Dodaj do ulubionych

Jestem przeraźliwie samotna!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:45
Nie mam nikogo, do kogo mogłabym się odezwać, nie mam przyjaciół, jestem
sama... Może ma ktoś ochote mnie poznać? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • a_weirdo Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! 26.01.05, 20:50

> Nie mam nikogo, do kogo mogłabym się odezwać,

Zawsze możesz pisać na forum. Tu prawie całą dobę ktoś jest...

Pozdrawiam
    • Gość: bolo łacznik Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.tvgawex.pl 26.01.05, 20:50
      ja mógłbym z toba pogadać
    • Gość: Zen Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:12
      Joasiu "najsmutniejsza jest ta chwila w życiu,gdy nikt na nas nie czeka i nikt
      nie pragnie naszej obecności".Musisz mieć "kogoś "bliskiego.Pozdrawiam
      • Gość: madzia Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:51
        och !!!!
      • Gość: JOASIA B. Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 13:42
        Wiem, że muszę, żeby nie zwariować z nadmiaru samotności, ale nie mam,
        niestety...
      • Gość: magda Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:09
        ...chlopa
        • Gość: wredota25@gazeta.p NAJGŁUPSZY W TAKIM MOMENCIE TEKST!!! IP: 217.153.62.* 31.01.05, 17:02
          Czy można samotnej osobie powiedzieć coś głupszego niż: "nie martw się, na
          pewno nie jest tak źle". Najłatwiej poklepać po plecach, uśmiechnąć się, i
          pójść dalej... Taką osobę trzeba wysłuchać a nie rzucać oklepane
          pseudooptymistyczne bzdety. Nie ma co się wypowiadać, radzić, jak długo nie zna
          się sytuacji konkretnej osoby, jak długo nie wie się, co dzieje się w jej
          głowie/SERCU! To co dla jednego jest pestką/pikusiem (jak kto woli), dla innego
          stanowi koniec świata.
          Prawda jest taka, że niekiedy dopada człowieka taka pustka/samotność, że
          uratować może nawet rozmowa z narcyzem/snobem/etc. z sieci. Zawsze to jakiś
          kontakt z drugim człowiekiem. Wiem coś o tym. Kiedyś mnie zawalił się świat,
          nie miałam do kogo się zwrócić...

Joasia, jeśli masz ochotę pogadać, spotkać się, daj znać.
          • verdifirst Do: wredota25@gazeta.pl 31.01.05, 17:19
            A co powiedzieć??? To nie takie proste jeśli się nie zna sytuacji danej osoby,
            wiec lepiej jest zachowywać neutralność. nie znając sytuacji nic mądrego się nie
            powie. Żeby tak od razu że głupi tekst??? Ja nie znam osoby zakładającej owy
            post więc cięzko coś powiedzieć.

Pozdrawiam
    • Gość: ŻYCZLIWY Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.tvgawex.pl 27.01.05, 13:57
      Joasiu proponuje Tobie udanie się do swojej parafii, aby dowiedziećsię czy
      istnieje tam ruch oazowy.Jeśli tak to tam się udaj ,i gwarantuje Tobie że
      otrzymasz tam wsparcie, jak i znajdziesz bratnią dusze.Pozdrawiam- głowa do
      góry!!!
      • mozilla.org Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! 27.01.05, 14:00
        Gość portalu: ŻYCZLIWY napisał(a):

> Joasiu proponuje Tobie udanie się do swojej parafii, aby dowiedziećsię czy
        > istnieje tam ruch oazowy.Jeśli tak to tam się udaj ,i gwarantuje Tobie że
        > otrzymasz tam wsparcie, jak i znajdziesz bratnią dusze.Pozdrawiam- głowa do
        > góry!!!

o tak! złapiecie się za ręce i będziecie spiewać o tym, że jest fajnie ;)
        • Gość: kuśwa Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:47
          mozilla!!! Ty brzydalu!!!
          :))
    • renata0 napisz do mnie 27.01.05, 21:54
      mój email renata7@box43.pl
      napisz do mnie, jestem dziewczyna w Inowrocławia.
      na pewno sie odezwe:))))))
      głowa do góry pozdrawiam :)))))
    • Gość: ann2 Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:15
      ja tez
    • Gość: magda Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:56
      a ja nie.
    • Gość: lenny Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:28
      joasia b. A ty nie jesteś przypadkiem joasia bujakiewicz??
      • Gość: Jogo Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.tvgawex.pl 30.01.05, 19:36
        Poszukaj sobie samca i spadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: genek Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:29
      joasia - nie martw się.
      jeśli to prawda - daj maila albo gg, coś wymyślimy.
    • Gość: Bakszysz Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:36
      Ja Ci radzę, odejdź od kompa, nie szukaj przyjaciół w necie!!! 90% to głupie,
      nadęte, narcystyczne, zadufane w sobie towarzystwo. Nie warto dla nich
      poświęcać nawet 1 minut życia. Mam na myśli np. taką Magdę i jej podobnych.
    • verdifirst Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! 30.01.05, 22:59
      Jak byś zechciała to mogę z Tobą porozmawiać.
      Nie martw się, z pewnością nie jest aż tak źle.

Pozdrawiam
    • Gość: ann2 Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:39
      ???
    • Gość: darek Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 08:26
      a gdzie mieszkasz?
    • firewall75 HEJJJ Joasiu!!! napisz proszę długi list.... :) 02.02.05, 01:01
      Hej! Jeśli masz ochotę... larkin@wp.pl

Co mogę powiedzieć to to, że z pewnością nie należę do - jak to określił ktoś
      wyżej - "głupiego, nadętego, narcystycznego, zadufanego w sobie towarzystwa" :)
    • Gość: ania Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:59
      wyjdz za mąż!
    • brathless Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! 02.02.05, 14:31
      do domu!
    • brathless Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! 02.02.05, 14:33
    • Gość: zzz Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:41
      no I?
    • firewall75 Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! 09.02.05, 17:09
      teraz sie nie dziwie tej samotnosci - skoro nawet trzech słów nie raczysz
      skrobnąć :-/
      • Gość: JOASIA B. Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:34
        Chwilowo mi przeszło, mam czasem takie napady totalnej samotności i pustki.
        Teraz jest za dużo pracy, żeby jeszcze myśleć o tym, jaka jestem beznadziejna.
        Ale wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc!
        • Gość: X Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.tvgawex.pl 11.02.05, 11:56
          JA TEEEŻŻŻŻŻ...........
          • Gość: Samotny Re: Jestem przeraźliwie samotna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:58
            Joasiu,sądziłem,że już masz się do kogo przytulić?Widocznie mało się starasz!a
            tylu samotnych poszukuje wrażliwej,pełnej ekspresji i wigoru kobiety .Popraw
            się w staraniach i powodzenia!Zen
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka