hlrussia 05.10.05, 20:15 Metr w szeregu albo w jakims mieszkaniu w niezlej dzielnicy z ochrona, placem zabaw dla dzieci. Interesuja mnie NOWE miejsca a nie uzywane. Mozecie pomoc? PZDR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianka Re: Jakie ceny? IP: *.petrus.com.pl 05.10.05, 20:16 czyżbyś wracał? Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: Jakie ceny? 05.10.05, 20:18 Powiedzmy, ze trzeba w koncu zagrzac gdzies miejsce. a w toronto jakie ceny? wiesz cos?? ja jakos po tylu latach stracilem namiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Jakie ceny? IP: *.petrus.com.pl 05.10.05, 20:21 miejsce grzać będziesz? no i dobrze. W toronto, mówisz;) nie wiem jakie ceny. Cena nie ważna, miejsce ważne;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: Jakie ceny? 05.10.05, 20:24 noooo torunianko. moze wyjdziesz za mnie skoro cena nie gra dla Ciebie roli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Jakie ceny? IP: *.petrus.com.pl 05.10.05, 20:29 :))) to nie cena dla mnie, tylko dla Ciebie i sądzę, że to dla Ciebie cena powinna być nieistotna po zebraniu łupów zamorskich czy czarnomorskich;) Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: Jakie ceny? 05.10.05, 20:31 eeee. co to za lupy. pare doswiadczen i kilka nowych znajomosci. i ten akcent gdy sie spotykasz z przyjaciolmi w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Jakie ceny? IP: *.petrus.com.pl 05.10.05, 20:38 nowe doświadczenia to coś czego nikt Ci nigdy nie odbierze i czego nigdy nie stracisz. Rzecz bezcenna;) A znajomości też ważne, choć bywają różne. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: Jakie ceny? 05.10.05, 20:20 Chociaz ciezko zostawiac te piekne kobiety..... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Jakie ceny? 05.10.05, 20:20 > Mozecie pomoc? Nie wiem, jak z ochroną i placem zabaw dla dzieci, ale może cię zainteresuje www.osiedlespokojne.pl/ Cena była niższa niż 3000zł za metr jakiś czas temu (dokładnie nie pamiętam). Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: Jakie ceny? 05.10.05, 20:40 > Metr w szeregu albo w jakims mieszkaniu w niezlej dzielnicy z ochrona Dobrowolnie chcesz sie zamknac w gettcie? Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: Jakie ceny? 05.10.05, 20:44 Coz kell. Jesli mam na to ochote to chyba mi wolno. Wkurza cie to? Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: Jakie ceny? 05.10.05, 20:53 Szczerze? Troche tak. Ludzie kierowani falszywym strachem dobrowolnie zamykaja sie za wysokim plotem. To takie amerykanskie gdy slumsy otaczaja luksusowe osiedla pod kontrola (w koncu mozna postraszyc potencjalnych nabywcow jaki to swiat jest zly i jak ta ochrona im jest koniecznie potrzebna). W koncu to Twoj wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: Jakie ceny? 05.10.05, 20:57 Reczywiscie to moj wybor. Dzieki za podpowiedz. To moze pomoc znalezc jakies zamkniete getto czy polecisz mi blokowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Jakie ceny? IP: *.petrus.com.pl 05.10.05, 21:17 cen nie widzę, ale lokalizacje bydzi i toronto;) masz e-mail to popytaj. www.budlex.com.pl/mieszkania_torun.phppowodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CosBy Re: Jakie ceny? IP: *.chello.pl 05.10.05, 21:49 A może domek? www.interhaus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: Jakie ceny? 05.10.05, 22:09 hmm, imho byla mowa o ochronie i byla mowa o toronto. w toronto i okolicznych miejscowosciach trzeba sie bardzo porozgladac by znalesc jakiekolwiek osiedle z ochrona, calkowicie ogrodzone, podobnie jak domy zwyklych smiertelnikow z pogrodzonymi bramami wjazdowymi.. brrr! co do wyboru to bylo juz kilka linkow. na sama mysl o tym, ze ktos mialby kontrolowac o ktorej wchodze i wychodze i pytac moich gosci czy na pewno wolno im do mnie przyjechac. dzieki za takie mieszkanie. akurat troche by mi bylo smutno, gdyby w bydgoszczy na masowa skale powstawaly osiedla ktore wymagaja zezwolenia by kogos w nich odwiedzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ur Re: Jakie ceny? IP: *.petrus.com.pl 06.10.05, 07:20 Witaj.W Toruniu zamknięte strzeżone osiedle buduje firma Urbański.Lokalizacja z widokiem na Wisłę w sąsiedztwie lasu, około 6 km od centrum miasta. www.urbanski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia kell 06.10.05, 08:41 czy ja prosilem o opinie? no nie wiesz to nie zabieraj glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: kell 06.10.05, 14:40 .. to rob to prywatnie imho forum jest miejscem publicznym, gdzie kazdy moze sie podzielic swoja opinia. trzeba bylo wejsc na google i poszukac tel do jakiejs firmy zajmujacej sie posrednictwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Jakie ceny? IP: *.petrus.com.pl 06.10.05, 20:08 i zrób tu komu dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Jakie ceny? 06.10.05, 23:42 Odpowiadasz na : hlrussia napisał: > Boze. o!zostaniesz wysłuchany;-) Odpowiedz Link Zgłoś