Dodaj do ulubionych

Apel młodych do młodych przed wyborami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:31
pójdzmy wszyscy do wyborów i zgłosujmy na najlepszą partię. Moim zdaniem jest
nią Prawo i Sprawiedliwość.
Obserwuj wątek
    • Gość: majual Re: Apel młodych do młodych przed wyborami IP: *.telsten.com / *.telsten.com 22.09.05, 12:02
      W każdych wyborach trzeba uczestniczyć - takiego jestem zdania. Ja wiem jak bedę
      głosował. Glosował będę na frekfencję z odpowiednim soczystym komentarzem.
      Namawiam do tego. Niech wreszcie poznają naszą opinie. Dodam jeszcze że jak mnię
      ktos pyta na kogo będę głosował to czuję się tak jak pewien facet co pytał go
      bosy Anek. Bosy Antek pyta w jakich butach pójdziesz w tych z dziurawymi
      podeszwami czy w tych co ciebie obcierają?
      • Gość: bum Re: Apel młodych do młodych przed wyborami IP: 82.146.225.* 22.09.05, 12:20
        > Glosował będę na frekfencję z odpowiednim soczystym komentarzem.
        > Namawiam do tego. Niech wreszcie poznają naszą opinie.

Niby kto pozna? Ludzie w komisji, którzy będą liczyć głosy mają najczęściej tyle
        samo wspólnego z polityką co Ty (o ile nie masz z nią nic wspólnego :P) A
        później karta zawędruje do paczki z napisem "głosy nieważne" do której
        najprawdopodobniej nie zajrzy już nigdy nikt..
        • Gość: majual Re: Apel młodych do młodych przed wyborami IP: *.telsten.com / *.telsten.com 22.09.05, 12:38
          Jeśli jest tak jak mówisz to zagłosuje na SAMOOBRONE metodą chybił-trafił. Może
          to doprowadzi do oprzytomnienia wśród naszych desydentów. A za rok może dwa będą
          nowe wybory i wtedy zobaczy się.
    • Gość: zyga Re: Apel młodych do młodych przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:59
      trzeba isc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka