Gość: Kajak IP: 192.168.20.* 01.11.01, 19:31 Ciekawe jak wygladają przeciętni forumowicze czy rzeczywiście noszą wsuwanki z fredzelkami? Prosze sie opisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alterego Re: Jak wygląda forumowicz??? 01.11.01, 19:56 Co to takiego "wsuwanka z frendzelkami"? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Jak wygląda forumowicz??? IP: *.sympatico.ca 01.11.01, 19:58 To takie buciki mokasynki te wsuwanki z fredzelkami Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Jak wygląda forumowicz??? 02.11.01, 07:56 Gość portalu: Anusia napisał(a): > To takie buciki mokasynki te wsuwanki z fredzelkami Acha!!! Dzieki Anusia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Jak wygląda forumowicz??? IP: *.sympatico.ca 01.11.01, 19:57 Gość portalu: Kajak napisał(a): > Ciekawe jak wygladają przeciętni forumowicze czy rzeczywiście noszą wsuwanki z > fredzelkami? Prosze sie opisać. Jak??? a no tak.... blond wlosy, niebieskie oczy, wielki brzuch i puchate wsuwanki zwane papciami pozdrawiam hahahaha calkiem przecietna forumowiczka Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Jak wygląda forumowicz??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 20:40 znow robisz jakies badania? jako osrodek badawczy jestes niewiarygodny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Jak wygląda forumowicz??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 21:21 boska blond lub może ruda albo szatynka(czasem brunetka), oczy zielono-szaro- niebieskie(czasem piwne), wymiary : miss universum, w porywach miss world. Britney albo Jennifer, Greta albo Julia R., zależnie od dnia i pory roku. Inteligencja i wrażliwośc wypisane na twarzy. IQ 180( czasem 90).I co?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Jak wygląda forumowicz??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 21:35 bosko a instrukcja obslugi? skreslac co drugie czy co trzecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jak wygląda forumowicz??? 01.11.01, 21:39 Koloru wlosow juz nie pamietam -lysy jak Kojak.Prochowiec wytarty juz -jak u Colambo.Biala koszule non-eiron stala sie pozolkla.Stara syrena stoi i rdzewieje.Jak wygladam to nie wiem-bo i w czym sie przejrzec.Dawniej to mozna bylo chociaz w potoku-dzisiaj sa brudne i nic nie widac.Stary wylenialy kot nawet mnie nie poznaje.Czy jakos wygladam ? Sam bym chcial wiedziec ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Jak wygląda forumowicz??? 01.11.01, 21:42 Gość portalu: zoe napisał(a): > boska blond lub może ruda albo szatynka(czasem brunetka), oczy zielono-szaro- > niebieskie(czasem piwne), wymiary : miss universum, w porywach miss world. > Britney albo Jennifer, Greta albo Julia R., zależnie od dnia i pory roku. > Inteligencja i wrażliwośc wypisane na twarzy. IQ 180( czasem 90).I co?! > Wszystko niby ok tylko co w tym towarzystwie pieknosci robi Julia R.????????????? KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Jak wygląda forumowicz??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 23:14 Julia R. - tyz pikna! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jak wygląda forumowicz??? 01.11.01, 23:17 Roz jom widziolem,jak stala za mlykem kolo mlyczarni. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Jak wygląda forumowicz??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 23:20 i jak ? pikna, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jak wygląda forumowicz??? 01.11.01, 23:30 To bylo tak downo,ze juz nie pamjyntom.Tako duzo chusta miola i logrumnum kanke na mlyko.Snig padol wielgachny.Ludziska czekali cos ze sztyry godziny. Gadzina nie mogla po ty slizgowce dojechoc.Tyroz to bydzie juz staro. radca (soltys) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Jak wygląda forumowicz??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 08:18 Tylko,że Bacha -nie Julia -na nią wołali chlopy... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Jak wygląda forumowicz??? 02.11.01, 16:00 A ja jestem śliczna - zagraniczna. Ale czy ja jestem "przeciętna"? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatass Re: Jak wygląda forumowicz??? 02.11.01, 18:36 Kropka jest śliczna, ale nad "i" a nie ta zwykła kończąca całe zdanie. A kropka. - forumowiczka? Z pewnością ładniejsza niż w dwóch poprzednich przypadkach. ;-))) Kwiatass Odpowiedz Link Zgłoś
canemuto Re: Jak wygląda forumowicz??? 02.11.01, 21:14 mnie osobiscie zastanawialo jak wyglada osoba, z ktora tocze wlasnie zaciety spor??? jaka jest w tej rzeczywistej rzeczywistosci??? jak wyglada atomski (witam ponownie:))))))))))))))))))))))))), Krotoss??? a takze jak wyglada ugodowy az do granic absurdu radca (wyrazy szacunku:))) nieobecny z powodow technicznych cane_muto78 pozdrawia cala Bydgoszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Jak wygląda forumowicz??? 02.11.01, 21:32 To przyjedz na nasze spotkania NetBiT'u to sie przekonasz :-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
canemuto Re: Jak wygląda forumowicz??? 02.11.01, 21:35 kiedy??? gdzie??? przyznaje szczerze - jestem leniwy az do bolu... jak nie mialem sieci przez miesiac, to nawet nie chcialo mi sie pojsc do kafejki... ale byc moze pani mojego serca mnie namowi:))) poza tym byloby ciekawym przezyciem zobaczyc moich szanownych adwersarzy:))) pozdro:))) PS moze nareszcie sama bysdgoszcz odwiedze??? good idea - chyba jeszcze w tym roku. so c u:))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jak wygląda forumowicz??? 02.11.01, 21:48 Witaj Canemuto. Byc moze i mnie sie uda w Grudniu spotkac z czescia NetBiTu,a moze i z wszystkimi. Bardzo bym chcial,aby tylko pasowal termin. pozdrawiam serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jak wygląda forumowicz??? 03.11.01, 09:20 Dzisiaj sie juz dowiedzialem od Krotossa,ze nie uda mi sie spotkac w Grudniu. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Jak wygląda forumowicz??? 03.11.01, 10:02 To sie jeszcze okaze. A Canemuto bedzie to na 99% poczatek grudnia i 100% Torun nie bydgoszcz :-))) bo my raz B. raz T. a w zasadzie satelitane miejscowosci obu maist. Choc tym razem bedzie to Torun wlasciwy. Wszelkie info bedzie w czerwonym dziale NetBiT bo tam sie umawiamy. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Jak wygląda forumowicz??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 14:09 Witaj canemuto ! Jak wygląda atomski ? Zajrzyj do konspiracyjnego wątku "Szał studniówkowy" :)))) Cieszę się ,że żyjesz ,kope lat ... Przyjeżdzaj ,zapraszamy... Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Jak wygląda forumowicz??? 05.11.01, 23:18 Atomski-nie schlebiaj sobie tak bardzo!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Jak wygląda forumowicz??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 08:48 Weronika jest łysym 200 cm skinem .120 kg żywej wagi.Kolczyk w nosie (takie kółko jak krowom się wpina.Duże ,bo duży dryblas). U nas w Bydgoszczy wszyscy mają odrotne płciowo nicki.Taka konspiracja przed studniówkowa :)))))))))))))))) Więc jak canemuto chcesz poznać jakąś atrakcyjną kobitę z Bydgoszczy pisz na nicki ,które wyglądają na męskie (np do mnie ). I odwrotnie.Jak wolisz chłopców to napisz do weroniki :))) ( weronikę znam osobiście.To duży chłopiec.Gwałtowny.) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Jak wygląda forumowicz??? 06.11.01, 12:05 Hm... pomomo dosc luznej atmosfery w tym watku nie pozwole-szczegolnie ze dzieje sie to drugi raz-zarzucac Weronice podobnych spraw! ;-))) Weronika jest 100% kobieta na dodatek bardzo ladna zreszta... i atomski tak powinienes zachecac Canemuto do przyjazdu a nie tym ze masz 125kg wagi... no chyba ze On wlasnie taki gust ma hi hi ;-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Jak wygląda forumowicz??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 22:42 Nie róbcie prezesowa ,canemuto kiślu z mózgu. Pewnie ,że weronika pięknym (raczej przystojnym) skinem jest . Wcale się nie dziwie ,że tak ładnie do niego piszesz. Te muskuły muszą robic wrażenie... ... i ten kolczyk w nosie. A weronika pokazywał ci swój drugi kolczyk ? Ten na zgrabnie owłosionym pępku ? Mniam mniam.Czyste złoto w gęstych ,czarnych lokach... mniam ,mniam. weronika powiedział mi jednak na uszko ,że szuka bardziej stałych partnerek,a ja już byłam zajeta... Odpowiedz Link Zgłoś