Dodaj do ulubionych

DOBRA Pielegniarka-Polozna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:42
Pytacie o dobrych lekarzy,a zapominacie o tych, bez ktorych nie byloby
dobrych lekarzy.Wpisujcie nazwiska tych, których uwazacie za najlepszych. Ja
mam swojego faworyta,ale o nim pozniej
Obserwuj wątek
    • Gość: marzena Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:47
      Nie mialam duzo do czynienia z pielegniarkami i poloznymi, urodzilam w marcu
      dziecko i zetknelam sie z polozna o nazwisku ewangeliu. naprawde zna swoj
      fach,przy tym mila i po ludzku podchodzi do rodzacej. Nie pamietam imienia,ale
      wiecej takich pielegniarek i poloznych
      marzena
      • Gość: matka Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: 87.105.51.* 04.06.07, 21:34
        Pani Ilona Szot oraz pani Chabros (imienia nie pamiętam)
        pzdr
      • Gość: gosc Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 22:18
        Ta położna to Małgorzata Ewangelu. Super babka
        • Gość: dorota Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 07:33
          Super babka?? Mowisz jak facet. Rodziles? Skad wiesz,ze to super babka !!! Co w
          niej jest takiego super?
      • Gość: szczęśliwy tatuś Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 14:58
        Witam. Moja żona urodziła dwa tygodnie temu, byłem przy porodzie ... w
        wałbrzyskim szpitalu położniczym są "świetne" położne. Właściwie położna
        przeprowadziła poród, lekarz przyszedł na "finał". Pani Grażyna nazwiska nie
        pamiętam, ale chyba Madera jest wspaniałą kobietą. Jestem jej wdzięczny za pomoc
        i opiekę nad moją żoną. Bez żadnych łapówek, wcześniejszych umów - wykonała
        swoją robotę fachowo, była ciepła, życzliwa, pomocna. Bardzo jej jesteśmy z żoną
        i córeczką wdzięczni. Osobiście byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Od tamtego
        porodu wiem, że te kobiety (położne) powinny zarabiać o niebo więcej, w ich
        dobrych dłoniach spoczywa życie naszych dzieci. Dodam tylko, że sam szpital - po
        remoncie jest całkiem ok. To co przeżyłem i zobaczyłem na miejscu
        skonfrontowałem z opowieściami z dawnych czasów. Szpital wyszedł ze
        średniowiecza i zasługuje na pochwały. Mamy nie lękajcie się, rodźcie dzieci w
        wałbrzyskim szpitalu !!!!!!!!!
    • Gość: Mama Moniki Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 16:29
      Pani Małgosia naprawdę super kobieta, znająca swój fach. Polecam ja kazdej
      rodzącej. Nie polecam natomiast pani Marii ze szpitala 1 (starsza babka krótkie
      wlosy) ogoliła mnie maszynką uzywaną i gdzie higiena?do tego wulgarną i czuc
      alkohol od niej PORAŻKA
      • Gość: Gość Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.07, 19:26
        Pracuję w tym szpitalu i nie wiem o kim mówisz? Nie piszesz na jakim leżałaś
        oddziale? Takiej położnej o tym imieniu nie ma. Może coś pokręciłaś? Maszynki
        do kilkakrotnego użytku nigdy w to nie uwierzę. Sprzętu takowego nigdy nie
        brakuje. To nie te czasy kiedy wszystkiego brakowało i trzeba było przynosić ze
        sobą. Myślę,że chcesz komuś porządnie dowalić, ale określ się dokładnie Komu.
        • Gość: Marta Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.06.07, 22:18
          W przychodni u Śliwy na Uczniowskiej jest taka wystrzępiona, farbowana blondyna
          w okularach. Zero wiedzy, zero profesjonalizmu tylko kawka i pogaduchy. Jak
          mnie raz poinformowała to w drugiej przychodni pytali , kto mi takich głupot
          nagadał. A młode, wykształcone dziewczyny czekają na pracę !
          • Gość: Biedrona Re: Przychodnia Pani Śliwy. IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 14:34
            Sądząc po wypowiedziach na forum to przychodnia na Uczniowskiej nie ma dobrej
            opinii. Albo lekarze do których nie warto chodzić, albo niedouczone położne.

• Gość: facio [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:48
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Sis Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 10:10
              przepraszam, że wtrącę - jakim prawem obrażasz położną, skoro i Ty jej nie
              znasz? zastanów się trochę. czytając te wasze posty można powiedzieć,
              że 'dogaduje kocioł garnkowi'...wierzycie plotkom i mieszacie kobietę z błotem,
              a połowa z Was nigdy jej zapewne nie widziała. szanujmy się trochę. i pilnujmy
              WŁASNEJ dupci.
            • Gość: Perła Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.06.07, 22:36
              Słuchaj "facio" chyba wiem kim jesteś. Znam trochę ludzi po 11 latach pracy i
              twój sposób wypowiedzi zaczyna mi pasować, ale się upewnię.
              Nie wstydź się swojej płci i nie zakrywaj się "faciem". Rzucasz oskarżenia bo
              zazdrościsz, że na ciebie nikt nie zwraca uwagi. I nic dziwnego ! Jesteś
              kobiecym zerem, na które nawet po wyroku nikt by nie poleciał. Zazdrościsz innym
              powodzenia, którego ty nigdy nie miałaś a w dodatku zawodowo nic nie
              reprezentujesz. Twoja specjalność to intrygi i marzenia o szalonym romansie
              poparte własnym palcem. I tak już zostanie.
              • Gość: marta Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:04
                ja znam niewiele pielegniarek,ale moge pochwalic jedna z nich, to Krystyna
                Zbielska
                Pozdrawiam
                MMarta
    • Gość: eda Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 19:18
      położna- Ilona Szot.polecam, odebrała 2 moich dzieci!!!!pomogła,
      sprawna,profesjonalistka.
      • Gość: olka Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.07, 15:25
        ale ile kasy bierze za porod
        • Gość: aga Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.07, 15:28
          ja jestem bardzo wdzięczna za opiekę iwsparcie psychiczne pani G.Maderze
        • Gość: Gość Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.06.07, 18:28
          Skończyły się prywatne porody. No i bardzo dobrze. Bo co nie które robiły kasę
          i to nie złą. Na swoich szpitalnych dyżurach odstawiały prywatę to poprostu nie
          fair.
          • Gość: Sis Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 11:18
            a reszta robiła zadymę i wyrywała sobie włosy z głowy z czystej zazdrości. poza
            tym to nie była kwestia kasy, ponieważ pacjentka odwdzięcza się tak, jak uważa
            i żadna połozna nie ma cennika ;]
            • jagaias Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna 14.08.07, 19:47
              Czytałam wiele dobrego o p.M.Ewangelu mam prosbę czy ktoś mogłby podać mi
              namiary na ta położną,nie jestem z Wałbrzycha i jest to w pewnym sensie kłopotliwe.
              Z góry dzieki ,moga być info na prv. dynia33@op.pl
              • Gość: szczesliwy tata Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.sattom.pl 15.09.07, 22:02
                Masz racje jest to jedna z lepszych położnych w Wałbrzyskim Szpitalu nr 1 ktora ma odpowiednie rzyczliwe i bardzo profesjonalne podejscie do pacjetek ktore rodza.Młode kobiety bedące właśnie pod jej opieka naprawde maja bardzo duzy konfort psychiczny,gdyż fachowa udzielana pomoc w trakcie trwania porodu umożliwia zwłaszcza młodym mamą przetrwać w pewnym stopniu kryzys zwiazany z bólem wysiłkiem gdyz podejście i zaangarzowanie Pani Małgorzaty jest naprawde wielkiee a wszszególności ten wewnetrzny spokoj i opanowanie.Naprawde jest położną wielkiego formatu.Jesteśmy naprawde szcześliwi ze własnie natrafiliśmy na nią.Oby wiecej w Polsce było takich właśnie położnych.Jesteśmy z żono bardzo zadowoleni ze Pani Małgorzata Ewangielu była obecna podczas żony porodu,tym bardziej że był to żony pierwszy poród.Gorąco polecamy:)
                • Gość: desperado Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.09.07, 12:34
                  rany boskie...
                  przeczytaj to raz jeszcze.
                  Wiem o czym piszesz ale to, jak napisałaś...
                  Wysyłam ten wątek na joemonstera
                • Gość: nieznajoma [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 22:17
    • Gość: Kas Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.08.07, 21:23
      Dawno temu, kiedy rodziłam(będzie 11 lat) syna była położna Mariola..(nazwiska
      niestety nie pamiętam), ale gdybym ją dziś dopadła, to pępowiną bym udusiła
      francę..Co za obrzydliwy babsztyl..
      Jak tylko sobie ją przypomnę, to jestem za eutanazją..
      Pozdrawiam :)
    • Gość: porod Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 09:58
      witam,
      duzo dobrego slysze o Pani Ewangeliu,moze ktos podac namiary na te
      Pania,bo niebawem rodze i chcialabym z nia porozmawiac. Gdzie
      mieszka,telefon,meil itp.
      dziekuje serdecznie za pomoc
      mariola
    • Gość: k Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: 204.13.236.* 18.09.07, 12:51
      kk
    • bas30 Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna 19.09.07, 11:33
      Ja polecam połóżną Panią Jolę nie pamietam nazwiska ale wiem, że
      jest z Boguszowa Gorc. Super babka urodzona do tego zawodu ;)))
      pozdrawiam
    • Gość: zorientowana [...] IP: *.wlb.vectranet.pl 26.09.07, 22:20
      • Gość: potwierdzam Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.wlb.vectranet.pl 27.09.07, 10:27
        jw.
        • Gość: dora Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 12:39
          wita,
          potwierdzam Pani Malgosia to super polozna,naprawde rodzi sie przy
          niej spokojnie i po ludzku
          dorota
          • Gość: mirka Re: DOBRA Pielegniarka-Polozna IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.12.07, 10:14
            ja jestem wdzieczna za zyczliwe slowo.fachowa opieke i serce pani
            Malgosi Ewangeliu polecam Ja serdecznie.
            Mirka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka