coooler1 20.01.05, 21:38 To dobrze , że program nadawany będzie tylko z Bydgoszczy ..... Powodzenia nowemu Radiu........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: non-ulster Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.lib.qub.ac.uk 20.01.05, 21:51 a co z Radiem Plus? slyszalem ze padlo juz, to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 21:43 Radio plus zmieniło już dawno czestotliwość, nadaje na 102,7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brecha Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:55 BBC pewnie jest dumne z tego, że przygotowuje wiadomości z kraju i świata dla Radia Gra. Lubię takich skromnych gości jak ten Sikorski - redaktor naczelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: 82.146.225.* 20.01.05, 22:00 coooler1 napisał: > To dobrze , że program nadawany będzie tylko z Bydgoszczy A dlaczego dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd 20.01.05, 22:20 Gość portalu: luci napisał(a): > A dlaczego dobrze? A dlaczego źle ??? Mnie najbardziej interesują wiadomości właśnie z Bydgoszczy, a jak bede chciał posłuchać sobie wiadomości z regionu, to mam przecież alternatywe i moge słuchać innego lokalnego radia.... pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reth Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:22 i dobrze może powieje nowym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: 82.146.225.* 20.01.05, 22:27 teraz rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwok Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.01.05, 02:58 Kochani to radio to straszne gó..!!! Czemu wy je promujecie? Słucham czasami tego szajsu w Toruniu. Czy Bydgoszczy nie stac na cos lepszego?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.internet.org.pl 21.01.05, 04:32 sam jesteś gó!!!& szajs zrób swoje lepsze , ładniejsze i pokaż sie . Fajnie że wszyscy mogą mówić to co myślą ale czy muszą tu zostawać ślady po takich kalekach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: 213.17.214.* 21.01.05, 11:50 nowa sieczka kartoflana w eterze !!!!!!! ciekawe kto za to płaci, mam nadzieje że nie idą pieniądze z abonamentu RTV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: It's me Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:17 Bardzo dobrze ze w koncu sie cos nowego pojawi bo te nasze radia Eska i Blue-Fm to jak sie slucha caly dzien to uszy bola od monotonnosci!!!Ciagle to samo i to samo!!!Powaznie.Bedac kilka razy w Toruniu zdazylem sluchac Radia-Gra i naprawde jest bardzo ciekawe szczegolnie dla mlodych ludzi.Szkoda ze jeszcze u nas w regionie nie nadaje radio Radiostacja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.01.05, 18:01 ale jaja, wlasciciel dwoch prywatnych stacji w Bydgosczy reklamuje inna stacje prywatna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anti-pop Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.bydgoszcz.com / *.man.bydgoszcz.pl 21.01.05, 18:50 taaaa po pierwsze dobrze ze Wyborka pisze o innych stacjach chociaz ma wlasne radia (profesjonalizm sie klania, a nie jak w innych zasciankowych gazetach bydgoskich) po drugie radio Gra to fatycznie szajs - gra te sama muzyke co ESKA i wspomniana przez kogos Radiostacja i rownie nie odbiega od Zet i RMF, czyli po prostu jest radiem jak kazde inne i niczym sie nie bedzie roznic, jesli chodzi o sfere muzyczna po trzecie Sikorek podkresla ta bydgoskosc radia a sam jest toruniakiem, podobnie jak dyrek programowy; co wiecej kilku prowadzacych jest tez spoza bydgoszczy i dopiero pierwsze tygodnie tu mieszkaja, wiec niech Sikorek nie mowi, ze to radio to beda robic bydgoszczanie dla bydgoszczan; chcialbym zaznaczyc ze mi wisi skad sa prowadzacy i szefowie byle radio bylo dobre (to tylko w Toruniu jest takie wazne, zeby sluchac i ogladac Torunian - no ale Sikorek juz widac przesiąkł to zasciankową toruńskością :) po czwarte radio prywatne jest radiem utrzymujacym sie ze srodkow wlasnych a nie z abonamentu, a radio Gra jest radiem prywatnym (to dal jakiegos młotka, co pisal wczesniej o abonamencie) po piate moze ktos w koncu zrobi radio dla ludzi, ktorzy niczego nie znajduja w dotychczasowych stacja radiowych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.01.05, 13:37 Moze te stacje nie wiedza czego chcialbys sluchac, nie piszesz o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ello! Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 01:47 KILKU PROWADZĄCYCH ??? cO TY MASZ ZA INFO??? Nagorsze jak zaczynają pisac ludzie z branży albo "prawiezorientowani". Wyluzujcie czy ktoś z Radia Gra robi konkurencji czarny PR na forum ?? Nie ! Ludzie sami decydują czego słuchają . jak ktoś nie lubi Gra to niech nie słucha To wolny kraj (niektórzy zapomnieli ). Wyjaśnię > jeden prowadzący przeprowadził się z Olsztyna do B-y. A Sikorowi chodziło o to że jak ktos ma robić program w stacji bydgoskiej to musi znać miasto i wszystko ..może nawet pochodzić z Ekwadoru ale ma poznać miasto w którym "Gra" nadaje.Co do sieczki w eterze no to wybaczcie....DANCE,POP, R&B, HIPHOP < jak ktoś nie lubi odsyłam do katalogów firm wysyłkowych z muzyką poważną i klasyką rocka. Brak takiej stacji na rynku jest odpowiedzią na pytanie jak wielu może mieć odbiorców. Pozdrawiam wszystkich marudnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Radio GRA w Bydgoszczy. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 16.05.05, 20:11 No cóż widocznie ktoś zauważył, że Radio GRA może być konkurencją dla innych stacji i zapewne tak jest, gdyż promocja Radia jest ogromna, grana jest muzyka, której tak do końca nie usłyszymy np. w ogólnokrajowych rozgłośniach prywatnych i wypisuje (czytaj: bluzga) na Radio GRA. Nic dziwnego skoro stacja-matka pochodzi z Torunia, że wypowiadają się ludzie z Torunia. Z tego co się orientuję to nawet torunianie oceniają lepiej bydgoską stację od ich rodzimej, a to dlatego, że bydgoska stacja jest inna nawet od swej macierzystej rozgłośni. Nie prawdą jest że większoś prezenterów jest spoza Bydzi - znam osobiście bydgoski GRA Team. Przy okazji zaproszę sobie wszystkich na stronę gra.orinek.info/ ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:15 Nie jest to radio dla mnie , nie słucham płytkich piosenek typu denzel itp wiec według mnie jest to gó.. - ale dzisiejsza mlodziez wlasnie takiej muzyki słucha wiec niech sobie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 16.05.05, 21:28 A jakie to fale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 18:33 jaro to powiedz jakiej muzyki słuchasz??? Jeżeli nie słuchasz muzy granej na 106,1 fm to chociaż uszanuj to, że inni słuchają. Ja nie wyzywam stacji, ktore grają muzykę, która mi nie odpowiada, bo wogóle nie słucham, więc nawet nie mam pojęcia w jaki sposób mógłbym ocenić (skrytykować, zbluzgać itd.). Nie czepiam się Radja Maryja, czy Radia BIS czy jakiegokolwiek innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Nowe Radio rozpoczyna emisję programu dla Byd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 21:39 fajni sa i tyle, a ci , ktorzy krytykuja po prostu zazdroszcza. fajna muza, fajni prezenterzy, i ladne reporterki . nic tylko sluchac dzien i noc. Odpowiedz Link Zgłoś