Dodaj do ulubionych

Ulubiony PORTAL

IP: 10.10.70.* 28.08.01, 12:52
Do rozpoczęcia tego wątku sprowokowało mnie wyznanie Krotossa, który opisując
jak trafił na nasze forum wyznał, że portal Gazety nie jest wg. niego
najlepszy, choć bez bydgoskiego forum,na tymże portalu,od dwóch miesięcy nie
może żyć (no może trochę przesadziłem - nie gniewaj się Krotoss).
Frapuje mnie czego szukacie na konkretnych portalach - skąd czerpicie
wiadomości, gdzie sprawdzacie pogodę a gdzie macie skrzynkę mailową. Który,
waszym zdaniem portal jest najlepszy?
Obserwuj wątek
    • sarani Re: Ulubiony PORTAL 28.08.01, 15:20
      Ja przyzwyczaiłam się do onetu. Mam tam wielu przyjaciół, głównie na czacie,
      gdyż pasjonuje mnie dyskusja żywa, ostra wymiana poglądów i myśli. Na czacie
      Gazety niestety się nie odnalazłam :)) Poza tym jak sądzę duże znaczenie ma tu
      inicjacja... z tego co zauważyłam, z reguły pozostaje się przy tym pierwszym
      portalu. Staram się jednak wybierac z innych to, co dobre i ciekawe. A
      bydgoskie forum Gazety jest najlepsze, jeżeli chodzi o kontakty regionalne :))
      • Gość: Sin Re: Ulubiony PORTAL IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 19:06
        To jest jeszcze jakiś portal poza tutejszym? :)
        • krotoss Re: Ulubiony PORTAL 28.08.01, 20:52
          Ja lubie duzych Onet,WP i Interie ale tez bardzo cenia Hoge i Poland.com

KroTosS
          • chewie Re: Ulubiony PORTAL 28.08.01, 21:01
            wiadomosci ogolne i regionalne czytam na gazeta.pl,
            informacje �zawodowe� czerpie z chip.pl, chip-online.com, pc.com.pl i twojepc.pl,
            skrzynki mam wszedzie ;-), ale najlepsze sa te z wp.pl,
            tam tez zamieszczam stronki,
            wyszukiwarki najlepsze maja onet.pl i poland.com,
            forum tylko na gazeta.pl ;-),
            glupot szukam na odloty.xcom.pl,
            o grach czytam na valhalla.pl,

nie ma jednego portalu dobrego na wszystko, ale top3 to gazeta,onet i wp (kolejnosc alfabetyczna)
    • lord_samsel Re: Ulubiony PORTAL 28.08.01, 21:25
      Moim skromnym zdaniem Onet jest najlepszy, szczególnie jego czat ;-). Bywam tam
      najczęściej i jakoś mi się nie znudził. Gazeta.pl odstrasza mnie swoją
      brzydotą, nie zanalazłem w niej nic ciekawego poza Forum, gdyby nie ono na
      pewno bym tutaj nie zaglądał i nie miał konta, potrzebnego do logowania.
      Osobiście podoba mi sie jeszcze Poland.com. Dziwnym wydaje się fakt, że nigdy
      nie zajrzałem na WP, więc jej nie ocenię.
      Jeśli chodzi o bieżące informacje toleruję tylko drukowaną gazetę, z internetu
      w tym celu raczej nie korzystam.

Podkreślam iż wyrażone tu opinie są moim osobistym zdaniem, można z nim
      polemizować, ale nie krytykować czy wyśmiewać, jak już kiedyś miało to miejsce.
      Jeśli ktoś uważa, że się mylę, może to wyrazić w sposób kulturalny.

Lord_Samsel
      • krotoss Re: Ulubiony PORTAL 28.08.01, 21:42
        A kto byl taki niewdzieczny???Swoja droga to wymienilem portale bo takie jak
        Chewie uwazam za tematyczne ale wymienie kilka swoich z pamieci: komp/internet:
        PcTechnology pilka:FutbolSportNet,zuzla nie stety nie mam moze ktos poda.Z
        forum to wiadomo :))) choc na sport board jest ciekawe kilka opcji na
        forum.Rowery BikeBoard-ale tylko ten znam choc jest niezly.Do gier online
        uzywam Yoyo choc ostatnio chce sie przezucic na gazete-to z sentymentu ;).Foto-
        moze byc fotoreporter.Gry valhalla jest ok ale sa porownywalne choc slabsze
        lekko.Jeszcze portale IDG-temety komp i okolokomputerowe.Dobra koncze bo za
        duzo by wymieniac ;)))

KroTosS

PsZaznacze ze to moj dwumiesieczny dorobek surfowania w necie i nie wykluczone
        ze poznajduje lepsze pozycje i tematy.
        • lord_samsel Re: Ulubiony PORTAL 28.08.01, 21:57
          Jeśli żużel to tylko www.bkspolonia.pl , ale to niestety chyba nie portal,
          tylko stronka zwykła. A portalu żużlowego to jeszcze chyba nie ma? Ja nie znam.

Lord_Samsel
          • krotoss Re: Ulubiony PORTAL 28.08.01, 22:05
            No wlasnie tez nie znam ale chyba cos musi byc???Bo kiedys cos mi sie zdaje
            obilo o uszy ale moze sie myle.

KroTosS
            • lord_samsel Re: Ulubiony PORTAL 28.08.01, 22:08
              Zawsze możesz kiedyś stworzyć, ja na pewno będę częstym gościem i Coolek chyba
              też.

Lord_Samsel
              • krotoss Re: Ulubiony PORTAL 28.08.01, 22:15
                :))) kurcze dopiero znam podstawy HTML''u choc jest tyle narzedzi...ale problem
                byl by z info-choc jest radio PiK :))) ale student nie ma az tyle czasu...choc
                gdyby zebralo sie kilku ludzi...duzo tych choc ;)))

KroTosS
    • Gość: scoopa Re: Ulubiony PORTAL IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 22:47
      krótko i zwięźle tzn. tenbit.pl no i tak dla zaday gazeta.pl:)))
    • Gość: kulka Re: Ulubiony PORTAL IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 23:25
      A ja lubię Gazeta.pl. Uważam, że informacyjnie są najmocniejsi. Wiadomo-
      zaplecze Wyborczej robi swoje. Dużym mankamentem jest żenująca pogoda, choć i w
      innych polskich portalach nie jest najlepiej w tej dzidzinie.
      Jeśli chodzi o prognozy pogody w różnych zakątkach świata to polecam stronkę
      www.meteoconsult.com.
      • krotoss Re: Ulubiony PORTAL 30.08.01, 13:41
        Nie chce krytykowac nikogo sympatii do portali ale gazeta widoomosci ma o wiele
        slabsze niz ONET i WP szczegolnie w kwestiach komp/internet, gry, samochody ale
        cos ostatnio podpisywali wiec pewnie sie zmieni.Z drugiej strony serwer gazety
        sie sypie a to nie przyspozy im zwolennikow ale to tez jest do zmienienia wiec
        moze sie wyrobia na glowny portal, szczegolnie przez to iz codziennie w 700-
        1000k egzemplarzy GW sie reklamuja.

KroTosS
    • Gość: kogi Re: Ulubiony PORTAL IP: 216.104.228.* 29.08.01, 21:35
      Ja lubię korzystać z Gazeta.pl. Trochę z początku przeszkadzała mi inna, oryginalna grafika, ale się
      przyzwyczaiłem. Mają najlepszy serwis informacyjny i poradnikowy. Ale to zależy, kto czego w interku szuka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka