klepsusia 27.09.05, 18:56 mam 14 lat coś przeskoczyło mi w kolanie niemogę ani za mocno zgiąć ani mocno wyprostować bo czuje ból i spuchło troche. coś w tym kolanie też pstryka błagam doradzcie coś jutro jadę do lekarza ale chcę juz cos wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emunia Re: kolano IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 27.09.05, 22:44 starość-słoneczko,starość........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kolano IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.09.05, 22:49 Prawda jest taka że w Bydgoszczy naprawde nia ma nikogo dobrego od kolan ja byłam u ok.7 ortopedów w bydgoszczy miałam problemy z kolanem na dodatek spieprzyli mi operacje i teraz prawie nie chodze i taki jest finał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: kolano IP: *.chello.pl 27.09.05, 22:51 Coś Ci nie wierzę jak to nie chodzisz???To ich pozwij i tyle. W dzisiejszych czasach kolano to nie problem i radzę pójść do lekarza ...mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kolano IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.09.05, 21:57 NO tak tylko gdzie w Bydgoszczy udac się do ortopedy bo niestety ja natrafiłamna samych konowałów P.S Pewnie że ich pozwałam sprawa jest w sądzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz z warsiawki Re: kolano IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 28.09.05, 22:18 I jesli ty ich pozwalas to wiedz ze ci ta noga zgnije i odpadnie. Chyba ze do mnie przyjedziesz z 5 tysiacami zl w skarpecie Odpowiedz Link Zgłoś