Dodaj do ulubionych

Do Torunian (szczegolnie SDB) :)

27.08.01, 16:34
Patrzac na watek o "Wielsawie" ;) naszla mnie mysl ze to jednak SDB nie jest
zle co zrobiles bo czerwony dzial jest NETBiT''u czyli Torunia i Bydgoszczy wiec
sprawy zachaczajace oba miasta mozna umieszczac tutaj(nawet w jednym watku o
T.Gollobie w Toruniu to sugeruje) mysle ze jest to dobre dla obu miast(nie
chodzi mi tu o ilosc postow)gdyz NETBiT ma za zadanie wlasnie integrowac nasze
miasta.Mysle wiec ze szczegolnie zuzel jak i niektore "polityczne" (alias NSA
itp.)tematy moga z powodzeniem byc zamieszczane tutaj-co wydatnie ulatwi
wspolna dyskusje osobom z jednego i drugiego miasta jakby nie patrzec o naszych
jednak sprawach.

Pozdrawiam

KroTosS
Obserwuj wątek
    • Gość: fin Re: Do Torunian (szczegolnie SDB) :) IP: *.atr.bydgoszcz.pl 27.08.01, 16:49
      krotoss napisał(a):
      > sprawy zachaczajace oba miasta mozna umieszczac tutaj(nawet w jednym watku o
      > T.Gollobie w Toruniu to sugeruje) mysle ze jest to dobre dla obu miast(nie
      > chodzi mi tu o ilosc postow)gdyz NETBiT ma za zadanie wlasnie integrowac nasze
      > miasta.Mysle wiec ze szczegolnie zuzel jak i niektore "polityczne" (alias NSA
      > itp.)tematy moga z powodzeniem byc zamieszczane tutaj-co wydatnie ulatwi
      > wspolna dyskusje osobom z jednego i drugiego miasta jakby nie patrzec o naszych
      > jednak sprawach.

KroToS, jeszcze niedawno na mój post odpisałes, że to podforum dotyczy tylki spraw NETBiT-u, i
      kto nie chce (podałes tu moją osobę) może tu nie pisać. Przyjąłem ten argument, a już dzisiaj
      chcesz polityczne wątki także tu przeniesć. Bez przesady kolego, działajcie sobie w NETBiT, ale
      od przenoszenia kolejnych bydgoskich wątków trzymajcie się z daleka.
      Pozdr

• radca Re: Do NetBiT i nie tylko. 27.08.01, 17:11
        Ja röwniez zauwazylem,ze robi sie powoli tzw."galimatias".
        Jeszcze troche,a dzial Bydgoszcz stanie sie coraz ubozszy.Dzial Torun röwniez.
        Dzial poswiecony NetBiT-owi bedzie jakis czas mieszal sie ze wszystkim,
        a po pewnym czasie nie bedzie juz wiadomo ; co,gdzie i do czego ?
        Niektörzy zacznärozglädac sie w innych dzialach w poszukiwaniu nowosci.
        Nastäpi znudzenie.Zauwazylem juz takie obawy na forum Poznania.
        Stalo sie röwniez tak w Forum:"Pytanie dnia ".Powstaje czesciowy balagan
        w dziale Informacje i Kraj dominujä wyzwiska,ublizania oraz nienawisc narodowa
        i religijna.

Powinnismy zdac jednak sobie sprawe; "czego chcemy" ? oraz "jacy jestesmy"?

pozdrawiam wszystkich serdecznie

radca
    • Gość: SDB Re: Do Torunian (szczegolnie SDB) :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 18:05
      To chyba wprowadziloby zamieszanie, ale zamiast tego moznaby podobnie jak watki
      o NETBiT-cie polaczyc watki zuzlowe z Bydzi i Torunia. Co wy na to?
      SDB
      • Gość: Jack Re: Do Torunian (szczegolnie SDB) :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 18:34
        NetBiT to NetBiT - skoro Gazeta dała nam czerwony wątek dla potrzeb NetBiTu to
        proponuję "używać go zgodnie z przeznaczeniem" i nie mieszajmy innych B-T
        tematów.
        • krotoss Re: Do Torunian (szczegolnie SDB) :) 27.08.01, 20:07
          Ale mnie nie zrozumieliscie.NETBiT przeciez ma laczyc miasta a wiec zajmowac
          sie tez sprawami ktore te miasta lacza(żużel-oczywiscie bez pseudokibicow) i
          probuja dzielic (polityka)i tylko takie tematy mialem na mysli zeby tu
          wprowadzac.W zadnym wypadku nie chcialem zeby cala polityke czy zuzel przeniesc
          tu.Tylko z tych tematow sprawy zachaczajace o oba miasta-ale jeze nadal
          uwazacie ze to jest zle to dobrze nikogo do niczego nie zamierzalem i nie
          zamierzam zmuszac.

KroTosS

• krotoss Re: Do Torunian (szczegolnie SDB) :) 27.08.01, 20:19
            Jeszcze jedno znakomitym przykladem tego o co mi naprawde chodzi jest tutejszy
            watek "Torunsko-bydgoskie zaglebie filmowe" jak przeczytacie powinniscie
            zrozumiec o jakie laczenie mi chodzi.

KroTosS
        • radca Re: Do Torunian (szczegolnie SDB) :) 27.08.01, 20:59
          Gość portalu: Jack napisał(a):

> NetBiT to NetBiT - skoro Gazeta dała nam czerwony wątek dla potrzeb NetBiTu to
          > proponuję "używać go zgodnie z przeznaczeniem" i nie mieszajmy innych B-T
          > tematów.

Witam Wszystkich.

Niestety widze,ze jednak sie nie mylilem.Popieram to,co pisze Jack.
          Niestety moim zdaniem KroToss nie ma racji.Bardzo sluszna uwaga,aby zalozyc
          wspölny wätek dla zuzla.Byc moze jest duzo kibicöw i mogä to byc naprawde wspölne
          tematy.Lecz nie ma to moim zdaniem nic wspölnego z zuzlem.
          Ja osobiscie nie jestem kibicem i mnie jest bez röznicy kto ,gdzie i dla kogo
          wygra.Wogöle nie mam zamiaru sie sprzeczac o takie sprawy.Dzisiaj" Kaziu"a
          jutro "Stachu".Pozostajä pobici,ranni,uszkodzone miasta,dworce i stadiony.
          Pozostaje zlosc i nienawisc.Pociägi horroru i bandytyzmu.

Dlatego ja nie naleze do tzw. "patriotöw jakiegos stadionu".

Niestety widze,ze idea NetBiT-u jednak zaczyna byc inaczej rozumiana przez
          niektörych.

Jesli chodzi o "sprawy polityczne-czy spoleczne" jak pisze KroToss ,to przeciez
          jest wätek czerwony ;"kto i jak nami rzädzi"?

Nie widze powodu,dla ktörego mielibysmy dyskutowac o polityce w dziale;NetBiT.

Niestety dojdzie do tego,ze NetBiT stanie sie tzw."kölkiem wzajemnej adoracji"-
          dla kilku osöb, a mozna bylo stworzyc naprawde wspanialy RUCH SPOLECZNY.

Proponuje jednak,aby kazdy sie opowiedzial ;co mysli na ten temat.
          Niestety nie posiadam zadnej funkcji,lecz pytam o tym jako czlonek NetBiT-u.

Mozna röwniez pisac do mnie na adres; poczty.

pozdrawiam serdecznie
          radca
          • Gość: atomski Re: Do Torunian (szczegolnie SDB) :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:11
            Czy funkcja "GURU STOWARZYSZENIA " jest mozliwa do zaakceptowania przez
            szanownego kolegę ?

Ja też jestem za tym by "odpuścić" temat żużlowy i go tu nie wkładać !
            • .sonia. Re: Do Torunian (szczegolnie SDB) :) 28.08.01, 00:02
              Dajcie spokój, przecież SDB po prostu się pomylił:)))
              • Gość: qron Re: Do Torunian (szczegolnie SDB) :) IP: *.torun.dialup.inetia.pl 28.08.01, 15:17
                Ja także uważam, że tego typu wątki wprowadzą niepotrzebny bałagan. Zauważcie,
                że już w tej chwili jest sporo niepotrzebnych wątków lub powtarzających się.
                Proponuję abyśmy to wszystko uporządkowali, żeby forum netbitu było jasne i
                przejrzyste zarówno dla jego członków jak i potencjalnych kandydatów.

ps. Uważam też, że moglibyśmy się zwrócić z prośbą do Gazety aby wprowadzić
                dodatkowe czerwone wspólne wątki lub też połączyć oba forum, tak jak ma to
                miejsce w Trójmieście. Przecież już prawie wyeliminowaliśmy obelżywe komentarze
                oszołomów z jednej jak i drugiej stronie Wisły. pozdrawiam
                • Gość: debet Re: Do Torunian (szczegolnie SDB) :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 16:03
                  Nie opowiadam się za całkowitym połączeniem obu forów, ale niektóre toruńsko-
                  bydgoskie wątki mogłyby być wspólne. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka