Dodaj do ulubionych

Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do Po...

22.03.05, 12:22
Ciekawe jak sie czuje pewien pan lekarz z Krakowa, który publicznie w TVP3
poddawał w wątpliwość sens tej operacji. Ciekawe czy teraz podtrzymuje swoją
opinię....
Dziewuchy do roboty. Laba się skończyła. Bliźniaczki jestem z Was bardzo
dumny.
Księciu Abdullahowi wielki pokłon i szacunek.

Wiesławie Dąbrowskiej i Jolancie Jeżewskiej życzę powodzenia.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Alek Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.03.05, 13:02
      Mysle, ze Jego Wysokosc Przewodniczacy Lepper juz sie szykuje do dziekowania za
      operacje w imieniu narodu polskiego ;)
      • betsy12 Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do 22.03.05, 13:44
        Mialy dziewczynki szczescie, ze Obcy sie nimi zaopiekowali.Powinnismy byc
        wdzieczni Ksieciu.
        Teraz nawet nasze wladze samorzadowe zauwazyly rodzine i ich potrzeby.Co na
        to "n i e k t o r e " fundacje, czytac nie potrafia, czy oszczedzaja forse na
        POTEM?????????????
        A poza tym w Polsce tak wiele biedy, nieszczesc i zwyklego wyzysku i nikt nie
        kwapi sie potrzebujacym z pomoca.
        Moze wreszcie UNIA zacznie rozliczac "wierchuszke"?
        • Gość: slucz Od wieków tak jest, ze jak księciunio nie zetnie g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 17:08
          Od wieków tak jest, ze jak księciunio nie zetnie głowy, to pomoże. Natomiast
          baronowie z SLD i ojczulkowie z towarzystwem Radia Minera to raczej wysadzą
          Kraj, podobnie jak Neron spalił Rzym. Zawsze są jakieś wyjątki jak Ola
          Kwaśniewska, księżniczka pomocy bez granic. Potwierdza się więc mój pogląd o
          księżniczkach i księciach.

Tańczymy labada, labada, wesołego walczyka, piłki już były, aborcja już była,
          konkordat już był, złodzieje już byli, matoły byli, uuuuuu!, to teraz czas na
          mądrych!
      • Gość: aci Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: *.fluor.com 22.03.05, 13:52
        Pewnie zgodnie z zasada: przylepilo sie g.... do buta i mowi "IDZIEMY!!!"
      • Gość: Joanna Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 02:45
        boję się o przyszłość tych dzieci...
        czy nie zostaną zapomniane??
        gdzie były słóżby jak matka tak cierpiała
        samotnie tu w polsce wśród polskiej chołoty?
        co z nimi będzie???
        • Gość: ma Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:21
          Gość portalu: Joanna napisał(a):

> boję się o przyszłość tych dzieci...
          > czy nie zostaną zapomniane??
          > gdzie były _słóżby_ jak matka tak cierpiała
          > samotnie tu w polsce wśród polskiej _chołoty_?
          > co z nimi będzie???

A gdzie byli nauczyciele jak Ty do szkoły chodziłaś <lol>
          PS. bez możnego sponsora nigdzie się takie operacje nie odbędą.
    • Gość: dżindżer Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: 83.238.100.* 22.03.05, 13:53
      Ja myślę, że gdyby nasi lekarze mieli te same pieniądze co lekarze w AS też
      pewnie zdecydowaliby się dziewczynki operować. Niestety - takie czasy, że bez
      kasy nie da się przeprowadzić takiej skomplikowanej operacji. Cieszę się
      bardzo, że udało się pomóc dzieciaczkom. Życzę im dużo szczęścia i zdrowia.
      • Gość: xxx Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 22.03.05, 14:03
        Jednak nie jest to kwestią braku pieniędzy w Kraju, w którym buduje się molochy
        katolickiej wiary, siejąc do wszystkich nienawiść, przekręt, pychę! Ciekawe czy
        Rydzyk lub Jankowski, lub też...Watykan pomyślał by pomóc. Bardzo w to wątpię.
        Lepiej jątrzyć. To jest właśnie ta religia katolicka! Władz nawet tylko
        udających nie wyłączając. Dużo szczęścia dziewuszkom i ich Mamie życzę. ....a
        tego doktora z Krakowa na pal!
        • Gość: viva Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: 212.244.126.* 23.03.05, 15:46
          nawet gdyby mieli tą kasę co arabowie , nie stać ich bybyło na takie gesty,
          pilnują swoich kas
    • paczka111 Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do 22.03.05, 14:14
      No przecież co krok każą się logować.Ja chciałam poczytać o wędzeniu wędlin, a
      tam taaaka lista z pytaniami. A tak na marginesie, co jest z tatusiem
      biźniaczek? Czy on dał drapaka, kiedy okazało się, że dzieci są chore i się
      wrócił, gdy wszystko jest w porządku, czy go niesprawiedliwie osądzam? Nie
      chodzi o plotkowanie, tylko gość się pcha na pierwsze strony
      • Gość: normals Ojeciec po prostu został w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:10
        A dziennikarze nie latali za matką, więc chodzili za ojcem.
        Dlatego do tej pory był cały czas na pierwszym planie.
        A o bliźniaczkach mieli tylko info przez telefon od matki i czasami z arabskiej tv.

Ojciec został, bo książę sfinansował przelon i pobyt tylko dla matki i dzieci.
      • Gość: JanikowoOna Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: 82.177.36.* 24.03.05, 21:42
        Powiem tak, nie Twój zakichany interes co z tatusiem, nikt nie prosił o
        interesowanie się jego osobą, to jest forum na temat Dari i Olgi, jakbyś nie
        zauważyła, a czy tatuś jest czy go nie ma, czy odszedł i czy wraca nie nasz
        sprawa, LUDZIE NIE SZUKAJCIE SENSACJI!!!!zajmijmy się sprawą malutkich, bo one
        sa naujważniejsze!!Cieszmy się ich szczęściem, bo nie kazdy je ma. O to w tym
        wszystkim chodzi, a życie reszty rodziny niech pozostanie ich życiem a nie
        tematem na forum. DAJCIE SPOKÓJ!!
    • Gość: Ja Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:32
      JUPI :]
      • Gość: Precz z komuna Xs Abdullahu- sfinansuj jeszcze jedna trudna opera IP: *.i.pppool.de 22.03.05, 15:27
        oddzielenia swinskich ryjow naszych politykow i samorzadowcow
        od koryta. Zrob tez cos z tlustymi zadami tych wieprzy
        przyspawanymi do stolkow. Zaplac za transplantacje mozgow:
        Belki i Kwasniewskiego, zapros komuchow i postkomuchow w tym
        frasyniukowych PD-rastow do swojego pieknego kraju i oddaj
        ich katu - niech ich lby- wydmuszki beda oddzielone od
        ich odwlokow. Niech Bog i Allah maja Cie w opiece za wysluchanie
        mej prosby.
        • Gość: biznesmen Re: Xs Abdullahu- sfinansuj jeszcze jedna trudna IP: *.bchsia.telus.net 22.03.05, 17:25
          Osobiscie sfinansuje czesc tej trudnej operacji.Czekam na nastepnych do zrzutki.
        • Gość: UFO Re: PRECZ Z KOMUNA IP: *.ztpnet.pl 23.03.05, 00:00
          wez bezmozgowcu rozped i walnij ,tym co u ludzi nazywa sie glowa,w
          sciane.Bedzie o jednego kretyna mniej w kraju
        • Gość: Nicolae Re: Xs Abdullahu- sfinansuj jeszcze jedna trudna IP: 83.168.104.* 23.03.05, 09:27
          Ten kraj jest taki jaki jest dlatego że pełno tu takich dekli jak ty.
        • Gość: S Abdulla Sorry, taka operacja moi doktory nie umiec zrobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:24
          sorry
    • Gość: na zimno Krajowa "Sluzba Zdrowia" ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.03.05, 15:30
      Czy nie najwyzszy czas zastanowic sie co do sensu
      nazwy "Sluzba Zdrowia" w wydaniu roznych rzadow,
      ktore na przestrzeni ostatnich kilkudziesieciu lat,
      doprowadzily ten sektor sluzebny dla ludzi do stanu
      kompletnego wyczerpania mozliwosci dzialania dla spoleczenstwa ?

No i jeszcze do tego dochodzi Pani Senator z eutanazja.
      Co sie stalo z ta "cywilizacja" ?
      Nic nie rozumiem.
      • Gość: xxx Re: Krajowa "Sluzba Zdrowia" ? IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 22.03.05, 16:08
        Jaka SLUZBA ? Przecież to jest jakieś zasr..e jaśniepaństwo! Ciągle mało i
        mało! A pacjentów mimo, że płacą ... całe życie to się ciągle doi i doi.
        Szpitale w długach. A kto narobił tych długów? Rozwiążcie ZUS - a zobaczycie,
        że będzie z czego płacić na szpitale. Ja sama chętnie zapłacę - nie płacąc na
        darmozjadów! Jest jeszcze parę takich ogniw w nazsym Kraju, skąd można
        uszczknąć! Pozdrawiam...obyśmy zdrowi byli
    • Gość: normalny Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: *.bchsia.telus.net 22.03.05, 16:37
      Swieto Janikowa jak mowi burmistrz- smiechu warte.A co zrobil burmistrz dla
      nich przed operacja i wyjazdem do Arabii Saudyjskiej.Jestem przekonany ze
      zrobil wszystko zeby z ta sprawa nie miec nic wspolnego.To samo odnosi sie do
      szczesliwego tatusia.Istny cyrk.
      • Gość: kachna Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: *.kalisz.mm.pl 22.03.05, 19:44
        Burmistrz na pewno opowiadal, ze wstyd dla gminy ze takie dzieci sie urodzily.
      • Gość: Nicolae Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: 83.168.104.* 23.03.05, 09:37
        To takie polskie rzucać błotem w innych. Powiedz co czuje człowiek jak objedzie
        kogoś kto zrobił coś dobrego dla innych? Ta rodzina dostała mieszkanie i jest
        zwolniona z płacenia czynszu - uważasz że to nie rozgrzesza burmistrza jeżeli
        nic wcześniej nie zrobił w tej sprawie?
        Powiedz lepiej co ty zrobiłeś wcześniej dla dziewczynek a nie wytykaj innym co
        oni nie zrobili.
    • Gość: tomcat Są pieniądze tatuś się znalazł/nt IP: *.aster.pl 22.03.05, 16:46
      • Gość: . Jestes swinia: ojciec chyba pozostal w kraju IP: *.range81-157.btcentralplus.com 22.03.05, 17:12
        z reszta dzieciakow - bylo o nim w mediach juz wczesniej.
        • Gość: tomcat Nie świnia tylko pierwszy raz o nim słyszę IP: *.aster.pl 22.03.05, 17:39
          A ogladałem wiadomości w telewizji i czytałem w portalach o bliźniaczkach
          codziennie.
          • Gość: tomcat PS. Właśnie podano, że matka nie chce go znać IP: *.aster.pl 22.03.05, 19:20
            W Faktach w TVN.
      • Gość: Majka Re: Są pieniądze tatuś się znalazł/nt IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.03.05, 18:40
        no właśnie, jak sie urodziły i okazało sie ze chore są to spakował manatki i je zostawił...a teraz taki kochający tatus.
        • agnieszka_ka Re: Są pieniądze tatuś się znalazł/nt 22.03.05, 19:29
          Nigdy nie wierzylam w sens istnienia ojca. Ojciec sluzy tylko do dania plemnika
          i przynoszenia kasy. A jak cos jest nie tak, to pierwszy ucieka. Wystarczy
          popatrzyc na pierwsze lepesze statystyki (znajdziecie w necie), w paralizujacej
          wiekszosci to mezczyzni puszczaja sie w alkohol, to mezczyzni sieja przemoc w
          rodzinie i nie tylko, to mezczyzni chodza na dziwki, to mezczyzni uciekaja jak
          zające kiedy im niewygodnie, zwalając calą winę na brak seksu z zona
          (wykonczona praca, opieka nad dziecmi, gotowaniem i sprzataniem - a facet
          przychodzi i nawet nie poglaszcze, nie przytuli, tylko rzuca sie jak wor
          ziemniakow nago na żonę). Szkoda slow zreszta.
          PS. Nie jestem mezatka, jestem mloda dzewczyna bez przykrych doswiadczen, wiec
          nie mowcie ze tak pisze bo mi źle. Ja po prostu mam uszy i oczy szeroko otwarte
          i widze co sie dzieje,
          • Gość: T. Re: Są pieniądze tatuś się znalazł/nt IP: *.eranet.pl 22.03.05, 19:37
            Tak,
            jest tylko śnieżna biel i bezgranicznie głęboka czerń.
            Nie chce mi się więcej z Tobą pisać.
            Pozdrawiam,
            oszukiwany, okłamywany i zdradzany pzrez kobietę facet.
            • Gość: xxx Re: Są pieniądze tatuś się znalazł/nt IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 22.03.05, 19:55
              No patrz jaki ty biedny! Ale się wzruszyłam.....
              • doradca1 Re: Są pieniądze tatuś się znalazł/nt 22.03.05, 20:13
                Nie wzruszaj się. Nazifeministki czyli kobiety niechciane po tunningu czekają
                na Ciebie. Możesz sobie darować odpisywanie bo takie poglądy jak Twoje nazywam
                feminizmem warstwowym czyli warstwa feminizmu , warstwa piachu, wartswa
                feminizmu i tak na głębokość 25 metrów.
          • Gość: UFO Re: do Agnieszki IP: *.ztpnet.pl 23.03.05, 00:12
            nie zauwazylas blondynko ze to sa komentarze do art.o powrocie
            blizniaczek.Straszni sa ludzie ktorzy wymysla glupoty i zaraz musza caly swiat
            o tym poinformowac
          • Gość: pio Do beznadziejnej Agnieszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:43
            Agnieszko, szkoda,
            ze Twoj ojciec "dal plemnik" (jak to okreslasz), z którego Ty sie
            urodzilas...... Co do drugiej funkcji meza/ojca, to w Twoim przypadku zamiast
            sie z kims pobierac, postaw sobie w domu bankomat.
            Mam nadzieje, ze jestes brzydka i na tyle nieapetyczna, ze nie tylko nikt nie "
            da Ci plemnika", nawet Ciebie w banku spermy nie przyjma. Takich powalonych
            feministek nie nalezy rozmnazac. Co Ty glupia wiesz o rodzinie.... Twój mail
            jest policzkiem dla facetów, dla których rodzina (zona i dzieci) sa sensem
            zycia.
            Pozdrawiam wszystkich zaj....stych facetów/mezów/ojców !!
            Ciebie Agnieszko nie pozdrawiam......
          • Gość: Zukosa Re: Są pieniądze tatuś się znalazł/nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:31
            Agnieszko, jesteś bardzo mloda a już ze wzrokiem nie tak i ze słuchem calkiem
            nie dobrze. Porada: udaj się do specjalisty,ewentualnie zmień dziurke od klucza
            lub ucho przykładaj do innej ściany.Nie oskarżaj nikogo zanim go sama nie
            poznasz.
            Do wszystkich: nie oskarżajcie jeżeli nie znacie prawdziwej sytuacji i nie
            chcecie jej zbadać,to podłe, wiedząc ze w Polsce jest 98% chrześcijan.
    • Gość: Mile Zaskoczony Ten Ksiaze z A.S. jest COOL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:28
      ...a ten polski doktorek to zawistny palant. Juz ja go sobie zapamietalem, oj
      zapamietalem.
      Gdyby nie ten gosciu Saud szlag by trafil te dziewczynki. Jestem pelen uznania
      dla gestu pana ksiecia. Piekny i szlachetny uczynek pana ksiecia!
      Boje sie tylko o te dziewczynki w Polsce.....bo kto im tu pomoze? Ambasador
      Arabii Saudyjskiej ? ;-)
    • brynk mamo blizniaczek! -bardzo nie ładnie powiedziałaś 22.03.05, 20:35
      ...na lotnisku , ze wolałabyś tam , czyli w Arabii Saudyjskiej pozostać .
      Uderzyłaś w ten sposób w twarz panu burmistrzowi i radzie miasta , którzy
      przygotowali ci w prezecie piękne mieszkanie chyba , ze miałaś na mysli obawę
      o skuteczna opieke zdrowotna nad dziecmi tu w Polsce lub to , ze zadna
      władza naczelna kraju nie raczyła oficjalnie podziekować za wspaniały gest
      ksieciu Arabii S. Zycze blizniaczkom i wam rodzice duzo zdrowia .
      • Gość: janikowianka Re: mamo blizniaczek! -bardzo nie ładnie powiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:12
        Dobrze, ze nie znasz tych władz... Zapewniam Cię, że dużo z tego co zrobiły dal
        dzieciaków ma odzwierciedlenie w Ich kieszeniach. Niech żyją komunistyczne
        władze Janikowa z Brzezińskim na czele!!!!!
        • Gość: hipiko Re: mamo blizniaczek! -bardzo nie ładnie powiedz IP: *.promax.media.pl 22.03.05, 23:06
          Janikowianko Miła ! Mam trudnosci ze zrozumieniem Twego postu .Czy mam
          rozumieć , ze władze Janikowa są tak samo umaczane w błocie jak te nasze
          naczelne w Warszawie ?
        • Gość: gazeciarz Re: do janikowianki IP: *.ztpnet.pl 23.03.05, 00:20
          jak zwykle znalazla sie gnida.Popluj sobie jeszcze,to teraz w modzie i nie
          wymaga ani rozumu ani odwagi
          • Gość: Elka Re: do janikowianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 02:53
            co ta matka dziewczynek musiała przejść w tym naszym
            popierd,.......kraju??
            włos sie jeży!!
            nie zapomnijmy o nich!!!!
          • Gość: forsycja wiosenna Re: do janikowianki IP: *.promax.media.pl 23.03.05, 11:23
            Janikowianko - osikaj i nasraj na tego gazeciarza , on własnie prezentuje
            opcję "gazety wybiórczej ", to jest typowy " michniczek"
            • Gość: janikowianka Re: do janikowianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:28
              mam w nosie gazeciarza. Wiem co mówię i tyle. A władze w Janikowie są tak samo
              umoczone jak wszędzie indziej. Trzeba znać, żeby wiedzieć i tyle.
    • Gość: wojtek Re: CHYBA PRZYLECIAŁY,A NIE PRZELECIAŁY? IP: *.chello.pl 22.03.05, 23:18
      Przyleciały do kraju,chyba że autorowi chodziło o to że przeleciały się
      samolotem:)
    • dante-alighieri TO WSZYSTKO W KRAJU W KTÓRYM... 23.03.05, 06:15
      Co trzeci Polak należący do 4 milionowej grupy osób żyjących poniżej minimum
      egzystencji biologicznej to dziecko, które nie ukończyło 14 roku życia - o
      sytuacji poinformowała Polska Akcja Humanitarna .
      Najwięcej biednych dzieci jest w województwach: świętokrzyskim, warmińsko-
      mazurskim (w ubóstwie żyje 40 proc. wszystkich dzieci), podkarpackim, kujawsko-
      pomorskim, podlaskim i lubuskim (30-40 %).
      każde z tych województw należy w całości uznać za enklawy dziecięcej biedy.
      Według UNICEF, w całej Polsce w skrajnej biedzie żyje średnio 16 proc. dzieci.
      W tym roku na dożywianie przeznaczono 60 mln zł. Kwota ta jednak nie pozwala
      nawet na częściowe zaspokojenie potrzeb głodujących w jednym województwie !!!

• Gość: jagoda Może jednak "przyleciały"? IP: 217.70.60.* 23.03.05, 06:20
      Co za chochlik wam lata po portalu?
    • Gość: equisetum Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: *.chello.pl 23.03.05, 06:52
      Człowiek człowiekowi...
      Dziękuję pani Wiesławo za lekcję odwagi, siły, determinacji...Wierzę, że
      jeszcze coś Pani pokaże..., bo ma Pani teraz swoje "5 minut".
      Zauroczyło mnie, że potrafiła Pani wyrazić publicznie na lotnisku Swoją awersję
      odnośnie powrotu do polski( dla baranów: wielkość czcionki użyta celowo).
      POWODZENIA !

• Gość: Amy Re: Zobaczymy jak to będzie w praktyce... IP: *.it-net.pl 23.03.05, 07:44
      Teraz wszyscy szaleją na punkcie dziewczynek, obiecują różne rzeczy ale co
      będzie jak sensacja sie skończy? Jakoś nie wierzę w to że do 18 roku życia
      dziewczynek, gmina będzie płacić czynsz za mieszkanie
      • Gość: hm Re: Zobaczymy jak to będzie w praktyce... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 07:47
        pardon, ale z jakiej racji takie przywileje?
        I mean, dlaczego gmina nie przeznaczy tej forsy na leczenie np. nastepnych
        chorych dzieci?
    • Gość: ja Re: Wałęsa nie zostawi bliźniaczek na lodzie!? IP: *.softlab.gda.pl 23.03.05, 08:42
      Zostawi w malinach !!!
    • Gość: hm Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 08:47
      szkoda że tak nie szalało na punkcie jeszcze nie rozdzielonych dziewczynek...
    • Gość: leon hm Walesa i alimenty ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:01
      Witaj w domu
    • Gość: ja Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: *.client.comcast.net 23.03.05, 09:26
      Moze sie odezwie ten lekarz i sam nam powie ???
    • Gość: Kuba Re: Rozdzielone bliźniaczki syjamskie wróciły do IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:44
      To oszalał autor tego tytułu.
    • Gość: popieram tow Janik jest wszedzie!!! Brawo, i jest niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:22
      to jego zordzielony brat blizniak zrobil, nie on!!!
    • studioh uhonorować Księcia 23.03.05, 10:54
      Myślę, że Janikowo powinno nadać nazwę jakiejś ważnej ulicy, albo placu,
      imieniem Księcia Abdullaha, fundatora.
      • Gość: janikowianka Re: uhonorować Księcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:30
        w Janikowie nie ma ważnej ulicy ani placu. Gdyby była, to nosiłaby z pewnością
        nazwę burmistrza Brzezińskiego.
    • Gość: FIU BZDZIU CZY JANIKOWO MA COS WSPÓLNEGO Z TOW .JANIKIEM? IP: *.promax.media.pl 23.03.05, 11:04
      ...- tym janikiem od sld , kłamcą , mataczem , zdrajcą tajemnic słuzbowych ,
      wstrętnym starym dziadkiem , czerwonym , wąsiatym, pomarszczonym ....?
      • Gość: janikowianka Re: CZY JANIKOWO MA COS WSPÓLNEGO Z TOW .JANIKIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:30
        Oczywiście, że ma. Też jest CZERWONE...
    • jerry.maguire A Janik na punkcie Debicy!!! 23.03.05, 11:11
      A Janik na punkcie Debicy!!!
    • Gość: eseldowiak KWAŚNIEWSKI !- DLACZEGO NIE PODZIEKUJESZ ... IP: *.promax.media.pl 23.03.05, 11:27
      ...W IMIENIU NARODU KSIECIU ARABI SAUDYJSKIEJ ZA GEST JAKI UCZYNIŁ ?
      • bat56 Re: KWAŚNIEWSKI !- DLACZEGO NIE PODZIEKUJESZ ... 23.03.05, 12:31
        Gość portalu: eseldowiak napisał(a):

> ...W IMIENIU NARODU KSIECIU ARABI SAUDYJSKIEJ ZA GEST JAKI UCZYNIŁ ?

Litościwym milczeniem pominę Twoją znajomość rodzimego języka, ale chamstwa i
        głupoty pominąć nie mogę. Reprezentantem interesów narodu się kreujesz, a
        urzędującego prezydenta swojego kraju obrażasz, to raz. Dwa, a cóż to takiego
        dla narodu ww książę uczynił? Jasne, dziewczynki zawdzięczają mu tak wiele, że
        trudno nawet to wyrazić i chwała Mu za to, ale co ma Mu naród do zawdzięczania,
        tego nie wiem. Nikt kto myśli tego nie wie, bo dla naszego narodu nie zrobił nic
        i nikt zresztą tego od Niego nie wymaga. Mieszasz dwie, zupełnie różne sprawy.
        Reasumując, niezbyt dobrze wychowany jesteś (o kindersztubie zapewne nawet nie
        słyszałeś) no i za mądry (delikatnie mówiąc) też nie.
        Długa jeszcze droga przed Tobą, ale nie załamuj się, bądź cierpliwy i wytrwały,
        zawsze jest jakaś szansa.
      • colombina Re: KWAŚNIEWSKI !- DLACZEGO NIE PODZIEKUJESZ ... 23.03.05, 21:25
        Kwasniewski nie ma powodu zeby dziekowac ksieciu. W koncu ksiaze nic nie dal
        na kapmanie wyborcza SLD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka