taki-sobie-nick 04.03.25, 21:41 były aes może wszystko, skoro jest były? Z byciem psychofanem włącznie? Ciekawi mnie, czy ofcjalna admilicja miewa w podobnych przypadkach poczucie żenady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Tak tylko się upewniam 04.03.25, 22:14 Dodam, że niewykropkowany bluzg w moim kierunku wisiał sobie ponad dziesięć godzin (zapewne obecnej i jedynej adminki nie było), za to jak bez bluzgów odpowiedziałam, podwątek zniknął od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Tak tylko się upewniam 05.03.25, 12:14 Moderacja nie odbywa się w czasie rzeczywistym, wpisy często wiszą dłużej niż 10 godzin, do każdego wpisu moderator musi jakoś dotrzeć (prędzej czy później). Z tego co widzę, wpisy niezgodne z regulaminem zostały usunięte, a 1 wpis przywrócono. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Tak tylko się upewniam 05.03.25, 22:18 kasi.aa napisała: > Moderacja nie odbywa się w czasie rzeczywistym Nie zawsze się odbywa w takim - chciałaś powiedzieć. , wpisy często wiszą dłużej niż 1 > 0 godzin, do każdego wpisu moderator musi jakoś dotrzeć (prędzej czy później). > Z tego co widzę, wpisy niezgodne z regulaminem zostały usunięte, a 1 wpis przyw > rócono. Kasiu, ale ja NIE O TO PYTAŁAM. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Tak tylko się upewniam 06.03.25, 20:49 taki-sobie-nick napisała: > jak bez bluzgów odpowiedziałam Nie jest prawdą, jakoby w twoich wypowiedziach usuniętych przez moderację, nie było wulgaryzmów. Odpowiedz Link Zgłoś