Dodaj do ulubionych

Bydgosy posłowie PO sięgneli bruku!

12.07.06, 13:04
Jeszcze nie tak dawno politycy PO krzewli się na wzór dla Polski cnót,
moralności wysokiej kultury czy dziłań etycznych.

Dziś po ich występach w Bydgoszczy można jasno stwierdzi,że nigdy nawet 0.5
centymetra do autorytetu nie stali.

To co wyprawiają w w Bydgoszczy to skandal. Przjeli dokładnie retorykę
Leppera obrzucając wyzwiskami pryzydenta miasta Bydgoszczy, tylko dtalego,że
nie zamierza realizować politycznych instrukcji z Warszawy czy wykonywać
poleceń Prezsa i meldować o wykonaniu zadania.

Występy Pani Poseł Piotrowskiej i Katarasińskiej czy Olszewskiego to nie
tylko chamsto, ale przede wszystkim brak jakiejkolwiek kulury. Tego chyba to
tak wysoko nobilitowanych osobach sodziewać się nie można.

No cóż wszystko jesnak się zmienia - nauki sejmowe widać nie poszły w las. I
teraz na gruncie bydgoskim mają się zakrzewić.

Gratuluję więc Szanownemu poselstwu chamstwa, obłudy i wyjątkowej
beszczelności. Szkoda, że zamiast wzoru sięgneli Państwo bruku.

Jak rozumiem od dziś - trzeba więc i Państwa posłów nazywać po imieniu:
Głupkami, Nieudacznikami, Pomyleńcami, świniami, czy gnojkami?

Ten styl i ta kultura vw dyskusji jest jak widać zrozumiała.
To także też wyjątkowy przykład dla młodzieży - dziś w imię politycznej walki
o stołki i intersy partii nie mieszkańców miasta można wszystko!

Brawo jak mniemam : inteligencja wypierd..ć
Obserwuj wątek
    • a_creep Re: Bydgosy posłowie PO sięgneli bruku! 12.07.06, 13:23
      > obrzucając wyzwiskami pryzydenta miasta Bydgoszczy,

Jakich wyzwisk użyli _bydgoscy_ posłowie PO w stosunku do prezydenta? Od razu
      jakieś linki z wypowiedziami możesz dorzucić.

Autorem największej liczby wyzwisk jesteś, jak na razie, jesteś ty.

• anka558 Re: Wstyd dla polityków PO , PiS i SLD 12.07.06, 13:43
        To rzeczywiście jest skandal nie wiem na co liczy Pani posłanka PO Piotrwoska i
        Pan Olszewski zachowując się w ten sposób. ICH koleżanka nazwała Prezydenta
        Miasta poniżej cytat za dzsisiejszym wydaniem gazety:

"grubej rury przyłożyła mu posłanka Platformy Iwona Katarasińska-Śledzińska.
        Nazwała go "popaprańcem".

To takie żenenujące - jestem strasznie zmiesmaczona bo sama w wyborach
        głosowałam na PO. Uważam, że tym bardziej Prezydent powinien od zajmowania się
        sprawami samorządu odsunąć jakichkolwiek polityków bo tylo szkodzą naszemu
        miastu.

Takie zachowanie musi rodzić sprzeciw i nie ma co się tu dziwić prezydentowi -
        to nie tylko obraża jego ale obraża mieszkańców bydgoszczy, którzy na niego
        oddali głos.

Niech się nie przejmuje Pan Panie Prezydencie nigdy w życiu zawiść innych ludzi
        nie popłaca, przez takie zachowanie politycy PO, a wcześniej PiS i SLD sami się
        skompromitowali
        • mac_byd Re: Wstyd dla polityków PO , PiS i SLD 12.07.06, 16:21
          Kogo reprezentujecie
    • milk_sam Re: Bydgosy posłowie PO sięgneli bruku! 12.07.06, 23:10
      Pani Poseł Piotrowska raczyła wspomnieć iż wstydzi się decyzji wspierania
      kandydatury Dombrowicza. Wiem nawet dlaczego. Gdyby tego nie zrobiła, to do dziś
      nie wyszło by na jaw to, iż za czasów komuny ta "kachetetka" była członkinią PRON-u
      • black_arrow Re: Bydgosy posłowie PO sięgneli bruku! 12.07.06, 23:43
        1.Piszesz bzdury -to nie "niedogolony redaktorek reżimowej telewizji" ujawnił
        co robiła w PRON-ie Piotrowska, zresztą to nie była jej ostatnia organizacja
        2. a co się dzieje z katechetką ( coś ma słabość "redaktorek" do katechetek)
        chyba panią Korbińską - miała zostać szefem SM. To ta co biła dzieci . Czy ktoś
        cos wie ?
        3. umowa na wynajem podpisana , kasa wzięta - to trzeba ją wypełnić, a nie
        wykręcać się bokiem.
        4. działalność Ratusza jest zwyczajnie śmieszna ( nie tylko w sprawie Teatru)
    • slavik222 Piotrowska,baba bez skrupułow i zasad 13.07.06, 07:58
      Pelna gęba frazesów.Pozazdroscila D. prezydentury.
      Głupie a cwane babsko.Wszedzie sie pcha.W trakcie wyżebranej pracy w Urzedze
      Zamowien Publicznych na Szucha w Warszawie często zabierala glos w sprawach
      merytorycznych,kompromitujac Urzad.Tak wypowjada sie na jej temat pracownicy
      UZP.
      Nie miala pojecia o tym co sie tam robi.
      TAKA MOZE BYC ,JAKO PREZYDENT BYDGOSZCZY.
      • a_creep Re: Piotrowska,baba bez skrupułow i zasad 13.07.06, 08:03
        > Tak wypowjada sie na jej temat pracownicy UZP.

Przedstawią się nam z imienia i nazwiska? :P

• kanton2 Re: Piotrowska nie była w PRON - czyt. prasę 13.07.06, 08:45
          już to wyjaśniała i było sprostowanie w prasie. Co do oceny slavika to chyba
          pomylił p.Piotrowską z niejaką Alicja Grześkowiak.
          • slavik222 Re: Piotrowska nie była w PRON - czyt. prasę 13.07.06, 09:14
            kanton2 napisał:

> już to wyjaśniała i było sprostowanie w prasie. Co do oceny slavika to chyba
            > pomylił p.Piotrowską z niejaką Alicja Grześkowiak.
            Dzieciaczku,jaki Pron? Nic nie pisze o PRON-ie tylko o Urzedzie Zamowien
            Publicznych w Warszawie,gdzie 2-4 lata temu pracowala Piotrowska.
            Mozesz to sprawdzic ,byla Wiceprezesem do spraw niepotrzebnych.
            Urzad Zamowien Publicznych odpowieszialny jest za czystosc prowadzenia
            przetargów.Bardzo wazna funkcja w zarzadzaniu miastem.
            Bylem niedawno w UZP.Nie widzialem,ze tam pracowala.A wiec jesli nie radzila
            sobie w UZP to jak mozna jej powierzyc ratowanie Bydgoszczy.
            Prezydentem moze byc tylko ktos lepszy od Dąbrowicza.Nie tylko w gadaniu.

• kanton2 Re: Piotrowska nie była w PRON - czyt. prasę 13.07.06, 09:28
              oj. slavik, slavik znów cos nie doczytałeś. Zarzuca tutaj jeden z dyskutantów,
              że Piotrowska była w PRON ,więc wyjaśniam.Być może i Piotrowska nie radziła
              sobie w UZP ale akurat twoja ocena dla mnie nie jest miarodajna.Skoro ty
              wychwalałeś pod niebiosa Alice Grześkowiak czołową hipokrytkę o której ja nie
              słyszałem dobrego zdania nawet od kapłana pracującego w Watykanie to pozwól że
              nie będziesz dla mnia osobą z której opinią można się liczyć.
              • slavik222 Re: Piotrowska nie była w PRON - kantonowi-2 13.07.06, 11:22
                kanton2 napisał:

> oj. slavik, slavik znów cos nie doczytałeś. Zarzuca tutaj jeden z
                dyskutantów,
                > że Piotrowska była w PRON ,więc wyjaśniam.Być może i Piotrowska nie radziła
                > sobie w UZP ale akurat twoja ocena dla mnie nie jest miarodajna.Skoro ty
                > wychwalałeś pod niebiosa Alice Grześkowiak czołową hipokrytkę o której ja nie
                > słyszałem dobrego zdania nawet od kapłana pracującego w Watykanie to pozwól
                że
                > nie będziesz dla mnia osobą z której opinią można się liczyć.

Wcale nie oczekuje Twojego zachwytu.Wątpię aby Grzeskowiakowa byla dobrym
                prezydentem Bydgoszczy lub Torunia.Jako prawnik miala najlepsze kwalifikacje na
                marszalka sejmu czy senatu.
                Jestem natomiast zainteresowany tym aby Bydgoszcz miala LEPSZEGO prezydenta niz
                Dombrowicz.
                Kazdego kandydata trzeba dokladnie przeswietlic.I tu akurat nie ma wielkiego
                znaczenia czy ktos byl w PRON,czy nie.Nie bez znaczenia sa kompetencje,
                predyspozycje i wiedza niezbedna do zarzadzania tak zaniedbanym miastem jakim
                jest Bydgoszcz.
                Piotrowska pięknie mówi,ale czy to wystarczy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka