Dodaj do ulubionych

ZAKUPY -art.dziecięce - gdzie je robicie, promocje

15.02.05, 15:19
w moim miescie czyli w Inowrocławiu sklepów z artykułami dziecięcymi maluśko
oj maluśko i wybór żaden
podpowiedźcie kochane mamusie gdzie w Bydzi robicie zakupy dla swych smyków
prosze o podawanei w miare dokladnych namiarów z nazwa osiedla, moze strony
AKTUALNIE POSZUKUJE KRZESELKA DO KARMIENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • jusiadyk Re: ZAKUPY -art.dziecięce - gdzie je robicie, pro 21.04.05, 10:58
      Dawno to pisałaś ale może cię jeszcze interesuje. Zakupy robię w Akpolu na rogu
      Gdańskiej i Kamiennej, w sklepie dziecięcym na Glinkach oraz w sklepie mojego
      kuzyna na Fordońskiej 40.
    • jusiadyk pomysł na info o promocjach 21.04.05, 11:04
      mam taki, jak zwykle genialny:), pomysł. mozna do sklepów gdzie robimy zakupy
      dziecięce zanieść kartkę z adresem naszego forum i jak będą chcieli niech
      zamieszczają w nowym wątku info o promocjach. Może dzięki temu bedziemy
      wiedziały gdzie i kiedy można kupic cos taniej. Jak Wam się podoba ten pomysł?
      • martha_s Re: pomysł na info o promocjach 22.04.05, 10:48
        mnie sie podoba

pozdrawiamy

Marta i Sergiuś
        • natalya20 Re: pomysł na info o promocjach 24.04.05, 12:23
          a ja sie zastanawiam gdzie w bydg moge dostac wozki buzz quinny, we wszytkich
          sklepach jest to samo, a mnie interesuja lekkie wozki wielofunkcyjne takie jak
          ten, gdzie moge wpiac fotelik, gleboki i spacerowke
          • jusiadyk do Natalii 25.04.05, 11:32
            A jakbyś poprostu zamówiła taki wózek w jakims sklepie? Myslę, że by
            sprowadzili.
            • natalya20 Re: do Natalii 25.04.05, 11:35
              moze by zamowili ale najpierw bym chciala dobzrer przyjzec sie takiemu wozkowi,
              bardzo podobaja mi sie wozki quinny jest kilka ciekawych wersji i tak ,,na
              zywo,, chcialabym je porownac
              • martha_s Re: do Natalii 26.04.05, 09:22
                jak kupowałam wózek dla mojego malucha to widziałam właśnie taki typ wózka na
                Miłej - hurtownia "Smyk" nawet gdyby nie mieli takiego wózka to z pewnością by
                Ci sprowadzili, a kobieta która tam sprzedaje może Ci wiele powiedzieć o tym
                wózku który Cię interesuje bo sama go używała :) i bardzo go sobie chwaliła (o
                ile myślę o tym samym wózku co Ty)

pozdrawiamy

Marta i Sergiuś
            • gabimamafilipa do Natalii 05.05.05, 14:28
              Jeśli interesuje Cię BUZZ QUINNY to zapraszam do sklepu DZIDZIUSIE. Sami takim
              jeździmy.
          • jusiadyk te wózki są na Fordońskiej 28.04.05, 14:13
            te wózki buzz quinny (czy jakoś tak) są na Fordońskiej u mojego kuzyna i on się
            chwali, że w całej Bydgoszczy tylko tam. Sprawdź. Fordońska 40
    • jusiadyk Re: ZAKUPY -art.dziecięce - gdzie je robicie, pro 24.05.05, 17:16
      A kupujecie w Smyku? Ładne rzeczy tam sa ale drogie, co? Podobno jest jakiś
      sklep gdzieś w głębi za Toruńską w której jest to samo ale taniej, bo mają tego
      samego dostawcę. Ktoś zna namiary?
      • zuza_ona Re: ZAKUPY -art.dziecięce - gdzie je robicie, pro 04.06.05, 17:33
        bardzo fajny sklep i z przystepnymi cenami jest na milej 1.Polecam
        • jusiadyk Re: ZAKUPY -art.dziecięce - gdzie je robicie, pro 13.06.05, 22:20
          A napisz więcej czy na tej Miłej są tylko zabawki czy też ciuszki i jedzonko?
          To duży sklep czy mały? Nigdy tam nie byłam a trochę mi nie po drodze.
    • jusiadyk promocja w 5,10,15 02.06.05, 08:28
      w 5,10,15 w Geancie do 5 czerwca jest promocja na wszystkie ubranka 15%. Nie
      wiem tylko czy nie trzeba mieć do tego kuponu ale może nie a m0oże można je
      dostać tam na miejscu. Warto sprawdzić.
    • jusiadyk taniej w mieścinkach 11.09.05, 18:52
      A mleko NAN, które w Bydzi rzadko można kupić poniżej 10 zł u mojej Teściowej w
      Janikowie kosztuje 8,20! Jak będziecie w małych miasteczkach to się
      rozejrzyjcie.
    • jusiadyk zimowe ciuszki 10.10.05, 12:02
      Pora na zimowe ciuszki. Mam zamiar kupić w najbliższych dniach Jędrkowi kurtkę
      ze spodniami na szelkach, zwykłe ciepłe spodnie i zimowe buty. Czy przychodzą
      Wam do głowy inne miejsca oprócz Akpolu, "5,10,15" w Geancie, sklepów
      obuwniczych na Długiej, Gdańskiej? Czy np. w sklepie na Miłej są ciuchy? Nigdy
      tam nie byłam.
      • loola74 Re: zimowe ciuszki 10.10.05, 23:34
        Na Miłej asortyment raczej wyłącznie wyprawkowy (przynajmniej tak bylo ponad
        rok temu gdy bylam tam ostatni raz) - czyli łózeczka, wozki, posciele, kocyki,
        butelki, laktatory... ubrankek za wiele nie bylo i tez wylacznie noworodkowe -
        spioszki, czapeczki. fakt że za "starszymi" ciuszkami jeszcze wtedy sie nie
        rozgladalam, ale ubranek byla tam naprawde garstka i raczej bielizna.
        A co sie tyczy "5,10,15" to zauwazylam ze w Auchan jest lepszy wybor niz w
        Geancie. Nie wiem dlaczego tak jest ale nawet przeceny mieli lepsze.
        • martha_s Re: zimowe ciuszki 11.10.05, 05:45
          Masz racje Lola, na Miłej są artykuły niemowlęce i ciuszków tam za wiele to nie
          ma. Co do "5-10-15" też ma rację (widzę,że taki sam obladywacz z Ciebie jak i ze
          mnie ;) )

Jusia: też suę rozglądałam za zimowymi ciuszkami i butkami dla mojego Bąbelka i
          największy wybór kurtek i kombinezonów jest jak narazie w Akpolu. Ale nie
          zwiedziłam jeszcze Dworcowej a w zeszłym roku znalazłam tam fajny sklep ze
          wszystkim dla dzieci mniejszych i większych (zabawki, ciuchy i buty).
          Jeśli chodzi o buty to w większości obuwniczych jest teraz dział "obuwie
          dziecięce". Ja już sobie upatrzyłam (dla Misia mojego oczywiście) śniegowce w
          CCC, ale traperki żadne mi jeszcze nie wpadły w oko.

pozdrawiam i Zyczę udanych zakupów

Marta
      • loola74 Re: zimowe ciuszki 13.10.05, 21:55
        Ładne ubranka są w "Wójciku". A juz dla dziewczynek takie "słodkości" ze żal
        nie kupic. Niestety, jest tam dosc drogo. Jutro zamierzam sie zapoznac z ich
        zimowym asortymentem.

Znalazlam taką strone:
        www.dzieciaki.com.pl/index0.php?glowna=ok
        jest to strona sklepu internetowego, ale sam sklep miesci sie w Bydgoszczy,
        wiec pewnie mozna kupic bezposrednio.
        Moze ubranek jest niewiele ale są tez zabawki, ksiązki i inne dzieciowe sprawy,
        no i podane ceny - wiec od razu wiadomo czy warto sie tam wybrac czy nie.
    • martha_s Re: ZAKUPY -art.dziecięce - gdzie je robicie, pro 14.10.05, 14:37
      ja dziś trochę polatałam po mieście i kupiłam cudny komplecik mojemu małemu
      mężczyźnie. Sklep jest przy ul. Dworcowej (nie wiem ile), nie pamiętam jak się
      nazywa, ale jest kawałek za Bobasem patrząc od Gdańskiej i obok Biura
      pośrednictwa Pracy w Wielkiej Brytanii.Są tam ładne ciuszki w przystępnych cenach.

pozdrawiam

Marta
      • jusiadyk Re: ZAKUPY -art.dziecięce - gdzie je robicie, pro 15.10.05, 00:33
        Też tam byłam ale nic nie znalazłam. Kupiłam kurtkę w Akpolu, nawet niedrogo.
        Mam też do jutra jedne spodenki odłożone w jednym sklepie. nie mam jeszcze
        butów. Ale ze zdiwieniem odkryłam, że na Dworcowej w pasażu (w połowie
        Dworcowej albo już nawet bliżej Dworca) pojawiły się 2 nowe sklepy: Bartek i
        Cocodrillo.
    • jusiadyk tanie zabawki 28.12.05, 10:45
      Jest taki sklep ale nie potrafię podać dokładnych namiarów, może ktoś będzie
      umiał podpowiedzieć coś więcej. Otóż to jest własciwie nie sklep tylko
      hurtownia sportowo-zabawkowa, nazywa się paak. Znajduje się na Londynku, na
      terenie takiej starej fabryki-zakładów, obok jest hurtownia chemiczna. no i w
      tej hurtowni jest mnóstwo zabawek w cenach hurtowych ale to są takie zwyklejsze
      zabawki, nie markowe. Tylko ie bardzo są dla mnie jasne zasady sprzedaży tam bo
      2 razy mi sprzedano a 1 raz powiedziano, że to hurtownia i tylko sklepom
      sprzedają.
    • jusiadyk sklepy z zabawkami - PILNE 16.01.06, 22:34
      Katastrofa! Gdzie do diaska w moim miescie kupujecie zabawki? Musze kupić
      prezenty dla 3 chłopców (2, 3 i 7 lat) a tu pustki. W hipermarketach nic nie ma
      po świętach a do normalnych sklepów nie zdążam po pracy. Ale w czwartek biorę
      wolne i od rana lece po prezenty. tylko gdzie? Myslę m.in. o odkurzaczu
      zabawkowym (kiedys były w marketach po ok 30 zł ale teraz nie ma) albo o
      gitarze tez zabawkowej. Please, dajcie znać jakie normalne sklepy zabawkowe
      istnieja w tym mieście nie w marketach, bo te już obleciałam.
      • mama_idalki Re: sklepy z zabawkami - PILNE 17.01.06, 00:49
        W Tesco jest "świat zabawek Brio" czy jakoś tak (kiedyś było też na wyżynach w
        intermarche, ale chyba zlikwidowali. jutro chyba tam będę więc Ci napiszę).
        Zabawki są też w sklepie na rogu Kujawskiej i Zbożowego (a może Wełnianego? Nie
        wiem który jest który) Rynku (ta ulica co prowadzi do Długiej). W galerii jest
        Smyk. Zajrzyj <a href="
        www.ditel.pl/index.php?kn=&kb=Zabawki+-
        +detal&km=Bydgoszcz&kp=&kg=&ku=&ka=&kw=2">tutaj </a> tu masz chyba wszystko.
        Pozdrawiam
        --
        Idalka ma już..
        A oto i ona :)
        Mamy z Bydgoszczy
        • mama_idalki Re: sklepy z zabawkami - PILNE 17.01.06, 00:52
          Jeszcze raz bo źle wkleiłam. Kliknij tutaj . Powinno działać.
        • mama_idalki Coś jeszcze 17.01.06, 01:05
          Znalazłam jeszcze i <a href="
          http://miniurl.pl/abc">jeszcze to </a> . Co prawda tu masz tylko adresy ale jak
          masz czas to podzwoń i popytaj to nie będziesz musiała chodzić bez sensu. mam
          nadzieję, że dobrze wkleiłam linki. :)
        • mama_idalki Coś jeszcze2 17.01.06, 01:07
          Znalazłam jeszcze i jeszcze to . Co prawda tu masz tylko adresy
          ale jak masz czas to podzwoń i popytaj to nie będziesz musiała chodzić bez
          sensu. mam nadzieję, że dobrze wkleiłam linki. :)
          • natalya20 Re: Coś jeszcze2 17.01.06, 15:13
            ja mysle ze najwiekszy wybor jest w smyku w galerii nic innego nie przychodzi
            mi di glowy, bylam tam ostatnio i mieli fajne rzeczy mimo ze po swietach tez
            juz poprzebierane
            • martha_s Re: Coś jeszcze2 18.01.06, 14:29
              Przy R. Bernaqrdyśkim jest też sklep m.in. z zabawkami, są tam też akcesoria
              dziecięca.
    • jusiadyk raporcik 20.01.06, 09:51
      Latałam wczoraj po sklepach z zabawkami i kiepsko. Obleciałam: 1)markety -
      pustka po świętach, nawet puste półki 2)sklep Brio w Tesco -drogie drewniane
      kolejki i nic ciekawego poza tym (erika - są tam lalki teletubisi) 3)sklep na
      Polnka 38 - malutki, raczej drogie typowe rzeczy, nie ciekawe 4)Smyk - jeszcze
      najlepsze zaopatrzenie ale jak zwykle drogie i też przeżedzone 5)osiedlowy
      sklepik na Miedzyniu - tu cos znalazłam ale nie dla tych dzieci dla których
      musze miec prezenty na wtorek. No ogólnie kiepsko z zabawkami niebanalnymi i
      niedrogimi.
    • jusiadyk tanie mleko Nan 01.03.06, 16:35
      W Lidlach jest teraz promocja mleka Nan. Kosztuja poniżej 10zł za kartonik. Nie
      wiem do kiedy ale dotyczy wszystkich etapów.
    • jusiadyk wyprzedaż w almi decor!!! 20.03.06, 22:08
      Uwaga, jesli ktoś polował aż będzie wyprzedaż w almi decor w Geancie to...może
      już jest za późno. Dziś wieczór widziałam tam wyprzedaż ale zostały same
      kuferki, bzdetki i ze 2 mebelki niedoskonałej jakości. Ale przeceny 20-50%.
    • loola74 sklep dzieciecy na Fordonskiej.... 21.03.06, 11:46
      Czy ktos byl w sklepie "ABC..." (nie wiem dokladnie jaka jest nazwa tego
      sklepu) na ul. Fordonskiej niedaleko sklepu Jysk? Słyszalam ze to duzy sklep
      (podobno wiekszy niz Akpol..?) Przejezdzalam wczoraj tamtedy i jakos z zewnatrz
      wydal mi sie bardzo niepozorny. A ciekawi mnie czy maja tam duzy wybor wozkow
      (jesli w ogole mają wozki). Jest to dla mnie duzy problem dostac sie tam w
      godzinach "urzędowania" dlatego nie wiem czy warto, no chyba ze maja czynne do
      20.00. Jesli ktos cos wie to prosze o info.

Pozdrawiam
      Lula
      • maja0402 Re: sklep dzieciecy na Fordonskiej.... 24.03.06, 07:53
        ABC na fordońskiej jest czynne do 19 w ciągu tygodnia ale jest czynne równiez w
        sobote i niedzielę maja b. duzy wybór wózków posiadaja swoja strone
        www.artykuludzieciece.pl ja byłam tam właśnie w poszukiwani wózka mila obsługa
        nic jeszcze nie kupila a dostalam karte rabatowa na zakupy 5%
        • loola74 Re: sklep dzieciecy na Fordonskiej.... 24.03.06, 11:02
          Bardzo dziekuje za odpowiedz, jesli czynne do 19 to jest szansa ze tam dotre
          zanim mi zamkną przed nosem :) Dzieki tez za adres strony i info o rabacie!

Pozdrawiam
          Lula
    • luca28 kurtka na teraz 21.03.06, 12:01
      słuchajcie gdzie moge kupić kutrke na taką pogode jak jest teraz? Mała wyrosła
      mi z kombinezonu, w jej starej kurtce zamek sie urwał a dni coraz cieplejsze
      lecz jeszcze bez szaleństw. W rezultacie mała chodzi w za małym zbyt ciepłym
      kombinezonie, ma dwie letnie kutrki a ja nie moge znaleźć kutrki. W części
      skelpów jest już kolejca wiosenno - letnia a w pozostałych są tylko małe
      rozmiary.

aha potrzebuje rozmiar 86-92

pozdr
    • loola74 WIOSENNA PROMOCJA w Akpolu 22.03.06, 11:53
      w Akpolu wiosenna promocja: 10% rabatu na wózki, foteliki samochodowe i zabawki
    • loola74 Promocje w Akpolu - DZIEŃ DZIECKA 26.05.06, 21:57
      Z okazji Dnia Dziecka w Akpolu promocje.
      10% rabatu na zabawki, odzież, foteliki i wozki.
      Pampersy jumbo pack w cenie 43,99.
      od 26 maja do 4 czerwca

• mamami5 Auchan-pampersy 26.05.06, 22:34
      W Auchan pampersy po 41,99zł- w takiej cenie to jeszcze nigdy nie
      wyrwałam...wzięłam hurtem :-).ale pamietam i o Was, więc troche jeszcze zostało,
      nie wykupiłam wszystkich :-)
      • kaya77 Re: Auchan-pampersy 01.06.06, 10:25
        byłam w tym sklepie na rogu śniadeckich, i...jestem rozczarowana. jak ktoś robi
        zakupy w akpolu, to trudno, żeby byl zadowolony, bo wybór niewielki. raczej dla
        niemowlaczków, niz dla dwulatków. wszystkiego po trochu: akcesoria do
        karmienia, ciuszki ,zabawki, wózki.
    • jusiadyk Re: ZAKUPY -art.dziecięce - gdzie je robicie, pro 31.05.06, 22:24
      Jakiś nowy sklep dziecięcy jest na rogu Śniadeckich i Sienkiewicza. Jak ktoś
      oberka co i jak to proszony jest o info.
    • luca28 pepco 01.06.06, 10:48
      to jest siec sklepów angielskich czasami mozna za małe pieniadze znaleźć ładne
      i dobre jakościowo ubranka. Ja kuupuje na ul. Sobieskiego - polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka