ethanak 10.07.05, 23:16 przysłuchiwała się widownia na jachtach i w marinach na obu brzegach Zalewu Koronowskiego.Powtórka na początku sierpnia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Figas Re: Artyści Opera Nova śpiewali nad Zalewem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 23:34 Chyba raczej artysci z Opery Nova.To pewna jesli nie zasadnicza roznica Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Artyści Opera Nova śpiewali nad Zalewem... 10.07.05, 23:45 Nie napisałem że Opera Nova tylko ,że artyści i dalej mi się nie odmieniło...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Artyści Opera Nova śpiewali nad Zalewem... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 11.07.05, 13:01 Słuchałem grupy atrystów Opery Nova w ubiegłym roku w Mielnie nad morzem.Była to grupa urodzona w Szczecinku.Śpiewali wspaniale i dostali dużo braw. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Artyści Opera Nova śpiewali nad Zalewem... 12.07.05, 15:02 Szkoda , że nigdzie nie można ich wyśledzić a tylko trafić przypadkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ryby37 Re: Artyści Opera Nova śpiewali nad Zalewem... 12.07.05, 19:48 Byłam, widziałam i słuchałam,cudowne wrażenia ,nastepne 6 sierpnia w Pieczyskach oby tylko pogoda dopisała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Artyści Opera Nova śpiewali nad Zalewem... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 12.07.05, 20:23 Najprawdopodobniej 23 lipca w Mielnie o 19.Widziałem tę imprezę na afiszu,to samo co rok temu,nie było napisane,kto występuje,ale to pewnie oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Artyści Opera Nova śpiewali nad Zalewem... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 23.07.05, 21:47 Mielno nad morzem,odbył się koncert muzyki klasycznej i religijnej w wykonaniu zespołu TRIM (soliści opery Nova)i Zespółu Kameralnego Orkiestry im. Johana Strauss,a z Bydgoszczy,byłem,niezapomniane wrażenia,ekstraklasa. Odpowiedz Link Zgłoś