Gość: jacas IP: *.net.ua 22.07.05, 22:12 Dla mnie tylko Kaczyński! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacas Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.net.ua 22.07.05, 22:13 a w parlamentarnych na kandydata z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
poncjusz.pilat spieprzaj dziadu!!! 22.07.05, 22:15 kaczor? przecież to niedorozwinięty karakan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: 212.122.214.* 26.07.05, 22:49 a jezeli PiS to proponuje pana Lubranta bardzo ciekwa postac jezeli chodzi o pomaganie ludziom w problemach i jest dosc przy tym konkretny i skuteczny i nie boi sie interweniowac w różnych instytucjach polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Dla mnie Lepper - będzie leppiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:15 Dla mnie Lepper - będzie leppiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajcew Re: Dla mnie Lepper - bedzie leppiej IP: *.org 22.07.05, 22:35 zgadzam sie tylko lepper z poslanka beger moze pomoc polsce ewentualnie stan tyminski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Dla mnie Lepper - bedzie leppiej IP: *.petrus.com.pl 22.07.05, 22:38 Ich troje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.wmid.amu.edu.pl 22.07.05, 22:22 Glos na Kaczynskiego wydaje sie byc najlepszym wyjsciem w chwili obecnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.brda.net 22.07.05, 22:27 zgadzam sie tylko kaczynski chociaz tusk tez jest niczego sobie i ten podatek linioye kusi Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora 23.07.05, 09:12 Gość portalu: wyborca napisał(a): > zgadzam sie tylko kaczynski chociaz tusk tez jest niczego sobie i ten podatek l > inioye kusi chłopcy z platformy wypowiadają się jasno i kategorycznie: jesli nie będzie podatku liniowego nie wchodzimy do zadnej koalicji. pisowcy rownie stanowczo tylko w druga strone. z takim podejsciem wyloza sie przy pierwszym budzecie, no bo jak zrezygnowac z dogmatu? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.petrus.com.pl 22.07.05, 22:30 a ja wciąż nie wiem. Nikt mi się nie podoba, niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarik Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:42 To wybierz Janka z czterech pancernych. Kiedys dziewczyny sikały na jego widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: PO+PIS IP: *.petrus.com.pl 22.07.05, 22:39 aż dwa głosy oddasz? to będzie dopiero popis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CENATOP Re: PO+PIS IP: *.net.ua 22.07.05, 22:48 Panowie - jak widzicie PiS zwycieza! I tak byc powinno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorientowany Re: PO+PIS IP: *.klik.bydgoszcz.pl 22.07.05, 22:54 a na kogo głosowac w Bydzi?? Piotrowska, hehe, SLD?, Samoobrona, tylko PiS pozostaje, Odpowiedz Link Zgłoś
calcaan Re: PO+PIS 22.07.05, 22:57 POPIS bedzie rzadzil, wiec warto byc blisko wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: PO+PIS IP: *.net.ua 22.07.05, 23:11 wolalbym PiS+PiS, ale na taka kolacicje na pewno sie nie obraze. jesli tylko tak sie stanie, to bedzie bardzo dobrze. trzeba tylko zakasac rekawy i brac sie do glosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: PO+PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:19 Glosuję z całą Rodziną na PIS ,a do Senatu,jeśli wystartuje na Janka Rulewskiego.Na pohybel komunie.Czas odstawić od koryta PZPR,SLD i pochodne.Byłych sekretarzy KM/Zemke/,towarzyszy Jarzembowskiego,Wenderlicha itp.Bo Gruszka się już sam wy/g/ruchał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: PO+PIS IP: *.net.ua 22.07.05, 23:31 Pan Jan Rulewski nie wystartuje do senatu jako kandydat PiS. Mozna o tym przeczytac w internetowej wyborczej miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,2835186.html - lub jutro w tej z kiosku ;) Co do Pana Rulewskiego, to uwazam go za symbol i mozna powiedziec tylko, ze szkoda, ze taka osoba nie bedzie startowala z ramienia PiS. Mam nadzieje, ze mimo to Jan Rulewski do senatu sie dostanie. Trzymam za niego kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: PO+PIS 22.07.05, 23:37 Ja tam wolę Tatrę. Dobre piwo. A reszta jest resztką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qt Re: PO+PIS Oj partia się tobą zajmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:44 Za takie poglądy wylecisz szybciutko z partii raz raz. Oczywiście nie teraz a powyborach jak już ulotki rozdasz, plakaty pokleisz na ścianach, głosy pozbierasz to wtedy cię chłopaki na nowo ustawią. żeby nie popierać własnego kadydata na sentora z Pisu (kolegę radnego) Trochę to dziwne jesteś przecież młody a styl dziłania rodem z AWSu . Czego cię tam nauczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosiek Re: PO+PIS Oj partia się tobą zajmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 21:58 Precz z kosmopolitykami, oni zawsze się załapują na czułno, ja tam stawiam na markowe produkty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosiek Re: PO+PIS Oj partia się tobą zajmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:00 A ten kandydat do Senatu z PiS-u, to chyba były AWS-owiec, i to z tej części co kiedyś zdradziła Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYPISUAR na PiSuar, a w zasadzie do pisuaru można zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:12 tylko jedną rzecz. Chociaż połowa pisuaru z ziobrem na czele na widok szczajki wypięłaby pupska, więc jakieś małe ryzyko jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO = nieudolny Dom PO = nieudolny Dombrowicz i fałszująca Piotrowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:39 PO = nieudolny Dombrowicz i fałszująca Piotrowska Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: PO = nieudolny Dombrowicz i fałszująca Piotro 23.07.05, 08:36 Co za ludzie! Ja o piwie, a oni odrazu o sikaniu. Nie nadajecie się do tego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rellend Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: 212.122.214.* 23.07.05, 09:49 Partia Demokratyczna, Cimoszewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.07.05, 10:19 PO i Donald Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Zybi. Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: 217.98.71.* 23.07.05, 12:25 Gosc portalu napisał "partia demokratyczna Cimoszewicz" z całej listy postów tylko ten jeden nie zawiera kwasu zajadu. Brawo jestem za. Ale wszyscy forumowicze uderzcie sie w piersi i decyzje podejmijcie jeszcze raz . A dlaczego - proste , Pis pierwszy poseł Markowski -zrobil wiecej szkody jak pożytku w tej kadencji i jeszcze osmieszyl sie z ogrodkami dzialkowymi-odpada PO- pierwsza była poseł Pani Piotrowska - zato ze PO tak usilnie zabiega o podatek liniowy ja osobiscie na PO nie zagłosuje. mam do wyboru Zemke Kłopotek i Cimoszewicz za kulture osobista . pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:34 Dokładnie!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:58 Co Polske gubi ? Wyborcy , którzy patrza na twarz i inteligencje. Nie ważne, że 90% polaków walczyło z poprzednim ustrojem, z poprzednimi ludzmi u władzy, którzy ze wzgledu na brak rozliczenia są do dnia dzisiejszego u władzy. Jeżeli jesteś młodym człowiekiem, to czy dasz mozliwość np. pracy zamiast swojej osoby innemu dużo starszemu, ale przystojnemu ? Dzieki takim jak Ty nic się w Polsce nie zmienia, ponieważ dawna władza jest w posiadaniu najważniejszych stołków od najmniejszej gminy. Przykład z naszego okręgu - Dąbrowa Chełmińska - były sekretarz do dzisiaj na stanowisku wójta. Jeżeli myślimy o poprawie , to musimy zmienic układy. A Cimoszewicz bedzie to blokować ,a tacy ludzie jak emeryt oleksy będzie zawsze u władzy. Głosując na kaczora, co możemy stracić przez następna kadencję ? NIC Ja będę dalej tak samo pracować, a z UE nas nie wypisze, ponieważ nie ma takiej możliwości. Także wybór zostaje wyborcom, czy chcą zmiany, czy utrzymywanie w dalszym ciągu również bisnesowych układów Kwach-Cimoszko-SLD i ich rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeregowiec Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.tvgawex.pl 23.07.05, 11:09 Tylko PiS. Są wierni swoim zasadom od poczatku. PO-wcy krążą a reszta to "???". Komuchy a więc sld, sdpl, up - poza nawiasem! Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora 23.07.05, 11:15 Gość portalu: szeregowiec napisał(a): > Tylko PiS. Są wierni swoim zasadom od poczatku. PO-wcy krążą a reszta to "???". o tak, szczegolnie nr 2 na bydgoskiej liscie do sejmu nie krazy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanka Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.07.05, 14:51 krótko- PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bydgoszczanki krótko-lecz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:55 choć to przypadek beznadziejny, ale zawsze możesz liczyć na cud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.net.ua 23.07.05, 11:14 Widze, ze w Bydgoszczy nie ma za wielu czerwonych! Tak trzymac. Porzadzili troszke i prosze spojrzec jakie mamy bezrobocie, a jaka korupcja. Czerwoni zeszli na samo dno i chcieliby pociagnac Polske wraz ze swoimi rozpasanymi tylkami. Nie tym razem. Nawet farbowany Cimoszewicz nie zmieni tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.chello.pl 23.07.05, 12:21 Cimoszewicz na prezydenta, a tak w ogóle to napiszcie mi co takiego dla Bydzi zrobił Rulewski oprócz tego że zęba stracił, Zemke to co innego dba o miasto i załatwia tyle inwestycji ile się da!(jest kilka przykładów) a Rulewski?????? CO ON DAŁ MIASTU??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltan Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 24.07.05, 00:14 Chętnie poczytam o tych poczynaniach Zemkego, rozwiń myśl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:22 Popytaj tych, którzy pracują w BELMIE, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jacas Szkoda klikania na twoje głupoty, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:36 bezrozumne yeti.żyj dalej w tym swoim czarnym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Szkoda klikania na twoje głupoty, IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.07.05, 14:57 a tak w ogóle to napiszcie mi co takiego dla Bydzi "...Co zrobił Rulewski oprócz tego że zęba stracił, Zemke to co innego dba o miasto i załatwia tyle inwestycji ile się da!(jest kilka przykładów) a Rulewski?????? CO ON DAŁ MIASTU??? " Wydaje mi sie ze dzieki Rulewskiemu mozesz dzis zeba nie stracic bezkarnie z rak organow przemocy panstwowej a i wyszczekac sie jak wyzej tez ci wolno. Niech wygra te wybory w Bydgoszczy lepszy i niekoniecznie ow Rulewski ale niechaj je wygra uczciwie. A wiec bez insynuacji i pomowien bo takie rzeczy juz kiedys byly. A tak to hadko sluchac jak psy szczekaja gdy karawana mozolnie posuwa sie do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fasto Re: Szkoda klikania na twoje głupoty, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:56 Ale za to częsciej mogę stracić zęba na ulicy dzięki bezrobotnemu i bezdomnemu, albo beskarnemu dresiarzowi - dzięki rulewskiemupodobnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Szkoda klikania na twoje głupoty, IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.07.05, 16:48 W dziob mozna bylo dostac zawsze, szczegolnie w Bydgoszczy(sama nazwa Bidgost sie bierze od bicia gosci). Moze ty z Torunia? To pewnie po buraczanym ryju widac i dresiarzy pieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fatso Re: Szkoda klikania na twoje głupoty, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:03 pewnie wiidziałeś swoje odbicie w monitorze,cw..u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Szkoda klikania na twoje głupoty, IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 25.07.05, 11:02 No i widzisz sam, gnojku parszywy. Wystarczylo zamienic kilka slow z toba i sam bym ci chetnie przylal kijem przez ten twoj swinski ryj. Nie dziw, ze inni to ci robia nie wirtualnie ale praktycznie. Lepiej zacznij chodzic po miescie w zelaznej masce, maly cw..u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fatso Re: Szkoda klikania na twoje głupoty, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:58 Jak nie masz argumentów, to masz obelgi. Typopy prawicowy ograniczony oszołom. Wal się na swój pusty łeb, pawianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durnowaty fatso Re: Szkoda klikania na twoje głupoty, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:02 tak, to prawda, w domu nie nauczyli mnie kultury. jestem chamem co się zowie, lubię szeleszczące dresy i buty z żołędziami. umiem jeść łyżką, ale najlepiej jem palcami. acha, umiem jeszcze walić w mordę, i kraść staruszkom torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: Szkoda klikania na twoje głupoty, IP: *.net.ua 23.07.05, 14:57 a ty zapewne zyjesz w swoim czerwonym swiecie, gdzie wszyscy czekaja w kolejce po papier toaletowy. zapewne chcialbys, aby te czasy wrocily i znow na moglbys sie chwalic, ze na pochodzie niosles radziecka flage. niedoczekanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jacas cmoknij mnie ciemnogrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:09 jeżeli nie umiesz samodzielnie myśleć to już twój problem, jak cię nauczyli szczekać na okrągło to samo na spotkaniach twoich brunatnych kumpli, to sobie szczekaj, i tak nic mądrego nie napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:21 Tusk jedny normalny wsrod kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skocz mi czerwonom Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:00 Ciemnogród to określenie używane przez czerwonopolskich w odniesieniu do:opozycji antykomunistycznej,antydewiantów seksualnych,krytykujących rządy korupcyjno.mafijnych układów post PZPR,SLD.Widocznie ty do nich należysz czerwony oszołomie!Czas na oedcięcie was od koryta i rozkradania Polski.Po wyborach będziecie rozliczeni.A miller z kwaśniewskim z ferajną zatańczą mazura,jak go relegują z USA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmok Ciemnogród to jedyne przyzwoite słowo którym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:04 można cię określić, gó..zjadzie ze zrytą czaszką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do cmokgzjada Re: Ciemnogród to jedyne przyzwoite słowo którym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:09 Masz rację,każdy sądzi po sobie.Jeśli gównem się żywisz ,to sam nim jesteś.Czerwonofilu poziom masz z rynsztoka.Kończę,bo szkoda czasu.Skocz mi na kant!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykretyn Do kretyna z Ciemnogrodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:13 słyszałem że wywalili cię z banku spermy, bo popijałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.chello.pl 23.07.05, 16:22 Niech każdy głosuje tak jak mu podpowiada rozum. Ja pamiętam rządy AWSowców z których wywodzą się Tuski i inne Rokity, a Kaczory to już nacjonaliści jak ja pier...le to ich rząd chciał nam odebrać województwo to za ich rządów był zastój inwestycyjny w kraju, wzrost bezrobocia o 10% i te ich 4 słynne reformy a z każedej gó.., a że afer nie było.... hahahaha po prostu żadna nie została wykryta tak słabi byli. Pamiętam to i dlatego nigdy w życiu nie zagłosuje na prawice, lewica nie jest zła tylko wyeliminować ze stołków w czasie wyborów tych którzy nie rozumieją jej ideii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do IRON Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:28 Własnie na słabą pamięć elektoratu liczą kaczki i im podobne prawicowe szmatławce. Zresztą jak wynika z prefencji wyborczych, to ich elektorat z wielkim trudem kończył zawodówki, najczęściej poprzestając na 8 klasach, więc nie trzeba sie w kampanii wysilać tylko mocno dąć w trąby populizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.net.ua 24.07.05, 09:16 do IRON - problem jest w tym, ze na lewicy nikt nie rozumie idei jej powstania. nizej przypomne - mimo ze socjaldemokracja wyksztalcila sie z mysli socjalistycznej (Marks sie klania), to prawdziwy poczatek jej daly dwa nurty - reformiszm oraz rewizjonizm, opierajace sie odpowiednio na stopniowych reformach i podwazaniu doktryny Marksa. w znacznym stopniu odcielily sie wiec od tej doktryny (nie dla podzialu na klasy, akceptacja Kosciola, akceptacja kapitalizmu, uznanie parlamentarnej drogi zdobycia wladzy itp.). sam poczatek tej doktryny datujemy na 1951 (Frankfurt), gdzie za glowny cel jej istnienia podano dazenie do pelnego zatrudnienia (sic!), wprowadzanie ubezpieczen spolecznych, sprawiedliwego podzialu dochodow narodowych. To sa idee socjaldemokracji, tylko mi powiedz, w ktorym miejscu po rzadzie czerwonych zostaly one spelnione? wychodzi na to, ze sld i sdpl to nie zadni socjaldemokraci, tylko najzwyczajniesi czlonkowie pzpr i zwolennicy kultu parii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltan Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 24.07.05, 00:18 A jaka jest idea lewicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.net.ua 23.07.05, 20:14 ladnie to tak inwektywami... zauwaz ze za zadow sld bezrobocie utrzymuje sie przy stanie ok 20%! a kto mowil, ze przywroci normalnosc w swojej kampanii wyborczej? co to w ogole za normalnosc teraz mamy? wszyscy co moga to zwiewaja do Niemiec, Anglii, czy Francji. ciagle nowe afery i przekrety. to tak ma wygladac normalnosc? gdy takie osoby jak Jan Rulewski zostaja nie moga sie przebic do polityki, to ja juz nie wiem kto ma byc autorytetem. dla ciebie moze to czerwony Leszek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.net.ua 23.07.05, 20:19 oczywiscie wypowiedz swoja odnioslem do osoby o nicku "do jacasa". tak wlasnie patrze przez okno i nawet niebo jest blekitne, a nie czerwone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jacasa Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:24 lepsze czerwone niż czarne lub brunatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:15 Dość już złodziejstwa komuny za zbrodnie stalinowskie i późniejsze, stan wojenny, masakry robotników, mordy kdięży nikt nie odpowiadał. Denerwuje mnie brak pociągniecia do odpowiedzialności karnej tych sędziów z lat 50, którzy tak ochoczo ferowali wyroki śmierci na patriotów narodu polskiego. Mają się oni dzisiaj bardzo dobrze , dostają emerytury około 5 tys. zł, podczas gdy biedota dostaje 600-900 zł. Tak wygląda sprawiedliwość społeczna komuny Głosowac będę na Platformę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka czarny koń IP: *.petrus.com.pl 23.07.05, 20:39 to niezły kandydat:) Szczególnie, że był już taki jeden cesarz co to konia senatorem mianował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weso^3ek Re: czarny kon IP: *.brda.net 23.07.05, 23:30 oby czarny kun nie przerodzil sie w osiolka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: czarny kon IP: *.net.ua 24.07.05, 08:51 jesli tym osiolkiem bedzie Cimoszewicz, to nie mam nic przeciwko. Swoja droga niezlych ma specow od PR i socjotechniki... tak trzymac w napieciu czerwona czesc sali, zeby na koncu wystartowac. stare metody. dla mnie to brzmi jak MANIPULACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semeon Re: czarny koń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:37 Ale to było tak dawno temu, że oni już zapomnieli. Tak jak ten minister od "kultury" z lubelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.net.ua 24.07.05, 09:23 niech mi ktos w koncu wytlumaczy rzeczowo - co Leszek M., Aleksander K., Marek B., Jozef O., i Wlodzimierz Cz., maja wspolnego z SOCJALDEMOKRACJA, oprocz nazwy w partiach do ktorych naleza? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shin Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.07.05, 15:16 mam nadzieje ze posel gruszka bedzie startowal to jedny ucziwy posel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.net.ua 24.07.05, 15:55 ha ha ha ha. dobre :P zarty na bok. widzimy jakich lewica ma w miescie pOSLOW, wiec trzeba sie zebrac i glosowac na prawice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szneka z glancem Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 25.07.05, 11:10 Odtentegujcie ludzie od Pana Posla Gruszki, prosze. Pan Posel zaslynal z promowania czolowego produktu eksportowego Polski. Juz sam wielki Napoleon Bonaparte powiedzial: pijany jak Polak. A Pan Posel, pijany byl-owszem, owszem- po to sie przeciez pije ta wodke, no nie? Ale sie nie utopil przy tym jak tamta glupia banda szwolezerow polskich zrobila to w 1812r forsujac Berezyne przed okiem Malego Kaprala. Stad pogardliwe okreslenie Polakow, jw. Szkoda ze tam nie bylo naszego Pana Posla nad ta Berezyna, on by pokazal Swiatu i Historii! Ludzie dajcie Mu ta szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:01 Tylko Kaczynski i Prawo i Sprawiedliwosc. Nic innego nie ma teraz szans. Chcemy lepszego kraju, niz tego z 18% bezrobociem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do krisa głosuj na pisuar, to będziesz 28% bezrobocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:56 i podsłuch w każdym telefonie, przeglądnie prywatnej korespondencji i tym podobne atrakcje. Nie sądzę, że taki kraj jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kość Udowa tylko Cimosiewicz IP: 195.85.209.* 25.07.05, 12:11 tylko Cimosiewicz- moze to komuch ale i tez wspanialy dyplomata to on negocjowel nasze wejscie do UE Jest ceniony i znany zarowno w europie jak i w swiecie Fakt jest z lewicy ale w zasadzie prezydent ma malo do powiedzenie jest on raczej wizytowka kraju dlatego tez mysle ze z wszystkich kandytatow to wlasnie Cimosiewicz jest tym jedynym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Bazyli Re: tylko Cimosiewicz IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 25.07.05, 13:17 Da zhiviot Timoszka! Za Rodinu, za Stalinu, ura ura ura!!!!! zaprawde powiadam wam ludzie, nowe wraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltan nie zgadzam się IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 25.07.05, 23:52 Co z Ciemoszewicza za dyplomata skoro na takich nędznych warunkach weszliśm do UE. No i ta gadka że jest bezpartyjnym gandydatem jak on wszystkie funkcje jakie pełnił w polskiej polityce to zawsze obejmował z ramienia SLD no i ci ludzie, którymi się otacza. A że do tej pory tak było, że prezydent ma tak mało do powiedzenia nie znaczy że nadal musi tak byc. Jeżeli Kaczyński zostanie prezydentem a prawdopodobnie zostanie władza prezydencka zostanie rozszerzona.Kwaśniewski bał się nawet wytknąc nosa ze swojego pałacyku Prezydenckiego, a w sprawach międzynarodowych był bezplciowy. To żaden prezydent. Mówiem wam tylko Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: tylko Cimosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:03 Cimoszenkę najlepiej chyba znają w tej mroźnej części Europy, choć dla mnie to już Azja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwa Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:50 niech zyje prawica, heje heja niech zyje prawica !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NERONEK TYLKO PO I D. TUSK !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:03 RESZTA TO ZWYKŁE KARIROWICZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do NERONKA Re: TYLKO PO I D. TUSK !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:16 Ciekawe, po czym się rozróżnia: karierowicz - nie karierowicz. O każdym można źle mówic. Odpowiedz Link Zgłoś
brathless Kogoś, kto zlikwiduje te afery i układy w mieście. 26.07.05, 00:09 Kogoś, kto zlikwiduje te afery i układy w mieście. Moze PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do brathless Re: Kogoś, kto zlikwiduje te afery i układy w mie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:23 może na rozdwojonego markowskiego, który raz chce szkoły podstawowej na placu kościeleckich, a raz sądu apelacyjnego w tym samym budynku? i każda okazja mu miła byle się pokazać w telewizorni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: Kogoś, kto zlikwiduje te afery i układy w mie IP: *.net.ua 26.07.05, 15:44 przeciez PiS popiera utworzenie sadu apelacyjnego, wiec w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jacas Re: Kogoś, kto zlikwiduje te afery i układy w mie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:31 a markowski to skąd jest? poza tym że z psychiatryka? chce zjeść ciastko i mieć ciastko? czy już nie jest obrońcą SP nr 8? dzisiaj koniunktura na apelację to chce apelacji, byle w gazetach zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: Kogoś, kto zlikwiduje te afery i układy w mie IP: *.net.ua 26.07.05, 15:49 Co do sadu apelacyjnego, to jeszcze cos - wina, ze nie utworzyli go jeszcze w Bydgoszczy, lezy po stronie Torunia, ktory nie wiedzac czemu, widzac, ze lokalni koledzy maja szanse, poczuli sie nagle wielce oszukani i sami zaczeli zabiegac o sad. No i teraz mamy caly ten galimatias. Torun zachowuje sie jak pies ogrodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Kogoś kto utworzy APELACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:22 Kogoś kto utworzy APELACJĘ. Narazie wydaje mi się że tylko PiS walczy o nią mimo że jest w opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotek Re: Kogoś kto utworzy APELACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:41 Ty chyba nie wiesz ile jest 2x2 albo jestes z PIS-u.Rodzice uczniow ze szkoly nr 8 nie dadza Wam sie omaic -przekretasy.Do innych tez apelujemy aby sie wam przyjrzec.W szkole nie moze byc sad ,prokuratura i jeszcze szkola - no chyba na modle PIS-u/przedwyborcza/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: Kogoś kto utworzy APELACJE IP: *.net.ua 26.07.05, 23:27 no przeciez coraz mniej sie Polakow rodzi, to szkoly trzeba zamykac, no nie? dzieciaki pojda do innych szkol i nic sie nie stanie. miasto musi sie rozwijac i powiedz mi, co stanowi o rozwoju - nowe inwestycje, czy opustoszale (bo bez uczniow) budynki szkolne? te dzieci mozna by rownie dobrze przepisac do innych placowek. nauczycieli rowniez poprzenosic. panowie! rozwoj, rozwoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosiek Re: Kogoś kto utworzy APELACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:06 Szkołe nr 8 o ile mi wiadomo zlikwidowali - czerwoni wraz z PO i Dzakanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROLNIK Re: Kogos, kto zlikwiduje te afery i ukl/ady w mie IP: 212.160.204.* 26.07.05, 22:32 TO MOZE ZROBIC TYLKO SAMOOBRONA Z PANEM ANDRZEJEM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Kogos, kto zlikwiduje te afery i ukl/ady w mie IP: *.org 26.07.05, 22:39 tylko liga polskich rodzin to jedyna patryjotyczna partia !! a na prezydenta prof giertych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Lubieżne Pachołki Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:43 taaaaaa... a rękawów nie masz za długich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotklakier Cimoszewicz i Demokraci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:45 Bo tak i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:51 parlamentarne:PD (ewent.sld) prezydenckie:cimoszewicz (ewent. tusk) na pewno nie: kaczynski,lepper,samoobrona,lpr,giertych, pis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry znawca !!! Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:55 Kandydatka Teresa Piotrowska to uczciwy wybór ! Znam ta osobe, ona calym swoim życiem zaświadcza, ze kiertuje sie uczciwościa i niezmiennościa poglądów! Glosujecie na Terese!!!!!!!!!!! To się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrowskanadrzewo Spadaj z tą śmierdzącą rachelą, kretynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:27 weź tą złotówkę i znikaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.net.ua 26.07.05, 23:29 moze na ta z filmu "czesc tereska"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:58 Ja Piotrowskiej mogę jedynie powiedzieć: Cześć Tereska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca CImoszewicz i Zemke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:44 czy wam się to podoba czy nie. Od razu leję na komentarze, więc szkoda śliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: CImoszewicz i Zemke IP: *.net.ua 27.07.05, 00:18 ha, a co tak blisko do lewicy? czyzbys w glowce doktryne marsksizmu-leninizmu mial? dla nich to naprawde szkoda na wybory isc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: CImoszewicz i Zemke IP: *.telmax.com.pl 27.07.05, 13:24 Na Zemke jako na człowieka zrobił duzo dla Bydgoszczy - WZL, - kontrakty centrum szkolenia Nato. Ale na PIS tez warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zemke nas oszukal Zemke nas oszukal - nigdy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:00 Zemke nas oszukal - nigdy !!! Glosowal za oslabieniem wojewody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Zemke nas oszukal - nigdy !!! IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 01.08.05, 22:18 Nie oszukał Torunia, to że nie będzie tam apelacji to trudno. Chyba nie masz problemu, inny okreg wyborczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: CImoszewicz i Zemke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:58 Czy mi się wydaje, czy jesteś tak płytki? Czy w/g ciebie koniecznie być marksisto-leninistą żeby głosować na Cimoszewicza? A nawet gdyby tak(co akurat nie jest prawdą) to w czym twoje poglądy są lepsze od marksizmu-leninizmu czy jak to tam zwał? Masz jako jedyny monopol na prawdę polityczną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:29 Na nikogo. Nie odpowiada mi żaden kandydat. Mój głos jest zbyt cenny, bym oddawała go na byle kogo. I to przykre :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: sondaz! Na kogo bedziesz glosowal(a) w wybora IP: *.net.ua 27.07.05, 14:33 hmm, a czemu Twoj glos jest zbyt cenny? Rozumiem, ze mamy beznadziejna (w wiekszosci) klase polityczna, ale to nie powod, zeby nie isc glosowac. Jak mamy demokracje, to kazdy glos jest rownie cenny, wiec warto pojsc i kogos wybrac. Moze sie uda wlasciwego, a jak nie, to poczekamy do nastepnej kadencji (o ile sie kraj nei rozleci) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPO Na kogo glosować: na mądrych - tylko PO! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 27.07.05, 15:06 Głosować trzeba na tych co mają spójną wizję funkcjonowania Państwa i mają do tego rozgarnięte umysłowo zaplecze. Jeśli oglądam Leppera mówiącego z patosem o gospodarce (chociaż od lat to samo: rozliczyć złodziei - a może jego?, wszystkim dać tyle ile chcą - tylko skąd?, itp. głupoty), to sobie myślę po co młodzież traci czas na szkoly - ten od pługa a wszystko wie - jak urządzić całą Polskę! A tak poważnie takie Leppery nie powinny znaleźć uznania nawet na pozycji sołtysa - na wsiach też są już rozgarnięci rolnicy po studiach. Przecież do rządzenia nie trzeba wybierać SWOJAKÓW - jak zdejmie gumofilce już nie będzie swojakiem, tylko facetem odwiedzającym solarium i rozmyslającym: jak tu okręcić swoich i otumanić, żeby wybrali na następną kadencję! Kryterium powinny być: mądrość i uczciwość - nie głupota i zawziętość. Tylko Platforma Obywatelska jawi się jako grupa rozsądnych ludzi z realną wizją przyszłości. Podatek liniowy o który walczy PO to podstawa unormalnienia gospodarki. Przecież tylko bogaci mają z czego i za co robić odpisy podatkowe i oni teraz płacą najmniej! Biednym, którzy nie korzytali z kombinacji z fiskusem ten podatek się obniży. Przeciwnicy PO opowiadają ludziom głupoty - przecież Lepper dla kariery będzie mówił wszystko, np. zacząłby wmawiać ludziom, że jest murzynem (Klewki juz były). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: Na kogo glosować: na mądrych - tylko PO! IP: *.net.ua 27.07.05, 15:59 Wlasnie. Widziales moze dzisiejsze obrady sejmu?? To dopiero byl pokaz czystej demagogii. Az sie czlowiekowi smutno robilo z jaka latwoscia poslowie chca wydawac nasze pieniadze. Jak sluchalem dzis co mowili, to az mnie mierzilo, zeby wylaczyc (i wylaczylem)telewizor. Jak od lewa do prawa (od Rokity, co dal popis tego, jak wejsc wiadomo gdzie wszystkim zawodom, po Leppera - jak zwykle klasa sama w sobie, czyli w swoich zwierzeniach cofnal sie do tych, co rzadzili przez ostatnie kilkanascie lat)- wszyscy dbali tylko o to, zeby ladnie wypasc przed tv i zdobyc nastepne glosy, nie zwracajac uwagi na pozniejsze koszta - nasze, podatnikow, to tylko modlitwa pozostaje, aby po wyborach sposob "rzadzenia" sie zmienil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawicowiec Re: Na kogo glosować: na mądrych - tylko PO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:12 PO chce niby obniżać podatki i jest za wolną konkurencją, a w Bydgoszczy to PiS (a nie PO) walczy o obniżkę opłaty targowej, co pozwoli konkurować kupcom z marketami. Zresztą co to za liberałowie - synalek czerwonego wojewody i perkusita Ordynackiej. Ups ten ostatni to już chyba z wszystkiego wyszedł oprócz jazzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Niech na: Na kogo glosować: na mądrych - tylko PO! IP: *.liwest.at 02.08.05, 19:23 Nawet niech Leper zrobi porzadek z ta banda z PO jak Piotrowska ktora opira sie na klamstwie i przewalach jak zatrudnie meza i kupli,jak skrywanie afer Naczelnikow UCMichalskie,Witka,Maslanki iIlukowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: Niech na: Na kogo glosować: na mądrych - tylk IP: *.net.ua 02.08.05, 22:48 abysmy mieli w kraju rozdawnictwo? zeby po gornikach przyszli slusarze, dekarze i skoczkowie narciarscy, ktorzy zazadaja wiekszych pieniedzy, bo ich praca jest niebezpieczna? leppery i cimozewicze wszystko rozdzadza, a brac nie bedzie skad. w takim wypadju ja wole platformersow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: Niech na: Na kogo glosować: na mądrych - tylk IP: *.net.ua 02.08.05, 22:51 a swoja droga, to cala lewica (lacznie z lewicowo-prawicowo-centrowo-poludniowo-wschodnim - zalezy jak wiatr zawieje) lepperem) na sumieniu ma tyle grzeszko i przekretow, ze czlowiekowi na mysl targowica przychodzi. az chce sie rzec - "zdrada mosci panowie, zdrada!". czerwonym juz dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś