Gość: Stefan IP: *.tvgawex.pl 13.04.05, 20:09 I tak szanse ma tylko jeden - Janusz Zemke, ale on jest już bardziej "warszawski" niż "bydgoski". Mimo to dzięki za bazę Nato i Port Lotniczy Bydgoszcz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zawsze_prawicowiec Popieram Janusza Zemke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:36 Nigdy nie głosowałem na SLD, ale w tej partii na poparcie nas, wszystkich bydgoszczan bezapelacyjnie zasługuje Janusz Zemke. Ten człowiek zrobił dla nszego miasta więcej, niż wszyscy parlamentarzyści razem wzięci. Popieram go!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U.Ch. Bartel na parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:34 Nie wiem co sie czepia Gosc xxx Bartela na parkingu Urzedu Wojewodzkiego. Przeciez on jako wiedyrektor Inspekcji (siedziba naprzeciwko UW) jest de facto pracownikiem Urzedu Wojewodzkiego, wiec chyba jest uprawniony do parkowania pod UW i "miejsca pracownikom UW nie zabiera". A tak w ogole, co to ma wspolnego z prawyborami kandydatow na parlamentarzystow w SLD? Widac kazde skojarzenie z SLD jest dobre, by komus dokopac. Slusznie czy nie, ale zawsze. A tak bardzo milosci nam trzeba! Tak nauczal Ojciec Swiety! Pamietacie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: do U.Ch. na parkingu IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.04.05, 19:42 naprzeciwko jest zawsze naprzeciwko, a nie pod UW! miejsce pracownikom zabiera! oczywiście "nasi" SLD-owcy idą do wyborów czyści, a to, że w międzyczasie grzali tyłki na stanowiskach z chamskiego odzysku- w większości nie będąc kompetentnymi pracownikami/ w większości jako "po" jest wb Twoim rozumieniu uczciwe! o nauczaniu przez O.Ś. lepiej w powyższej sytuacji nie wspominaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Popieram Janusza Zemke IP: *.radiopik / 217.96.13.* 14.04.05, 12:19 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Popieram Janusza Zemke IP: *.net / *.net 15.04.05, 18:38 Czy wszystkie sprawy są czyste zobaczycie już niedługo drugie oblicze p.Zemke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SLD układa listy i dzieli miejsca na parkingu IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.04.05, 21:12 Zemke robi tylko to, co jest dla niego korzystne, a że przy okazji zyskuje województwo... listy w miejskim SLD są od dawna ułożone, na tej samej zasadzie, jak rozdzielone są miejsca parkingowe przed UW-"kolega" BARTEL z SLD korzysta z miejsca parkingowego kosztem pracowników UW, po prostu w porząsiu gościu, no i kolega wojewody....! jak dotychczas kolesie z SLD robią dobrze tylko dla siebie i pod siebie- jedno i drugie z coraz większą klasą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po prostu ja... Re: SLD układa listy IP: 195.3.113.* 13.04.05, 21:55 I znowu kolesie dorwa sie do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol M. Re: SLD układa listy IP: 158.75.130.* 14.04.05, 08:29 Ja chętnie zagłosuję na Jacka Bukowskiego bo to największa nadzieja bydgoskiego SLD. Poza tym jest bardzo dobrym, prawym i uczciwym człowiekiem, jest również pracowity, kultularny i przystojny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrh sld-wielokrotnie skompromitowane IP: *.law.uni.torun.pl 14.04.05, 09:53 ludzie nie glosujcie na SLD.Wybraliscie ich i co?Zobaczcie co robi Achramowicz,Szopinski,Andrysiak. Sądu apelacyjnego i prokuratury w Bydgoszczy nie załatwili a obiecali. Uniwersytetu tez narazie nie ma. Terminal cargo Urzad Marszalkowski o tym pewnie nawet nie mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: sld-wielokrotnie skompromitowane IP: 62.244.137.* 14.04.05, 11:22 Uniwerek bedzie, cargo również, ostatnio nawet o tym wszyscy politycy dyskutowali podczas zwiedzania Portu Lotniczego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sld-wielokrotnie skompromitowane IP: *.brda.net 14.04.05, 20:22 Jak to co zrobili?? ustawili sie w zyciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SLD układa listy IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.04.05, 19:56 jeśli podobają się Tobie przystojni, to głosuj na kandydatów UP- to oni idą do wyborów z gejami! (nie mam nic przeciw temu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha Re: SLD układa listy IP: *.brda.net 14.04.05, 20:21 HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA dawno sie tak nie usmiałm!!!!! łojezuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: SLD układa listy IP: 212.75.114.* 14.04.05, 11:08 I ZNÓW BLA BLA BAL............................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: SLD układa listy IP: *.radiopik / 217.96.13.* 14.04.05, 12:22 ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abwprl1 Re: SLD układa listy IP: *.cust36.nsw.dsl.ozemail.com.au 15.04.05, 00:32 No to zgłaszamy Nasze kandydatury. Prosimy przekazać na właściwy poziom. Nas jest dwoje. I nie mamy partii.adres znany redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abwprl1 Re: SLD układa listy IP: *.cust36.nsw.dsl.ozemail.com.au 15.04.05, 00:33 prosimy o dodanie - ale według naszego czasu AEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abwprl1 Re: SLD układa listy IP: *.cust36.nsw.dsl.ozemail.com.au 15.04.05, 00:34 proszę dodać także, że MY też komórki i Rodzina Odpowiedz Link Zgłoś