Gość: gość portalu IP: 82.146.225.* 09.05.05, 19:46 Która z tych form rozrywki kulturalnej jest dla Ciebie bardziej interesujaca i dlaczego? [Ankieta jest przeprowadzana przez studentkę UMK w celu napisania pracy] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: KINO CZY TEATR? 10.05.05, 13:26 Dla mnie bardziej interesujący jest teatr, poprzez formę i jakość przekazu, a także to, iż zajmuje sie również (czy w większości) problemami głębszymi. Nie odmawiam tego kinu, które bardzo lubię, ale raz, że poczucie nie to a dwa ilość filmów plytkich, bez przekazu i głębszego sensu wielokrotnie przewyższa sensowniejsze produkcje. A te ostanie nawet jak są to do kina nie wchodzą - komercja. Są co prawda przeglądy, maratony, kina niezależne, projekcje itp. ale to kropla w morzu. Pozostaje szukać i oglądać na własną ręke, ale to przecież już nie kino a TV czy monitor. Stąd teatr jest dla mnie dużo ciekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to zależy Re: KINO CZY TEATR? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:50 to zależy jeśli tak jest sformułowane pytanie w pracy, to ja bym nie zaliczył:) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KINO CZY TEATR? 12.05.05, 11:17 sie czepiasz - może to sa podwaliny lub częśc pracy :P Przecież taka praca nie może sie skłądać z jednego tak suchego pytania. Lepiej byś odpisał konkretniej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalhia Re: KINO CZY TEATR? IP: 82.146.225.* 14.05.05, 00:10 Krotoss ma racje.To pytanie stanowi jedynie punkt zaczepienia przy głębszej analizie tego zagadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zex Re: KINO CZY TEATR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:40 Niewątpliwie dobre przedstawienie daje mi więcej satysfakcji ze względu na niepowtarzalność pewnego rodzaju więzi emocjonalnej widz - aktor. Dobrzy aktorzy obdarzeni są charyzmą i łatwiej mi odnaleźć odpowiedzi na różne pytania, w tym rownież na egzystencjalne. Odpowiedz Link Zgłoś