Gość: Dubler. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 21:26 Podobnie jak wielu kolegów i forumowiczów ja równiez bojkotuje bydgoskie forum. Forum umiera.DZIĘKUJEMY CI GAZETKO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coolek Re: Forum ,początek końca. 14.09.01, 22:18 Rezygnuje z forum przynajmniej na jakis czas. Mam dosc czytania ciaglych klutni. Bardzo mnie to zniechecilo. Nie wiem nawet czy wybiore sie do Przysieku:(((( Zegnam przynajmniej na jakis czas Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Forum ,początek końca. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 23:52 O co się pokłóciliście z Gazetą? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Forum ,początek końca. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 00:45 Było minęło. Ludzie budujmy,nie rozdrapujmy już zadrapań . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demio Re: Forum ,początek końca. IP: *.zapid.com 15.09.01, 11:27 Atomski na prezydenta! :-)))))))))))))) Masz moj glos jak bedziesz startowal. demek Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Forum ,początek końca. 15.09.01, 11:35 Gość portalu: atomski napisał(a): > Było minęło. > Ludzie budujmy,nie rozdrapujmy już zadrapań . Tak popieram-niniejszym wracam do aktywnosci powoli.Troche o tym napisalem w watku "precz z komarami" wiec jezeli ktos ciekawy... bo nie chce sie tu powtarzac... KroTosS Ps.Zaj... maja w lodzi nawet jak sie zcinaja to przewaznie z kultura(wszystkiego nie czytalem) i fajne opowiadanie maja-wplatali w nie autentyczne osoby z forum Lodzkiego i b.fajnie to wyszlo.Moze i u nas cos podobnego by zrobic obok "zwyklego" opowiadania. Tylko na wzor Lodzkiego bo tam jest to dowcipne nie sarkastyczne. Ps.2 Pozdrowki dla Pepe,Hubara, Kropki [zielonej ;)] Kx,Vladipa i Shy... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozzy Re: Forum ,początek końca. IP: *.internet-cafe.kolfer.com.pl 15.09.01, 11:50 A ja myślę że teraz jest tu dużo lepiej. Można wyzywać i wkurwiać wszystkich na około. Teraz nikt nie skrytykuje. Od dzisiaj znowu będę pisał paszkwile na Kevina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® zostaje, czy sie to komus podoba czy nie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 12:49 poki mnie nuda nie wygoni Ted® na prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: zostaje, czy sie to komus podoba czy nie 16.09.01, 14:35 A pewnie zostan, tylko niech co niektorzy wroca bo sie nas malo porobilo i zastoj na forum :((( KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart Re: Forum ,początek końca. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 18:34 Wróćmy na Forum. Ignorujmy chłopców z "Koszernej"!!!!!!!!! Oni juz tacy są - mają to we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Forum ,początek końca. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 00:21 Gość portalu: Dubler. napisał(a): > Podobnie jak wielu kolegów i forumowiczów ja równiez bojkotuje bydgoskie forum. > Forum umiera.DZIĘKUJEMY CI GAZETKO! przylaczam sie w ramach protestu bede gadal sam z soba Odpowiedz Link Zgłoś
atomski Re: Forum ,początek końca. 23.09.01, 00:23 Nie trać energii na rozmowy ze sobą. Poczytaj nam lekturę (np.Pana Tadka)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Forum ,początek końca. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 00:31 to bedzie trudne, admin chyba jednak nie spi to jest 5 proba dopisania czegokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś