Gość: Yanko IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 18:31 Czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thomek Re: Lokalna telewizja IP: *.cps.pl 13.07.01, 22:49 Chodzi o TVB czy o Upc? To pierwsze jest nudne. Mają tylko kilka ciekawych pozycji np. Zbliżenia. Taka sobie lokalna telewizja. To drugie doprowadza mnie nieraz do szału. Nie dość, że są drodzy to jeszcze obraz mi często znika bynajmniej nie z powodu wadliwego odbiornika. Poza tym przysłają mi zawiadomienia od kilku miesięcy, że mam zaległości(około 2-3ł). Na początku wyjaśniałem sprawę. Teraz nie mam już siły i ochoty by naprawiać ich błędy. W końcu to nie moja wina, że mają burdel w papierach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagrabek Re: Lokalna telewizja IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 00:10 Jest to niestety tuba posła Gruszki i jemu podobnych kolesi. Widząc ostatnie sondaże wyborcze trudno się jednak spodziewać zmian na lepsze. Co do "Zbliżeń" to jest to dobry pomysł na program lokalny gdyby był jednak rzetelniej prowadzony .... Mam jednak nadal cichą nadzieję że za pół roku roku "Zbliżenia" nie będą zapisem najważniejszych chwil z życia i działalności posła Gruszki np: poseł Gruszka rozdaje dzieciom cukierki czy poseł Gruszka pomaga inżynierom rozwiązać skomplikowany problem technologiczny. Liczę że to tego rodzaju TV już nie wrócimy, jeżeli się mylę to spadam na Bornholm albo do Norwegii (widziałem dzisiaj program w TV to zajebiście bogate państwo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwat Re: Lokalna telewizja IP: *.adsl.highway.telekom.at 14.07.01, 00:15 Gruszka to dobry aktor,to i w telewizji go pokazujä.Moze sie zalapie do WIELKIEGO BRATA ? Telewizja ma tez tylko ludzi,a ludzie sä ze sobä powiäzani w rözne uklady. "Bydgoszcz jest mala" pozdrawiam obserwator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telek Re: Lokalna telewizja IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 15:12 Telewizja Bydgoszcz jest na zenujaco niskim poziomie i do tego upolityczniona do bolu. Propaganda postkomunistyczna w niewyobrazalnej skali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Lokalna telewizja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 15:27 Popieram całkowiecie co do naszego monopolisty kablowego z UPC. Są beznadziejni. Kiedy podłączyłem kablówkę do kompa to najwyżej kaszę można oglądać. Nie lepiej jest na zwykłym telewizorku. A co do TV3 to faktycznie nic ciekawego. czasami tylko czymś zabłysną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Lokalna telewizja IP: *.bydg.gazeta.pl 16.07.01, 16:26 Telewizja rzeczywiście jest w łapach SLD, ale już od dawna nie w rękach posła Gruszki. Jej szefowie mają doskonałe wyczucie i stawiają teraz na towarzysza Wendrelicha. Mówię to nie bez powodu, bo zaobserwowałem takie zjawisko jakieś dwa dni temu po oficjalnej prezentacji kandydatów SLD do parlamentu. W tym dniu pokazano posła Wenderlicha a potem kilka dni prezentowano kolejnych kolegów z jego paczki. Była superwiceprezydent Ciemniak na tle drzew (przy okazji jakiegoś dupnego konkursu ekologicznego), potem serdeczny kolega pana posła wiceprezydent Grudziądza Bogdan Derwich, bo jego miasto rozważa wypuszczenie obligacji. O ile pamiętam mignął jeszcze marszałek Achramowicz. Wszystko to hołotka z frakcji naszego kochanego Jureczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Lokalna telewizja IP: *.pl 16.07.01, 17:33 Telewizja Bydgoszcz jest beznadziejnym tworem.Bede czepial sie glownie zblizen, bo w nich staram sie [bez powodzenia] znalezc cos o regionie. Moja ulubienica jest Karolina Raszeja ze Zblizen. Tylko koneksje taty z Pomorskiej, ktorego kumplem jest sam Kwach sprawily, ze tak durne pudlo dostalo sie do TV i [o zgrozo] jeszcze w nim cos komentuje. Druga moja ulubiona istota to Alicja Klopotek. Rownie glupia, a jej niegdysiejszy show o modzie z A. Pachalko byl tak pusty, jak puste potrafia byc kobiety. Wiadomosci TV 3 sa kiepskie, gdy patrze na nie z punktu mieszkanca regionu. Bydgoszcz tak, ale wioska nie. Czy zauwazyliscie, ze oni robia materialy hurtowo. Gdy gdzies jada, to robia z tego 3 materialy. A ich przebitki [obrazki ogladane podczas gdy sluchamy glosu lektora] to juz zupelna porazka. W takich kiepskich materialach ze slabymi obrazkami celuje Tomasz Pietraszak. Z kolei z Orcholskiego zrobila sie zbyt duza gwiazda. W tym calym chlamie, za ktory placa podatnicy wyrozniam tylko Lewandowskiego oraz taka mala drobna dziewczyne, ktora naprawde stara sie, aby wynajdywac ciekawe tematy. Telewizjo Bydgoszcz obudz sie!!! Ludzie Cieb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koli Re: Lokalna telewizja IP: 216.104.228.* 16.07.01, 19:37 Bydgoska telewizja jest do bani. Mierna i wierna... politycznym decydentom. Zresztą tak jak jej matka z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coma Re: Lokalna telewizja IP: 64.124.150.* 17.07.01, 10:47 Niestety dziennikarze z TVB to najczęściej dzieciaki, które nigdy przed robotą w telewizji nie pracowały. Brak im doświadczenia, a nikt ich nie może tam nauczyć porządnej roboty. No bo kto ma być ich mentorem - Pietraszak i spółka? Przecież to wyrobnicy ślizgający się po tematach. Dla nich liczysię tylko ilość zrobionych materiałów (czytaj: kasa), a nie jakość. Czy pamiętacie jakiś głośny temat odkryty przez dziennikarza TVB. Nie ma czegoś takiego. Szkoda na nich pieniędzy z naszego abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Lokalna telewizja IP: *.lucent.com 18.07.01, 08:56 Chyba nie jest tak zle skoro za Zblizenia zostali sklasyfikowani na 4 miejscu w kraju. Ja jestem pelen optymizmu ze w nowej siedzibie dopiero pokaza na co ich stac. Najlepsze sa laski. Szkoda ze p.Slupkowska oddali do W-wy. :) Wydaje mnie sie rowniez ze najwiecej krytykuja TVB ci ktorzy jej w ogole nie ogladaja albo bardzo rzadko (Zblizenia). Nie spodziewajacie sie na tym programie takiego chlamu jaki zapodaje TVN czy smieszny Polsat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Lokalna telewizja IP: 10.0.0.* / *.pl 18.07.01, 10:56 Olo - jest pewna różnica między TVN i Polsatem, a TV 3. Taka oto, że ta ostatnia jest utrzymywanan z Naszych pieniędzy. Nie wychodzę z założenia - płacę więc wymagam, ale chodzi mi o to, że ta telewizja mogłaby być chociaż solidna. Uważam, że solidna nie jest, a świadczy o tym choćby dopuszczanie takich "ubocznych produktów cywilizacji" jak wspomniane przez mnie dziewczęta, które pewnie dobrze bedą czuły się w luksusowej dyskotece, ale nie widzę u nich krztyny talentu do TV. Jeśli wziąłby ich TVN albo Polsat, to machnąłbym ręką - ich pieniądze, icvh wybór. Ale to pieniądze wszytskich ludzi, którzy płacą. P.S. Zapomniałem w swoim rankingu ująć jeszcze takiej blondynki, która nie robi materiałów, a jest prezentuje je zza biurka w "Zbliżeniach". Jej sztuczne dowcipy, które musi mówić, bo szefowie kazali być jej wyluzowaną są tak drętwe, że aż ręce i nie tylko opadają. Poza tym jeszcze Beata Kokoszczyńska - sorry za swiński dowcip, ale jej nazwisko predysponuje ją do inych zadań. Odpowiedz Link Zgłoś