adek. 30.08.02, 09:12 ...Na pleyboyów w skórkach z białymi czapeczkami na niezłych motorach stojących na wysokości Wyścigowej z takimi śmiesznymi pistoletami w ręku ;-) Ostatnio stoją tam codziennie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sz Re: Uwaga na Kamiennej.... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.08.02, 10:31 i bardzo dobrze NIECH STOJOM NIECH s_HALTUJĄ i Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Uwaga na Kamiennej.... 30.08.02, 11:39 i wszyscy równiutko jeździmy 60 NIE! 50 na godzinę, zakładamy kapelusiki i wsiadamy do swoich "kaszlaków" i jest ql i nie ma korów nigdzie i wogóle jest fajnie ;o))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cOlo Re: Uwaga na Kamiennej.... IP: 217.8.178.* 30.08.02, 16:43 krotoss napisał: > i wszyscy równiutko jeździmy 60 NIE! 50 na godzinę, zakładamy kapelusiki i Tam jest 40km/h !!!!! Roboty drogowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Uwaga na Kamiennej.... IP: *.ic.net.pl 30.08.02, 11:49 Gość portalu: sz napisał(a): > i bardzo dobrze > NIECH STOJOM > NIECH s_HALTUJĄ i Ciebie A coś Ty taki nieżyczliwy ???? Skąd wiesz jak poruszam się po drogach ??? Nawiedzony pieszy czy co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Uwaga na Kamiennej.... 30.08.02, 12:40 nieeee pewnie kupił akcje policji na giełdzie i ma dywidendy z mandatów ;o>>> KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz.palina Re: Uwaga na Kamiennej.... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.08.02, 12:48 > Nawiedzony pieszy czy co ??? w 74 roku spacerowałem ulicą Stepową potem chyba w 76 zrobili detpak (dzisiaj Kamienna) alez sie po tym rowerem smigało! Wyszyńskiego ulicę zrobili i też było fajnie - super wyjazd na północ nie trzeba było Alejami 1 Maja . Gdańska jechać do Gdanska to jest czas to jest postęp dzisiaj wku..am się stojąc na światłach na skrzyżowaniu Kamienna Wyszyńskiego tak sobie me słodkie oczęta zamknę i wizualizuję stan tego miejsca ćwierć 25 lat temu .. a jakże było wspaniale ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Uwaga na Kamiennej.... IP: *.ic.net.pl 30.08.02, 13:09 A ja w 74 mogłem , szczególnie w niedzielę położyć się na Fordońskiej w ciągu dnia i leżeć tak bez żadnych przykrych konsekwencji nawet przez kilkanaście minut. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Uwaga na Kamiennej.... 30.08.02, 13:32 a w 10 wieku wszędzie ty była puszcza, jak zamknę sobie oczy i przypomnę jak było pięknie... świat się zmienia stary, trzeba to zaakceptować-nie da sie miec miast z wążącymi tyłki autami ludzmi, i lasami w środku. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back off Re: Uwaga na Kamiennej.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 22:57 Taaaaaaak deptak jakże wspaniałe miejsce. W nocy pijacy i bandziory. W niedzielę po mszy z 18.00 wracając deptakiem można było byś oficjalnie okradzionym i pobitym. Poza tym trawnik latem ZASRANY przez psy emanował wspaniałym fetorem, by na jesień (rozmoczony) być siedliskiem wszysktiego co najgorsze. Poza tym można tam było być rozjechanym przez nastolatków trenujących jazde na motorze. Oprócz tego było wpsaniale. Masz problem wynikający z tego, że nie chce Ci się stać na światłach? wiatła komunikacji miejskiej i ruchu pieszego są by ratować Twoje życie i wprowadzić jakiś ład i porządek w tak skomplikowanym i intensywnym ruchu z jakim mamy obecnie do czynienia. Oczywiście, że rozomiem Twój punkt widzenia. Ja też wolałbym w tym miejscu, park ze ścieżkami rowerowymi, deptakiem, lodami, patrolami policji, pachnącymi drzewami i fontannami. Ale jestem REALIZTOM :):) i wiem, że Kamienna to było jedyne "tanie" rozwiązanie dla rozprężenia ruchu w mieście i na Gdańskiej i na Fordońskiej. Miłego dnia. Stasiu Odpowiedz Link Zgłoś