Dodaj do ulubionych

WALKOWIAK zmiótł Arendta

IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.09.05, 10:48
taki tytuł ma dzisiejszy artykuł w GW. Wydaje mi sie iz odpowiednio ukazuje to
co dzialo sie we wczorajszym programie "RIng Wyborczy".
A. Walkowiak wysuwa sie lidera pradramu wyborczego TV i GW.
Obserwuj wątek
    • yaraz82 Brawo Andrzej Walkowiak !!! 17.09.05, 10:59
      Z osób które wystąpiły w "Ringu" Walkowiak wydaje się najkompetentniejszy w
      końcu zna region i jego bolączki.Doświadczeni,kompetentni i uczciwi tacy ludzie
      powinni być w Sejmie.

Ps.Brawo dla dziennikarzy Gazety i TVP3 "Ring" to naprawdę udany program.Dzięki
      niemu naprawde mozna wiele sie dowiedziec o kandydatach :)
      • Gość: bydgoszczanin Re: Brawo Andrzej Walkowiak !!! IP: 212.122.214.* 17.09.05, 22:22
        yaraz82 napisał:

> Z osób które wystąpiły w "Ringu" Walkowiak wydaje się najkompetentniejszy w
        > końcu zna region i jego bolączki.Doświadczeni,kompetentni i uczciwi tacy
        ludzie
        >
        > powinni być w Sejmie.
        >
        > Ps.Brawo dla dziennikarzy Gazety i TVP3 "Ring" to naprawdę udany
        program.Dzięki
        >
        > niemu naprawde mozna wiele sie dowiedziec o kandydatach :)
        >
        "zna region i jego bolączki: - pytam się jakie bolączki znam p.WEalkowiak. Z
        tego co pamiętam jedyne w czym się udzielał to rozpieprzenie Polonii i
        poszukiwanie dziury w całm w samym Urzędzie Miasta. Jak dla mnie to jest bardzo
        wąsko specjalizacja " prokuratorsko - śledcza" i w żadem sposób nie świadczy o
        znajomości terenu - bo teren to nie tylko kluby sportowe i nieprawidłoości z
        zakresu księgowania pieniędzy a poza ta niwą ten kandydat się nie udzielał
        przez trzy lata!
    • Gość: lech Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta IP: 212.122.214.* 17.09.05, 16:54
      i tacy ludzie sa własnie na liscie PiS warto jeszce np. podyskutowac o
      bezpieczenstwie i wziaść do tej debaty np. Lubranta zobaczymy jak inni wypadna
      w tym zagadnieniu mysle ze PiS znów bylby tu góra bo inni tylko o
      bezpieczenstwie mówią ze są za na Lubrant to robi i ma pomysły na jego poprawe
      • Gość: mickey Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:21
        Według mnie ten program jest żałosny. Zero się mogę dowiedzieć o kandydatach.
        Pytania, które czyta Kowalski to szczyt debilizmu. CO mi z tego, że Nowakowski,
        wie, albo nie wie gdzie jest święto śliwki? I co z tego, że Walkowiak zmiótł
        jakiegoś dupka, i tak to sztaby i znajomi wysyłają te smsy, w co wy wierzycie?
        Kto to ogląda, tylko napaleńcy. Widziałem jeden program Mężydło-Kuropatwiński.
        Antoś wypadł okej, ale co z tego? Nikogo ten program, nie przekona, na
        odpowiedzi jest tylko kilkadziesiąt sekund. Strata czasu, zamiast zrobienia
        poważnej debaty, jakiś ring dla prymitywów.
        • Gość: haha Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:33
          no tak mickey vel kosma :)
          • Gość: mickey Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:42
            haha ale glupi jestes. W sumie to mi pochlebiasz.
            • Gość: orion Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 21:41
              Ja się zgadzam z mickeym. Ten program jest dla imbecylów i fanek Kowalskiego,
              których ma z tą obrzydliwą mordą z pewnością wiele. A prostacy niech sobie
              oglądają. Dla tych co jeszcze nie widzieli, ostrzegam- trzeba mieć silne nerwy,
              ponieważ strasznie denerwuje.
              • yaraz82 Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta 17.09.05, 22:14
                Nie zgadzam się.Program pokazuje nam jakich niektóre partie wystawiają
                kandydatów.Przykładowo przeciwnik Walkowiaka - Arendt z SDPL jak wypadł
                widzieliście a telewidzowie ocenili.Pozatym wydaje mi się że telewizja
                publiczna spełnia także swoją misję przez takie programy,gdyż nie każdy np na
                wsi kupuje gazety,ma internet,docierają do niego ulotki.A dzięki takiemu
                programowi dowiaduje się coś o kandydatach do parlamentu.
                Na pewno ten program jest ciekawszy niż czas antenowy przeznaczony dla
                komitetów...
                Pozdrawiam
                • Gość: Raul Re: zmiatamy Yaraza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:25
                  Panie Yaraz 82 wszyscy na tym forum wiedza , ze Pan jestes zwolennik PIS-u
                  podaruj wiec Pan sobie te komentarze.
                  • yaraz82 Chcesz cenzury ? 17.09.05, 22:35
                    Możesz też pisać że jestem zwolennikiem Zawiszy,rozwoju Bydgoszczy,itp itd
                    Pozatym na tym forum wypisuje od ładnych paru lat więc,mogę chyba prezentować
                    swoje poglądy.
                    Ale wiem niektórym osobą z łezką w oku przypominają się czasy
                    cenzury,reglamentacji i wiodącej roli Polskiej Zjednoczonej Partii
                    Robotniczej :D
                    • yaraz82 Re: Chcesz cenzury ? 17.09.05, 22:35
                      "osobom" powinno być
                      • Gość: POnti Re: Chcesz cenzury ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:40
                        Panie yaraz 82 - nie myslalam , ze Pan jest od tych oszolomow. Tyle pan tu
                        namieszal jako bezpatyjn majacy swoje zdanie.Wstyd trzeba bylo od razu.......
                        • yaraz82 Bo PiS to najuczciwsza partiaZprogramem dla Polski 17.09.05, 22:51
                          A Ty POnti nie masz poglądów(sama nazwa wskazuje że PO i nie mam nic przeciwko
                          temu)? Ja w tych wyborach na pewno głosuje na PiS
                          -partię ludzi uczciwych i kompetentnych
                          -partie z której będzie wywodził się przyszły minister sprawiedliwości,który
                          powinien powołać sąd i prokuraturę apelacyjną w Bydgoszczy
                          • Gość: tor Re: Bo PiS to najuczciwsza partiaZprogramem dla P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 00:34
                            Walkowiak? Kim jest naprawde? Komu sluzy i od kiedy?
                          • Gość: ????? Bo PiS to najuczciwsza partia???????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:22
                            Ty jesteś naprawdę chory. I to beznadziejnie.
    • Gość: Zaloguj się WALKOWIAK zmiótł Arendta tak samo jak POLONIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:13
      na zlecenie swojego mocodacy KONDOMA. I nieważnie że zarzuty w stosunku do
      Polonii KONDOM wyssał.... ciekawe z czego? I kto mu wyssał?
    • Gość: ciekawski Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 15:13
      no chyba dobrze co? teraz jest BTZ co walczy o mistrza! a afera poloni jak sie
      ciagnie w sadzie kto tam kosił trawe czy co?
      • Gość: Rohoo Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 15:21
        Walkowiak tylko oczyscil chory uklad co wyszlo miastu tylko na dobre. Wiecej
        takich ludzisz a korupcji w sporcie nie byloby w ogole.
        • Gość: swetr Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta IP: *.tvgawex.pl 18.09.05, 16:51
          czym sie ludzie podniecacie , tym ze ludzie ze sztabu walkowiaka wyslali ponad
          1000 smsow???, ludzie czy wy naprawde wierzycie ze zwykli ogladacze tak byli
          zachwyceni walkowiakiem ze wyslai ponad 2000 smsow , jesli normalnie wysyla sie
          300, albo 200 smsow??????

zadnej kontroli nie ma nad tym kto i ile wysyla smsow , dla kandydata ktory ma
          kase to swierna okazja do darmowej reklamy

pozdrawiam
          • Gość: wojtek Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:33
            Jak się zazdrosci to tak sie mowi? Jak samemu sie nie moze:)
            • Gość: swetr Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta IP: *.tvgawex.pl 18.09.05, 19:52
              ja nie kandyduje w tych wyborach wiec nie mam czego zazdroscic , zreszta jestem
              zwolennikiem pisu , szkoda mi tylko tych naiwnych ktorzy wierza w te 2000 glosw :P
              • Gość: wojtek Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:57
                to nie trzeba było rezygnowac z walki:p
                • Gość: Faul Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:49
                  O upadku klubu sportowego z 85-letnią tradycją przesądziła decyzja prezydenta
                  Konstantego Dom- browicza z 17 października 2003 roku. Wypowiedział
                  on „Polonii” umowę użyczenia obiektów.

- BKS „Polonia” nie wywiązuje się z zapisów umowy i źle gospodaruje mieniem -
                  uzasadnił. - Klub utracił płynność finansową.

Decyzję podjął na podstawie wyników kontroli, którą w maju wysłał do klubu.
                  Zarządzał nim wtedy Andrzej Walkowiak. Na czele kontrolerów stanął inspektor
                  Jerzy Szczurek z Kancelarii Prezydenta. To on podpisał się pod stwierdzeniem,
                  że BKS „Polonia” nieprawidłowo wykorzystał 51,6 proc. dotacji celowych i
                  winien zwrócić do miejskiej kasy 1.076.135 złotych z odsetkami.

Kontrolerów nie interesowało, na jakie cele szły przekazane z UM pieniądze. W
                  Polskę poszła plotka, że w „Polonii” kradli. Nikt nie wnikał w szczegóły.
                  Tłumaczenia działaczy, że klub dogadywał się z wierzycielami (kompensacje,
                  umorzenia), a dotacje przeznaczał na pilniejsze potrzeby - organizowanie
                  zawodów, opłacenie żużlowców, spłatę kredytu - nie znajdowały zrozumienia. Na
                  fali emocji, politycznych przepychanek i personalnych potyczek przygotowywano
                  pogrzeb klubu. Na nic zdały się wysiłki nowego prezesa, Antoniego Tokarczuka,
                  i Macieja Świątkowskiego, by ratować „Polonię”. Nikogo nie interesował ich
                  plan naprawczy. Wyrok zapadł. Trudno było zabrać bydgoszczanom to, co
                  najbardziej kochają: żużel
                  • Gość: LPR Re: WALKOWIAK zmiótł Arendta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:56
                    Walek do Sejmu ,bo sukcesy sportowe dosc kruche?Likwidacja Polonii niezgodna ?
                    Dzialanie przeciwko Szefowi ktory ulokowal go wczesniej na lukratywnej funkcji
                    w Ministerstwie/Tokarczuk/?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka