Dodaj do ulubionych

Telewizyjna Kłopotek

IP: 83.238.70.* 25.04.05, 18:43
Nie wytrzymałem. No to jest dramat. Czy ktoś widział dzisiejszą rozmowę Pani
Redaktor Kłopotek z ułanami? Jak już goście programu nic nie mówią to ona nie
wie co ma zrobić. Ten jej sposób mówienia itd, błagam przyszłego szefa TV by
ją zdjęli, bo sie wstydzę. Nie każdy może być prezenterem, bo potrzebne jest
trochę rozumu, ta Pani nie ma go zbyt wiele. Out! Out! OuT! Np. takie pytanie,
mówione wolno, żeby czas szybciej mijał: "Czy współcześni ułanie znają
ułańskie piosenki?" Ludzie ratunku!!!! I to patrzenie ciągłe na kartkę!!! Nie
wytrzymam wyłączam, wstydzę się.
Obserwuj wątek
    • Gość: anty-prowincjał Re: Telewizyjna Kłopotek IP: 83.238.70.* 25.04.05, 18:45
      Jeszcze: dajcie Kozberową, Marcysiak, Guźlecką tylko nie tę kobitę, bo zjadę.
      • Gość: Takijeden. Re: Telewizyjna Kłopotek IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 25.04.05, 19:01
        Mam pytanie. Czy Pani red.Kłopotek to krewna tego posła "orła" z PSL też
        Kłopotka? - z góry dziękuję za prawdziwą informację.
    • Gość: dervish Re: Telewizyjna Kłopotek IP: *.telsten.com / *.telsten.com 25.04.05, 20:16
      Do Karoliny Raszei to jej jeszcze daleko. Ta to sie dopiero upaja swoim glosem. Czasem mmam wrazenie, przechodzace w pewnosc, ze bawi sie ona lepiej przed kamera niz widz przed telewizorem. A to przeciez nie kabaret.
      • Gość: Telewidz Re: Telewizyjna Kłopotek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 06:39
        Ale ma nazwisko Kłopotek.Co z tego,że mówi wolno i trochę sepleni.Przecież to
        tylko trochę.A Wojtek Gąssowski śpiewający swój "światowy" przebój <gdzie się
        podziały tamte prywatki> w niedzielę w telewizji seplenił tak,że już nic nie
        można było zrozumieć ze znanego zresztą wszystkim tekstu.A ma przecież w
        zanadrzu <sielone fsgórza nat Solinom>.Pani Kłopotek to "klasa" szkoda,że była!
        • Gość: Guze_K Koledzy z TV walczą na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:26
          Wstyd panowie i Panie tak się g.. obrzucać na forum. Nie można sobie w pracy w
          telewizornii wytłumaczyć a nie tak zaraz do ludzi wszystkich wypisywać?

He_?
    • Gość: Wyleczony Re: Telewizyjna Kłopotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:25
      Z bydgoskiej telewizji wyleczyłem się conajmniej 10 lat temu. I teraz nie mam
      kłopotu z panią Kłopotek. Od czasu do czasu obejrzę Zbliżenia i widzę że nic
      się nie zmieniło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka