko wina nie pij" ? 13.06.06, 19:21 nie pij! :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: A słyszeliście "Tylko wina nie pij" ? 14.06.06, 09:36 mysle ze Oleńka ze wzgldu na wiek jest na etapie czynnosci picia czegokolwiek a nie na etapie czynnosci kupowania do kasy chyba jej jeszcze nie dopuszcają? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A słyszeliście "Tylko wina nie pij" ? 14.06.06, 09:43 nioma napisała: > nie kupuj NIE PIJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś