leluchow1 14.02.06, 13:14 szukam dobrego alegologa dzieciecego najlepiej w toruniu, moze byc bydgoszcz. dzieki ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksaga Re: alergolog 12.03.06, 16:21 przyłączam sie do watku Aniu znalazłas juz kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
ksaga Re: alergolog 12.03.06, 16:21 przyłączam sie do watku Aniu znalazłas juz kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
bosgosia Re: alergolog 14.03.06, 21:02 dziewczyny, dziś pediatra poleciła mi Alergologa , który przyjmuje w Citomedzie,na Kolejowej i na Świetopełka, podobna dociekliwa i jak zapytałam czy mnie nie ole.. to powiedziała, że nie powinna. Też ma już dość , zawiodłam sie w poprzednim tygodniu na jedym z Naszych pseudo alergologóów bardzo bardzo mocno. Chciałam iść na Uniwersytecką do lekarza , który przyjmuje dzieci od 6 go roku zycia ale chyba jutro skuszę się i zarejestruje się do d.Te..........j. pozdrawiam jak chcecie nr telefonów do tych lecznic to mogę podać! Odpowiedz Link Zgłoś
leluchow1 Re: alergolog 16.03.06, 12:17 bardzo prosze przeslij mi namiary na te pania doktor i jje nazwisko. mnie polecano takze panią łysek. ale jeszcze nie byłam u niej. terminy troche długasne jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hania.robus Re: alergolog 28.03.06, 18:05 Polecam dr Paradeckiego ze Szpitala Wojskowego w Bydgoszczy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pmajkap dr Łysek 29.03.06, 07:45 Byłam co prawda prywatnie ale bardzo jestem zadowolona, długi wywiad, konkretne pytania i bez szleństw z lekami, tylko to co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw.1970 Re: dr Łysek 05.04.06, 16:09 Ja również polecam dr Łysek. Moja córka od 2 lat jest pod stałą kontrolą dr Łysek. Na początku chodzilismy prywatnie teraz do przychodni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justynabujak Re: alergolog 05.04.06, 20:12 a ja polecam prof. dr hab.n.med. Mieczysławe Czerwionka-Szaflarska z Bydgoszczy, pracuje w szpitalu Jurasza Odpowiedz Link Zgłoś