Dodaj do ulubionych

www.torun-bydgoszcz.pl - AKTUALIZACJA !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 20:37
Twórcy torun-bydgoszcz.pl dokonali aktualizacji strony.
Już nawet nie ukrywają tego że ich celem jest dokopanie Bydgoszczy -
wystarczy tylko poczytać ostatnie "newsy"
www.torun-bydgoszcz.pl/2005.htm

Już wkrótce ujawnię wszystko co wiem na temat autorów www.torun-bydgoszcz.pl!
Obserwuj wątek
    • Gość: maciej Re: www.torun-bydgoszcz.pl - AKTUALIZACJA !!! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 16.03.05, 20:50
      To jacys chorzy ludzie. Przypadek naprawdę kliniczny. Ale jacy tchórze, nie
      podaja swoich personaliów. Świetny przykład na zakonspirowanych Uboli. Cóż
      chyba rzeczywiście to jakieś stare uśpione ubolskie typy na UMK!!!
      • Gość: PIT Re: www.torun-bydgoszcz.pl - AKTUALIZACJA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:29
        Gadzinówka.
        Autorzy już się nie kryją. Nie silą się nawet na udawanie, że zależy im na
        współpracy. Współpraca to puste słowo. Oni otwarcie wzniecają medialną wojnę
        przeciw Bydgoszczy.
        Otwarcie oczerniają Bydgoszcz przez socjotechniczne i stronnicze porównania.

Ranking "Wspólnoty" został sprostowany i Bydgoszcz znalazła się przed Toruniem.
        Tego autorzy nie raczyli napisać.

Każdy ranking korzystny dla Torunia jest u nich na piedestale. Zapominają że
        jest co najmniej tyle samo rankingów, gdzie Toruń przegrywa z Bydgoszczą.
        Może zaczniemy udowadniać, że rzeźnicy są lepsi w Bydgoszczy ? Oni by wiedzieli
        jak na tej podstawie opisać wyższość Torunia.
        Może jesteśmy za dobrzy dla tego Torunia. Może powinniśmy przejąć ich metody i
        zacząć gwałcić Toruń ? Tylko czy nie szkoda zniżać się do ich poziomu ?

Ich wywody są tak stronnicze, że wszystkim się to powinno rzucić w oczy. Może
        to i dobrze, bo tracą resztki wiarygodności. Można zauważyć jak lawinowo rośnie
        opozycja przeciw ich widzeniu świata. Każdy, kto kiedykolwiek miał do czynienia
        z delikatnymi sprawami, zadrażnieniami, gdzie potrzeba raczej kompromisów i
        szukania tego co łączy (tak jest w stosunkach T.-B.) wie, że takimi metodami
        absolutnie nie doprowadzi się do czegoś twórczego i pozytywnego.
        Autorzy uparcie wystawiają sobie pomnik szowinizmu i głupoty. I uparcie niszczą
        to dwumiasto, które tak często wymieniają na swojej stronie.
        • Gość: sonia Re: www.torun-bydgoszcz.pl - AKTUALIZACJA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:40
          Brawo Toruńczycy!
          Podoba mi sie.
          • Gość: Czarna Manka [...] IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 16.03.05, 22:00
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: jeż Re: www.torun-bydgoszcz.pl - AKTUALIZACJA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:47
            to tylko swiadczy o tobie, ale pewnie nie masz wiekszych ambicji
        • ethanak Re: www.torun-bydgoszcz.pl - AKTUALIZACJA !!! 17.03.05, 15:42
          To już dawno przestało być zabawne - jest szkodliwe i powinno być zwalczane
          całym dostępnym arsenałem środków.Wet za wet (a nawet z delikatnym
          wyprzedzeniem ;)
    • Gość: dervish Re: www.torun-bydgoszcz.pl - AKTUALIZACJA !!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.03.05, 22:39
      Kazde slowo o tym "portalu" jest strata czasu.
    • Gość: wredny_krzyżak Re: jednego mi brakuje na tej toruńskiej stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 23:51
      wyliczenia ile kosztowały zorganizowane w Bydgoszczy przez telewizję
      Brodowskiego całodzienne szopki z okazji WOSP i porównanie tego z sumą
      zebranych w bydzi pieniedzy.. róznicę na rzecz dzieciaków powinni dopłacić
      maciej, PIT i inni, którym honor ich miasta leży na sercu.. wtedy macieju
      dotacje na szpital w bydgoszczy byłyby niepotrzebne - tylko skąd byście wzięli
      taką furę pieniędzy ?
      a tak a propos - dlaczego regionalny finał WOSP odbywa się w Bydgoszczy skoro
      was tam to srednio obchodzi ? i to już któryś rok z rzędu tak jest . .. może mi
      ktoś wytłumaczy ?
    • Gość: aww zwróć uwagę, że torunianie potrafią polecać na swe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 08:12
      zwróć uwagę, że torunianie potrafią polecać na swej stronie nawet inne strony
      bydgoskie:
      www.torun-bydgoszcz.pl/strony.htm
      a na wymienianych przez torunian stronach bydgoskich NIE MA linków do stron
      torunskich...
      • Gość: maciej to ja polecam... IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 17.03.05, 11:31
        to ja polecam strony bydgoskie
        • Gość: maciej Re: to ja polecam... IP: 62.244.137.* 18.03.05, 11:15
          O prosze nawet jakis baran podszył się!!!Ale to normalne dla niektó rych!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka