milongaa 04.09.04, 12:33 czy sluchacie radia czy ten zwyczaj juz zanikl? ja slucham tylko i wylacznie trojki :-) napiszcie swoje opinie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziara_pl Re: radio 04.09.04, 13:09 czemu sie pytasz o radio???? abonament płace jakby co!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: radio 04.09.04, 13:22 pytam sie czy ludzie jeszcze sluchaja radia w domu np, dla przyjemnosci czy juz tylko zostala wszechwladna telewizja i nic poza tym. jestem ciekawa. ja duzo slucham radia a bardzo malo ogladam telewizji a sprobowalabys nie placic!!! :-) z bagnetami pod dom by przyszli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: radio 04.09.04, 13:26 chyba ze slucham przez kompa.... wtedy moga mi.... ;) a wlasnie - jest fajny programik 'wuup' - i radio i tv (nawet tv trwam) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: radio 04.09.04, 13:30 www.wuup.com tylko scisz glosniki bo sie mozna wystraszyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: radio 04.09.04, 13:34 albo po prostu poszukac na google bo widze ze strona w trakcie modernizacji polecam radio afera! Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: radio 04.09.04, 20:31 ja słucham przede wszystkim radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: radio 05.09.04, 08:22 > ja slucham tylko i wylacznie trojki A ja stawiam Ci jedynkę za "tylko i wyłącznie". I stawiam na radio. Nie mam telewizora od wielu lat. I nie mam do dodania nic oprócz "Pozdrawiam". Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_my_ass Re: radio 05.09.04, 12:08 Za tautologię. Wierność nie budzi moich zastrzeżeń. Udanej reszty weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: radio 05.09.04, 12:11 ale w tautologiach nie ma nic zlego nawzajem, milego weekendu pozdroweczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 09:16 Ja bardzo chętnie słucham radia:)))Czesto muzyka towarzyszy mi codziennym czynnoscia,wpływa na nastrój.Za to mój chłopak woli TV:( .Przeważnie słucham RMF FM,czasem też "Trójki".:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: radio 05.09.04, 12:27 Dosc czesto slucham radia PIK przez internet w Toronto bardzo dobry odbior.Inne stacje radiowe jeszcze nie sa w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: radio 05.09.04, 13:35 nieprawda, bo są! zainstaluj WUUP to bedziesz mial i rmf i trójke i eske i mnostwo innych polskich stacji Odpowiedz Link Zgłoś