Gość: xxx IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.12.05, 20:37 -co robi właściciel terenu-hipermarket? -co robi policja? -co robi straż miejska? Uwagi o oskarżeniu o paserstwo są co najmniej nie na miejscu, albo po prostu głupie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: To pachnie oszustwem! IP: *.cable.casema.nl 22.12.05, 21:13 juz latem na gdanskiej na wysokosci rywala dwoch oprychow zaczepialo ludzi to perfumy to zegareczki ;) tak sie rzucali w oczy a policja nic... Przeciez to zlodziejaszki pospolite - nikt inny! Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: To pachnie oszustwem! 22.12.05, 21:20 Ja staram się zawsze kiedy zaproponują mi chłopaczki stojące na boku w Pomorskiej albo Geancie wodę toaletową podejść do ochrony i ich o tym powiadomić... Odpowiedz Link Zgłoś
k.novoselic Re: To pachnie oszustwem! 23.12.05, 16:08 Do mnie kiedyś zagaili: "Interesują cię kosmetyki, płyty... moze gumowe lale?" Ja odpowiedziałem, że interesują mnie tylko szczypce porodowe, trzeba było widziec ich miny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Jak politycy robia aferki to i ludzie na dole krad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:36 Jak politycy robia aferki to i ludzie na dole kradną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewai Re: To pachnie oszustwem! IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.05, 14:05 >>Grażyna Wysocka, naczelnik sekcji do walki z przestępczością gospodarczą Komendy Miejskiej Policji w Bydgoszczy.Poza tym, jeśli ktoś kupuje coś niewiadomego pochodzenia i tanio, to istnieje uzasadnione podejrzenie, że to towar z przemytu lub kradziony. Grozi wówczas postawienie zarzutu paserstwa - ostrzegają policjanci.<< Zakrawa ta wypowiedz na miano witza mijajacego roku a przepraszam co robia koledzy mundurowi p. Wysockiej z sprzedawcami tych towarow zanim dojdzie do ich transakcji przeciez to jawne z waszej strony wspieranie paserstwa p. Grazyno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Jak mamy im ufac, skoro są złodzieje w policji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 14:22 Jak mamy im ufac, skoro są złodzieje w policji? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=32558169 Odpowiedz Link Zgłoś