IP: *.tvgawex.pl 05.11.04, 16:43
Powiem krótko dla mnie to jest żałosne i dziecinne. Jeśli coś wam nie pasuje
w danym nauczycielu, bądźcie na tyle odważni i mu to powiedzcie. To co tu
piszecie to nie jest żadna szczerość, potem oni to czytają i się wyżywają.
Przez takie rzeczy są tylko kłopoty. Czujesz sie silny że możesz tu nagadać
na swojego nauczyciela a w szkole stroisz ładne minki do przecież
znienawidzonego nauczyciela? Daj sobie spokój.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Żenada IP: *.tvgawex.pl 05.11.04, 17:33
      Wiesz co Ci powiem?? To jest chyba najmądrzejsza rzecz jak przeczytalam na tym
      forum...
    • Gość: wiki -wiesz kto !! Re: Żenada IP: 217.153.62.* 09.11.04, 17:28
      Zgadzam się z Tobą "zosiu"!! Uważam że to głupie. Jak coś się komuś nie podoba
      to mówi się to od razu a nie za plecami! W dodatku teraz wszyscy mają za to
      odpokudować. Niech ten ktoś ma odrobine godności i sie przyzna!
    • Gość: asia Re: Żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:36
      a ja tam uważam, że nie należy mieć w tym wypadku skrupułów. Twierdzenie wszem
      i wobec, że: "jak ci się coś nie podoba, to powiedz to głośno" jest czystą
      hipokryzją, ponieważ większość ludzi na tym forum wciąż chodzi do szkół, które
      opisują. Mają sie podpisać pod postem własnym imieniem i nazwiskiem, by
      następnego dnia pożegnać się z promocją do następnej klasy??? nauczyciele mogą
      uczniów poniżać do woli, nawet niesłusznie, czy nie wolno nam wobec tego trochę
      sobie poodbijać?
      • Gość: Grzesiek K. Re: Żenada IP: *.ne.client2.attbi.com 10.11.04, 02:36
    • this_time Re: Żenada 01.12.04, 20:25
      Gość portalu: Zosia napisał(a):

> Jeśli coś wam nie pasuje
      > w danym nauczycielu, bądźcie na tyle odważni i mu to powiedzcie. To co tu
      > piszecie to nie jest żadna szczerość, potem oni to czytają i się wyżywają.
      > Przez takie rzeczy są tylko kłopoty. Czujesz sie silny że możesz tu nagadać
      > na swojego nauczyciela a w szkole stroisz ładne minki do przecież
      > znienawidzonego nauczyciela?

Zagdzam sie w części z tym co tu napisałas. Z tym że takie otwarte przyznanie sie ucznia ze nie lubi danego nauczyciela jest bezsensu a wrecz jest głupotą. Po co mu to mówic. Potem sie tylko mścic będzie. Niektórzy n-ciele są naprawde wredni. Poza tym jak to sobie to wyobrazasz? Mam podejsc do jakiego nauczyciela na korytarzu i powiedziec: "Nie lubie cie ..."
      • Gość: eduś Re: Żenada IP: 217.153.62.* 01.12.04, 21:01
        Nie uważasz, że nie tylko niektórzy nauczyciele są wredni ,od czasu do czasu
        można spotkać wrednego ucznia.
        • this_time Re: Żenada 01.12.04, 21:25
          nie no jasne

zgadzam sie z Tobą Eduś bez dwóch zdań

uczniowie też są wredni i mogą uprzykrzac nauczycielom zycie (zwłaszcza jak są w grupie)

mi chodziło tylko o to że pomysł aby mówic n-cielowi otwarcie co sie o nim mysli nie jest (moim zdaneim) najlepszy
    • this_time Re: Żenada 02.12.04, 16:31
      Gość portalu: Zosia napisał(a):

> potem oni to czytają i się wyżywają.
      > Przez takie rzeczy są tylko kłopoty.

nie sądze aby jacys n-ciele tu wchodzili ... a nawet gdyby to jak zgadną który uczen naspiał daną wypowiedz
      • Gość: miraculix Re: Żenada IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.04, 01:12
        Zdarzylo mi sie powiedziec nie tylko jednemu, ale kilku nauczycielom z mojej
        szkoly (w tym takze dyrektorowi i z-cy) moje zdanie na ich temat. Nie dlatego,
        ze bylem szczegolnie naiwny - bylem po prostu bezczelnym typem... Skutki tego
        byly takie, ze musialem pozegnac sie ze szkola. Ale wymyslenie intrygi, zeby
        miec na mnie "haka", zajelo im bez mala 5 miesiecy (podczas ktorych
        przejezdzalem sie na nich bezlitosnie, a oni kipieli z bezsilnej zlosci).
        W kolejnej szkole wytrzymali ze mna tylko ca. 3,5 miesiaca - i nawet
        niespecjalnie szukali pretekstu ("destruktywny wplyw na spolecznosc szkolna").
        Skonczylo sie nie tylko wyrzuceniem, ale nawet zakazem kontynuowania nauki w
        szkole "dziennej".
        • Gość: signore Re: Żenada IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 31.12.04, 13:28
          @miraculix
          Czas na wizytę u psychiatry...
          • Gość: miraculix Re: Żenada IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.04, 15:59
            Juz bylem - wszystko w porzadku
        • Gość: Ben Re: Żenada IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 31.12.04, 14:11
          A powiedz, po cholerę to wszystko robisz. Co tym zyskujesz? Czy te chwilowe
          satysfakcje z przyłożenia belfrom warte są choćby kasy twoich starych wyrzucanej
          w błoto???
          • Gość: miraculix Re: Żenada IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.04, 16:03
            Nie wszystko mozna przeliczyc na pieniadze.
            Co do "chwilowej satysfakcji z przylozenia belfrom" - a dlaczego mialbym dawac
            nauczycielom dlugotrwala i codzienna satysfakcje z przylozenia mnie?
        • Gość: robek Re: Żenada IP: *.yournetplus.com / 63.110.140.* 31.12.04, 14:24
          I co z tego masz, palancie?
          • Gość: miraculix Re: Żenada IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.04, 16:09
            Co z tego mam?
            Np. swiadomosc, ze wypowiadajac sie krytycznie na forum, nie szczekam tylko z
            ukrycia - potrafie to tez powiedziec w twarz. A ty potrafilbys powiedziec do
            kogos, kogo nie znasz "palancie", gdybys stanal z nim oko w oko (z mozliwoscia
            poniesienia konsekwencji swego niezbyt taktownego zachowania)?
            • Gość: robek Re: Żenada IP: *.yournetplus.com / 63.110.140.* 31.12.04, 16:45
              Zdarzało się, że mówiłem komuś "palant",jeśli w moim towarzystwie kreował się na
              bohatera a czynił to właśnie jak palant. To czym się chwalisz było takim właśnie
              "bohaterstwem". Popieram też Bena w jego pytaniu. Twoja odpowiedź jemu świadczy,
              żeś jeszcze smarkaty. Za forsę starych można se poprawiać samopoczucie...(?)
              Z odpowiedzi Signore-mu wnioskuję, że łżesz i nie byłeś u psychiatry! Żaden by
              nie uznał, żeś normalny...
              • Gość: miraculix Re: Żenada IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.04, 17:46
                A moze, zamiast ubilzac, skierujesz swoje "myslenie" na bardziej rzeczowe tory -
                moj post dotyczyl w gruncie rzeczy wypowiedzi otwierajacej ten watek i mial
                tylko posluzyc jako oparty na faktach przyklad pewnego typu zachowania i
                nastepstw z nim zwiazanych...
        • this_time do Miraculix'a 01.01.05, 20:46
          Miraculix --> współczuje Twoim n-cielą. Z Twojej wypowiedzi wynika że Ty
          szczycisz się tym co zrobiłes ... no cóż ... moim zdaniem nie jest to powód do
          dumy, to co zrobiłes (i może jeszcze robisz) świadczy tylko o tym że jestes
          jeszcze nie dojrzały i nie rozumiesz wielu rzeczy.

Mi też zdarza sie kłucic z nauczycielami, ale bez przesady ... nauczyciel też
          człowiek ;P

Bez urazy ale n-ciele mający takich uczniów jak m.in. Ty, powinni dostac jakąs
          premię albo wczesniejszą emeryturę. Naprawde im współczuję.
          • Gość: miraculix Re: do Miraculix'a IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.05, 21:19
            niedojrzaly, nie nie dojrzaly
            klocic (o zamkniete), nie klucic
            pozdrawiam
            • this_time Re: do Miraculix'a 01.01.05, 23:07
              Dziekuje za poprawienie błędów ... ale sam wiesz --> wczoraj był Sylwester :D
              • Gość: miraculix Re: do Miraculix'a IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.05, 23:49
                ;-)
                • this_time Re: do Miraculix'a 02.01.05, 18:40
                  :*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka