Gość: Heniek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.04, 18:15 Witajcie! Czy jest ktoś z Wyżyn? Ja mieszkałem na Ogrodach. Chodziłem do SP 3. Pamiętam popiersie K.Świerczewskiego oraz wyprawy do kościoła ulicą Kubusia Puchatka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Slawek Bielak Re: Wyżyny IP: *.pool.mediaWays.net 30.10.04, 20:05 Hej hej, hmmm, no ja tez mieszkalem na ogrodach, chodzilem do SP 3, popiersie Swirczewskiego pamietam ( i taka bude z zimna golonka na miejscu obecnej stacji benzynowej ) i do kosciola ulica kubusia puchatka rowniez zmierzalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Wyżyny IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.04, 17:20 A wktórym roku kończyłeś trójkę? Ja w 1998. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Re: Wyżyny IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.11.04, 22:45 jasne ,że pamiętam i mojego ulubionego wychowawcę Urbańskiego też;-) a Dudki do dziś nie znoszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: Wyżyny IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.01.05, 13:10 Kubusia puchatka- mowie co chcecie ale na żadnym innym osiedlu, oprócz naszego nei ma takiej fantastycznej nazwy uliczki ;] Odpowiedz Link Zgłoś