Dodaj do ulubionych

RELACJA ZE SPOTKANIA

26.08.01, 16:43
Rzeczywiście pierwsze spotkanie juz na nami, pierwsze koty za płoty. Udało się!
Jak na pierwszy raz, to było nas całkiem sporo.
Obecni byli (będę pisała tak, jak widzę, kto gdzie siedział):

Debet
314
Kasia
SDB
Krzyżak (z żoną)
Atomski (z żoną i córką)
Freeride
Krotoss
Jack
Sonia

Nieobecni stracili dużo, ale nie martwcie się. Ustalenia orgnizacyjne
dopuściliśmy sobie zpełnie - poza wstępnym zaplanowaniem następnego spotkania w
Stopce (na trasie Bydgoszcz-Koronowo), gdzieś za miesiąc.

Z rozpoznaniem się nie było żadnego problemu.
Jacy jesteśmy? Chyba nasze posty oddają to najlepiej.
Straciliśmy swoją anonimowość, ale i tak wszyscy zwracali się do siebie nickami
a nie imionami.

Siedzeliśmy przy piwku i kiełbasce, najpierw przy stole, później przy ognisku.
Były rozmowy o wszystkim, a właściwie najczęściej poruszanymi tematami były
wątki z forum.

W pewnym momencie Krotoss został wywołany do telefonu. Oczywiście już wszyscy
wiecie, że to był telefon od Radcy. To chyba nie wymaga komentarza:))).
Brawa dla Radcy, który jest zawsze z nami.

Brawa także dla Krzyżaka, który to zorganizował i brawa dla nas, którzy
przyjechaliśmy.

Jesteśmy ludźmi w różnym wieku, z Bydgoszczy i z Torunia, ale chyba jednak
więcej nas łączy niz dzieli.

I wcale nie zawsze zgadzamy się ze sobą we wszystkim. Ale udowodniliśmy, że
potrafimy rozmawiać. Niektórzy mogliby się od nas zacząć uczyć porozumienia.

A jakie są nasze wrażenia?
Wystarczy przeczytać posty, które do tej pory zostały napisane:)))
Obserwuj wątek
    • radca Re: RELACJA ZE SPOTKANIA 26.08.01, 21:22
      Dziekuje Soniu za slowa uznania.
      Cieszy mnie fakt,ze sie spotkali czlonkowie NetBiT-u.Te 10 osöb to i tak
      duzo,jak na tak szybkie i niespodziewane spotkanie.To juz jest dobry poczätek.

Tak,ja caly czas jestem z Wami.

pozdrawiam serdecznie
      radca
      • coolek Re: RELACJA ZE SPOTKANIA 26.08.01, 21:29
        Aj szkoda, e mi sie nie udalo dotrzec na czas:(((. Wracalem z Warszawy doi
        Bydgoszczy i w domu bylem cos kolo 17.30. Chcialem do Was dojechac ale za nic
        nie widzialem gdzie jest to miejsce w ktorym sie spotkaliscie.

Coolek
        • krotoss Re: RELACJA ZE SPOTKANIA 26.08.01, 21:51
          No co ty dokladnie bylo opisane w kilku watkach-szkoda ze nie znalazles.W
          piatek byl o 20.30 czat na ten temat wiec tez bys sie dowiedzial.No ale na
          drugim juz badz-droge Ci na pewno dostarcze chocby na maila czy komorke :)))

KroTosS
          • .tomcio. Re: RELACJA ZE SPOTKANIA 26.08.01, 22:10
            buuuuuuuuuuu........... a ja nie mogłem.

Tomcio
    • Gość: SDB Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 23:08
      Bylo supersympatycznie, zwlaszcza duzo emocji dostarczylo pierwsze podejscie i
      dogadanie sie z badz co badz obcymi ludzmi. Sprawa potoczyla sie gladko i
      wszystko gralo jak nalezy. Szkoda ze nie moglem byc z wami caly czas. Papapa

SDB
      • Gość: Jack Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 23:50
        Wiemy, że nie mogłeś być do końca. Jak było ...?
        ;)
        • Gość: SDB Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 16:12
          Bylo jakotako, dziekuje. Ale z jeszcze wieksza przyjemnoscia wracalem ok. 22-ej
          do Kaszczorka. :) SDB
    • Gość: vika Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 13:07
      Chwile mnie nie bylo na forum i o spotkaniu dowiedzialam sie w sobotnia noc,
      troszke pozno:( i zal..... ale nastepnym razem z radoscia przyjade.
    • Gość: xyz Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 15:12
      Wyjechałem na 3 dniowy urlop nad morze i akurat wtedy odbyło sie spotkanie.
      poprostu PECH!!!! Będę nastepnym razem !!!!!!!!
      pozdrawiam
    • rhemek Re: RELACJA ZE SPOTKANIA 27.08.01, 18:43
      co za pech.
      nie bylo mnie w bydgoszczy...
      ale nastepnym razem jestem na spotkaniu obowiazkowo
      RHEMEK
      • Gość: debet Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 21:11
        To zadziwiające, że ludzie, których dzieli niekiedy kilkanaście lat różnicy,
        mają tyle wspólnych tematów. Okazało się wszyscy przybyli na spotkanie NETBiT-
        owcy, to naprawdę mili ludzie. Stało się więc jasne, że na forum nikt nie gra i
        nie udaje. Czekam na kolejny zjazd NETBiT-u.
        • Gość: atomski Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:06
          Dziś mija drugi dzień od spotaknia...
          Ja ciągle jestem pod wrażeniem (zupełnie jak Wielki Brat ).
          Dni mijają a wrażenie jest coraz większe...
          Chciałbym tu jeszcze przeprosić Krzyżaka ( być może innych) za nerwy związane z
          moją osobą !!!

Sonia to nie prawda,że jestem cyniczny.
          Nadmienię jeszcze tylko,(zupełnie nie cynicznie)że ciągle nie należe do NETBIT-
          u ( a co trzeba zrobić by należeć ?)i mojego nicka piszemy małymi literami.
          • .sonia. Re: RELACJA ZE SPOTKANIA 28.08.01, 00:04
            Mojego też, ale to nie szkodzi:)))
            Zgłoszenie się trzeba to głośno napisać, Krotoss wychwyci...
            • Gość: atomski Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:06
              Zgłaszam się !!!!
              • .sonia. Re: RELACJA ZE SPOTKANIA 28.08.01, 00:14
                Jeeest! Złapany:))) Krotoss, masz go?
                • Gość: atomski Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:16
                  Spi !!!!
                  Ja tymczasem mogę się rozmyślić...
                  • .sonia. Re: RELACJA ZE SPOTKANIA 28.08.01, 00:23
                    Wstanie rano - przed tobą i na pewno zdąży:)))
                    • Gość: atomski Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:27
                      Kto wstanie rano ?
                      Krotoss ?
                      • .sonia. Re: RELACJA ZE SPOTKANIA 28.08.01, 00:31
                        No taaak...
                        Ale póki co nieźle nam idzie - chyba trochę gonimy (zaraz zostanę o coś złego
                        posądzona, ale i tak świetnie się bawię).
                        • Gość: Jack Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:36
                          Widzę, że nocną porą używając swoich wdzięków jednak "skaperowałaś" dotąd
                          nieugiętego atomskiego?
                          Witam, pozdrawiam.
                          • Gość: debet Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: 213.146.61.* 28.08.01, 00:45
                            No proszę, i następny na liście. Witamy Cię atomski (z małej litery). Oficjalne
                            i uroczyste przyjęcie Ciebie odbędzie się jutro (ooops!) dzisiaj, jak wstanie
                            krotoss.
                            • Gość: atomski Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:59
                              Witam i pozdrawiam. Przepraszam za ciszę,ale trochę się uganiam za canemutto po
                              Polsce z (gość z Poznania). Chłopak jest zazdrosny,że nam wyszło pierwszym.
                              Muszę go jeszcze trochę pognębić...

Też się cieszę ,że będę Netbitczykiem.
                              • krotoss Re: RELACJA ZE SPOTKANIA 28.08.01, 10:18
                                No to juz jestes: atomski na liscie pod numerem 34 WITAMY :)))

Pozdrawiam wszystkich :)))

KroTosS

Ps.Sorry ze tak pozno ale wstac trzeba cos zjesc i dopiero szikac a jest w czym
                                bo od wczoraj sporo przybylo-to dobrze :)
                                • Gość: atomski Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 14:20
                                  Dzięki ...
                                  • Gość: qron Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.torun.dialup.inetia.pl 28.08.01, 14:53
                                    Witam wszystkich. Na początku chciałbym przeprosić wszystkich, iż mimo
                                    zapowiedzi nie zjawiłem się na spotkaniu. Tak się składa, że studiuje zaocznie
                                    no i nie zawsze wszystko zaliczam za pierwszym podejściem a w niedziele właśnie
                                    miałem poprawkę, myślałem, że uda mi się wyskoczyć choćby na dwie godzinki ale
                                    niestety zaległości było znacznie więcej niż przypuszczałem. Jeszcze raz
                                    przepraszam i obiecuje, że na kolejnym spotkaniu mnie nie zabraknie.

ps. Jakoś ciężko mi sobie jeszcze wyobrazić to wasze spotkanie, ciekawe. A czy
                                    nie okazało sie na przykład, że jakieś osoby znały się prędzej ale nie
                                    wiedziały o wspólnej przynależności??

pozdrawiam
                                    • Gość: debet Re: RELACJA ZE SPOTKANIA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 15:59
                                      Takiego przypadku nie było, chociaż przed spotkaniem zastanawiałem się, czy
                                      któryś z obecnych nie okaże się moim starym kumplem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka