Dodaj do ulubionych

Opuszczam forum

IP: *.petrus.com.pl 09.05.05, 15:32
Wstyd mi za was drodzy bydgoszczanie.
Próbowałam się z wami zaprzyjaźnić,lecz widząc tą całą niechęć i nienawiść wobec Torunia (czyli jego mieszkańców -w tym mnie)postanawiam opóścić to forum.
Leczcie się z chorej nienawiści.
Być może kiedyś jeszcze tu zajrze.
Pa,pa
Obserwuj wątek
    • l_jane Re: Opuszczam forum 09.05.05, 15:53
      Ale to już było, droga torunianko...
    • radca pozostan tutaj - jak slonce i ziemia 09.05.05, 16:56
      Gość portalu: Torunianka napisał(a):

> Wstyd mi za was drodzy bydgoszczanie.
      > Próbowałam się z wami zaprzyjaźnić,lecz widząc tą całą niechęć i nienawiść
      wobe
      > c Torunia (czyli jego mieszkańców -w tym mnie)postanawiam opóścić to forum.
      > Leczcie się z chorej nienawiści.
      > Być może kiedyś jeszcze tu zajrze.
      > Pa,pa

- Bron Cie Panie Boze....
      nie mysl nawet o tym i nie opuszczaj Tego Forum :}

Ja np. nigdy nie staram sie zaprzyjazniac na Tym Forum, bo mialem okazje
      doswiadczyc ,ze te niby " przyjaznie " potrafia nagle sie przeistoczyc akurat
      odwrotnie.Poprostu zbyt wiele czyni sie za tzw. kulisami lub na prywatnych
      spotkaniach. Wole miec pewien dystans ( tego nauczylo mnie To Forum } oraz isc
      tylko swoja droga .

moge jedynie powiedziec,ze... lubie czytac Twoje opinie i z wielka radoscia i
      zaciekawieniem to czynie.

Badz sobą i Taka pozostan.... ale bądż tutaj obecna...

nie opuszczaj nas - bo to bedzie napewno wielka strata dla Tego Forum

pozdrawiam Cie bardzo serdecznie

radca
    • angoulene Re: Opuszczam forum 09.05.05, 17:18
      wiemy, ze to nie TA torunianka. tamta nie robila bledow w swoim nicku ;D
    • Gość: fordoniak "jatrzący leszek" to ekstrema, reszta jest normaln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:30
      na forum bydgoskim jest tzw. "jatrzący leszek" (albo balum=ja=geograf102=jakub
      lauder), ale to ekstrema. Wiekszosc tych zlosliwych tekstow, oskarżen i
      ośmieszen to tylko on, inni nie.

Reszta bydgoszczan jest normalna!
      • Gość: balum Re: "jatrzący leszek" to ekstrema, reszta jest no IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:49
        Akurat jakub lauder z tego co wiem to jest z torunia a ty juz tutaj pod wieloma
        nickami pisałeś i taki z ciebie fordoniak jak ze mnie mieszkaniec rubinkowa.
        Dodam od siebie, że toruniankę bardzo lubię o czym świadczą internetowe kartki
        od mojej osoby na dzień kobiet i na boże narodzenie. A to właśnie takie
        pasożyty jak ty nie potrafiące nawet pisać pod jednym pseudonimem zrobiły z
        toruńskiego forum chlew okraszony cenzurą i próbują to samo zrobić na bydgoskim.
        Zresztą twoją wizytówką jest hasło "jątrzący leszek".
    • ethanak Powinnaś odejść.Ze wstydu za swoich ziomków... 09.05.05, 17:35
      Ta "nienawiść" bydgoska jest jedynie drobnym aktem obrony związanym z uczuciami
      jakimi obdarzają nas torunianie (oczywiście tylko niektórzy).Niemniej jednak -
      w przypadku torunian spotkałem się z autentyczną nienawiścią , w przypadku
      bydgoszczan zdarzała się niechęć albo chęć rewanżu.I tyle - teatralne gesty nie
      zmienią faktów droga torunianko...
      • Gość: maniek Re: Powinnaś odejść.Ze wstydu za swoich ziomków.. IP: *.brda.net 09.05.05, 18:30
        po pierwsze to nie torunianka bo tapodpisuje sie z malej literki...
        • wielokrotny_recydywista Re: Powinnaś odejść.Ze wstydu za swoich ziomków.. 09.05.05, 18:48
          niepowetowana strata
          • Gość: cogito CALY SPOR POWODUJE TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:57
            Swieta prawda ethanak, ale chyba to nie ta Torunianka.
            Swoja droga Torun jest praprzyczyna calego sporu- ktorego by nie bylo gdyby
            zachowywal sie tak jak kazde inne drugie co do wielkosci miasto w swoim
            wojewodztwie- z naszego kraju. Zawsze Torun chce czegos czego nikt na ich
            miejscu w Polsce nie ma.Jest to wywolane kompleksami. W kolko to tu powtarzam.
            Nikt z nikim wladza sie nie podzielil w Polsce- Torun wzial duzo a jeszcze
            chce. Niech siedzi cicho- czyli zyje swoim zyciem i wiecznie nie atakuje
            Bydgoszczy.

Gdynia nie szczeka Gdanskowi
            Czestochowa i Sosnowiec -Katowicom
            Elblag- Olsztynowi

Zachowujcie sie po prostu jak wszyscy inni, Torunianie a zadnych sporow nie
            bedzie.
    • Gość: Tomek Nie odchodź. Bo odchodzisz ze złych przesłanek IP: *.tvgawex.pl 09.05.05, 20:03
      a jakimiś kretynkami się nie przejmuj. A ostrej dyskusji nie unikaj. Niestety z
      własnego doświadczenia wiem (studenckiego i zawodowego - kilka lat), że to nie
      Bydgoszcz w swojej większości "nienawidzi" TOruń. Jest wręcz odwrotnie. Śmiem
      twierdzić, że 90% Bydgoszczn nie intsresuje się Toruniem i jego sprawami. W
      Toruniu odwrotnie. JAk była "walka" o IPN i NSA to zrobiłem mała sondę na
      ulicach z przyjaciółmi. Większość Bydgoszczan się pytała a co to takiego i
      gdzie ma być. Większość Torunian odpowiadał, że muszą być w TOruniu i że
      Bydgoszcz chce im je zabrać. Dlatego i tu i tam staram się tępić idiotów,
      podobnie robiłem na www.torun-bydgoszcz.pl. Niestety moja droga, dyskusja na
      tamtym forum po prostu nie miała sensu. I w końcu ja i kilku innych bydgoszczan
      się wycofaliśmy. Pomijam interwencje cenzury. Nie twierdzę, że Bydgoszcz jest
      cacy ale obraz Bydgoszczy w Toruniu to po prostu obłęd. klarek_i@wp.pl
      • Gość: cogito Re: Nie odchodź. Bo odchodzisz ze złych przesłane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:33
        O kurcze az wiezyc mi sie nie chce . Nie lubie roszczen Torunskich( a nie
        samego Torunia) ale nigdy bym nie wpadl na to ze sytuacja w tamtym miescie moze
        byc az tak chora.
        W Bydgoszczy-takie mam wrazenie- prawie wszyscy maja w nosie Torun- cenia go za
        zabytki, uniwersytet,Kopernika- i nic wiecej. A nieraz dla zartu-bo "tak jest w
        modzie"ze sie nie lubimy- niby to z przekasem powiedza o sasiedzie zza miedzy .
        Nikt na powaznie nie bierze tego konfliktu, chociaz z winy Torunia, ktory
        odebral wladze wojewodzka- jej czesc- Bydgoszczy, czesc Bydgoszczan moze
        nieprzychylnie podchodzic do tego miasta dziwiac sie dlaczego to np. nie mamy
        jak wszyscy w Polsce sejmiku czy czegos tam.
        Obecne absurdalne żadaniaTorunia moga rzeczywiscie wplynac na pogorszenie jego
        wizerunku w Bydgoszczy.

p.s. mowiac 'Torun'mam namysli tylko tamtejszych niby to protorunskich a w
        istocie antybydgoskich politykow i tych zwyklych mieszkancow ktorzy sie z nimi
        zgadzaja.
    • Gość: torunianka miło mi, że znalazłam się w centrum uwagi IP: *.petrus.com.pl 09.05.05, 21:48
      I to nie po raz pierwszy ktoś się bawi podrabianiem moich postów.
      Tym razem jednak ktoś skorzystał z tego samego IP, z którego ja korzystam więc
      trudniej odróżnić.

Nie zamierzam odchodzić w taki sposób, jak sugerowany. Nie widzę powodu, aby
      komukolwiek robić wyrzuty. Każdy odpowiada za siebie i swoje posty.
      Ograniczyłam nieco czas bywania na forum, gdyż zmagania z życiem nie pozwalają
      mi na więcej relaksu.

Cieszę się, że jest tu tyle osób, które potrafią odróżnić podróbki;)
      Dziękuję wszystkim za miłe słowa i pozdrawiam:)

• Gość: bip Re: miło mi, że znalazłam się w centrum uwagi IP: *.tvgawex.pl 09.05.05, 21:53
        spadaj!
      • Gość: maciej Re: miło mi, że znalazłam się w centrum uwagi IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 09.05.05, 22:09
        Zasadnicza róznica, nie ten poziom i nie ta literka, piszesz się z małego T!
        ps. wiedzialem, ze to znowu jakis palant!
      • dwumiasto Re: miło mi, że znalazłam się w centrum uwagi 10.05.05, 01:12

Od poczatku bylo oczywiste, ze to nie Ty. :)
        ---------------------------------
        www.dwumiasto.pl
    • Gość: semeon Re: Opuszczam forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 01:08
      Prymitywna podróba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka