Gość: barney IP: 10.10.65.* 09.06.01, 12:03 Co sadzicie o tym bydgoskim osiedlu? Czekam na glosy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Bartodzieje IP: *.zachem.com.pl 28.06.01, 13:37 Osiedle ogólnie OK, ale zwłaszcza na Morskiej mieszka dużo "dresików" i "trzody" zwłaszcza na Morskiej 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Bartodzieje IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 21:39 Zgadzam sie w 100% Glowackiego i Morska jest po prostu niebezpieczna. Samo osiedle jest super, uwazam ze jedno z ladniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senes Re: Bartodzieje IP: *.gazeta.pl 29.06.01, 23:33 marzylem kiedys zeby tam zamieszkac - wszystko blisko i pod reka, niby na osiedlu, a prawie jak w centrum i Bielawki niedaleko... aha - no i moja pierwsza milosc tam mieszkala :-) bylem gotow calowac kazdy autobus 64, bo jechal pod jej domem na Bartosza Glowackiego :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Bartodzieje IP: *.bellglobal.com 03.07.01, 17:38 A ja tam mieszkalam 21 lat i bardzo mi sie podobalo, szczegolnie las za torami gdzie mozna bylo isc na spacer, lub nad Balaton. No i mile wspominam rynek na Bartodziejach, tu gdzie mieszkam teraz nie ma takich miejsc. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Bartodzieje IP: *.bellglobal.com 03.07.01, 17:39 Gość portalu: senes napisał(a): > marzylem kiedys zeby tam zamieszkac - wszystko blisko i pod reka, niby na osied > lu, a prawie jak w centrum i > Bielawki niedaleko... > aha - no i moja pierwsza milosc tam mieszkala :-) bylem gotow calowac kazdy a > utobus 64, bo jechal pod jej > domem na Bartosza Glowackiego :-))) haha pod moim domem tez jechal 64. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senes Re: Bartodzieje IP: 10.10.70.* 03.07.01, 17:41 Pozdrawiam wzajemnie, tym bardziej, ze tamta dziewczyna miala na imie Ania :))) no, ale zyje w Gdansku a nie za oceanem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barney Re: Bartodzieje IP: 10.10.70.* 07.07.01, 13:27 a co sądzicie o balatonie. Bardzo fajne misjsce, szczególnie teraz kiedy założyli fontanny, no a poza tym przychodzi tam wiele fajnych dziewczyn, tylko szkoda, że takich młodych. I tutaj apel, dziewczyny jeżeli bywacie nad balatonem, dajcie znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blokers Re: Bartodzieje IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 00:28 Te kretyny zalożyli takie fontanny, że żaden łabędź nie chce tam lądować. Mnóstwo za to ochlajusów obsiadło brzegi. Wyglądają jak mutanty popromienne, ale co tam niech sobie żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Bartodzieje IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:57 kiedyś myślałam tak samo jak Rhemek, tzn. póki kieszkałam na osiedlu B. Tweraz uważam , że najlepszym osiedlem są Wyżyny!!!PPPPrzynajmniej okoklica, w której mieszkam ps. " tam skarb twój , gdzie serce twoje" - z czego to?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Bartodzieje 23.11.01, 22:59 NIo Wyzyny tak siedemnascie lat mieszkalem ale teraz od 4 Fordon-Nad Wisla i nie ma ladniejszego osiedla-ze wzgledu na otaczajace je tereny :-)))))))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś