Dodaj do ulubionych

Polska-Rumunia: typujemy wynik

10.04.02, 10:04
W środę (17.04) w Bydgoszcy mecz Polska-Rumunia. Jaki będzie wynik? Kto strzeli
bramkę/bramki dla naszych?

Pozdrowienia
dla kibiców
Obserwuj wątek
    • lokator Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik 10.04.02, 10:06
      Wygramy 3:1 (mniej więcej tyle ile z Japonią ;-).
      Kto strzeli - nie wiem, nie jestem jasnowidzem, ale pewnie któryś z naszych ;-).
      • Gość: Fore Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:11
        Kompletnie nie znajć się na piłce nożnej - typuje 2:0 dla Rumunii. Nie znam
        żadnego nazwiska piłkarza,dlatego dałam 0 dla naszych - bo nie wiedziałam kogo
        podać:))).
      • Gość: CarTon Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: *.mis 10.04.02, 10:12
        Ja stawiam, że będzie 2:0. Tylko jeszcze nie wiem dla kogo ;-)
        • Gość: #kasia Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: 194.204.138.* 10.04.02, 10:16
          jak juz mi sie zdarzy obejrzec mecz to przegrywaja nasi... teraz bede ogladac
          wiec przegraja... 2:0 dla Rumuni..

coz za wiara :)
          • ewka2001 Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik 10.04.02, 10:32
            Optymizmu i wiary ! Nasi znają to boisko więc może 2 : 1 dla naszych !
          • vigor Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik 10.04.02, 10:37
            Zgadza się jeśli będą w takiej "znakomitej" formie jak w meczu z Japonią to
            pewnie 0:2.Swoją drogą powrót do formy z czasów Łazarka tuż przed mistrzostwami
            optymistyczne!!!!
    • Gość: kola Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: 10.10.70.* 10.04.02, 11:46
      3:0 dla Polski. Bramki: Świerczewski, Kałużny, Oli
    • Gość: Lolek Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: 213.77.78.* 10.04.02, 14:06
      Bedzie 3:1 dla Polski po golach Kaluznego, Kozminskiego i Hajty, ale po
      przecietnej grze.
      • blondynka Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik 10.04.02, 15:21
        2:1 dla naszych!
        • Gość: luj Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: 10.10.70.* 10.04.02, 17:16
          Przegramy 1:3. Bramki strzelą : dla Rumunii - Ionel Ganea, Viorel Moldovan i
          Dorinel Munteanu; dla Polski - Paweł Kryszałowicz.
          • Gość: kola Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: 10.10.70.* 10.04.02, 18:23
            Luju, ty sie znasz na piłce, ale... do cięcia metalu
            • Gość: Maciej Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: *.nat.tvknet.pl 10.04.02, 19:54
              Sadze, ze nie bedzie duzo bramek... , ale optymizmu troche mam, wiec 1:0 dla
              Polski. Gazeto, jakies nagrody moze za trafne... :)
            • Gość: luj Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: 10.10.70.* 18.04.02, 07:58
              Gość portalu: kola napisał(a):

> Luju, ty sie znasz na piłce, ale... do cięcia metalu

A na jakiej piłce Ty się znasz, Kola?
    • hubar Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik 10.04.02, 21:21
      Skoro przyjadą posiłki z Łodzi, a u nas ostatnio wpadły dwa gole, to ja typuję,
      że zobaczę conajmniej tyle bramek dla Polski!!! typ: 2:0

pozdrowy z Łodzi www.KaFeL-media.prv.pl
    • munlajt Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik 10.04.02, 22:53
      Obstawiam remis. Dla nas bramkę strzeli mr Czarnecki.
    • Gość: Ted® Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 23:28
      przegramy 72:90, z tego polowe strzeli Jordan
      • Gość: atomski Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 23:39
        trzynascie przez pięc
        • Gość: Maciej Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: *.pl / 10.0.1.* 12.04.02, 15:17
          PO CO WYDAWANO TYLE PIENIĘDZY NA OŚWIETLENIE, KTÓRE JEST BEZUZYTECZNE, MECZ O
          17:30 (PODOBNIE ZE SZKOCJĄ) TO IDIOTYZM. PRZY SZTUCZNYM OŚWIETLENIU NA PEWNO
          BYŁABY WIĘKSZA WIDOWNIA
    • Gość: fin Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: *.atr.bydgoszcz.pl 16.04.02, 15:38
      redakcja napisał(a):
      > W środę (17.04) w Bydgoszcy mecz Polska-Rumunia. Jaki będzie wynik? Kto strzeli
      > bramkę/bramki dla naszych?

Trener Rumunii, gdy zobaczył skład, w jakim mają grać Polacy stwierdził: "to jest chyba druga
      reprezentacja Polski".
      Szkoda, że nie obejrzymy w Bydgoszczy najlepszych naszych zawodników no i ze nie będzie to
      prawdziwy sprawdzian wartosci reprezentacji.
      Pozdr
      • Gość: luj Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: 10.10.70.* 16.04.02, 15:56
        A dokładnie powiedział:
        -Wydaje mi się, że jest to druga drużyna, a nie reprezentacja Rumunii -
        powiedział rozczarowany Iordanescu.
        Po tym gdy dowiedział się, że z powodu kontuzji lub chorób na stadionie Zawiszy
        nie zagrają Marius Niculae, Adrian Ilie, Bogdan Stelea, Cosmin Contra,
        Cristiano Chivu, Alin Stoica, Sorin Ghionea, Daniel Pancu i Iulian Filipescu.

Finie, futbolem interesujesz się chyba od wielkiego dzwonu :-) ?
        Z naszych zabraknie tylko Olego.
        pozdrawiam
        • Gość: fin Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: *.atr.bydgoszcz.pl 16.04.02, 16:18
          No fakt luj, masz rację. Tak się kończy, jak się robi zbyt wiele rzeczy jednoczesnie. Słuchałem tej
          informacji w radiu i do tego tylko końcowej jej czesci, i źle odcztałem jej sens.
          Popzr ;))))
    • Gość: fx Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: *.amb.bydgoszcz.pl 16.04.02, 16:40
      chyba dostaniemy 1:2
      • redakcja LOKALNY SERWIS INFORMACYJNY O MECZU 16.04.02, 22:04
        Materiały o meczu Polska-Rumunia znajdziecie zgromadzone w jednym miejscu pod tym linkiem:
        wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=790930&dzial=byb010108

(wejscie także przez stronę główną www.gazeta.pl/bydgoszcz)
      • Gość: susan Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: *.TELE.NET 16.04.02, 22:54
        3:2 dla Rumuni
        • reeeyo Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik 17.04.02, 08:19
          Nie ważne ile, ale mają wygrać. Ma być ciekawie, bo idę...
          • vigor Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik 17.04.02, 12:12
            Niewiem dlaczego ale postawiłem trochę kasy na remis
            • Gość: Baton Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: *.psi-net.pl 17.04.02, 19:49
              Typowalem 0:3 i nieco sie pomylilem..... :-(
              ale z drugiej strony i tak trafilem zwyciezce... :-)))
              mimo to szkoda, ze okazali sie nim Rumuni.... :-(((
              Blado widze naszych w MS. :-(((
    • polynomial Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik 18.04.02, 08:33
      Ale dostaliśmy w dupę... :(

Polynomial-C
    • Gość: fx Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.04.02, 09:12
      Trafiłem ten pieprzony wynik i wcale się nie cieszę, bo :
      1. nasi przegrali
      2. mogłem obstawić kaskę u book'a skoro mi się to 1:2 przyśniło (w totka mi tak
      nie idzie... ).
      Pozdro dla Kadry (do roboty panowie...).
      • Gość: Fore Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 13:32
        Jakby coś jeszcze się Tobie śniło (tzn jaukieś cyferki, liczby), to skrobnij na
        forum albo wyślij mi mailem:)))
    • lokator Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik 20.05.02, 23:04
      Czy nie jest to ciekawszy temat niż Bańkowska i Prywiński?
      W następnym meczu Polska - Rumunia stawiam na remis.
      Kiedyś się przecież odbędzie? Prawda?
      • fxx Re: Polska-Rumunia: typujemy wynik 21.05.02, 13:16
        Taaa..., dokładnie.
        Aczkolwiek temat pani poseł B. trzeba było "przerobić", dawno tu nie było
        takego ruch na forum ;)
        pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka