06.07.12, 22:20
Dlaczego urzędnice ośmieszają się?

W innych miastach kurtyny wodne dają strumień wody do 4m w górę (Warszawa).
Siedlce w dążeniach miasta chce też byś tak uczynne dla mieszkańców, że ze zwykłego węża do podlewania trawników chce robić kurtyny wodne. Z trawnika węże przeniesiono na resztki kostki bo tam już było błotko (pewnie). Na kostce bajoro, brak odpływu.
www.podlasie24.pl/wiadomosci/siedlce/siedlczanie-o-minikurtynie-wodnej-na-placu-sikorskiego-ae5b.html
Urzędnicy nie .................. się!
Pomysł jako tako, wykonanie na "1" z 50 minusami.
Obserwuj wątek
    • malu.6 Re: Dlaczego? 06.07.12, 22:48
      Nie chce sie czepiac, ale nazwa tematu powinna byc jakas taka...konkretna.
      • drizzt1223 Re: Dlaczego? 07.07.12, 21:46
        Pal diabli nazwę tematu. Nie widziałam tego na własne oczy ale jestem w szoku... no faktycznie kurtyna wodna... dla 5 mies dziecka:D ależ się uśmiałam....
    • komanchu Szkoda wody! 09.07.12, 19:57
      Ach, a ja przejeżdżając autobusem przez Pułaskiego i widząc z oddali to rozlewające się bajorko, pomyślałam, że to kolejna awaria wodociągu. Przecież ta woda wylewana jest prosto na bruk i natychmiast w niego wsiąka. Nie widzę w tym żadnego pożytku ani dla mieszkańców, ani dla miejskich zwierząt, które mogłyby ugasić pragnienie, gdyby to był zbiornik z prawdziwego zdarzenia. Zwykłe marnotrawstwo wody!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka