Gość: wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:31 pójdzmy wszyscy do wyborów i zgłosujmy na najlepszą partię. Moim zdaniem jest nią Prawo i Sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majual Re: Apel młodych do młodych przed wyborami IP: *.telsten.com / *.telsten.com 22.09.05, 12:02 W każdych wyborach trzeba uczestniczyć - takiego jestem zdania. Ja wiem jak bedę głosował. Glosował będę na frekfencję z odpowiednim soczystym komentarzem. Namawiam do tego. Niech wreszcie poznają naszą opinie. Dodam jeszcze że jak mnię ktos pyta na kogo będę głosował to czuję się tak jak pewien facet co pytał go bosy Anek. Bosy Antek pyta w jakich butach pójdziesz w tych z dziurawymi podeszwami czy w tych co ciebie obcierają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: Apel młodych do młodych przed wyborami IP: 82.146.225.* 22.09.05, 12:20 > Glosował będę na frekfencję z odpowiednim soczystym komentarzem. > Namawiam do tego. Niech wreszcie poznają naszą opinie. Niby kto pozna? Ludzie w komisji, którzy będą liczyć głosy mają najczęściej tyle samo wspólnego z polityką co Ty (o ile nie masz z nią nic wspólnego :P) A później karta zawędruje do paczki z napisem "głosy nieważne" do której najprawdopodobniej nie zajrzy już nigdy nikt.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majual Re: Apel młodych do młodych przed wyborami IP: *.telsten.com / *.telsten.com 22.09.05, 12:38 Jeśli jest tak jak mówisz to zagłosuje na SAMOOBRONE metodą chybił-trafił. Może to doprowadzi do oprzytomnienia wśród naszych desydentów. A za rok może dwa będą nowe wybory i wtedy zobaczy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Apel młodych do młodych przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:59 trzeba isc. Odpowiedz Link Zgłoś