Gość: JOASIA B. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:45 Nie mam nikogo, do kogo mogłabym się odezwać, nie mam przyjaciół, jestem sama... Może ma ktoś ochote mnie poznać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_weirdo Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! 26.01.05, 20:50 > Nie mam nikogo, do kogo mogłabym się odezwać, Zawsze możesz pisać na forum. Tu prawie całą dobę ktoś jest... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo łacznik Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.tvgawex.pl 26.01.05, 20:50 ja mógłbym z toba pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:12 Joasiu "najsmutniejsza jest ta chwila w życiu,gdy nikt na nas nie czeka i nikt nie pragnie naszej obecności".Musisz mieć "kogoś "bliskiego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:51 och !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOASIA B. Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 13:42 Wiem, że muszę, żeby nie zwariować z nadmiaru samotności, ale nie mam, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:09 ...chlopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredota25@gazeta.p NAJGŁUPSZY W TAKIM MOMENCIE TEKST!!! IP: 217.153.62.* 31.01.05, 17:02 Czy można samotnej osobie powiedzieć coś głupszego niż: "nie martw się, na pewno nie jest tak źle". Najłatwiej poklepać po plecach, uśmiechnąć się, i pójść dalej... Taką osobę trzeba wysłuchać a nie rzucać oklepane pseudooptymistyczne bzdety. Nie ma co się wypowiadać, radzić, jak długo nie zna się sytuacji konkretnej osoby, jak długo nie wie się, co dzieje się w jej głowie/SERCU! To co dla jednego jest pestką/pikusiem (jak kto woli), dla innego stanowi koniec świata. Prawda jest taka, że niekiedy dopada człowieka taka pustka/samotność, że uratować może nawet rozmowa z narcyzem/snobem/etc. z sieci. Zawsze to jakiś kontakt z drugim człowiekiem. Wiem coś o tym. Kiedyś mnie zawalił się świat, nie miałam do kogo się zwrócić... Joasia, jeśli masz ochotę pogadać, spotkać się, daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
verdifirst Do: wredota25@gazeta.pl 31.01.05, 17:19 A co powiedzieć??? To nie takie proste jeśli się nie zna sytuacji danej osoby, wiec lepiej jest zachowywać neutralność. nie znając sytuacji nic mądrego się nie powie. Żeby tak od razu że głupi tekst??? Ja nie znam osoby zakładającej owy post więc cięzko coś powiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻYCZLIWY Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.tvgawex.pl 27.01.05, 13:57 Joasiu proponuje Tobie udanie się do swojej parafii, aby dowiedziećsię czy istnieje tam ruch oazowy.Jeśli tak to tam się udaj ,i gwarantuje Tobie że otrzymasz tam wsparcie, jak i znajdziesz bratnią dusze.Pozdrawiam- głowa do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! 27.01.05, 14:00 Gość portalu: ŻYCZLIWY napisał(a): > Joasiu proponuje Tobie udanie się do swojej parafii, aby dowiedziećsię czy > istnieje tam ruch oazowy.Jeśli tak to tam się udaj ,i gwarantuje Tobie że > otrzymasz tam wsparcie, jak i znajdziesz bratnią dusze.Pozdrawiam- głowa do > góry!!! o tak! złapiecie się za ręce i będziecie spiewać o tym, że jest fajnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuśwa Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:47 mozilla!!! Ty brzydalu!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 napisz do mnie 27.01.05, 21:54 mój email renata7@box43.pl napisz do mnie, jestem dziewczyna w Inowrocławia. na pewno sie odezwe:)))))) głowa do góry pozdrawiam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann2 Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:15 ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:56 a ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenny Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:28 joasia b. A ty nie jesteś przypadkiem joasia bujakiewicz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jogo Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.tvgawex.pl 30.01.05, 19:36 Poszukaj sobie samca i spadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genek Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:29 joasia - nie martw się. jeśli to prawda - daj maila albo gg, coś wymyślimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bakszysz Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:36 Ja Ci radzę, odejdź od kompa, nie szukaj przyjaciół w necie!!! 90% to głupie, nadęte, narcystyczne, zadufane w sobie towarzystwo. Nie warto dla nich poświęcać nawet 1 minut życia. Mam na myśli np. taką Magdę i jej podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
verdifirst Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! 30.01.05, 22:59 Jak byś zechciała to mogę z Tobą porozmawiać. Nie martw się, z pewnością nie jest aż tak źle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann2 Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:39 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 08:26 a gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
firewall75 HEJJJ Joasiu!!! napisz proszę długi list.... :) 02.02.05, 01:01 Hej! Jeśli masz ochotę... larkin@wp.pl Co mogę powiedzieć to to, że z pewnością nie należę do - jak to określił ktoś wyżej - "głupiego, nadętego, narcystycznego, zadufanego w sobie towarzystwa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:59 wyjdz za mąż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:41 no I? Odpowiedz Link Zgłoś
firewall75 Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! 09.02.05, 17:09 teraz sie nie dziwie tej samotnosci - skoro nawet trzech słów nie raczysz skrobnąć :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOASIA B. Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:34 Chwilowo mi przeszło, mam czasem takie napady totalnej samotności i pustki. Teraz jest za dużo pracy, żeby jeszcze myśleć o tym, jaka jestem beznadziejna. Ale wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.tvgawex.pl 11.02.05, 11:56 JA TEEEŻŻŻŻŻ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotny Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:58 Joasiu,sądziłem,że już masz się do kogo przytulić?Widocznie mało się starasz!a tylu samotnych poszukuje wrażliwej,pełnej ekspresji i wigoru kobiety .Popraw się w staraniach i powodzenia!Zen Odpowiedz Link Zgłoś