Dodaj do ulubionych

Wyborcy PiSu to...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:16
...ludzie nizej wyksztalceni i generalnie niedorozwinieci.
Glosujac na PiS mysleli, ze "ONI" odbiora bogacza gory zlota i dadza im.
Ale przeliczyli sie...
Co gorsza czeka nas podwyzka podatkow, a wszystko przez zamrozenie progow
podatkowych a takze kwoty wolnej od podatkow.
Otoz progi podatkowe w przyszlym roku beda na poziomie z roku 2005, 2004,
2003, 2002 i... 2001.
Dla przykladu: przy "sprawiedliwym" podatku progresywnym, ludzie, ktorych
roczny dochod wzrosnie w tym roku w porownaniu z zeszlym rokiem i bedzie
przekraczal realnie niska kwote progowa miedzy np. 19% a 30% beda wpadali w
wyzszy prog podatkowy czyli zaplaca 30% a nie jak dotad 19%. Gdyby natomiast
rewaloryzowano progi wzrost rocznego dochodu moglby wyniesc w sytuacji
granicznej nawet 4000 zl.
Poza tym Marcinkiewicz juz zapowiedzial, ze nowych (obiecanych) ULG NIE
zamierza sie wprowadzac do 2007r.
Apel do tych, ktorzy sie nie zgadzaja z prawda napisana w moim komentarzu:
Nie piszcie nic bo osmieszacie sie...
I CO WARTO BYLO ODDAC GLOS NA KACZOROW? CHYBA NIE...
Obserwuj wątek
    • Gość: hehehehe Re: Wyborcy PiSu to..., a wyborcy PO to... IP: *.torun.mm.pl 10.10.05, 12:28
      biorą przykład z byłego prezydenta :
      "Pierwszą turę wyborów prezydenckich wygrał człowiek z Trójmiasta Donald Tusk. -
      Bracie, trzymaj się blisko sumienia i prawdy, jeśli zejdziesz z tej drogi, to
      prędzej czy później przegrasz - radzi gdańszczanin i równocześnie były
      prezydent Lech Wałęsa"
    • Gość: nie obrażaj Re:Witam filozofa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:32
      Stanowczo za długo drinkowałeś. .Prawda jest taka że PO nie ma programu
      gospodarczego.Ciągle powtarzają ,że trzeba nam więcej wolności a za tym kryje
      się pustka.
      • Gość: Janas Re:Witam filozofa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:07
        Państwa Europy Zachodniej juz dawno porzucily system opiekunczego panstwa...
        Ale my zawsze jestesmy 100 lat za plemionami z dzungli...
        • Gość: ząb Nie pisz "my" pisząc o sobie! IP: *.tvgawex.pl 11.10.05, 21:47
          Jeżeli uważasz, że jesteś 100 lat za plemionami z dżungli, to nie pisz o mnie
          używajac formuły "my". Zejdź z drzewa i patrz realnie na rzeczywistość.
          Reasumujac: Bzdury piszesz! Opamietaj się! Poczytaj bajki - to dobrze robi!
    • Gość: nie obrażaj Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:19
      Nie wiem o jakich państwa UE mówisz? W Niemczech przebywam kilka miesięcy w
      roku ,mam tam wielu znajomych i nic mi nie wiadomo żeby w drastyczny sposób
      zmieniła sie polityka państwa.
      • czwarty.wymiar Re: Wyborcy PiSu to... 10.10.05, 20:19
        Gość portalu: nie obrażaj napisał(a):

> Nie wiem o jakich państwa UE mówisz? W Niemczech przebywam kilka miesięcy w
        > roku ,mam tam wielu znajomych i nic mi nie wiadomo żeby w drastyczny sposób
        > zmieniła sie polityka państwa.

I właśnie dlatego wszystko im siada. Po pewnym czasie socjalizm zarzyna
        gospodarkę, w końcu wszystko puchnie i zaczyna się smrodek...
        • Gość: nie obrażaj Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:14
          Chyba ty szybciej się przewrócisz niż niemiecka gospodarka .Uprawiasz
          propagandę jak w PRL ,wtedy też się mówiło ,że jesteśmy bardzo postępowi.Teraz
          patentem niektórych na dobrobyt jest liberalizm.Zapominasz ,że jest już u nas
          od 16-lat a jesteśmy najbiedniejszym krajem w UE.
          • czwarty.wymiar Re: Wyborcy PiSu to... 10.10.05, 21:18

> Chyba ty szybciej się przewrócisz niż niemiecka gospodarka .Uprawiasz
            > propagandę jak w PRL ,wtedy też się mówiło ,że jesteśmy bardzo
            postępowi.Teraz
            > patentem niektórych na dobrobyt jest liberalizm.Zapominasz ,że jest już u nas
            > od 16-lat a jesteśmy najbiedniejszym krajem w UE.

Wiesz, ewentulanie mogę się przewrócić, gdy czytam takie brednie.
            U nas jest liberalizm??? W jakiej dziedzinie? Ręce opadają...

• Gość: IV Rzeczp. Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:49
              Czwarty wymiar,już chyba leżysz uważaj tylko,bo utopisz się w tym twoim
              bagienku!!!
              • czwarty.wymiar nie obrażaj / IV Rzeczp. 10.10.05, 21:53
                Po co się tak pienisz? Po co zaraz te nerwy i agresja? To typowe dla PiSaków?
                Weź coś na uspokojenie.
        • Gość: ząb Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.tvgawex.pl 11.10.05, 21:56
          czwarty.wymiar napisał:

> Gość portalu: nie obrażaj napisał(a):
          >
          > > Nie wiem o jakich państwa UE mówisz? W Niemczech przebywam kilka miesięcy
          > w
          > > roku ,mam tam wielu znajomych i nic mi nie wiadomo żeby w drastyczny spos
          > ób
          > > zmieniła sie polityka państwa.
          >
          > I właśnie dlatego wszystko im siada. Po pewnym czasie socjalizm zarzyna
          > gospodarkę, w końcu wszystko puchnie i zaczyna się smrodek...

A czym różni się "zarzynanie" od zażynania? Może tym samym co niewiedza od
          wiedzy?

• czwarty.wymiar ząb: ale o co ci właściwie chodzi? 11.10.05, 22:01
            Gość portalu: ząb napisał(a):

> czwarty.wymiar napisał:
            >
            > > Gość portalu: nie obrażaj napisał(a):
            > >
            > > > Nie wiem o jakich państwa UE mówisz? W Niemczech przebywam kilka mi
            > esięcy
            > > w
            > > > roku ,mam tam wielu znajomych i nic mi nie wiadomo żeby w drastyczn
            > y spos
            > > ób
            > > > zmieniła sie polityka państwa.
            > >
            > > I właśnie dlatego wszystko im siada. Po pewnym czasie socjalizm zarzyna
            > > gospodarkę, w końcu wszystko puchnie i zaczyna się smrodek...
            >
            > A czym różni się "zarzynanie" od zażynania? Może tym samym co niewiedza od
            > wiedzy?

Przecież napisałem poprawnie, więc o co ci biega? Nie ośmieszaj się.
            • Gość: ząb Re: ząb: ale o co ci właściwie chodzi? IP: *.tvgawex.pl 11.10.05, 22:14
              Ortografia Przyjacielu! Ortografia!!!
              • czwarty.wymiar ząb: zastanów się zanim odpiszesz 11.10.05, 22:36
                Gość portalu: ząb napisał(a):

> Ortografia Przyjacielu! Ortografia!!!

Udajesz, czy serio nie kumasz? Napisałem poprawnie so.pwn.pl/slowo.php?
                co=zarzyna%E6 więc o co ci chodzi???
              • czwarty.wymiar ząb: specjalnie dla ciebie 11.10.05, 22:37
                so.pwn.pl/slowo.php?co=zarzyna%E6
                • Gość: ząb ząb PRZEPRASZA czwarty.wymiar !!! IP: *.tvgawex.pl 12.10.05, 20:13
                  Masz rację! Pokręciłem zarzynanie z żęciem. Dałem plamę a tak staram się o tzw.
                  czystość języka w mówieniu i pisaniu. Jeszcze raz przepraszam z nadzieją, że
                  wybaczysz mi nieuzasadnione zarzuty.
                  • Gość: Janas Re: ząb PRZEPRASZA czwarty.wymiar !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:52
                    no to sobie prof. Jan Miodek z prof. Jerzym Bralczykiem pogadali...

ale moze lepiej zalozyc osobny watek?!?!
      • Gość: Janas Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:55
        Nie wiem w jakim celu przebywasz kilka miesięcy w roku w Niemczech i nie wiem
        gdzie bywasz, ale wiem jedno: slabo obserwujesz co tam sie dzieje. Nowy rzad
        niemiecki znacznie ukroci polityke prosocjalna bo gospodarka siadla totalnie.
        Inne przyklady to Holandia, gdzie 1 Holender dotad pracowal na 5 bachorow ludzi
        Al-Kaidy i nedzarzy z krajow muzlumanskich. Szwecja-tam rowniez prosocjalizm
        jest kula u gospodarczej nogi tego kraju.

Wiec koles jak sie nie znasz to nie zabieraj glosu!!!
    • Gość: semeon Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:34
      A jaki program ma pani Gronkiewicz, czy pan Komorowski. Niestety nie wiem,
      chociaż uważnie ich słucham. Wart Pac pałaca, a pałac Paca.
      • Gość: Janas Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:47
        A jaki program ma PiS?
        No wlasnie pokazal: W dziele pod tytulem "Solidarna polityka gospodarcza",
        ktore jest tak naprawde projektem programu rzadowego (niespelna 2 strony...)
        Kazik napisal pare sloganikow, ktore nijak sie maja do rzeczywistych zamiarow,
        np. pkt 1: Obniżenie obciążeń podatkowych dla osób fizycznych z wprowadzeniem
        ulg... a chwile pozniej mowi o zamrozeniu do 2007 r. progow podatkowych i kwoty
        wolnej od podatkow.
    • deltalima Re: Wyborcy PiSu to... 11.10.05, 00:05
      Gość portalu: Janas napisał(a):

> ...ludzie nizej wyksztalceni i generalnie niedorozwinieci.
      > Glosujac na PiS mysleli, ze "ONI" odbiora bogacza gory zlota i dadza im.
      > Ale przeliczyli sie...
      > Co gorsza czeka nas podwyzka podatkow, a wszystko przez zamrozenie progow
      > podatkowych a takze kwoty wolnej od podatkow.
      > Otoz progi podatkowe w przyszlym roku beda na poziomie z roku 2005, 2004,
      > 2003, 2002 i... 2001.
      > Dla przykladu: przy "sprawiedliwym" podatku progresywnym, ludzie, ktorych
      > roczny dochod wzrosnie w tym roku w porownaniu z zeszlym rokiem i bedzie
      > przekraczal realnie niska kwote progowa miedzy np. 19% a 30% beda wpadali w
      > wyzszy prog podatkowy czyli zaplaca 30% a nie jak dotad 19%. Gdyby natomiast
      > rewaloryzowano progi wzrost rocznego dochodu moglby wyniesc w sytuacji
      > granicznej nawet 4000 zl.
      > Poza tym Marcinkiewicz juz zapowiedzial, ze nowych (obiecanych) ULG NIE
      > zamierza sie wprowadzac do 2007r.
      > Apel do tych, ktorzy sie nie zgadzaja z prawda napisana w moim komentarzu:
      > Nie piszcie nic bo osmieszacie sie...
      > I CO WARTO BYLO ODDAC GLOS NA KACZOROW? CHYBA NIE...

przydadzą się rządy populistów. najlepiej gdyby prezydentem został kaczor i
      powstała koalicja pis-lpr-samoobrona. może wówczas motłoch wrzeszczący przy
      urnach 'dajcie' zamiast 'przestańcie zabierać' zrozumiałby do czego prowadzi
      katolewicowa polityka prosocjalna.
      • Gość: nie obrażaj Re: Wyborcy PiSu to.ludzie z otwartą głową.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 11:33
        Gospodarka niemiecka i nie tylko przystopowała głównie z powodu wprowadzenia
        waluty EURO .75% społeczeństwa tych państw domaga się powrotu do starych
        walut.Poza tym w Niemczech socjsl był bardzo rozbudowany ,dotyczył wielu
        obcokrajowców ,co budziło sprzeciw społeszeństwa niemieckiego.W Polsce takiej
        opieki socjalnej nigdy nie było i nie będzie obojętnie kto będzie
        rządził.Należy się jednak obywatelom minimum bezpieczestwa ,Muszą wiedzieć że
        nie są przedmiotem który można w każdej chwili zniszczyć i wyrzucić.Tego
        bezpieczństwa nie są w stanie zapewnić polscy liberałowie.Mam nadzieję,że
        niektórzy pamiętają rządy liberałów z Gdańska
        Bieleckiego ,Tuska ,Lewandowskiego.To był prawo buszu /zresztą do dzisiaj
        funkcjonuje ,może troszkę w łagodniejszej postaci/złodziejska
        prywatyzacja.Obecnie PO pod kierownictwem Tuska nie ma również żadnego
        programu.Jedynie co mówią to -więcej wolności gospodarczej i dalej wielka
        pustka.Nie docenili również polskich liberałów Polacy w znacznej mierze dobrze
        wykształceni i żyjący w liberalnym kraju USA tam Kaczyński zdobył 65 % poparcie
        a Tusk 29%.
        • carton Wyborcy PiSu to ludzie z... 11.10.05, 12:47
          [...]
          > Nie docenili również polskich liberałów Polacy w znacznej mierze dobrze
          > wykształceni i żyjący w liberalnym kraju USA tam Kaczyński zdobył 65 %
          poparcie
          >
          > a Tusk 29%.

1. Sądzisz, że Polacy mieszkający w USA są jakoś szczególnie dobrze
          wykształceni???
          2. Masz znajomych Polaków, którzy mieszkają w USA? Wiesz jakie oni mają pojęcie
          o tym co się dzieje w naszym kraju? Czasami aż przerażenie ogarnia - poczytaj
          sobie chociażby tzw. polonijne gazety.

Totalnie nietrafiony ten twój "argument" z Polakami w USA.
          • Gość: nie obrażaj Re: Wyborcy PiSu to ludzie z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:07
            Mam znajomych wykształconych i pracujących w swoich zawodach Polaków w
            USA/lekarz, rehabilitant-wyższe wykształcenie ,inżynier itp./Oni głosowali na
            Kaczyńskiego .Ty sobie komentuj jak chcesz ,masz takie prawo.
            • deltalima Re: Wyborcy PiSu to ludzie z... 11.10.05, 20:38
              głosując na kaczyńskiego opowiadasz się za metodami kurskiego ;-))
            • nikita_gradow Re: Wyborcy PiSu to ludzie z... 11.10.05, 20:45
              Janas ty jesteś chory na punkcie PiS. Boli ciebie, że wreszcie ukróci się
              korupcja i kumoterstwo. Boisz się chyba, że odrzyje gospodarka. Pewnie niech
              najbogatsi mają jeszcze więcej, a najbiedniejsi jeszcze mniej- oto sposób na
              silne państwo.
              Możesz sobie obrażać sympatyków PiS-u, ale nie wiem czy to nie świadczy o tobie
              samym. A Lech Kaczyński czy ci się to podoba czy nie zostanie prezydentem IV
              Rzeczypospolitej!!
              • czwarty.wymiar Re: Wyborcy PiSu to ludzie z... 11.10.05, 21:30
                nikita_gradow napisał:

> Janas ty jesteś chory na punkcie PiS. Boli ciebie, że wreszcie ukróci się
                > korupcja i kumoterstwo. Boisz się chyba, że odrzyje gospodarka. Pewnie niech
                > najbogatsi mają jeszcze więcej, a najbiedniejsi jeszcze mniej- oto sposób na
                > silne państwo.
                > Możesz sobie obrażać sympatyków PiS-u, ale nie wiem czy to nie świadczy o
                tobie
                >
                > samym. A Lech Kaczyński czy ci się to podoba czy nie zostanie prezydentem IV
                > Rzeczypospolitej!!

Ta, PiS i odżywająca gospodarka... heh, dobre sobie.
              • Gość: Janas Re: Wyborcy PiSu to ludzie z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:20
                Ja nadal nie moge przezyc Lady K(w)aczanskiej...
                Czy ona nie byla czasami Miss Polonia '56 ?!? Wie ktos?
            • Gość: Janas Re: Wyborcy PiSu to ludzie z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:18
              Przeciez te cmoki z USA wyznaja zasade "im gorzej tym lepiej" bo gdzies maja
              Polske i wola miec lepiej od nas. (woleliby nadal byc panami po przyjezdzie do
              Polski i za kilka dolarow stolowac sie w najlepszych restauracjach, ale te
              czasy juz nie wroca!!!) Glosuja zatem przeciwnie niz madrzy ludzie w Polsce.
              • Gość: współczuję Re: Nienawiść potrafi zniszczyć rozum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:17
                gość Janas jest chory z nienawiści,biedny człowiek.
                • Gość: Janas Re: Nienawiść potrafi zniszczyć rozum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:41
                  Mnie nie cechuje popularna w szeregach pisowczykow nienawisc do wszystkiego. Ja
                  tylko pietnuje choroby polskiej polityki i szczegolnie drazniaca mnie glupizna
                  innych ludzi.
                • Gość: Janas Re: Nienawiść potrafi zniszczyć rozum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:47
                  Nie musisz mi wspolczuc. Wspolczuj lepiej twojemu idolowi - L. Kaczynskiemu,
                  ktory co chwile sie osmiesza i zmniejsza swoje szanse na zwyciestwo w II turze:
                  przyklady? Dzisiejsza sprawa z Kurskim (Kaczynski to popieral i tolerowal) oraz
                  slaba autoprezentacja w debatach telewizyjnych (rowniez w dzisiejszym
                  programie "Teraz My" w TVN, ale ty pewnie nie ogladasz... bo to wg ciebie
                  masoneria...)
                  • Gość: Ja Lech Kaczyński - człowiek z klasą IP: *.chello.pl 12.10.05, 00:34
                    A mnie się Kaczyński bardzo podobał, widać że ma klasę w przeciwieństwie do swojego "zacnego" konkurenta!
                    • Gość: tabelka Re: Lech Kaczyński - człowiek z klasą IP: *.chello.pl 12.10.05, 01:57
                      Czytałem dzisiejszego Newsweeka i cóż widzę ? Tabelki z wynikami wyborów. A tam
                      jak byk wyniki : jakie grupy społeczne na kogo głosowały. No i wyszło, że wyższe
                      wykształcenie dało zwycięstwo Tuskowi. Zaś za Kaczyńskim stali Polacy z
                      podstawowym i średnim wykształceniem. No to wynika, że lepiej wykształceni
                      wybrali mądrzej. Z tym, że obywateli z wyższym wykształceniem jest w Polsce nie
                      więcej niż circa 3 % . A prezydent ma też być tych Polaków co sieją, tych co
                      nocą ludzi wożą, tych co towar na półki rozkładają, śmieciarzy, kelnerów,
                      robotników, kasjerek, księgowych, salowych, sprzątaczek, sprzedawców. Czy oni
                      wszyscy muszą mieć magistera, żeby kurka wodna móc sobie wybrać prezydenta i
                      według prasy, radia i telewizji być najpierw głupkiem, a potym Polakiem co się w
                      swoim kraju liczy najbardziej? Każdy z osobna najbardziej?
                      • Gość: semeon Re: Lech Kaczyński - człowiek z klasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 00:09
                        A kto, gdzie i kiedy powiedział, że ludzie z wyższym wykształceniem są
                        najbardziej inteligentni? Osobiście zanam wielu głupoli, chamów i prostaków,
                        którzy szczycą się swoim wyższym wykształceniem. Niestety mnie udało się tylko
                        skończyć siedem klas szkoły podstawowej w Gołańczy dlatego pewnie nie lubię, a
                        wręcz nie cierpię, Nijakiej Gronkiewicz, natomiast cenię i szanuję Zytę
                        Gilowską.
                    • Gość: gatx Re: Lech Kaczyński - człowiek z klasą IP: *.chello.pl 12.10.05, 15:53
                      mi też pasuje jego wizerunek też jestem bardziej za nim ale poczekam co dalej
    • Gość: zacytujmy.. Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.chello.pl 12.10.05, 16:41
      > ...ludzie nizej wyksztalceni i generalnie niedorozwinieci.

> Glosujac na PiS mysleli, ze "ONI" odbiora ---> bogacza <---
      ---

> Nie piszcie nic bo osmieszacie sie...
    • Gość: Głosuję na PiS Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.bydgoski.pl 13.10.05, 11:02
      Gościu, daruj sobie te pseudointelektualne wywody. Ja wiem kto głosuje na PO - więźniowie,
      aresztanci i cwaniaczki, którzy pierwszy milion ukradli, a potem po prostu weszło im to w krew.
      Głosuje Kwaśniewski, symbol korupcji w Polsce, Wałęsa, który zniszczył pierwszą Solidarność,
      no i biskup Gocłowski, który robił przekręty w wydawnictwie Stella Maris. PO ma jeszcze
      poparcie w osobach towarzyszy Millera, Oleksego, Janika, Dyducha i całej czeredy z ulicy
      Rozbrat, a w Bydgoszczy - z Gdańskiej i Skargi. Nie chcę takiej Polski, dlatego będę głosował
      na Lecha Kaczyńskiego.
      • Gość: Janas Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 13:21
        Pseudo to ty jestes...
        Glosuj sobie na PiS, ale pamietaj, ze jestes w mniejszosci...

Na Tuska glosuja jeszcze: bezrobotni i pracodawcy. Tak razem to wyborcow Tuska
        bedzie ok. 85%...
        • Gość: mickey Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 15:27
          Tak, tak 85%... Chyba jakby wybory odbywały się w twojej rodzinie, albo w
          więzieniach. A tak to zobaczymy, nie mówię, że na pewno wygra Kaczyński. Za to
          jestem pewien, że jest to najlepszy kandydat na prezydenta. Potrzebna nam
          prezydenta stanowczego, ale znowu nie awanturjnika i zmiennego jak chorągięwkę
          jakim jest twój idol. Tusk póki co przegrał wszystkie debaty i przegra też
          następne.
          • Gość: wyborca PIS Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:51
            Potrzeba człowieka z klasą i takiego który jeżeli potrzeba potrafi
            przeprosić.Prawda o sobie to m. in. "umiejętność przyznania się do własnych
            błędów ".Pomimo ,że był to błąd członka sztabu p.Kaczyński w czasie jednego
            programu -TVN przeprosił trzy razy .To jest człowiek odpowiedni na prezydenta
            Polski.Niestety niewielu potrafi to uczynić.
            • Gość: Janas Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:46
              Oprocz paplaniny, ze Lechu jest dobry i przeprasza wszystkich za wszystko to i
              tak najwazniejsze nie jest to co mowi (bo czasami plecie trzy po trzy) ale
              najwazniejsze (prawie 90%) to jak wyglada i jak mowi (a nie co mowi).
              [Wyborcy PiSu /PiSowczycy/ jesli nie zgadzacie sie to poczytajcie sobie o body
              language zamiast przyklejac ucho do radia...]
              A wiec tak: Kaczynski - 160 cm wzrostu w kapeluszu, glupawy usmiech, wredny ton
              wypowiedzi, zacina zeby gdy mowi (co oznacza zawzietosc i nienawisc do
              rozmowcy). O "pieknej" jak Dracula zonie nie wspominam, bo wspominac nie
              trzeba. Aha! Dwa miski w czarnych okularach nie odstepuja go na krok - Lechu
              jest strachliwy, a strach to ostatnia rzecz, ktora powinien sie cechowac
              czlowiek, ktory ma byc prezydentem. MY NIE CHCEMY BOJAZLIWEGO PREZYDENTA! I
              Kaczynskiemu mowimy stanowcze NIE!
              • Gość: wyborca PIS Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:52
                No cóż głośny jesteś Janasie jak dzwon. Wiesz dlaczego dzwon jest głośny ?
                Dlatego że jest pusty!!
                • Gość: Janas Re: Wyborcy PiSu to... Nadchodzi KACZYZM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:37
    • Gość: Janas Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:09
      Wyborcy PiSu to... zwolennicy pajdokracji!
      Inaczej nie mozna nazwac Kaczynskich, Dorna, Marcinkiewicza i innych Ziobrow
      patrzac na ich nieudolne negocjacje koalicyjne i ciagle porazki...
      • Gość: do Janasa Re: Tusk to kukła . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:19
        "dzwon" ciągle dzwoni...
      • Gość: też do Janasa Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.tvgawex.pl 15.10.05, 19:39
        Gość portalu: Janas napisał(a):

> Wyborcy PiSu to... zwolennicy pajdokracji!
        > Inaczej nie mozna nazwac Kaczynskich, Dorna, Marcinkiewicza i innych Ziobrow
        > patrzac na ich nieudolne negocjacje koalicyjne i ciagle porazki...

Nie obrażaj ludzi: wyborców i zwycięzców w wyborach. Oszczędź sobie tych
        argumentów, które powstały w Twojej wyobraźni.
        • Gość: Janas Re: Wyborcy PiSu to...ludzie o wschodnich zapedach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:34
          Wyborcy PiSu to... ludzie o zapedach prorosyjskich, dla ktorych Utopia istnieje
          i znajduje sie w Rosji...
          To ludzie nienawidzacych wszystko i wszystkich - jest to wniosek jaki mozna
          sformulowac po przeczytaniu tresci wiadomosci wielbicieli Kaczki na tym forum.
          • Gość: Janas Re: Wyborcy PiSu to...ludzie o wschodnich zapedac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:37
            Mialo byc: "To ludzie nienawidzacy wszystkiego i wszystkich"
    • Gość: JanMaria Re: Wyborcy PiSu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:31
      Brzydkie Kaczatko - zona L. Kaczynskiego nie potrafi sie nawet przezegnac, wiec
      nie mowcie mi pseudowierzacy bojownicy Bin-Rydzyka, ze Kaczor jest gleboko
      wierzacy skoro jego wlasna ZONA NIE potrafi sie przezegnac, bo by ja nauczyl,
      prawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka