Gość: xxxx IP: *.cafe / 192.168.0.* 25.11.02, 19:54 nasza szkoła moze sie poszczycić wspaniałymi ciałami pedagogicznymi ale sa też prawdziwi skur........ Jeśli ktoś chce sie podzielić swoimi opiniami to zapraszam ;-p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.bydgoszcz.leased.ids.pl 17.12.02, 14:27 Gość portalu: xxxx napisał(a): > nasza szkoła moze sie poszczycić wspaniałymi ciałami pedagogicznymi ale sa > też prawdziwi skur........ Jeśli ktoś chce sie podzielić swoimi opiniami to > zapraszam ;-p Nie będę wymieniać nazwiska, ale p. Bucholz to wybitnie nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHADOW nauczyciele od anglika IP: *.randka.lco.pl 03.01.03, 22:26 Obiekt ogólnego zainteresowania facetów z 3-4 klas to bez wątpienia sex bomba Licusia + Obrembska. Każdy wie, że sexy Licusia marzy o romantycznej randce z MC - is that right... panie profesorze!? ale obiektem westchnień pana profesora jest niestety ku zmartwieniu Licusi, Zosieńka zawsze dziewicza.... Pani Bukowska też powinna czuć się nich gut mit das situacione (niemiecki mi nie leży -od autora) niech stosunki między wami kwitną i zrodzą potomstwo powodzenia MC jesteśmy z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOBIASZ co powiecie o laskach IX LO IP: *.randka.lco.pl 03.01.03, 22:42 POZDRAWIAM WSZYSTKICH W TYM NOWYM ROKU A WSZCZEGÓLNOŚCI DWIE FAJNE DZIEWCZYNY Z 4B BLIZNIACZKI. SEXY BLIZNIACZKI SNIE O WAS NOCAMI JESEM TROCHE NIESMIALY ALE PYTAM CZY MACIE CHLOPAKOW, JAK NIE TO ZAPRASZAM WAS DO MNIE NA LODY... I COS NIE COS. BEDE SPRAWDZAL NA TYM FORUM CZY SIE ODEZWALYSCIE. UWIELBIAM WAS PA PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka oferta IP: *.randka.lco.pl 03.01.03, 22:54 Czesc wszystkim 9 LO jest zajebiste !!! A w szczegolnosci faceci! w nastepny piatek tj. 11 w karnawale serdecznie zapraszam do mojej domowej lodziarni. Mile widziani sa chłopacy w dresach i z fiatm 126 p podrasowany rocznik 86. mile widziane miedziaki! dozobaczenia ! ZAWSZE GORACA ANETKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oferta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.03, 19:21 Gość portalu: Anetka napisał(a): > Czesc wszystkim 9 LO jest zajebiste !!! > A w szczegolnosci faceci! w nastepny piatek tj. 11 w karnawale serdecznie > zapraszam do mojej domowej lodziarni. Mile widziani sa chłopacy w dresach i z > fiatm 126 p podrasowany rocznik 86. mile widziane miedziaki! dozobaczenia ! > ZAWSZE GORACA ANETKA JAK MNIE DENERWUJE, ŻE JAK LASKA JEST ŁADNA I LUBI SEX TO ZARAZ WSZYSCY MÓWIA O NIEJ JAK O KURWIE!!! LUDZIE CO Z RÓWNOUPRAWNIENIEM? A TA CO TO NAPISAŁA MA GRUBA OBWISŁĄ DUPE I FULL KOMPLEKSÓW :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: oferta IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 18:46 uważam że tak prostackie i prymitywne wypowiedzi są nic nie warte a ten kto takie pierdoły pisze ma pewnie nieźle naje**** w głowie !!! nara !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIMP Re: oferta IP: *.kapuscinska.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 09:04 KURWA,KTÓRA TO NAPISAŁA MA NA BANK W CHUJ KOMPLEKSÓW WKRÓTCE TRAFI DO PIASKU AMEN.DO ANETKI:NIE PRZEJMUJ SIĘ TYM CO LUDZIE MÓWIĄ SAMI SIĘ W TYM GUBIĄ TO WYNIKA Z ICH ZAWIŚCI I ZAZDROŚCI ONI TONĄ WE WŁASNYM ŚCIERWIE NIE WYPŁYNĄ NA FALACH PRAWDY A MY SIĘ BAWIMY DALEY STILL PLAYAZ:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIMP Re: co powiecie o laskach IX LO IP: *.kapuscinska.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 08:48 GÓWNO MYŚLIMY CWELU ODPIERDOL SIĘ OD BLIZNIACZEK NIE ŚWIRUJ BO ONE PLAY ZE MNĄ JESTEM ICH PIMP A TY SIE CHOWAJ BO JESZCZE RAZ I CIE NOŻEM ZAPIERDOLE PEACE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona ( 9LO) Re: nauczyciele od anglika IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 04.01.03, 18:18 a o którą Zosieńkę chodzi?? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona? Re: nauczyciele od anglika IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 19:27 W naszej szkole jest tylko jedna dziewicza Zosiańka i trudno jej nie zauważyć szczególnie gdy idzie korytarzem siejąc postrach w odrębie conajmniej kilku metrow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 9LO Re: nauczyciele od anglika IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 06.01.03, 20:16 hehe dzięki ale jestem nowa i nie znam wszystkich nauczycieli, dlatego nie wiedziałam ile jest Zosieniek :-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewa Re: nauczyciele od anglika IP: 212.122.215.* 13.06.03, 21:06 LIcusia jest OK, MC jest OK, OLGI tez jest okay. Reszty nie znam.Niektórzy tylko trochę przynudzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo9 Re: nauczyciele od anglika IP: *.hipernet.ras.pl 14.06.03, 15:38 Czy zauważyliście że na forum jeszcze nikt złego słowa nie pwoiedział na temat Pana MC? A to chyba o czymś świadczy... I muszę powiedzieć że naprawdę on jako nauczyciel nadaję się 100%. A to że ludzie piszą "źle" o innych to tylko daje do zrozumienia że coś jest nie tak... I tu naprawdę nie chodzi o to by kogoś obrazić. Fakt że ludzie przesadzają pisząc takie bzdury na ich temat. Są jednak nauczyciele którzy chyba naprawdę nie wiedzą co robią w 9 lo. Nie chcialabym nikogo obrażać ani wytykac palcem, ale szkoła ta powinna mieć naprawdę dobrze przygotowanych nauczycieli dla dobra własnego jak i naszego. Cały rok byłam zadowolona ze szkoły, nic mi nie przeszkadzało poza jednym z nauczycieli ang który w ogóle nie był obowiązkowy i tak naprawdę niczego nas nie nauczył. Jednak w ostatnim tygodniu zawiodłam się bardzo. Moze nie tyle że na szkole ale na niektórych osobach. Niby maja wyższe wykształcenie, są dojrzali i odpowiedzialni a zachowują się jak dzieci... To że nie potrafią podejmowac decyzji, sprawedliwie i obiektywnie oceniać, czy wspomagać nas świadczy o ich niestosownym przygotowaniu do roli nauczyciela... Myślalałam że bedzię to wyglądało inaczej..Myliłam się i co mogę powiedzieć - trudno. Mam tylko nadzieję że zastanowią się oni nad swoim zachowaniem i zmienią swoją postawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc9lo.9 Re: nauczyciele od anglika IP: 212.122.215.* 18.06.03, 13:14 a miałaś lekcje z MC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo9 Re: nauczyciele od anglika IP: *.hipernet.ras.pl 18.06.03, 13:33 miałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9lo Re: nauczyciele od anglika IP: *.hipernet.ras.pl 14.06.03, 15:45 Pewnie że MC i Licusia są ok, ale co do Olgiego to nie zgodziłabym się... Dużo można pisac na ten temat, ale po co?? I tak tego nie zmienimy bo my przeciez nie mamy wolności słowa, nie mozemy sie odezwać bo zaraz nas skrytykują albo zezwą... Na początku mowili: Mowcie nam co wam nie odpwiada, co jest źle a co jest dobrze, bo po to przecież jesteśmy. A teraz jak nam coś nie odpowiada, czy mówimy że jest niesprawiedliwe... słyszymy odpowiedź: Nic w życiu nie jest sprawiedliwe... Brawo! Oby tak dalej... Smutna rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: nauczyciele od anglika IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 00:35 Zgadzam się z Tobą w 100%. Dużo nam naobiecywali a teraz jakoś trudno im dtrzymać danego słowa. zresztą w tej szkole panuje jakaś dziwna zmowa wszystkich nauczycieli i nawet jwśli pójdzie się z problemem do wychowawcy to odpowie, iż "bardzo żałuje, że jest wychowawcą takiej klasy".Sorry wogóle,że domagamy się sprawiedliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfera Re: nauczyciele od anglika IP: 212.122.215.* 18.06.03, 13:16 a może najwyzsza pora zastanowić się nad sobą a nie nad innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo9 Re: nauczyciele od anglika IP: *.hipernet.ras.pl 18.06.03, 13:35 a moze jednak grono pedagogiczne nie zosatłoby bez wad co?? zawsze wychodzi na to ze to z nami coś nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nauczyciele od anglika IP: 212.122.215.* 18.06.03, 15:33 Udanych wakacji a potem lepiej się nie pojawiac. Będzie niezła jazda, i nie tylko. Pozdrowienia dla wszystkich A zwłaszcza A.K, Madafaka,O..y J.Z Gosc internetowy z dalekiej planety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosclo9 Re: nauczyciele od anglika IP: 212.122.215.* 23.06.03, 11:21 Zyczę wszyskim bardzo udanych wakacji. Takze wszystkim nauczycielom od anglika. Ludzie, przecież nie są oni wcale tacy okropni. N-ciel to przecież też człowiek, musi opocząć od nas a my musimy odpocząć od nich. Może wtedy spojrzymy na siebie inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm.. Re: nauczyciele od anglika IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 01:23 ale dobre checi i starania jednej osoby nie wystarcza, do kompromisu powinny dojsc obie strony, wakacje to dobry czas na przemyslenia i prace nad soba, jesli kazdy z nas wykaze choc odrobine dobrej inicjatywy to w 2 klasie dojdziemy do porozumienia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: nauczyciele od anglika IP: *.hipernet.ras.pl 24.06.03, 12:48 Też tak myślę:) Życzę udanych wakacji! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: nauczyciele od anglika IP: 212.122.215.* 25.06.03, 15:42 Masz rację. Wszystko jest kwestią kompromisu Ale zeby on w końcu był to muszą być dobre chęci dwóch stron, dobra atmosfera a przede wszystkiem jakaś inicjatywa. Pozdrova Odpowiedz Link Zgłoś
gruby103 Re: IX LOKUBA ZWOLIŃSKI 06.06.03, 01:02 YO JESTEM SEXY GRUBASEM ZAJEBIŚCIE SSAM KIEŁBASĘ MAM SAMARĘ ZA PASEM F KLASĘ KOTARĘ I BASEN A WNICH HAREM CHŁOPCÓW BO JESTEM PEDAŁEM MAM FAJNĄ WARĘ OBCIĄGNĘ CI ZA KARĘ JAK MASZ MĘSKIE IMIĘ TAK Z CHŁOPAKAMI KMINIE TO NIE ZEANS W KINIE MOJA GRUBA TLUSTA DUPA ZAJEBIŚCIE SIĘ JĄ DMUCHA STUKA PUKA TO NAUKA PUKNIJ MNIE A ZROBIE Z POLYKIEM WIEM TO DLA MNIE JAK KREM DŻEM TO NIE SEN ZAWSZE TO NA ŚNIADANIE JEM MAMIE ZABIERAM Z KUBKA TAKA MĘSKA ZE MNIE PROSTYTUTKA KTO NIE ZNA MOJEGO FIUTKA JURUŚ KICIUŚ Z NIMI KAMASUTRA DO JUTRA TOBI MI DOBRZE ROBI I JA MU JESTEM TU JESTEM GRUBAS ZWOLA SPRAWDZ TROLA NIE OPRZE SIĘ ZYZOWATA TOLA NAMOLNA SSAM KAŻDEGO PITOLA NIE WAŻNE CZY WŁADEK CZY OLA HOLA HOLA SPRAWDZ GRUBEGO ZYZOLA STOLAT PIJE ZDROWIE ZA WAS W SPERMIE KIELICH DLA CHŁOPCÓW PRZYJACIELI CWELI KTÓRZY MNIE W PIERDLU CWELILI NIE WIERZYLI JAKI TŁUSZCZ NA DUPIE MNIE NIE CHCIELI DALI TRUPIE SPERMA CHLUPIE YO RUCHALY MNIE CZARNUCHY RUCHALI MNIE BIALASY ALE NIGDY NIE ODMAWIAM KIEŁBASY NA WCZASY TAKI ZE MNIE GEJ OJEJ SIĘ ŚMIEJ HEJ HEJ CHŁOPAKU DOKĄD ZMIERZASZ KUBA PRZYJDZIE LACHE STUKNIE JAK ZWIERZAK ZE MNIE TAKI LEŻAK TAKI ZE MNIE MAXI K.A.Z. POZDRAWIAM WAS CHCE SSAĆ WAM JAJA TAKA ZE MNIE DAJA FAJA NIE JEDNA GAŁA STERCZŁA WSPOMINAŁA JAK WARA SIĘ NA NIEJ UWIESZAŁA MOJA POSTURA NA KOLANACH KLĘCZAŁA PADAŁA YO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gruby103 Re: IX LO KUBA ZWOLIŃSKI HEJ HEJ GEY 06.06.03, 01:02 YO JESTEM SEXY GRUBASEM ZAJEBIŚCIE SSAM KIEŁBASĘ MAM SAMARĘ ZA PASEM F KLASĘ KOTARĘ I BASEN A WNICH HAREM CHŁOPCÓW BO JESTEM PEDAŁEM MAM FAJNĄ WARĘ OBCIĄGNĘ CI ZA KARĘ JAK MASZ MĘSKIE IMIĘ TAK Z CHŁOPAKAMI KMINIE TO NIE ZEANS W KINIE MOJA GRUBA TLUSTA DUPA ZAJEBIŚCIE SIĘ JĄ DMUCHA STUKA PUKA TO NAUKA PUKNIJ MNIE A ZROBIE Z POLYKIEM WIEM TO DLA MNIE JAK KREM DŻEM TO NIE SEN ZAWSZE TO NA ŚNIADANIE JEM MAMIE ZABIERAM Z KUBKA TAKA MĘSKA ZE MNIE PROSTYTUTKA KTO NIE ZNA MOJEGO FIUTKA JURUŚ KICIUŚ Z NIMI KAMASUTRA DO JUTRA TOBI MI DOBRZE ROBI I JA MU JESTEM TU JESTEM GRUBAS ZWOLA SPRAWDZ TROLA NIE OPRZE SIĘ ZYZOWATA TOLA NAMOLNA SSAM KAŻDEGO PITOLA NIE WAŻNE CZY WŁADEK CZY OLA HOLA HOLA SPRAWDZ GRUBEGO ZYZOLA STOLAT PIJE ZDROWIE ZA WAS W SPERMIE KIELICH DLA CHŁOPCÓW PRZYJACIELI CWELI KTÓRZY MNIE W PIERDLU CWELILI NIE WIERZYLI JAKI TŁUSZCZ NA DUPIE MNIE NIE CHCIELI DALI TRUPIE SPERMA CHLUPIE YO RUCHALY MNIE CZARNUCHY RUCHALI MNIE BIALASY ALE NIGDY NIE ODMAWIAM KIEŁBASY NA WCZASY TAKI ZE MNIE GEJ OJEJ SIĘ ŚMIEJ HEJ HEJ CHŁOPAKU DOKĄD ZMIERZASZ KUBA PRZYJDZIE LACHE STUKNIE JAK ZWIERZAK ZE MNIE TAKI LEŻAK TAKI ZE MNIE MAXI K.A.Z. POZDRAWIAM WAS CHCE SSAĆ WAM JAJA TAKA ZE MNIE DAJA FAJA NIE JEDNA GAŁA STERCZŁA WSPOMINAŁA JAK WARA SIĘ NA NIEJ UWIESZAŁA MOJA POSTURA NA KOLANACH KLĘCZAŁA PADAŁA YO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Re: IX LO KUBA ZWOLIŃSKI HEJ HEJ GEY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 13:58 podziwiam inwencje twórcza ale przypominam że to forum jest do obgadywania naszych kochanych nauczycieli a nie do prania brudów w necie paps :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etis jebac tozecka IP: *.iweb.pl 11.06.03, 19:08 jebana swinia zdechla szmata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilnaUCZENNICA Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 19:23 Nasi nauczyciele sa na prawde wybitni...Co my bysmy zrobili bez np naszej najwspanialszej Licusi.Az strach pomyślec co to by byly za lekcje! Nasi nauczyciele sa inni niz wszyscy. Z pewnoscia kazdy z nas zauważył ten jakze seksowny tik nerwowy (chodz o usta)U pani prof. Erdman. Zarówno chlopcy jak i dziewczeta nie moga skupic sie na lekcjach matematyki!!Jak ona to robi!?! Niech to pozostanie odwieczna zagadka 9 lo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopiec moj nr 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.03, 16:39 Sz. Pani Erdman jest napewno bazdzo sexi, ale nic nie rozpala nie tak jak Pani Kozielewicz(Migota) mówiąca Ł..Ł...ŁORGANIZM przymykając swe aksamitne oczy. Migotko zawsze będziesz moim nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: moj nr 1 IP: 212.122.207.* 02.04.03, 14:42 coprawda "dziwiatke" skonczylam 3 lata temu(prawie)ale co do 'migotki" to bardzo sympatyczna pani. Bałdzo wymagająca, konkretna i trudno jej nie zapamietac. ja chodzilam do klasy dwujezycznej (bardzo lubie angielski) i choc bywaly problemy na bioli to pani K. jest jedna z bardziej wykfalifikowanych tam anglistow od biologii. -Pozdr:0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bur Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 25.02.03, 11:16 A czy nie sądzicie, że pan Kalwat czasami - zwałaszcza kiedy sprawdza wiedzę - zachowuje się dziwnie? Wiem, że to ma być niekonwencjonalnz luz, ale czy nie szkoda mu naszego zdrowia> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 01.03.03, 19:31 Ja uważam, że pan Kalwat jest męskim szowinistą i faworyzuje męską część klasy( chociaż zdarzają się małe wyjątki) Bardzo boję sie odezwać na jego lekcjach i przez to czuję się zestresowana :/ a co Wy o tym myslicie? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 02:34 wyluzuj... gosc jest spox :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 02:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 02:32 to jest jeden z najbardziej wporzo psorow w tej debilnej szkole, a ,ze ma troche nietypowe haselka, no to...life is brutal and full of problemas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NaRRRatoR ach ta nasza DZIEWIĄTKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 14:46 Taki szary budynek a tyle sie w środeczku dzieje! CZy spotkaliscie sie moze z przypadkami molestowania seksualnego.... albo z niemoralnymi propozycjami? O tym sie nie mowi... ale istnieje .Niektorym sie to podoba. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oburzone BURŻUJOSTWO !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 19:26 Ostatnimi czasy zaniepokoiło nas szerzace sie w gronach uczniów - B U R Ż U J O S T W O !!!! Chyba wszyscy wiedza w jaki sposób to sie uzewnętrznia! : - Należenie do kółek łowieckich - Instalowanie w domu sauny (na pokaz) - Czesanie sie na "Zenka" ze Złotopolskich - Korzystanie z usług krawca (bo sklepy nie satysfakcjonują!) - Nieustanne korzystanie z korepetycji (co pozwala udawac geniusza) - Trzymanie sie wyłacznie z ELITĄ szkolna (mowa o najfajniejszych laskach) - i wiele innych drobiazgów które składaja się na ogólny wizerunek typowego BURŻUJA Wszystkie zrospaczone osoby, które dosięgło to zjawisko prosimy aby podzieliły się swymi myslami na ten temat. Nie jestescie sami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bur? Re: BURŻUJOSTWO !!! IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 13.01.03, 12:25 Czy burżujem jest też osoba pisząca bez błędwo ortograficznych? Argument "krawiecki" nie przekonuje mnie. Moi dziadkowie, wujostwo i rodzice, zawsze korzystali z usług krawca, choć do elity finansowej nikt z nich nogdy nie należał. A propos elt - rozumiem, że "fajna laska" to przepustka do tej sfery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bur? Re: BURŻUJOSTWO !!! IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 13.01.03, 12:25 Czy burżujem jest też osoba pisząca bez błędwo ortograficznych? Argument "krawiecki" nie przekonuje mnie. Moi dziadkowie, wujostwo i rodzice, zawsze korzystali z usług krawca, choć do elity finansowej nikt z nich nogdy nie należał. A propos elt - rozumiem, że "fajna laska" to przepustka do tej sfery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjshc Re: BURŻUJOSTWO !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 10:18 Zgadzam sie z opinia, ze burzujostwo wcale nie ozancza tego co zostalo wymienione... Mysle, ze ten kto to napisal po prostu ma kompleksy i chcialaby znalezc sie w tej sferze.. Ale odpowiedz sobie na jedno wazne pytanie.. Czy ona tak naprawde istnieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bur Re: BURŻUJOSTWO !!! IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 31.01.03, 09:32 A co powiecie o pomyśle utworzenia sespołu szkół językowych - gminazjum i liceum? Ja sądzę, że to przedni pomysł i warto do niego przekonać wladze miejskie. Niech powstanie u nas jakaś elitarna szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: BURŻUJOSTWO !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 15:05 Juz jest taki pomysl, zeby utworzyc taka szkole... Ta cala przeprowadzka miala w tym pomoc... Ale niech mi ktos powie czy jest tak naprawde zadowolony z tej przeprowadzki?? Bo wcale nic siem nie zmienilo, a jesli jush to na gorsze... :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff No wlasnie, co myslicie o przeprowadzce? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 13:05 Ja uwazam, ze ta przeprowadzka ma i dobre i zle strony chociaz pewnie i tak juz wszyscy sie przyzwyczaili...Nie jest tak zle...Tylko strasznie mnie wkurwiaja te bachory z gimnazjum. A co wy o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: No wlasnie, co myslicie o przeprowadzce? IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 07.02.03, 19:30 Chciałabym się zwrócić do autora "uff" , który napisał ,że "wkurzają go te bachory z gminazjum". No zgadzam się z Tobą, bo czasami jest to męczące kiedy słyszysz głupie krzyki , ktoś ciągle wpada na Ciebie itp. Ale proszę nie generalizuj bo ja też jestem z gimnazjum i jakoś tak się składa, że zachowuję się normalnie... A co do przeprowadzki to lepiej , żeby szkoła została przy ul. Sobieskiego. Budynek był mniejszy i miałabym lepszy dojazd :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: No wlasnie, co myslicie o przeprowadzce? IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 20:58 A mnie dzieci czasem wqrzaja bo niebezpieczne to jest(bardziej dla nich)jak sie pod nogi ładuja i dla mnie bo moge sobie noge zlamac czy cos. a co do nauczycieli to Zofia RULEZ i wogole jest da best. na 2 miejscu jakze cudna Migota. 3 miejsce dla smiejacego sie ryja Olejniczak i wogole duzej czesci grona. ale 'Ze rejt ow ze reakszon from ze left tu de rajt i z powrotem' i Wrzeszczu ma oskara. pozdroowka 4 all looda z 9lo i tego gimnazjum:D no i szakunec dla grona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: No wlasnie, co myslicie o przeprowadzce? IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 23.03.03, 16:38 Gostek ja tez chodze do tego gimnazjum i nie laduje sie nikomu po nogi!! Wkurza mnie jak ktos tak generalizuje, czy to tak trudno zrozumiec?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: No wlasnie, co myslicie o przeprowadzce? IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 20:05 No coz sorry za generalizacje ale 75% gimnazjalistow tak wlasnie robi. Nie moja wina ze ich nie widze. Mam obecnie inne zmartwienia np. matura i nie recze ze kiedys ktoregos nie zadepcze przez przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaa Re: No wlasnie, co myslicie o przeprowadzce? IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 24.03.03, 17:39 Ok, rozumiem Cie, myslalam tylko ze to bylo zlosliwe ;) Powodzenia na maturze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: No wlasnie, co myslicie o przeprowadzce? IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 09:43 Maturze? jakiej maturze?:P ja mature probna oblalem:D normalna tym bardzej;P a co do obrazania ludzie to tylko w ekstremalnych warunkach tak robie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olunia Re: No wlasnie, co myslicie o przeprowadzce? IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 30.03.03, 22:05 Ekstramalne warunki?? :P A mógłbyś sprecyzować?? Z góry dzięki, Ola :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terd Re: No wlasnie, co myslicie o przeprowadzce? IP: *.telsten.com / 192.168.0.* 05.04.03, 16:01 A co Gostuś, Zofia cie zmęczyła? Nie bój się, ja mam to już za sobą! Zdałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁA Re: ach ta nasza DZIEWIĄTKA!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 10:30 A co to tutaj za drętwota się wytworzyła , na tym forum!!!! Jakies prywatne pogawędki!!!! LITOŚCI!!!! Zapodajcie jakiś ciekawy temat , a nie pieprzycie o bzdurach! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? ... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 16:14 na dzisiejszym zebraniu chcielibysmy poruszyc kwestie pewnej pani . sprawa bedzie dotyczyla osoby wygladajacej jak lalka z cudownie dobrana tapeta o grubosci jednego metra (nie przesadzam) z jej wybitnym ilorazem inteligencji nalezy do klasowej MENSY (jest to stowarzyszenie osob ze srenia IQ powyzej 200) ale nasza kolezanka sie lapie naprawde, potwierdzone moze to takze byc rezolutna grzywka a bym zapomnial taki drobny szczegol jest lesbą guess who? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melissa Re: ...Kto to?? IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 25.04.03, 20:58 Czy mógłbyś zdradzić o kogo chodzi, bo jestem ciekawa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alanis !!!!!!!!!!!!!! IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 03.05.03, 14:43 Ludzie piszcie coś!! Nudy na tym forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrea Re: !!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoski.pl / 192.168.1.* 13.05.03, 20:51 Czy nie przeraża was wizja września, kiedy to w naszej sorbonie zjawią się kolejne zastępy pętaków z gimnazjum? Wrzeszczących, biegających, zakuwających w każdym miejscu. Tych tegorocznych już spacyfikowaliśmy, ale czy nowe sfory nie będą odporniejsze na wychowanie? Mnie już wkurza sama myśl o nich. Co robić? Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&K Re: !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.11.* 15.05.03, 17:07 Ostanio kiedy jak co sobote rano wyprowadzalam swojego psa na spacer widzialam cos strasznego. Cos jak "ALIEN" ...Byla to pani M..m..m..igota na rowerze...a wiecie co bylo najgorsze? Miala tylko JEDNO SIODELKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic wiecej do szczescia nie bylo jej potrzebne, a jesli chodzi o psa : od tej pory nie chce juz wychodzic na spacerki :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.11.* 15.05.03, 17:12 Wiecie co mnie najbardziej wkurza w niktorych nauczycielach ? Tzn. w jednej takiej...konkretnie. CHodzi o pania prof. nie rehabilitowana Torzecka Jole, ktora potrafi umowic sie z toba we wtorek na zaliczenie spr. albo czegos, a kiedy przychodzisz , to ona postepuje wg schematu : a) "ja sie z toba przeciez nie umawialam" b) ile was tutaj? nie ma juz miejsca? no to wychodzic! c) umawialam sie z dwoma a jest piec...wylazic... No albo jesli np. nie masz zaliczonego polrocza, bo dostales lacza, ona nie umozliwia ci w swojej irracjonalnej zemscie zaliczyc to polrocze ciagle sie wykrecajac... Tego naprawde nie rozumiem! Napiszcie co myslicie..."A tera juz zem spadam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-d NeT HackinG:) Re: !!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 08:22 ???:) co do nierehabilitowanej to mam o niej nie najlepsze zdanie. chociaz mam z nia pierwszy rok. o zemście nie wspominam... mi podobało się: 1) Chyba oszalałaś, nie mozna ogladac stron internetowych bez przegladarki!!! 2) Operacje przez internet? hahaha no nie, to jakies science-fiction!!! 3) Tłumaczcie sobie w milczeniu!!! 4) jak chcesz pojezdzic na krześle to idź na zewnątrz! 5) siedzicie tu w 4 osoby!! jak komputer moze normalnie pracować?? 6) Znowu coś popsuliście??? 7) nie, nie sprawdziłam, nie otwarło mi sie. 8) zachowujecie sie jak banda gówniarzy!!! 9) Możecie mi powiedzieć, dlaczego wszyscy maja otwata strone mBanku? mieliście wybrać, mBank lub inteligo!! 10) "jakier znacie rozszerzenia graficzne??" - TIF. "Co, tif?? -GIF!! o tifie nie słyszałam, skad wy to wzieliscie?!" ETC:> pozdr dla IX :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Re: !!!!!!!!!!!!!! jola IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 19:09 chciałam tylko przyłączyć sie do grona ludzi potępiajacych system nauczania joli chorej na łeb torzeckiej. powiem wam szczerze ze jak ja widzę to bez kitu robi mi sie niedobrze. mój koszmar polega na tym że mam z nią aż dwie lekcje w tygodniu (!!! czasem mam ochote na drugiej godzinie z rzędu popełnic sepuku)i to jest zdecydowanie za duzo. jak sobie przypomne jak mi czasem coś na infie nie wychodzi i ona się pochyla tym swoim kaczym cielskiem nade mną i gestykuluje intensywnie ujawniajac swą jakże obleśną i paskudnie porośniętą pachę z której uwalnia się powalający odór to aż mi sie naprawde niedobrze robi.. jestem pełna podziwu dla jej inwencji w dziedzinie charakteryzacji gdyż jej makijaż jest tak unikatowy iż normalnie powinno się zabronić tego jak ona się maluje.tona pudru na jej bułowatej twarzy która niezgrabnie rozprowadzona tylko ujawnia chropowatą i niesymetryczną fakturę cery (tak naprawde to trądzik młodzieńczy ). zwała ! a najlepiej jak p.jola nosi buty tzw. laczki bez pięt na swoje parówiaste stopy !!aaaaa wtedy bez kituy mozna się znaleźć w kiblu bo nie wiadomo jak wasze organizmy zareaguja na taki okropny widok.. te odrażające pięty kojarzą mi sie z racicami takie jak maja kozy górskie!! ale i tak mozemy sobie o niej (p.joli) gadać w nieskończoność lecz wygrywa i tak jej paznokieć od kciuka !!!!! hihihihihihihi ci którzy mają z nią lekcje na pewno nie raz mieli z im styczność.. współczuje .. jeśli chcecie coś dodać o dj joli torzeckiej (naszej kochanej informatyczce która po angielsku zamiast key (klucz) czytać [ki:] czyta [kaj] ) no cóżżżżżz..... pech... pozdro papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p - d NH Jola Bonus Track :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 22:30 Wydaje mi się, że pronunciation Pani Torzeckiej nie można oceniać na podstawie tylko "key". Mi podobało się "DŻAWA SKRYPT" :) Pani Torzecka z wyglądu tez mi sie podoba:) A co do trądziku to niektórzy, np. chłopcy, też dojrzewają wolniej:):):) Pani Jola nakłada fluid bardzo oszczędnie, metr grubości znajduje się tylko na obszarach gęsto obsadzonych w w/w trądzik:) Postura też jest ok, ważne ze Pani Mgr jest wygodnie:) Trzeba jakoś utrzymać równowagę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka RANKING KORKI TEACHERSSS:) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 15:00 witam was ludzie !! ostatnio tak mnie naszło żeby zorganizować coś w rodzaju rankingu nauczycieli :):):) jaka bedzie zwała !! trzeba ozywić to forum :P a więc dziś dołaczajcie opinie na temat p.Agi L(w)icy i p.Joli Torzeckiej :):):) a w sumie jeśli chcecie to piszcie o wszystkich !!! pozwalam :P hehe wg mnie ranking mogłby wyglądać następująco : 10.: pani Synak od w-fu {w sumie nic do niej nie mam czasem za duzo wymaga na klekcji a ja jestem taka ociezała kulka leniwa nic mi sie nigdy nie chce robic a p.Synak potrafi to znieść} 9.: pani Olechnowicz od polaka {wygląda niczym słowiańska rusałka czasem jak ją najdzie to tak przynudza ze mam ochotę wyjść do klopa i się powiesić} 8.: pani Olejniczak geografica {ona działa mi troche na nerwy szczególnie ta jej nie zamykajaca sie japa i cieszący sie z kij wie czego ryjek. ma troche dałna jeśli chodzi o prowadzenie lekcji ale da sie z nia przezyc..} 7.: pani Erdman matematic chick {lubie ją troszczy sie o kazdego przeważnie choc bywaja wyjątki np. niejaka Foooootha, nie umie tłumaczyc na lekcji co robi ale jest spoko} 6.: pan Wrzyszczyński chemist {jaka zwała , na jego lekcjach wszyscy szczają szczególnie ja bo mnie łatwo rozśmieszyć..i ta jego cudowna wymowa (niestety nie na tyle efektowna aby pobić panią Jolantę T.) "ze rejt of ze rijakszyn mast be ikłal to bof of ze sajds" gratulacje dla amerykańskich wykładowców z którymi podobno miał stycznosc nasz kochany pan profesor podczas niezwykle pouczającego pobytu w usa..} 5.: pani Lica inglisz taczer {no z pania Agą to już wyższa szkoła jazdy , nigdy nie wiadomo czy zacznie na CIebie krzyczeć że jesz albo pijesz na lekcji czy też zapragnie z Toba obejrzeć co tam nowego w sferze kosmetycznej sygnowanej marką AVON lub ORIFLAME w jednym z jakże pasjonujących i wciągających katalogów.. życzymy wszyscy zgodnie powodzenia w podejmowaniu kolejnych prób polepszenia swego wyglądu .. oststnio p.Lica zaczeła stosować nową kurację opierającą sie na spacerowaniu , nawet w czasie lekcji , nie wiedzieliśmy że cheć wzmocnienia mieśni jest u pani aż taka duża mimo to apelujemy iż nas to rozprasza..} p.s.otrzymałam właśnie małe podpowiedzi że gdyby doszło do jakichkolwieć pikantniejszych szczegółów w znajomości pani Licy i pana MC CZARNY APACZ CZARNOCIKA to pani notowania w rankingu podniosłyby sie !!!!! 4.: pan Rogoziński { o mój boże powiem szczerze ze miałam pewne opory z napisaniem nazwiska naszego anglisty ze względów estetycznych..ktoś kiedys powiedział że wynalazca pewnego urządzonka na pewno gdzieś znalazłby klientów na kupno swego cudeńka..otóż tym małym dziwadełkiem były zespolone ze sobą dwa zbiorniczki o pojemności około 0,15l które umieszcza się w kącikach ust w celu zredukowania ilości wydostającej sie śliny z jamy ustnej ..no cóż po nitce do kłebka moge stwierdzić iz pan R. powienien sprawić sobie taki zbiorniczek bez kitu, i co co my mamy sobie kupować vince'a jak i tak niedługo to wszystko bedzie zachlapane.. (dla niewtajemniczonych dodam iż vince to książka.)tak więc to by było na tyle .. aha i prosimy niech pan troche wróci do źródeł języka którego pan nas na co dzień uczy bo nie za bardzo mam pojęcie co to jest "dramar" (czy to słowotwórczy wyraz od grammar i drama?) lub stałe sekwencje oto kilka z nich *(aż mi sie chce rzygac): ~ "..from the very very very beginning" ~ "have you ever been to kino called multikino?" ~ "more or less in different times" ~ "think of yourself think of your family.." i tak dalej ... OLGI WE HATE U !!!!!} 3.: pani Papużyńska PeO {nasza pani kochana (a może pan .. któż to wie ..?) z głosem niczym młot pneumatyczny działający na nas jak wytrych i ogólny wygląd .. intryguje mnie szklane oko które przy odpowiedzi moze być niezłą zmyłką (pewnie taki mały gadżet na nieznośnych i roztrzepanych uczniów) i burza rudych włosów niczym dmuchawiec.. aha i nie dająca sie nie zauważyć spódnica ludowa całkiem jakby była zdjęta z okładki mleka łowickiego (takie niebieskie wiecie o co chodzi nie?)..taka kolorowa . plisowana i do kolan (nie komentuję owłosienia na odnóżach bo niedługo mam obiad i wiecie..) zupełnie nie czaje dlaczego nauczyciele staraja sie wykształcić swój własny indywidualny styl, ale takie folklorystyczne akcenty czy ja wiem.. ja sie tam moda nie interesuje..} 2.: pani Kozielewicz Biologica { nooooo to jest elita szkolnego ciała pedagogicznego (albo jedno wielkie ciało pedagogiczne , jak kto woli..) jej ciągłe przrywniki mruczące cos w stylu yyyyyyyyyyy lub aaaaammmmmmmmmm są najlepsze i nie do podrobienia bez kitu !!! abołt owganizms pogadamy potem ale nie na lekcji bo jej wszędobylskie patrzałki są obecne wszędzie (wielki brat - oko wielkiej migoty..)i moga wam dać lacza... pani Kozielewicz kocha nam wyświetlać jakieś bohomazy na ścianie swa nieodłączną lampką ( nie wiem jak sie to urzadzenie nazywa..) lub dawać ksero z którego i tak gówno czaimy ...} 1.: pani Torzecka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! informatyk jakich mało {p.T nie trzeba nikomu przedstawiać } Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: RANKING KORKI TEACHERSSS:) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 20:27 No coz, Madafaka chyba niczego nie ominela w tym rankingu ;-) Tylko ciekawa jestem kto to taki ta Madafaka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: RANKING KORKI TEACHERSSS:) IP: 212.122.215.* 18.06.03, 15:34 Przecież juz wszyscy wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alanis Re: !!!!!!!!!!!!!! IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 15.05.03, 20:07 Andrea, mimo, że też jestem w gimnazjum również denerwują mnie niektóre wrzeszczące i zachowujące się jak z buszu jednostki :/ Po części Cię rozumiem... nie martw się, nie jesteś sama! Pozdrowionka dla wszystkich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 14:56 Ogolnie mozna powiedziec ze nauczyciele sa wporzo. Czy pamietacie jeszcze ta stara alkoholiczke kapele od fizy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 16:16 Oj tak Niunia! O tej Kapeli to nie latwo zapomniec... jeszcze to, ze czasem ja widuje na osiedlu! Co za pech! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 21:57 strony.wp.pl/wp/togie666/index.html warto zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-d corporation Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 23:00 hmm a co myślicie o rankingu?? Nauczycieli ofcourse:) Głosujcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludek Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: 212.122.215.* 13.06.03, 19:48 ranking jest OK. Chyba najbardziej w porządku z nich to OLO. Stara się ale4 daje za dużo luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małysz Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: 212.122.215.* 13.06.03, 21:11 masz rację, jest w porządkuuuu spokooo. probably you're right. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujona Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: 212.122.215.* 14.06.03, 19:55 chyba dla ciebie. dupek postawił mi 3 l...fy z angola i jeszcze sobie jaja robił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo9 Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.hipernet.ras.pl 15.06.03, 14:41 Jeśli Olo jest w porządku to ja chyba jestem głucha albo ślepa... Sorry ale on wcale nie jest w porządku tylko poprostu nie potrafi uczyć i tak naprawdę na lekcjach nic się nie robi i jest pełny luz...może dlatego dla ciebie jest ok. Ja chcę zdać maturę z angielskiego a z nim marnie to widzę. Pozdrovka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8 Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: 212.122.215.* 18.06.03, 15:52 Luz jest ale może to dobrze. Moze nie chcesz się nauczyć niczego albo o......sz sprawę total. Nie można kogoś zjechac bo daje luz tylko trzeba z nim pogadać i tyle. Przecież coś w końcu się robiii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.hipernet.ras.pl 22.06.03, 19:47 Pogadac mówisz... jak nie masz z tym kimś lekcji to nie wiesz o co chodzi:) Sory ale do niego to jak groch o ściane... Można do niego długo mówic, on wysłucha , mówi że cos tam się zmieni ale tak naprawdę to nic sie nie zmienia. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwirka Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: 212.122.215.* 25.06.03, 15:44 Impossible Odpowiedz Link Zgłoś
gruby103 Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac 06.06.03, 01:01 YO JESTEM SEXY GRUBASEM ZAJEBIŚCIE SSAM KIEŁBASĘ MAM SAMARĘ ZA PASEM F KLASĘ KOTARĘ I BASEN A WNICH HAREM CHŁOPCÓW BO JESTEM PEDAŁEM MAM FAJNĄ WARĘ OBCIĄGNĘ CI ZA KARĘ JAK MASZ MĘSKIE IMIĘ TAK Z CHŁOPAKAMI KMINIE TO NIE ZEANS W KINIE MOJA GRUBA TLUSTA DUPA ZAJEBIŚCIE SIĘ JĄ DMUCHA STUKA PUKA TO NAUKA PUKNIJ MNIE A ZROBIE Z POLYKIEM WIEM TO DLA MNIE JAK KREM DŻEM TO NIE SEN ZAWSZE TO NA ŚNIADANIE JEM MAMIE ZABIERAM Z KUBKA TAKA MĘSKA ZE MNIE PROSTYTUTKA KTO NIE ZNA MOJEGO FIUTKA JURUŚ KICIUŚ Z NIMI KAMASUTRA DO JUTRA TOBI MI DOBRZE ROBI I JA MU JESTEM TU JESTEM GRUBAS ZWOLA SPRAWDZ TROLA NIE OPRZE SIĘ ZYZOWATA TOLA NAMOLNA SSAM KAŻDEGO PITOLA NIE WAŻNE CZY WŁADEK CZY OLA HOLA HOLA SPRAWDZ GRUBEGO ZYZOLA STOLAT PIJE ZDROWIE ZA WAS W SPERMIE KIELICH DLA CHŁOPCÓW PRZYJACIELI CWELI KTÓRZY MNIE W PIERDLU CWELILI NIE WIERZYLI JAKI TŁUSZCZ NA DUPIE MNIE NIE CHCIELI DALI TRUPIE SPERMA CHLUPIE YO RUCHALY MNIE CZARNUCHY RUCHALI MNIE BIALASY ALE NIGDY NIE ODMAWIAM KIEŁBASY NA WCZASY TAKI ZE MNIE GEJ OJEJ SIĘ ŚMIEJ HEJ HEJ CHŁOPAKU DOKĄD ZMIERZASZ KUBA PRZYJDZIE LACHE STUKNIE JAK ZWIERZAK ZE MNIE TAKI LEŻAK TAKI ZE MNIE MAXI K.A.Z. POZDRAWIAM WAS CHCE SSAĆ WAM JAJA TAKA ZE MNIE DAJA FAJA NIE JEDNA GAŁA STERCZŁA WSPOMINAŁA JAK WARA SIĘ NA NIEJ UWIESZAŁA MOJA POSTURA NA KOLANACH KLĘCZAŁA PADAŁA YO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecie pecie ranking IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 11:33 ranking nie pozostawił na nauczycielach suchej nitki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecie pecie Zwala IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 11:48 zwala jaka jest tu!!!! wszyscy zjechali nauczycieli i jest fajnie takn sie wyzyc przed wakacjami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Zwala IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 20:42 No zwala tu jest nie mala.. Ocenki jush wystawione i zaczely sie wakacje!! Zycze wszystkim milego wypoczynku!!! Pozdro i cmoki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
primera_detective REFLECTION 12.06.03, 20:37 hmm... nie wpadliscie na to, ze nauczyciele znają to forum doskonale? Nie tyle, ze im przykro, bo to wzrusza Was chyba najmniej, gadacie takie rzeczy, ze kazdy z nich wie na 100% kto co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: REFLECTION IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 16:22 Mże i im przykro,ale weźcie pod uwagę ze oni też sprawiają że niektórym z nas jest przykro.. a tak poza tym to zyczę miłych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.s Re: REFLECTION IP: 212.122.215.* 13.06.03, 19:39 Myślę, że niektóre rzeczy na tym forum są zupełnie pozbawione sensu. Takimi tekstami mozna wyrządzic krzywdę nawet dobremu nauczycielowi. Tak uwazam w przypadku nr 4 i 5. Głupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alanis Re: REFLECTION IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 13.06.03, 22:19 Też uważam, że niektóre komentarze są pozbawione sensu. Np. taki Gruby pisze same obleśne bzdury, które nie nadają się na to forum... Niektóre notki mogą ranić nauczycieli, ale pamiętajmy , że niektórzy z nich ranią nas... bez wyrzutów sumienia. Życzę udanych wakacji! Do zobaczenia we wrześniu, papaśki!!:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo9 Re: REFLECTION IP: *.hipernet.ras.pl 14.06.03, 16:21 Fakt jest taki że ludzie nie wpadli na pomysł że nauczyciel też może wejść na forum:-) Brawo dla nich! Cóż... Piszą bzdury, kompletnie niepotrzebnie... I tak nic to nie pomoże...Przecież to własnie my jesteśmy ci źli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Hammer1 Re: REFLECTION IP: 212.122.215.* 14.06.03, 19:47 W ogóle, ten ranking to kompletny idiotyzm. Nie wiem co miał na celu jego autor ?CZymś takim ten/ta z 1a może sobie nawarzyć niezłego piwa. Wszyscy moga za to dostać po czterech a w zasadzie pięciu literach. Wdepneliście w g......, i trzeba czyścić buciory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo9 Re: REFLECTION IP: *.hipernet.ras.pl 15.06.03, 14:46 Idioztyzm...czysta głupota! Mało przemyślany jest ten ranking... Nie trzeba było się tak ujawniać... Teraz wiadomo z jakiej to klasy. Za dużo szczegółów ujawnionych... przykro mi :-( Ale komuś ładnie sie oberwię. Współczuję autorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 987 Re: REFLECTION IP: 195.117.130.* 15.06.03, 15:00 ...no ludzie jak piszecie tak ze od razu wiadomo kto jest autorem to sie potem dziwicie... ...na szczescie jeszce tylko pare dni, moze do wrzesnia zejdzie to oburzenie z twarzy naszych kofanych belfrow... ZYCZE UDANYCH WAKACJI:D!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo9 Re: REFLECTION IP: *.hipernet.ras.pl 15.06.03, 15:06 Oburzenie zejdzie, bo co mają zrobić?? I tak się nie dowiedzą kto jest autorem bo podejrzanych jest conajmniej tyle ile liczy klasa ... (nie będę pisała która chociaż myślę że wiekszość wie o którą chodzi). Autor do konca się nie ujawnił, to tylko my mozemy podejrzewać albo np. wiedzieć :-)Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka no dobra ludzie z 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 19:12 powiem tak , może i ten ranking nie był miły dla nauczycieli ale tak w zasadzie to nie wierze że tylu z Was jest ich żal bo w gruncie rzeczy napisałam tą wypowiedź po wysłuchaniu (często przypadkowym) Waszych odczuć w stosunku do nich.. no ale jak sprawa wyszła na jaw że uczniowie mają takie zdanie o swoich belfrach to każdy teraz pisze jak to okropny ktoś musiał być.. wiecie co ?? co za różnica czy obgadujecie nauczycieli za ich plecami czy pisze to ja na forum? jesli niektórzy z Was czują się dotknięci tym rankingiem to przepraszam ale myślę że powinno się go odbierać z przymrużeniem oka :) 3majcie sie papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: no dobra ludzie z 9LO IP: *.hipernet.ras.pl 15.06.03, 19:29 Nie chodzi o to że trzymamy strone nauczycieli. Poprostu ranking był za bardzo szczegółowy, za duzo ujawnionych rzeczy. Ja np. nie mowię że ranking był zły. Bo taka jest prawda..niestety ale co niektórzy nauczycieli nie są ok w stosunku do nas. Obgadywać będą zaswsze i wszędzie wszystkich i temu na pewno nie można zapobiec, poprostu nastepnym razem trochę ostrożniej. Za dużo wyszło poza to forum... Teraz jest pewnie niezła pogadanka jacy to my jesteśmy... OSOBIŚCIE DO MADAFAKI: nie mam do ciebie żalu o ten ranking ani nie czuje się urażona! Trzeba było trochę przemyśleć pewne wątki. Teraz jest już po sprawie i nie ma co na ten temat gadać. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: no dobra ludzie z 9LO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 01:40 no dobra, oki, może i przedstawiła/eś nasze zdanie na temat nauczycieli, ale ...no cóż, trzeba to było robić z głową i nie ujawniać zbyt szczegółowych wątków znanych konkretnie naszej klasie. To, że skomentujemy zachowanie, czy nawet wygląd nauczyciela we własnym gronie,to nie znaczy, że ma to dojść do uszu (w tym przypadku oczu) psorów. oni i bez tego wiedzą,że mają u nas przekichane, ale niekoniecznie muszą znajdować potwierdzenie swoich domysłów na forum,do którego teoretycznie każdy ma dostęp. tłumaczenie się po fakcie, że nie chciało się nikogo urazić też jest co najmniej dziwne...rozumiem jeszcze komentowanie zachowań, sposobów nauczania, czy wyrażanie niezadowolenia, ale publiczne naśmiewanie się z czyjegoś wyglądu...??!(no fakt,że niektórzy TROCHĘ przerażają, ale mówi się trudno, ich problem, wyznawać miłości im nie musimy {...jeszcze, na szczęście:)} )... Ale przed nami WAKACJE, czas wolny od wszelkich zmór... CIESZMY SIĘ !!!!!!!!!!(...póki jeszcze możemy, bo czeka nas totalna zagłada w II klasie) BUŹKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwirka Re: no dobra ludzie z 9LO IP: 212.122.215.* 25.06.03, 15:50 Niedlugo dojdzie do tego, np nauczyciel z RPA w 1a bedzie obiektem smiechu bo jest czarny a Zyd bo jest Zydem, a moze niepelnosprawny nauczyciel tez bo chodzi o kulach czy cukrzyk bo jest za gruby a gosc po hemioterapii bo jest lysy. Co jeszcze? Ludzie opanujcie sie Czy ktos z nich ma na to wplyw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: no dobra ludzie z 9LO IP: *.hipernet.ras.pl 25.06.03, 22:01 Tu nie o to chodzi..fakt, ze te opisy i te wypowiedzi nie sa przyjemne i ja jestem przeciwna temu by tak wyzywano nauczycielu tu na forum, ale chodzi o to co się czasem dzieje w szkole, na lekckjach. tylko co niektórzy nie potrafia tego spokojnie wyjaśnić. Juz jest po wszystkim. Teraz wszyscy mamy wakcje i odpoczywajmy:) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimp Re: REFLECTION IP: *.kapuscinska.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 10:57 WIELKIE UZNANIE DLA AUTORA ZA OBIEKTYWNĄ WYPOWIEDZ ORAZ SZCZEROSC DO BÓLU.OSOBA PRZEDSTAWIŁA,CO WIDZI,CO JĄ BOLI,CO SIĘ NIE PODOBA WALI PROSTO Z MOSTU I NIE MA W TYM NIC ZŁEGO JEDZIE PO WSZYSTKICH ROWNO I ZA TO SZACUNEK All you mother fuckers, Fuck you too. All of y'all mother fuckers, Fuck you, die slow mother fucker. My fo' fo' make sure all yo' kids don't grow. You mother fuckers can't be us or see us. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) wakacje IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 22.06.03, 19:24 No cóż jest jak jest, najlepiej będzie jak wszyscy zapomną o sprawie i zaczną cieszyć się wakacjami! Bawcie się dobrze, do zobaczenia we wrześniu, papa :** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: REFLECTION IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 21:20 Hmmm... Jak tak czytam kazda wypowiedz,ktora ukazala sie po kolei to uwazam,iz to bylo bez sensowne... Na poczatku wszyscy wrzucaja na nauczycieli i mowia jacy to sa okropni i nastepnie wystarczyla jedna osoba,ktora wypowiedziala sie negatywnie w stosunku do wyzwisk i od razu jak to 'wszyscy' nie uwielbiaja tych nauczycieli... Nie wiem czemu tak jest... Ale dobra teraz zaczely sie wakacje i chyba juz nikt nie mysli o problemach typu 'nauczyciele'!! Pozdro dla wszystkich i udanych wakacji zycze!! :*( Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: REFLECTION IP: 212.122.215.* 23.06.03, 11:37 Zupełnie się z tobą zgadzam. Myślę też ze nie jest dobrym pomylem patrzenie wilkiem na kogos kto dostal lepszą ocenę a nie powinien. Przecież to absurd. Co to kogo obchodzi. Nie chodzi przecież o dązenie do konfliktów klasowych, zatargi z nauczycielami, wychowawcą, ale o coś zupełnie innego. Poza tym jeśli chodzi o cały ten ranking, porównywanie nauczycieli, wypominanie wyglądu, domniemanych romansów, złej figury czy złej wymowy i niezrozumiałego języka - nie bardzo rozumiem jego sens. Osoba która to napisała do najbardziej błyskotliwych raczej nie należy. A w ogóle jesli ma takie zdanie o belfrach to niech je zachowa dla siebie a nie robi totalny obciach w necie czy za plecami. Jest to wyjątkowo wredne i głupie. Don't wash your dirty linen in public. Jeszcze jedno, ktoś napisał za zawsze to my jestesmy ci zli a nie nauczyciele. Nikt nie jest perfekt i prawie zawsze prawda lezy po srodku. Trzeba ją znależc. Zyczę wszystkim udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absol.'99 Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 09:10 Kilka lat minelo od ukonczenia 9 przeze mnie,ale jestem dumna ze MIGOTKA przetrwala,ja nalezalam do tego rocznika ktory wpadl na tak genialny pomysl-jak ksywka dla pani mgr K.!!A poza tym to b.milo wspominam grono ped.w szcególności mgr Kwasigroch,mgr Erdman-mimo ze te przedmioty mi nie lezaly oraz mgr Nelkowska!!No oczywiscie ze bywalo roznie,ale ostatecznie jestem zadowolona ze skonczylam IX i b.czesto wracam do tych czasow gdy spotykam sie ze znajomymi z rocznika:))Pozdrowienia dla wszystkich czytających moje,skromne wywody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 18:38 ta! no tak wy zapoczatkowaliscie a my musimy sie z nia meczyc :)))).....ale nie jest zle...az tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absol.'99 Re: IX LO.... ludzie napiszcie cos o nauczycielac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 23:24 teraz jest moze nuuuuuuuuuudno!ale z biegiem czasu te lekcje beda wydawaly ci sie smieszne...no i beznadziejnie nudne!!!Ale i tak jest zawsze co powspominac,czasami na biologii bylo "smiesznie"-szczegolnie przy pracach z mikroskopem:))jakie ciekawe rzeczy mozna bylo poogladac-moze nie koniezcnie zwiazane z zajeciami ale...Zycze wytrwalosci na biologii bo potem na pewno bedzie co wspominac...tylko trzeba miec z kim!!!!!!!!!!-pamietaj o tym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś